Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar arkadaşlar.mutlu pazarlar hepinize
10 gündür griple mücadele ediyoruz evde.
önce eşim hastalandı.
serum falan takıldı.
sonrada ben hastalandım.
banada serum takıldı.
ama hala tam iyileşemedik.nasl bi hastalıkmış anlamadk.
halsiz

geçmiş olsunn bol bol sıvı tüketin

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı pekmez
3 kaşık lor
3 kaşık yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik
Öğle yok
Ara
1 sade kahve
2 ceviz
15 badem
2 kayısı
Akşam
7 yemek kaşığı domatesli Kıymalı yemek
3 kaşık bulgur
Ara 3 yemek kaşığı yoğurt
3 4 litre su
40 dk spor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum ) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım

Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyor eşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa

Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebiliriz hem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm

Allah yardımcın olsun canım inşallah okulda çok güzel geçer senin için beslenmende

Fatoşcuğum çok çok geçmiş olsun tekrar Rabbim şifalar versin ....Aminnnn

Günaydın
Hayırlı haftalar...

Sanada Günaydın canım
Kaçamaksız ve bol eksileri göreceğimiz bir hafta olsun inşallah ...Aminnnn

Hayirli sabahlar
Pazartesi bildirimini unutmsyalim kizlar....beni 300 gr.eksideyim cuma gününden sonra.....

Cuma ..60.5
Bugün 60.2

Süpersin canım valla bu cuma 5leri göreceğine eminim canım

Günaydın kızlar,
Dün uğrayamadım buralara, eve geldim hiç dinlenmeden tek pazarımız var diye anne babamla Saklıkent’e gittik annemin kar görme özlemi vardı. Akşam da Antalya merkezde gezindik falan derken eve geldiğimde bayılmış uyumuşum. Dün biraz diyetten çıktım ama hiç ekmek tüketmedim.
Sabah tartılamadım annemlerin tartısı bozulmuştu yenisini de buradan alayım diye bekledim. Bir iki gün içinde güzel bir baskül alayım cuma için hazır olsun.
Dünkü menümü hiç yazmayım utanıyorum kendimden geçer gibi yedim açık hava diye
Akşam için annem lahana sarması yapıyor şu an öğle yemeğini kahvaltı gibi geçireceğim.

@adayaren38 Gülşenciğim şimdi baktımda sende 548.Etapta 62 kg ile izne ayrılmışsın hadi sende dön tekrar sahalara da yaza kadar verelim şu kilolarımızı

Eddoras Fatoşcuğum sende dön artık en son 425. Etapta 77.7 kgla izne ayrılmışsın sende
Kızlar hep dediğim gibi sürüden ayrılanı kurt kapar hadi dönün yuvaya

Can sağlığı canım tartılmasanda cumaya kadar çok sıkı tutup güzel eksiler göreceğine eminim
Ne güzel yaaa Antalyada yaşıyorsun gerçi yazın çok fazla sıcak ben fenalık geçiriyordum gittiğimde gerçi bu sene için çok istiyorum ama kısmet maddi duruma bağlı açıkçası eşimin orda Asker arkadaşı var bende ufaktan gaz veriyorum gidelim hem görüşün hemde ikimiz baş başa tatil yapalım bir kaç günde olsa diye ufaklık hazır eşimin halalarıyla yazlığa gidecek dönüşüde onu alırız diyorum ama çokda heveslenmek istemiyorum açıkçası

Günaydın kızlar bu hafta sonu pert oldum rejim yapamadım noldu bilmiyorum bugün kendime gelmem lazım yatılı misafir arkadaşım vardı böyle oldu malesef. Şimdi tartılsam kesin bir kilo fazla çıkarım o yüzden cumaya kadar bol su içip telafiye çalışacağım.

Aynen canım hiç motivasyonumuzu bozmuyoruz sonuçta cumaya kesinlikle daha az çıkacağız tartıda

Valla pek yaşıyor sayılmam ben de keşke yaşasam. senede iki üç kere gelebiliyorum Antalya’ya. Babam emekli olunca yerleştiler buraya ama hala çalışmaya devam ediyor adam. Yazları nefret edilecek düzeyde sıcak oluyor bazen. Ben de bayramlar ve tatiller olunca gelebiliyorum işte. Yeme içmeye dikkat edicem artık almayım kilo veremesem bile sabit kalmak da bu haftayı kurtarır. Cumartesi dönücem evime.

Gunaydin kizlar benim kilo ayni hala insallah bu hafta hersry cok guzel olcak sporumu yapip, proteini siki tutcam insallah

Süpersin canım haftasonunu sabit atlatmak bile büyük başarı cumaya eminim çok güzel bir rakam göreceksin yine

Ama tatil açısından birkaç gün güzel olur sizin için de. İnşallah gidersiniz senenin tüm yorgunluğu gidiyor böyle olunca. Belek tarafına gelecek olursanız burada olursam tanışmak da isterim:)

Ama tatil açısından birkaç gün güzel olur sizin için de. İnşallah gidersiniz senenin tüm yorgunluğu gidiyor böyle olunca. Belek tarafına gelecek olursanız burada olursam tanışmak da isterim:)

Nasip olursa bende çok isterim canım Dediğim gibi çok fazla heveslenmek istemiyorum çünkü bir aksilik olunca hayal kırıklığı fazla oluyor Şimdi eşimin faceinden girip baktım :) iki tane asker arkadaşı var biri Alanyada diğeri de Kepezde hatta kepezde olan mahalle muhtarı )

Kızlar ara öğünüm olan zerdeçallı yoğurdumu da yedim
Eskiden ilk zamanlar felaket midem bulanırdı artık alıştım sanırım kötü gelmedi

Bir yanda da Sibelin önerdiği bitkisel çayım kanıyor bu sefer acı cehreyi iki top fazla koydum kabızlığıma yardımcı olsun diye
Öğlenlikte listeme göre aslında tavuk sote yada haşlama yazıyor ama şu anda evde yok ve açıkçası dışarı çıkıp alma fırsatım da olmaz o yüzden sadece 1 kepçe çorba ve salata yemeyi düşünüyorum

Öğleden sonra nasılsa kızkardeşime gideceğiz bir aksilik olmazsa dönüşü de akşamlık birşeyler alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…