Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın
çok istiyorum listeye girmeyi ...cuma günü 72,60 idim bu gün 72,40 ım

dün biraz moralim bozuktu eşimle ufak bir atışmayaşadık çok kalbimi kırdı.sürekli ağladımmmm pek giremedim o yüzden....

Oh yani akşam da lahana sarması mi yiyeceksinnnn

sağolasın banum

sıkma canını bitanem.
gözyaşlarına yazık
erkeklerin hepsi aynı

Şu an okadar zor tutuyorumki kendimi..mutvakta ne varsa yiyesim var..bikac gün sonra regl olcam regl öncesi cok iştahim aciliyo..

Kizlae bugunki menum
Kahvalti:
Muzlu muslili yarim yagli sut
Ara: tahil patlagina 20gr suzme peynir
Ara:tahil patlagina 1 yk tahin pekmez karisimi
Ogle:4 tane icli kofte
1 bardak ayran
Aksam:buharda karnabahar hasladim birkac tane yedim

Bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 porsion menemen
2 büyük domates....
1 parca beyaz peynir

Ara...
1 kivi
1 muz
1 dilim kaşar peynir

Öyle.....
1 tabak mantar çorbasi
1 kücük kaze yogurtlu müsli
2 kaşik kuymak
1 ince dilim lasanya..

Akşam..sadece su ve çay...

Topldm kalori 1157...

Bugün cok sacma beslendim malesef..cok istahim acikti.herşeyden yemek istedim..neyseki en az hasarlan atlattim günämü .

sıkma canını bitanem.
gözyaşlarına yazık
erkeklerin hepsi aynı
aslında dün akşam bi ara üzdüm seni dedi ama pas vermedim.Bu sabahta konuşalım dedim özür dilediiii.Ben senin bu kadar darılacağını bilemedim diyor bu gün özür diledi

Şu an okadar zor tutuyorumki kendimi..mutvakta ne varsa yiyesim var..bikac gün sonra regl olcam regl öncesi cok iştahim aciliyo..
istahım yok diye teselli ver kendine.Nasıl olsa hepsinin tadını biliyorsun

canlarım güzellerim fit kızlarım benimm....ben şimdi spordan geldim.1 saat karışık bir spor.Şu an işyerindeyim eve geçicem.Tabiii yemek geçikiyor.Spor hocam protein ağırlıklı ye dedi...Kaç gündür kaslarım ağrıyor...İnanın spor yapınca rahatladım.Menü paylaşamıyorum.İşlerim yoğun oluyor.belki yarın kalorimi yazarım.Bizim yıl sonu işlemlerimiz mayıs sonuna kadar devam ediyor.

Öpüyorum sizleri benden bu akşamlık bu kadar sevgiyle kalın hoşcakalınnn

eve anca geldim yine böyle olunca çok yoruuyorum spor yapamıyorum ama sporsuz kapatmam istemiyorum günü kilolarım aşırı inatlaştı gitmek yerine üstüne ekleniyolar sporsuz aşağı gitmicekler belli dinleneyim de en kötü 9:30 da başlıcak halim olur heralde .bugünkü menümü de yazayım

kahvalrı : 2 dilim kepek ekmği
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim domates

öğlen : tavuk sote 1 tabak
ayran 300 ml

akşam : tavuz ızgara
az salata
avuç içi kadar makarna
ayran 300 ml

spor : şuan yok
su : yarım litre yatana kadar en az 1.5 yapmaya çalışıcam

bugün içim dışım tavuk oldu son anda dışarı çıkma işi çıkınca ne yiceğimi şaşırdım tavuk yiyim bari dedim ızgara ama bana kalırsa yağlı gibiydi üstüne makarna da tabağın yanında yemicektim ama otururken dayanamadm yedim bir daha yok böyle eksi görene kadar bazı ayrıcalıklarımı alıyorum elimden ,normalde ben hiç bir yemeği çıkarmadım tamamen diyetten ama 61,5 u görene kadar kesicem artık yapacak birşey yok .

bir de insan bıkıyor yani kaç aydır sözde diyet spor yapıyorum ama kararlı ve düzgün gitmeyince uzuyo hep aynı kiloları görünce de morali bozuluyor insanın . hala da kendimi şiş hissediyorum psikolojik mi yağlardan mı anlamadım daha

bu arada kızlar menülerde hiç spor yok spor olmasa bile spor yok die yazın farkındalık oluşursa beyninizde yapma sorumluluğu da artar ve yapmak zorunda hissedersiniz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…