- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar listemize gore bu hafta cok iddali degiliz ama haftaya harika sonuclarla donucez bence
Ben mesela 6 li rakamlari gorursem sevincten naparim bilmiyorum :) kendime 1 tatli ismarlicam gordukten sonra, bayadir yapay seker tuketmiyorum ve canim cekmiyor degil ama 69u gormeden hatta belkide 68i gormeden yemicem banane :)
Kizlar bu hafta icin planimizi simdiden yapalim kahvaltida ne yicez ogleb ne yicez vs ben en dusuk kalorili, proteib agirlikli yapmaya calsicam, kahvaltim icin 3.4 secenek var zaten ama oglende aralarda veya aksam ne yicem onlari planlicam. diger cuma 6 li rakamlari inat ettim gorcem insallah bu arada spor yapmasam 2 hafta ustuste eksiyi goremezdim kizlar cunku bayadir boyle besleniyorum ve durmustu bu aralar
Ya yarışsak ya aramızda? Hem daha aktif oluruz hem haftalık hedefimiz olur ne dersiniz?
Kaptanım 4 yıl bu süre için çok fazla değil mi? 6 ayda dönmüş olsam bölünsün tabiki yeni üyelik açıp gelmedim 4 yıl önce ölmüşte olabilirdim saçmalık yani
Kizlar bu hafta icin planimizi simdiden yapalim kahvaltida ne yicez ogleb ne yicez vs ben en dusuk kalorili, proteib agirlikli yapmaya calsicam, kahvaltim icin 3.4 secenek var zaten ama oglende aralarda veya aksam ne yicem onlari planlicam. diger cuma 6 li rakamlari inat ettim gorcem insallah bu arada spor yapmasam 2 hafta ustuste eksiyi goremezdim kizlar cunku bayadir boyle besleniyorum ve durmustu bu aralar
Ya yarışsak ya aramızda? Hem daha aktif oluruz hem haftalık hedefimiz olur ne dersiniz?
1.62 canım malesef en azından bi 55 olmam lazım
Benim haftalik menüm planli..kaptanin diyet listesini uyguluyorumKizlar bu hafta icin planimizi simdiden yapalim kahvaltida ne yicez ogleb ne yicez vs ben en dusuk kalorili, proteib agirlikli yapmaya calsicam, kahvaltim icin 3.4 secenek var zaten ama oglende aralarda veya aksam ne yicem onlari planlicam. diger cuma 6 li rakamlari inat ettim gorcem insallah bu arada spor yapmasam 2 hafta ustuste eksiyi goremezdim kizlar cunku bayadir boyle besleniyorum ve durmustu bu aralar
Ay evet şubattı dimi daha sıkı tutalım kaçamak yok ozamanUmay1907
kittenlove ..zaten 3 müz yarişiyorduk...
Siyamum 60,2 kg
Kittenlove..62,8 kg
Ben .............60,5...
Liste paylasirsan super olur cok sevinirim insallah haftaya cok daha iyi olucazKesinlikle eminim haftaya hepimiz çok daha güzel sonuçlar göreceğiz
Ben yine diyetisyenimin listesini yapacağım hatta harfiyen uyacağım ( geçen hafta biraz fazla gibi görünen bazı şeyleri yememiştim özellikle ara öğünler ihmale gelmiyor
Hatta birazdan burada da paylaşırım
Maalesef ben boyun fıtığından dolayı hala kendimi fazla zorlayamıyorum ama bende evde de olsa az birşeyler yapmaya çalışacağımbelki şu Jilliyan falan tarzı olabilir
Kendi kilonuza uygun eşleşme yapalım istersenizOrtaklar hem aralarında yarışsın hemde menü paylaşımı ve kaçamaksız devam etmek adına birbirlerini uyarıp gaza getirsinler ne dersiniz
Ornek menu var mi canimÖlmüşte olabilirdim haha ne güldüm :))
Çok şükür aramızdasın...
Yapalım... Ben prrotein ağırlıklı 3 ana 3 ara öğün şeklin de diyetisyen listesi ile yol alıyorum...
