Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Greyfurt u hiç sevmem. Senin listede var diye aldim pazardan raf bekliyor sanki evde olunca zayıflatacak. Chia çok sevmedim bana hitap etmesi. Onuda değerlendirip tuketmem gerek. Kara buğday var bide. Onu sevdim ama kalorisi yüksek çok rahat tüketilecek bir besin değil. Bakalım pazartesi azıcık da olsa düşecek mi kilo. Ben listeye girmem için kaç kilo vermem gerekiyor acaba sanırım 72 kg ile mezun olmuştum.

mavimli sabit kalmışin saldın mı yoksa. Şubata ne kaldı. Hedefin kaçtı
Valla malesef Şubat hedefim yalan oldu 77,5 demiştim. Geceleri hiç uyumuyor bebişlerim ben de hiç uyuyamıyorum dolayısıyla. Su da içmiyorum. Çok yemiyorum oysa ama başka faktörler var. Bir de evi satma durumu var şimdi koli yapacağız offf kafam bi dünya

Geçmiş olsun
Neden ağrıdı miden.?

Bol eksiler canım.

Kızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum

1/8 yufka bir dilim ekmek değerindeymiş

Gözleme ben de çok severim :)

Son düzenleme:
Guzel bir geceydi sabah dörde kadar sohbet ettik yegenlerle yengemle ..
Sabah yine erkenden uyandım...
Gözlerim cayır cayır yanıyor..
Tekrar uyumayi deniyeyim herkes uyuyorken :)

İnşallahhhh

Selam grupdaslar. Oğlum çok hasta bronşit. dün bütün gün basindaydim . Menümü yazamadım. Zaten çok saçmada oldu. Kahvaltiyi 12de yapabildim
Şöyle :
Kahvaltı
1 haşlanmis yumurta
3 yemek kaşığı lor
1 yemek kaşığı tahin pekmez
Bol yeşillik
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
Öğle yok.
Ara öğün
1 muz
1 bardak yarım yağlı süt
15 çiğ badem
Akşam
1 biber 1 patlıcan dolması
1 kase mercimek çorbası
Yeşillik
Gece 12de 1 fincan sade kahve ve sonrasında 15 sk uyumadan spor yaptım. Ufff

Günaydın herkese. Ben de ebruli kek yaptım dün akşam misafir geldi güya ona yaptım kendim de bir koca dilim götürdüm akşam yemeği niyetine ah böyle yapmamam gerek ama öyle yorgunum öyle bitkinim ki.
Afiyet olsun ne denir . Ya ben de dün bir 3u1 arada Nescafe canım istediki zor tuttum kendimi. Ama kilo verirsem bu hafta sonraki sabah ilk onu içmeyi düşünüyorum. . Gun icinde yakmak kaydıyla

Hsyirli mutlu haftasonlari arkadaşlar ...
Bende şimdi kahvaltimi yaptim...haftasonlari kendimi fazla kasmak istemiyorum herseyden minnacik yiyorum ama abartmayacagim tabi artik..herseyden ölcülü sinirli yemeyi alişkanlik haline getirmeliyim her zaman için......ailemle bi haftasonu bir arada oluyorum gerci bugünde çalişiyirlar 2 büyük kizlarim ve eşim yine akşam evde olacaklar..ama en azinda ailecek kahcalti yapabildik...

Bide ben geleyim dedim komşuya nasilsiniz

Kızlaaarrr iyi haftasonları herkesebiz akşam eşimin kuzenine gidicez kuzenin eşi kreşte eğitmen bebek grubunda hemde bizim Meloş’u yoğuracakbu saate kadar süper gittim akşam bi kaçamak yapıcam çünkü dışardan yemek alıp gidicez malum fastfood

arkadaşlar merhaba
kaç gündür uğrayamadım dün bi kilo bildirimi yaptım o kadar.İşlerim çok yoğun arkadaşlar işim gereği yeni düzenlemeler geldi seminerler uygulamalar derken anca gelebildim kaçamak yapmadım ama sabit çıktım dün 72,600 ama bu sabah baktığımda 71,10 gördüm.Bizim şimdi ay sonu hedeflerimiz varya 1 şubatta tekrar tartılacapız değilmi...????

biraz geçmişi okuyayım bakalım ne var ne yok

kaptanım oynakbasi34 ben ne zaman gireceğim listeye...listeye girmek çok istiyorum
Kızlar 1 yufka ile gözleme yaptım netten baktım 660 kal diyor. 1/4 yedim gerçi ama şok oldum
canımmm bu hamur işlerini bırakmak lazım biliyorum çocuklar var.Senin sevmediğini onların sevdiği bi şeyler yapsannn

GÖZLEMEYE BAYILIRIM.Bizim işyerine gelen bi adam var elinde çanta ile sıcak gözleme getiriyor.en son dedim ben yiyemiyorum midemi yakıyor diye illa al diyor arada alıyorum.Ama en çok ben yiyorum.sonrada pişmanlık

karabuğdayın kalorisi çok değil mi karbonhidrata giriyor galibaaa
Allah kolaylık varsin canım tartıya bakıp bakıp vazgeçme gece uykusu olmadığı için ödem olur dikkat et.Yaza kadar fitt olalım.Bilmiyorum çalışıyormusun ama evdeysen arada buraya takılabilirsin.BURASI İŞTAH KESİYOR
Günaydın herkese. Ben de ebruli kek yaptım dün akşam misafir geldi güya ona yaptım kendim de bir koca dilim götürdüm akşam yemeği niyetine ah böyle yapmamam gerek ama öyle yorgunum öyle bitkinim ki.
Valla ben evde kek börek işini bıraktım.pastaneden yenecek kadar alıyorum en azından artmıyor.Yememiş oluyorum.Zaten hesap edince aynı hesaba geliyor...Bu akşam misafirliğe gideceğim bende yaş pasta götüreceğim giderken ince bir dilim yemeği düşünüyorum.

bence kaçamak konusunda kendini mecbur hissetme sonuçta her yerde salata var artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…