Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı Pazarlar

Dün gece küçük kuzu ille Anneciğim az yanıma yatsana dedi bir bakmışım sabah olmuş

Kaç günün yorgunluğu ve regl derken baygın düşmüşüm

Bu sabah çok şükür dinç uyandım Allahın izniyle bugün itibariyle çok sıkı bir şekilde diyetime uyarak devam edeceğim
Kuzuyu bir saat sonra havuza götüreceğim artık eve gelince bol suyla devam ederim malum dışarda tuvalet sıkıntı oluyor o yüzden şimdiden suya abanamiyorum

MRTMUHASEBE canım dün uyuya kalınca bakamadım da şimdi aklımdayken bir bakayım dedim ne zaman izne ayrıldın diye

454.Etapta izne ayrılmışsın 68,2 kg ile 6 aydan fazla oldu o yüzden istersen kilo artışı ile de olsa listeye geri dönebilirsin

Kesinlikle haklısın çocuklarla kaliteli vakit geçirmek çok önemli. Onlar da bugunleri hatırlayıp çocukları ile öyle zaman geçirecekler

O zaman afiyet olsun canım bebeğe süte dönüşsün inşallah

kızlaar bugün daha bir enerjiğim çok şükür bu haftasonun boş olmasına ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi geldi çok bunalmıştım artık . okulda bu haftada yoğun bir ders programı ve yapmam gereken işler var araştırmamın ikinci kısmı beni strese sokuyo aklıma geldikçe ama halledicem bir şekilde inşallah .neyse aklıma geldi yine içim daraldı , bugün düşünmek istemiyorum onu

artık menülerimizin sonunda spor olsa da olmasada yazalım bence ki farkındalık oluşsun yapmak zorunda hissedelim bir de su miktarı yazalım gün içinde takip etmediysek de tahmini bir şey yazalım .

bugün çok şükür sporumu da yaptııımm

20 dk dans hafif tempo
50 dk leslie 3 mile

baya iyi geldi spor

bu ara sitede hazır yemek şirketlerinin reklamlarını görür oldum günlük kalorinize göre her öğün yemeğinizi getiriolar planlanmış biçimde işe başlasaydım yapardım heralde böyle bişi bir de tek olsam :)

Benimde babam geldi misafirim var kostur kostur geçiyor zaman )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…