İdeal kilom doktoruma göre 55/67 kilo aralığı idi çok şükür ilk hedefimi gördüm...
Bakalım 55 nasip olacakmı.?
Gerçi liste hedefim 60... önce onu göreyim sonra duruma göre revize edilir..
Kilosu yakın olanlar rakip seçebilir kendisine...
Kİmse kimseden beklemesin teklif edin.. Ben tekliflere açığım...
yenilirsem eziklersiniz beni :)
2 cm kız olmasa da olur 2 cm cik olsun kısa olmak bence iyi zayıflayınca şahane duruyobenden uzunsun. :) 1,60 boyum,pigme gileerdenim :)
hangi diyetisyeni düşünüyorsunSelam kızlar ben ilk kilo bildirimimi yapıyım sabah tartıldım 62.7 çıktım buna şükür pazartesi online diyetisyene başlıyorum çok sıkı yapıcam kararlıyımoynakbasi34
Canım benim görümcem Antep’te yaşıyo onun diyetisyenine başladım online olarak gizem İncetahtacı baya bi başarılı bi kere aldım yapamadım kızım rahatsızlandı diyeşimdi yine başlıyorum bu pazartesi:)hangi diyetisyeni düşünüyorsun
İyi akşamlar kızlar
Bu hafta takım olarak biraz az vermişiz ama ara ara duraklama evrelerinden biri olabilir bu hafta üzülmeyelim.
Yarın eve gidiyorum benim anne baba da sağlık problemlerinden dolayı güzel diyet uyguluyorlar bir iki özel yemek dışında ağır beslenmeyip bu hafta da kilo vermeye devam edeceğime inanıyorum.
Çok güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için. Aylık hedefime ulaşmam lazım ama bir hafta kaldı bakalım gidecek mi 1.5 kilo bir haftada.
Spordan geldim bugün de orada yine tartıldım 66.7 çıktım akşam yemekten sonra olunca öyle oynadı herhalde sabahki kilom daha gerçekçi.
Güzel terledim bugün akşam yatmadan önce de zencefil, zerdeçal ve tarçını yoğurtla karıştırıp yiyeceğim daha rahat tuvalete gidebilmek için.
Hemen bugünkü menümü de yazayım valiz hazırlayacağım sonra,
Saat 11 gibi;
4 tane çeri domates,
Bir salatalık,
Bir tane haşlanmış yumurta beyazı, biraz peynir
Çeyrek ekmek ve çay.
Akşam hızlı hazırlanacak bir şey olsun diye düdük makarna haşlayıp yoğurtladım.
1.5 tabak kadar yoğurtlu makarna
Benim bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 büyük porsiyon menemen
1 büyük fincan sütlü neskafe
Öylen...
1 kepce domates corba
1 kaze chiali yogurt...
Ara...1 kiwi...1 cay bardagi tarcinli süt
Akşam...
2 domates dolmasi
1 kaze havuc salata
2 kaşik yogurt
Toplam kalori...1327.......
Bugün 119 kalori fazla tükettim...
Ailemle güzel bir yemek yemek istedim..ama yarin telafi edeceğim..
Menüüüü
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
2 bardak çay
3 zeytin
1 ufak kurabiye
Ara
1 fincan süt arttırıcı
Öğlen
Tavuklu yağsız salata
Şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
Bulgurlu ıspanak
1 kase light yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Su şimdilik 1.5 lt
Biraz sonra bir muz yicem birde 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yicem günü kapatıcam Pazartesi’den itibaren diyetisyenin gönderdiği listeye başlıyorum inşallah faydasını görürüm
Günaydın kızlar. Bu yarışma fikri güzel olmuş. Benim kilom sabit 76. Dün mide ağrısıyla inledim resmen. Eşim kahvaltı yapıyor henüz cesaret edemedim birşey yemeye. Çay aldim önden sıcak sıcak.
Benimde 14 Şubat hedefim 74. Kusuratli olabilir. İçinde 74 olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?