geçmiş olsunn bol bol sıvı tüketinmerhabalar arkadaşlar.mutlu pazarlar hepinize
10 gündür griple mücadele ediyoruz evde.
önce eşim hastalandı.
serum falan takıldı.
sonrada ben hastalandım.
banada serum takıldı.
ama hala tam iyileşemedik.nasl bi hastalıkmış anlamadk.
halsiz
teşekkür ederimgeçmiş olsunn bol bol sıvı tüketin
Çok geçmiş olsunmerhabalar arkadaşlar.mutlu pazarlar hepinize
önce eşim hastalandı.
serum falan takıldı.
sonrada ben hastalandım.
banada serum takıldı.
halsiz
kızlaar bugün daha bir enerjiğim çok şükür bu haftasonun boş olmasına ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi geldi çok bunalmıştım artık . okulda bu haftada yoğun bir ders programı ve yapmam gereken işler var araştırmamın ikinci kısmı beni strese sokuyo aklıma geldikçe ama halledicem bir şekilde inşallah .neyse aklıma geldi yine içim daraldı , bugün düşünmek istemiyorum onu
artık menülerimizin sonunda spor olsa da olmasada yazalım bence ki farkındalık oluşsun yapmak zorunda hissedelim bir de su miktarı yazalım gün içinde takip etmediysek de tahmini bir şey yazalım .
bugün çok şükür sporumu da yaptııımm
20 dk dans hafif tempo
50 dk leslie 3 mile
baya iyi geldi spor
merhabalar arkadaşlar.mutlu pazarlar hepinize
önce eşim hastalandı.
serum falan takıldı.
sonrada ben hastalandım.
banada serum takıldı.
halsiz
Günaydın
Hayırlı haftalar...
Hayirli sabahlar
Pazartesi bildirimini unutmsyalim kizlar....beni 300 gr.eksideyim cuma gününden sonra.....
Cuma ..60.5
Bugün 60.2
Günaydın kızlar,
Dün uğrayamadım buralara, eve geldim hiç dinlenmeden tek pazarımız var diye anne babamla Saklıkent’e gittik annemin kar görme özlemi vardı. Akşam da Antalya merkezde gezindik falan derken eve geldiğimde bayılmış uyumuşum. Dün biraz diyetten çıktım ama hiç ekmek tüketmedim.
Sabah tartılamadım annemlerin tartısı bozulmuştu yenisini de buradan alayım diye bekledim. Bir iki gün içinde güzel bir baskül alayım cuma için hazır olsun.
Dünkü menümü hiç yazmayım utanıyorum kendimden geçer gibi yedim açık hava diye
Akşam için annem lahana sarması yapıyor şu an öğle yemeğini kahvaltı gibi geçireceğim.
Günaydın kızlar bu hafta sonu pert oldum rejim yapamadım noldu bilmiyorumbugün kendime gelmem lazım yatılı misafir arkadaşım vardı böyle oldu malesef. Şimdi tartılsam kesin bir kilo fazla çıkarım o yüzden cumaya kadar bol su içip telafiye çalışacağım.
Valla pek yaşıyor sayılmam ben de keşke yaşasam. senede iki üç kere gelebiliyorum Antalya’ya. Babam emekli olunca yerleştiler buraya ama hala çalışmaya devam ediyor adam. Yazları nefret edilecek düzeyde sıcak oluyor bazen. Ben de bayramlar ve tatiller olunca gelebiliyorum işte. Yeme içmeye dikkat edicem artık almayım kilo veremesem bile sabit kalmak da bu haftayı kurtarır. Cumartesi dönücem evime.Can sağlığı canımtartılmasanda cumaya kadar çok sıkı tutup güzel eksiler göreceğine eminim
Ne güzel yaaa Antalyada yaşıyorsun gerçi yazın çok fazla sıcak ben fenalık geçiriyordum gittiğimdegerçi bu sene için çok istiyorum ama kısmet maddi duruma bağlı açıkçası eşimin orda Asker arkadaşı var bende ufaktan gaz veriyorum gidelim hem görüşün hemde ikimiz baş başa tatil yapalım bir kaç günde olsa diye ufaklık hazır eşimin halalarıyla yazlığa gidecek dönüşüde onu alırız diyorum ama çokda heveslenmek istemiyorum açıkçası
Gunaydin kizlar benim kilo ayni hala insallah bu hafta hersry cok guzel olcak sporumu yapip, proteini siki tutcam insallah
Ama tatil açısından birkaç gün güzel olur sizin için de. İnşallah gidersiniz senenin tüm yorgunluğu gidiyor böyle olunca. Belek tarafına gelecek olursanız burada olursam tanışmak da isterim:)Can sağlığı canımtartılmasanda cumaya kadar çok sıkı tutup güzel eksiler göreceğine eminim
Ne güzel yaaa Antalyada yaşıyorsun gerçi yazın çok fazla sıcak ben fenalık geçiriyordum gittiğimdegerçi bu sene için çok istiyorum ama kısmet maddi duruma bağlı açıkçası eşimin orda Asker arkadaşı var bende ufaktan gaz veriyorum gidelim hem görüşün hemde ikimiz baş başa tatil yapalım bir kaç günde olsa diye ufaklık hazır eşimin halalarıyla yazlığa gidecek dönüşüde onu alırız diyorum ama çokda heveslenmek istemiyorum açıkçası
Ama tatil açısından birkaç gün güzel olur sizin için de. İnşallah gidersiniz senenin tüm yorgunluğu gidiyor böyle olunca. Belek tarafına gelecek olursanız burada olursam tanışmak da isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?