Valla malesef Şubat hedefim yalan oldumavimli sabit kalmışin saldın mı yoksa. Şubata ne kaldı. Hedefin kaçtı
Günaydın kızlar. Bu yarışma fikri güzel olmuş. Benim kilom sabit 76. Dün mide ağrısıyla inledim resmen. Eşim kahvaltı yapıyor henüz cesaret edemedim birşey yemeye. Çay aldim önden sıcak sıcak.
Benimde 14 Şubat hedefim 74. Kusuratli olabilir. İçinde 74 olsun yeterki
Eki Görüntüle 2101465 Buda bu haftanın listesi
Kızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
Kızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
İnşallahhhhŞimdi tekrar teyit ettim canımseninde 3.cü bildirimin yani listeye senide alıyoruz
Hayırlı olsun canım
***8. Takım 554.Etap***
Oynakbasi34 ( 85,9 / 87 /+1,1 / - 1,28% )
Yena ( 67 / 66,5 /0,5 / 0,75% )
doga3 ( 89,2 / / / % )Sabit
kittenlove ( 61,7 / 62,8 / + 1,1 / - 1,78 % )
perihan00 ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
mavimli ( 79,5 / / / % ) Sabit
helopini ( 66,5 / 66,3 / 0,2 / 0,30 % )
catterflym ( 70,7 / 70,3 / 0,4 / 0,57 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 09.01., başlangıç 72 kg, hedef 59 kg
siyamum ( 61 / 60,2 / 0,8 / 0,01 % ) 376. etapta 5. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile transfer olarak dönüş yaptı, yüzdesi 179'a bölündü
8.Takım Ortalaması: - 0,013 %
Hadi bismillah canıminşallah hep bol eksiler görürsün sende bundan sonra
İnşallah güzel enerjinle daha çoook güzel günlerimiz olacaktır buradaBol bol eksiler görüp hedefimize ulaşacağız inşallah
O zaman sen de hoşgeldin. boyunda kısa değilmiş bence bana göreBoy kısa olunca bişey değişmiyobu arada hoşgeldin Canım ben daha önce bu takımdaydım geri dönüş yaptım
Afiyet olsun ne denir . Ya ben de dün bir 3u1 arada Nescafe canım istediki zor tuttum kendimi. Ama kilo verirsem bu hafta sonraki sabah ilk onu içmeyi düşünüyorum. . Gun icinde yakmak kaydıylaGünaydın herkese. Ben de ebruli kek yaptım dün akşam misafir geldi güya ona yaptım kendim de bir koca dilim götürdüm akşam yemeği niyetineah böyle yapmamam gerek ama öyle yorgunum öyle bitkinim ki.
Daha mı çok bekliyordunKızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
Bide ben geleyim dedim komşuya nasilsinizSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda
Cimcimeler çok güzel anlaştılar
Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular
Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz
Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli olduregl başlıyor
Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart olduŞubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam
Dediğin gibi inşallah hepimiz için güzel bir hafta olurda bol eksi görürüz inşallah
Bu arada akşam karbonhidrat olmasaymış iyimiş ama eminim sen bu hafta da güzel kilolar verir onu fazlasıyla eritirsin
Mikemmellllllllllllllllll daha ne diyeyim
Kız benden güzel uyuyorsun valla Sibelin Listelerineama söz bu hafta bende harfiyen uyacağım
Bence bu menüde çok güzelçok dengeli olmuş ama eminim haftaya dahada güzel menülerle bol bol eksi göreceksin
Günaydın canım
Benimde reglden dolayı herhalde demin iki kere baya bir karnıma sancı girdi sankiayakları mı farkında olmadan üşütüyoruz nedir
Bende yeşil çay ve bol suyla bir açılışı yapayım birazdan kahvaltı ederim inşallah
kaptanım***8. Takım 554.Etap***
Oynakbasi34 ( 85,9 / 87 /+1,1 / - 1,28% )
Yena ( 67 / 66,5 /0,5 / 0,75% )
doga3 ( 89,2 / / / % )Sabit
kittenlove ( 61,7 / 62,8 / + 1,1 / - 1,78 % )
perihan00 ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
mavimli ( 79,5 / / / % ) Sabit
helopini ( 66,5 / 66,3 / 0,2 / 0,30 % )
catterflym ( 70,7 / 70,3 / 0,4 / 0,57 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 09.01., başlangıç 72 kg, hedef 59 kg
siyamum ( 56,3/ 60,2 / 0,8 / 0,01 % ) 376. etapta 5. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile transfer olarak dönüş yaptı, yüzdesi 179'a bölündü
8.Takım Ortalaması: - 0,018 %
Eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceğizpes etmek yok
canımmm bu hamur işlerini bırakmak lazım biliyorum çocuklar var.Senin sevmediğini onların sevdiği bi şeyler yapsannnKızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
karabuğdayın kalorisi çok değil mi karbonhidrata giriyor galibaaaGreyfurt u hiç sevmem. Senin listede var diye aldim pazardan raf bekliyor sanki evde olunca zayıflatacak. Chia çok sevmedim bana hitap etmesi. Onuda değerlendirip tuketmem gerek. Kara buğday var bide. Onu sevdim ama kalorisi yüksek çok rahat tüketilecek bir besin değil. Bakalım pazartesi azıcık da olsa düşecek mi kilo. Ben listeye girmem için kaç kilo vermem gerekiyor acaba sanırım 72 kg ile mezun olmuştum.
Allah kolaylık varsin canım tartıya bakıp bakıp vazgeçme gece uykusu olmadığı için ödem olur dikkat et.Yaza kadar fitt olalım.Bilmiyorum çalışıyormusun ama evdeysen arada buraya takılabilirsin.BURASI İŞTAH KESİYORValla malesef Şubat hedefim yalan oldu77,5 demiştim. Geceleri hiç uyumuyor bebişlerim ben de hiç uyuyamıyorum dolayısıyla. Su da içmiyorum. Çok yemiyorum oysa ama başka faktörler var. Bir de evi satma durumu var şimdi koli yapacağız offf kafam bi dünya
Valla ben evde kek börek işini bıraktım.pastaneden yenecek kadar alıyorum en azından artmıyor.Yememiş oluyorum.Zaten hesap edince aynı hesaba geliyor...Bu akşam misafirliğe gideceğim bende yaş pasta götüreceğim giderken ince bir dilim yemeği düşünüyorum.Günaydın herkese. Ben de ebruli kek yaptım dün akşam misafir geldi güya ona yaptım kendim de bir koca dilim götürdüm akşam yemeği niyetineah böyle yapmamam gerek ama öyle yorgunum öyle bitkinim ki.
ben de çok şok oluyorum bazen hiç beklmediğim şeylerden yüksek kaloriler çıkıyorKızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
bence kaçamak konusunda kendini mecbur hissetme sonuçta her yerde salata var artık :)Kızlaaarrr iyi haftasonları herkesebiz akşam eşimin kuzenine gidicez kuzenin eşi kreşte eğitmen bebek grubunda hemde bizim Meloş’u yoğuracak bu saate kadar süper gittim akşam bi kaçamak yapıcam çünkü dışardan yemek alıp gidicez malum fastfood
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?