Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim kızlar
Menüüüü
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim peynir
Çay
Ara
Süt arttırıcı
Öğlen
4 köfte
Lahana salatası
Bir kase yoğurt
Yağ yakan çorba
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 adet portakal
Süt arttırıcı
Akşam
Yağ yakan çorba
2 köfte
Light yoğurttan ayran
Ara
Kimyonlu rezene çayı
1 kuru incir
2 litre su
Bugün listeye tam uyumadım evde eksiklerim vardı yarın eksiksiz yapmak istiyorum inşallah

liste çok güzel bence hem renkli hem de miktarlar çok iyi su da güzel spor ne alemde ?

Merhabalarrrr beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimmmm... 1.60 boyunda 103 kiloyum. Yeni toz shaker seklinde ürün aldım doğal onunla zayıflıcam inşaAllah reklam olmaması açısından söylemiyorum adını yasaktır diye. Başlıyoruz Allah ın izniyleee teşekkür ederim tekrar

hoşgeldin nasıl kilo aldın daha önceden spor diyet denemen oldu mu ? beslenmeni nasıl yapmayı planlıyorsun

İade-i ziyaret yapmaya geldim çok tatlı bi kaptanınız var @oynakbasi34 saolsun bizim takıma çok destek oluyor, enerji dolu mesajlarıyla gaza geliyoruz bende bi gelip 8.takıma selam vereyim dedim nasıl gidiyor ? Herşey yolunda mı? Hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum Allah’a emanet olun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Gündüz kızkardeşime gitmiştim malum Sade sütsüz kahvemi içtim birde 3 - 4 tane susamlı çubuk ve 1 avuç kadar kabuklu fıstık yedim

DÖnüşte de yürüdük iyi geldi git gel 45 dakika kadar sürdü ancak ama hiç yoktan iyidir
Eve gelir gelmez mutfağa attım kendimi ve saat 18:30 gibi akşam yemeğimi de yedim

Regl hala devam ediyor diye sanırım deli gibi canım tatlı istiyor uzun zaman aradan sonra ilk kez böyle krize girdim ama Allahtan ev tam takır yoksa valla kocayı bile çikolataya banarak yiyecek kıvamdayım

Eşim bir ara bakkaldan gidip alsın büyük kız tatlı birşeyler dedi ama o an Allahtan dayanabildim de yok istemiyorum dedim
Bu saattede ne eşim gider nede kızı yollar

SIkma canını canım erkekler maalesef bazen akım diyeceğine çokum diyebiliyorlar Eminim sonradan gönlünü almıştır işte biz kadınlar o an dayanamayıp su koyuveriyoruz
Rabbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu kem gözlerden sakınsın ....Aminnnn

Aramıza hoş geldin canım
Hemen bende kendimi tanıtayım
Adım Banu , 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve Ev hanımıyım
Maalesef benim Rekorum 124.5 kgdu senelerce al ver derken o rakamı görünce artık herşey bitti kesin Tvdeki vinçle evden çıkarılanlar gibi olacağım diye krizlere girdim günlerce hatta bir ara tüp mide ameliyatına bile niyetlendim ama onuda yemedi sonuçta olay ameliyatla bitmiyor irade şart ve o dönem kendime güvenemedim o konuda
En sonunda 9 ay evvel 118 kilo ile diyetisyene başladım ve şükürler olsun ki 87 kiloya düştüm ( gerçi bir ara 84 - 85 arasındaydım ama son iki haftadır yine bir direnç gösteriyor bünyem )
Allahın izniyle bir 15 kg daha vermek istiyorum en azından ( gerçi diyetisyenime göre 10 kg daha versem yeter )
Birlikte inşallah çok güzel kilolar veririz de sende bir daha asla 3lü rakamları görmezsin

Geç oldu ama hoş geldin canım
Bu arada yine nazaramı geldim ne kabızlıkdı regldi fenalardayım ama direniyorum
Gerçi evde olsaydı birşeyler dayanamayabilirdim ama iyiki yok
Eskiden olsa evde birşeyler yok diye isyan ederdim şimdi işime geldi
Eşim bile diyor yahu hadi senin regl falan var bana ne oluyorsa deli gibi bende tatlı istiyorum diye

Şükür şimdilik iyiyim ama eğer yarında böyle olursam tekrar şeker hapıma başlarım ne olur ne olmaz hem o birazda bağırsakları çalıştırıyor bari onada katkı olurda biraz rahatlarım

Benimde adetim 10 gün gecikti şuan bi orduyu yerimnasıl dayanıcaz banum

Sorma kuzum valla şu iki gündür cidden fenalardayım Hani bir kaç hafta salsam kendimi baya bir kilo alırım gibime geliyor maazallah
Bir iki gün daha dayanalım da geçer inşallah benim regl bitecek zaten
Valla cuma Sibelde inşallah güzel bir rakam görürüm yoksa motivasyon yine düşecek gibi çünkü şu boynumdan dolayıda dilediğim gibi hareket edemiyorum ya deli oluyorum

Birazda kızlar evde diye benim düzen bozulacak gibi oldu sanırım çünkü hiç gırtlakları durmuyor

Hoşbuldum canım hadi ya 2si üstüste gelmiş ama süpersin dayanmışsın maşallah ben bişeyler yiyecekken evde olmamasına çok gıcık oluyorum tam yiycem onda da bişey yok diye ama diyetteyken ev gırla cıs kaynıyor napalım bu da imtihanımız

Aileden geliyo hep al ver al ver hep öle gitti cnm bnmmm 35 kilo vermştim kendi kendime 3 yıl önce ama şimdi o iradem gitti beraber el ele yardımcı olalım birbirmizeeeee
Aramiza hosgeldin canim eminimki cok cok guzel kilolar vereceksin aldigin shake ve buraya uye olman bile zaten bunu cok istedigini gosteriyor istemek basarmanin yarisidir diger yarisida irade, insallah hep beraber basaricaz.hedefin kacti yazdiysan goremedim

Ben deee hahahaha bu sâatlerde cilginlar gibi acken sabahta hic kahvalti icin sabirsizlanmiyorum cok enteresan :)[/QUOTE]

Selam kızlar. Bugünkü menümde Dünün aynisiydi. Yani tam olarak bu

Aman ha dayanin tutun kendinizi göreceğiniz güzel rakamları düşünün giyeceginiz kıyafetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…