- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydınMRTMUHASEBE canım dün uyuya kalınca bakamadım da şimdi aklımdayken bir bakayım dedim ne zaman izne ayrıldın diye
454.Etapta izne ayrılmışsın 68,2 kg ile6 aydan fazla oldu o yüzden istersen kilo artışı ile de olsa listeye geri dönebilirsin
Ay çok güzel Darısı cuma günü elleri görmeyeee inşallahHayirli sabahlar
Pazartesi bildirimini unutmsyalim kizlar....beni 300 gr.eksideyim cuma gününden sonra.....
Cuma ..60.5
Bugün 60.2
Oh yani akşam da lahana sarması mi yiyeceksinnnnGünaydın kızlar,
Dün uğrayamadım buralara, eve geldim hiç dinlenmeden tek pazarımız var diye anne babamla Saklıkent’e gittik annemin kar görme özlemi vardı. Akşam da Antalya merkezde gezindik falan derken eve geldiğimde bayılmış uyumuşum. Dün biraz diyetten çıktım ama hiç ekmek tüketmedim.
Sabah tartılamadım annemlerin tartısı bozulmuştu yenisini de buradan alayım diye bekledim. Bir iki gün içinde güzel bir baskül alayım cuma için hazır olsun.
Dünkü menümü hiç yazmayım utanıyorum kendimden geçer gibi yedim açık hava diye
Akşam için annem lahana sarması yapıyor şu an öğle yemeğini kahvaltı gibi geçireceğim.
çok teşekküe ederim canımÇok geçmiş olsun
sağolasın banumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyoreşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa
Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebilirizhem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm
Allah yardımcın olsun canıminşallah okulda çok güzel geçer senin için beslenmende
Fatoşcuğum çok çok geçmiş olsun tekrarRabbim şifalar versin ....Aminnnn
sıkma canını bitanem.günaydın
çok istiyorum listeye girmeyi ...cuma günü 72,60 idim bu gün 72,40 ım
dün biraz moralim bozuktu eşimle ufak bir atışmayaşadık çok kalbimi kırdı.sürekli ağladımmmm pek giremedim o yüzden....
kolay gelsin banum.Neyse ara öğün de tamam olduğuna göre devam edeyim işleredışarı çıkıp gelince bari dinlenme şansım olsun
Insallah hepimizin cok iyi rakamlar gorcegine eminim benSüpersin canımhaftasonunu sabit atlatmak bile büyük başarı cumaya eminim çok güzel bir rakam göreceksin yine
aslında dün akşam bi ara üzdüm seni dedi ama pas vermedim.Bu sabahta konuşalım dedim özür dilediiii.Ben senin bu kadar darılacağını bilemedim diyor bu gün özür diledisıkma canını bitanem.
gözyaşlarına yazık
erkeklerin hepsi aynı
istahım yok diye teselli ver kendine.Nasıl olsa hepsinin tadını biliyorsunŞu an okadar zor tutuyorumki kendimi..mutvakta ne varsa yiyesim var..bikac gün sonra regl olcam regl öncesi cok iştahim aciliyo..
maşallah Allah bize de versiiiin . ben yine sabit çıktımHayirli sabahlar
Pazartesi bildirimini unutmsyalim kizlar....beni 300 gr.eksideyim cuma gününden sonra.....
Cuma ..60.5
Bugün 60.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?