HoşgeldinSelam hanımlar
Neredesiniz yahu? :)
Selam vereyim dedim kimseler yok. Boş bırakmayın buraları :)
İyiyim canım ne olsun iş güç koşturmaca işte. Sen nasılsın?Hoşgeldinnaber nasılsın kuzun napıyor?
Benimkiler de aynıİyiyim canım ne olsun iş güç koşturmaca işte. Sen nasılsın?
Benim minik napsın kendince yürüme derdine düştü, habire elinden tutacağız evi gezecek beyefendi
Senin kuzular nasıl? Neler yapıyorlar? :)
Aynen ya belim iki büklüm geziyorum evdeBenimkiler de aynıyürüseler de rahatlasalar ama daha var
inşaAllah canım benimmm.. şimdilik kötü gidiyo kendimi cuma baslıcam diye hazırladım yapıcaz inşaAllahhoşgeldin aramıza canım.
bende takımın eski üyelerindenim.
yeniden sahalara döndük arkadaşlarla.
umarım sende istediğin hedefe ulaşırsın en kısa zamanda.
ayrılmıcam inşaAllah 4 5 yıl önce farklı bi forum sitesinde aktiftim ama uzak kaldım böle şeylerden şimdi tekrar alışmaya çalışıyorum :) vericez beraberrrrrrEstamel003 hoşgeldin aramiza...burdan ayrolma elbirliği ile güzel kilolar vercez inşallah
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunnnnSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah biraz fazla uyumuşumEşimi işe gönderip ancak kahvaltımı yaptım Daha doğrusu sabah canım hiç bir şey istemiyordu bende dünden kalan çorbam vardı onu ısıtıp içtim hem belki benim tembel bağırsakları çalıştırır diye
Şimdide Şeftalili form çayı içiyorum
Bugün yine kuzunun havuz günü ( anasını satam 2 günde bir havuza gidiyoruzkendim yüzsem çok mutlu olurdum ama sadece izleyince canım çekiyor )
Gitmeden biraz temizlik yaparım bir yandan da tabiki buralarda olurum
Bende çok gıcık olurum ama çok şükür yok bu ara evde birşeyler yoksa kesinlikle dayanamazdım
Valla kaç senedir şu kiloyla imtihanım bitmediartık bu yaz bitsin istiyorum gerçi ömür boyu her an dikkatli olmak zorunda olacağım iş vermekle bitmiyor aksine korumak daha zor olacak gibime geliyor
Canım son okuduğun mesaja direk gelebilmen için sayfanın üst kısmında sayfa numaraları var ya orda okumadığım ilk mesaj diye bir tuş olacak ona tıklarsan en son nerede kaldıysan ordan devam ediyor
Sorma ne işkenceler çektik gerçi o dönem de mutlu oldum eksileri sonradan görünce ama tabi geri dönüşümü de olduğu için o tür diyetlere niyetlenmek istemiyorumgerçi bazen şeytan dürtmüyor değil ama yapmam hazır ne güzel sağlıklı beslenmeye alışmışken
Bugün tekrar şeker hapına başlıyorumen azından şu tatlı krizlerimi atlatana kadar ara ara beyinim beni yine deniyor ama direnmem için şart ( zaten doktora da demişti çok rahatsız olursan tekrar ara ara içebilirsin diye )
Hem bağırsaklarıma da iyi gelir belki
Günaydın canım
Özlettin kendini
İnşallah artık daha uzun süre internet sorunu yaşamazsın da her gün bir arada oluruz
gülşaaahValla bende aynıyım sabah sıfır iştah ne oluyosa gece 10dan sonra oluyo
Başta zor olacaktır ama onlara Hayır demeyi bilmeliyiz . Mesela ben şimdi 3 kaşık yoğurt 1 elma üzerine tarçın doktum yiyiyirum. Şeker isteğini bastırıyor; )Cumayı beklemiyim diyorum ama yemekler tatlılara yenik düşüyorum... Ve midem çok büyük şuan da doymuyorum
Çok güzel şahanesinKızlar menüüüü
Sabah
Sdm yoğurtlu içecek
Ara
1 dilim wasa
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
Öğlen
Yeşil mercimek yemeği
Light yoğurt
Yağ yakan çorba
Salata
Ara
Süt arttırıcı
10 kuru üzüm
Ara
Kakaolu laktozsuz süt
Muz üzerine kakao serptim tatlı isteğine birebir
Ara
Türk kahvesi
1 hurma bu kaçamak diyet dışıydı
Akşam
Yağ yakan çorba
Yeşil mercimek
Light yoğurt
Salata
Ara
Kimyonlu rezene
1 adet kuru incir
Biraz sonra tarçınlı süt içice bi bardak
Su 0.50 ilk şişelerden 5 adet içtim
Hakkinizda hayırlı olsun inşallahKızlarrrrr şükür küçük oğlanın geçişi onaylanmış artık burda üniversite ye devam edicek çok sevindim
Evet yaaa bırakmak yok. Bunu birbirimize hep soylemeliyizKızlar bugün diyet maşallah iyi ve kaçamaksız gidiyo regl de oldum ama acayip bi bulantım varama ne olursa olsun diyeti bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?