Hoşgeldin hadi ya Allah:)Merhabalarrrr beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimmmm...1.60 boyunda 103 kiloyum. Yeni toz shaker seklinde ürün aldım doğal onunla zayıflıcam inşaAllah reklam olmaması açısından söylemiyorum adını yasaktır diye. Başlıyoruz Allah ın izniyleee teşekkür ederim tekrar
[/QUOTE]Aramiza hosgeldin canim eminimki cok cok guzel kilolar vereceksin aldigin shake ve buraya uye olman bile zaten bunu cok istedigini gosteriyor istemek basarmanin yarisidir diger yarisida irade, insallah hep beraber basaricaz.hedefin kacti yazdiysan goremedim
Ben deee hahahaha bu sâatlerde cilginlar gibi acken sabahta hic kahvalti icin sabirsizlanmiyorum cok enteresan :)
ya Allah bismillaaaaahhhhHoşgeldin hadi ya Allah:)
Hoşgeldin CanımMerhabalarrrr beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimmmm...1.60 boyunda 103 kiloyum. Yeni toz shaker seklinde ürün aldım doğal onunla zayıflıcam inşaAllah reklam olmaması açısından söylemiyorum adını yasaktır diye. Başlıyoruz Allah ın izniyleee teşekkür ederim tekrar
Biz dayanırız banum ne diyetler yaptık zamanındaSorma kuzum valla şu iki gündür cidden fenalardayımHani bir kaç hafta salsam kendimi baya bir kilo alırım gibime geliyor maazallah
Bir iki gün daha dayanalım da geçer inşallahbenim regl bitecek zaten
Valla cuma Sibelde inşallah güzel bir rakam görürüm yoksa motivasyon yine düşecek gibi çünkü şu boynumdan dolayıda dilediğim gibi hareket edemiyorum ya deli oluyorum
Birazda kızlar evde diye benim düzen bozulacak gibi oldu sanırım çünkü hiç gırtlakları durmuyor
[/QUOTE]Aramiza hosgeldin canim eminimki cok cok guzel kilolar vereceksin aldigin shake ve buraya uye olman bile zaten bunu cok istedigini gosteriyor istemek basarmanin yarisidir diger yarisida irade, insallah hep beraber basaricaz.hedefin kacti yazdiysan goremedim
Ben deee hahahaha bu sâatlerde cilginlar gibi acken sabahta hic kahvalti icin sabirsizlanmiyorum cok enteresan :)
sağol cnm bnmm hoşbuldukkkHoşgeldin Canım
hoşgeldin aramıza canım.sağol cnm bnmm hoşbuldukkk
Hoşbuldum canımhadi ya 2si üstüste gelmiş ama süpersin dayanmışsın maşallah ben bişeyler yiyecekken evde olmamasına çok gıcık oluyorum tam yiycem onda da bişey yok diye ama diyetteyken ev gırla cıs kaynıyor napalım bu da imtihanımız
Arkadaslar çok özür dilerim cahilliğim için son msjları önde görebilme imkanımız varmı
Biz dayanırız banum ne diyetler yaptık zamanında
Günaydın kızlar internetim yoktu anca girdim nevarneyok
Giremiyorum oğlanın hazırlıklarıyla uğraştım iki gün çarşı eksikleri tamamla yıka çanta hazırla bitirdim şükür mutfaktayım sevdiği yemekleri yapıyorum bir yandan yarın akşam yola çıkıcaz biz götürücez iki günde yolda geçer 9-10 saat mesafeymiş hayırlısı diyelim ....herkes iyidir inşallah okuyamadım geçmişi...
Allah razı olsun banumAllah yardımcın olsun canım ha gayret çok az kaldıHayırlısıyla gidip döner inşallah evladında
gülşaaahValla bende aynıyım sabah sıfır iştah ne oluyosa gece 10dan sonra oluyo
Bi daha öyle diyetler yok inşallah gerekte kalmaz sağlıklı beslenmek en güzeliSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah biraz fazla uyumuşumEşimi işe gönderip ancak kahvaltımı yaptım Daha doğrusu sabah canım hiç bir şey istemiyordu bende dünden kalan çorbam vardı onu ısıtıp içtim hem belki benim tembel bağırsakları çalıştırır diye
Şimdide Şeftalili form çayı içiyorum
Bugün yine kuzunun havuz günü ( anasını satam 2 günde bir havuza gidiyoruzkendim yüzsem çok mutlu olurdum ama sadece izleyince canım çekiyor )
Gitmeden biraz temizlik yaparım bir yandan da tabiki buralarda olurum
Bende çok gıcık olurum ama çok şükür yok bu ara evde birşeyler yoksa kesinlikle dayanamazdım
Valla kaç senedir şu kiloyla imtihanım bitmediartık bu yaz bitsin istiyorum gerçi ömür boyu her an dikkatli olmak zorunda olacağım iş vermekle bitmiyor aksine korumak daha zor olacak gibime geliyor
Canım son okuduğun mesaja direk gelebilmen için sayfanın üst kısmında sayfa numaraları var ya orda okumadığım ilk mesaj diye bir tuş olacak ona tıklarsan en son nerede kaldıysan ordan devam ediyor
Sorma ne işkenceler çektik gerçi o dönem de mutlu oldum eksileri sonradan görünce ama tabi geri dönüşümü de olduğu için o tür diyetlere niyetlenmek istemiyorumgerçi bazen şeytan dürtmüyor değil ama yapmam hazır ne güzel sağlıklı beslenmeye alışmışken
Bugün tekrar şeker hapına başlıyorumen azından şu tatlı krizlerimi atlatana kadar ara ara beyinim beni yine deniyor ama direnmem için şart ( zaten doktora da demişti çok rahatsız olursan tekrar ara ara içebilirsin diye )
Hem bağırsaklarıma da iyi gelir belki
Günaydın canım
Özlettin kendini
İnşallah artık daha uzun süre internet sorunu yaşamazsın da her gün bir arada oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?