Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kesinlikle eminim haftaya hepimiz çok daha güzel sonuçlar göreceğiz
Ben yine diyetisyenimin listesini yapacağım hatta harfiyen uyacağım ( geçen hafta biraz fazla gibi görünen bazı şeyleri yememiştim özellikle ara öğünler ihmale gelmiyor

Hatta birazdan burada da paylaşırım

Maalesef ben boyun fıtığından dolayı hala kendimi fazla zorlayamıyorum ama bende evde de olsa az birşeyler yapmaya çalışacağım belki şu Jilliyan falan tarzı olabilir

.
Ya yarışsak ya aramızda? Hem daha aktif oluruz hem haftalık hedefimiz olur ne dersiniz?

Kendi kilonuza uygun eşleşme yapalım isterseniz Ortaklar hem aralarında yarışsın hemde menü paylaşımı ve kaçamaksız devam etmek adına birbirlerini uyarıp gaza getirsinler ne dersiniz

Kaptanım 4 yıl bu süre için çok fazla değil mi? 6 ayda dönmüş olsam bölünsün tabiki yeni üyelik açıp gelmedim 4 yıl önce ölmüşte olabilirdim saçmalık yani

Ölmüşte olabilirdim haha ne güldüm :))

Çok şükür aramızdasın...

Yapalım... Ben prrotein ağırlıklı 3 ana 3 ara öğün şeklin de diyetisyen listesi ile yol alıyorum...
İdeal kilom doktoruma göre 55/67 kilo aralığı idi çok şükür ilk hedefimi gördüm...
Bakalım 55 nasip olacakmı.?
Gerçi liste hedefim 60... önce onu göreyim sonra duruma göre revize edilir..

Ya yarışsak ya aramızda? Hem daha aktif oluruz hem haftalık hedefimiz olur ne dersiniz?

Kilosu yakın olanlar rakip seçebilir kendisine...
Kİmse kimseden beklemesin teklif edin.. Ben tekliflere açığım...

yenilirsem eziklersiniz beni :)

Benim haftalik menüm planli..kaptanin diyet listesini uyguluyorum

İyi akşamlar kızlar
Bu hafta takım olarak biraz az vermişiz ama ara ara duraklama evrelerinden biri olabilir bu hafta üzülmeyelim.
Yarın eve gidiyorum benim anne baba da sağlık problemlerinden dolayı güzel diyet uyguluyorlar bir iki özel yemek dışında ağır beslenmeyip bu hafta da kilo vermeye devam edeceğime inanıyorum.
Çok güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için. Aylık hedefime ulaşmam lazım ama bir hafta kaldı bakalım gidecek mi 1.5 kilo bir haftada.
Spordan geldim bugün de orada yine tartıldım 66.7 çıktım akşam yemekten sonra olunca öyle oynadı herhalde sabahki kilom daha gerçekçi.
Güzel terledim bugün akşam yatmadan önce de zencefil, zerdeçal ve tarçını yoğurtla karıştırıp yiyeceğim daha rahat tuvalete gidebilmek için.
Hemen bugünkü menümü de yazayım valiz hazırlayacağım sonra,

Saat 11 gibi;
4 tane çeri domates,
Bir salatalık,
Bir tane haşlanmış yumurta beyazı, biraz peynir
Çeyrek ekmek ve çay.

Akşam hızlı hazırlanacak bir şey olsun diye düdük makarna haşlayıp yoğurtladım.
1.5 tabak kadar yoğurtlu makarna

Liste paylasirsan super olur cok sevinirim insallah haftaya cok daha iyi olucaz
Jilliani kesinlikle oneriyorum ama fitik acisindan bazi hareketler zorlayabilir leslie ile yuruyus daha iyi olur bence
Ornek menu var mi canim

Benim bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 büyük porsiyon menemen
1 büyük fincan sütlü neskafe

Öylen...
1 kepce domates corba
1 kaze chiali yogurt...

Ara...1 kiwi...1 cay bardagi tarcinli süt

Akşam...
2 domates dolmasi
1 kaze havuc salata
2 kaşik yogurt

Toplam kalori...1327.......
Bugün 119 kalori fazla tükettim...
Ailemle güzel bir yemek yemek istedim..ama yarin telafi edeceğim..

Menüüüü
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
2 bardak çay
3 zeytin
1 ufak kurabiye
Ara
1 fincan süt arttırıcı
Öğlen
Tavuklu yağsız salata
Şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
Bulgurlu ıspanak
1 kase light yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Su şimdilik 1.5 lt
Biraz sonra bir muz yicem birde 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yicem günü kapatıcam Pazartesi’den itibaren diyetisyenin gönderdiği listeye başlıyorum inşallah faydasını görürüm

Günaydın kızlar. Bu yarışma fikri güzel olmuş. Benim kilom sabit 76. Dün mide ağrısıyla inledim resmen. Eşim kahvaltı yapıyor henüz cesaret edemedim birşey yemeye. Çay aldim önden sıcak sıcak.

Benimde 14 Şubat hedefim 74. Kusuratli olabilir. İçinde 74 olsun yeterki

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda
Cimcimeler çok güzel anlaştılar
Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular
Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz

Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli oldu regl başlıyor
Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart oldu Şubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam

Dediğin gibi inşallah hepimiz için güzel bir hafta olurda bol eksi görürüz inşallah
Bu arada akşam karbonhidrat olmasaymış iyimiş ama eminim sen bu hafta da güzel kilolar verir onu fazlasıyla eritirsin

Mikemmellllllllllllllllll daha ne diyeyim
Kız benden güzel uyuyorsun valla Sibelin Listelerine ama söz bu hafta bende harfiyen uyacağım

Bence bu menüde çok güzel çok dengeli olmuş ama eminim haftaya dahada güzel menülerle bol bol eksi göreceksin

Günaydın canım
Benimde reglden dolayı herhalde demin iki kere baya bir karnıma sancı girdi sanki ayakları mı farkında olmadan üşütüyoruz nedir
Bende yeşil çay ve bol suyla bir açılışı yapayım birazdan kahvaltı ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…