Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar bugun canim coooook cikolata istedi. Ara ogunumde 2 hurma ve 1uzun galeta vardi. Ben de galetayi un haline getirdim hurmalari minicik dogradim icine azcik su koydum tarcin ve kakao ekledim sonra onlari yuvarladim aynen cikolaata gibi oldu tadi caniniz tatli istediginde denemenizi tavsiye ederim. Gerci kakaonun diyete zarari var mi bilmiyorum bilen varsa yazsin. Ama en azindan bugunu de kacamaksiz gecirmek uzereyim

Hosgeldin
,Bende 172 boy 76.5 kilodayim. Buranın eski mezunuyum. Yeni hedefim 69-65 arası bakalım.
Nasıl bir yol izliyorsun planın ne?

Ben daha once diyetosyenle 10 Kilo vermistim dogumdan sonra.
Cok iyiydi zorlanmadan uygulayabiliyordum. SimdiSyineyayni diyet listesini uygulayacagim. Her ögünde sinirsiz salata vardi mesela. Gerci biraz yavas gidiygi kilolar ama olsun daha gercekci Payalsirim zamanla

Menümü yazayım. Grip oldum çok iştahım yok. Sıvı tükettim bol bol.
Sabah 7de latte. 9da limonlu ıhlamur ve iki üç badem, fındık ve günkurusu. 12de tavuk çorbası ve birkaç çatal limonlu roka salata. Üçte sade filtre kahve. 6da bir bardak kefir. 6:30da tavuk çorbasının geri kalanı.

Benim bugunku menum; Sabah bir fincan nescafe 1 cay 5 zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim ekmek domates salatalik 1haslanmis yumurta öğlen 2 domates 2 salatalık aksam büyük porsiyon salata, Limon yogurt ve Pul biber karisimi bir kase. Biraz hızlı giris oldu. Normalde diyet listem 1000-1200 kalori.bugun 600-700 kalori falan olmus. Forumda yeniyim duzensiz yazim için kusura bakmayin.

Ne güzel çok hafif yemişsin

He valla ama 1 ay sonra sıra gelir bence

Hosbulduk ne kadar surede verdin darisi bana insallIn. Gerci bende regl oncesi siskinlik de var ilk hafta hizli vericem galiba.

Hoşgeldin canım
Kusura bakma bugün dalginligima geldi göremedim senin mesajini şimdi fark ettim
Aramıza hoşgeldin canım

1.sayfada kurallarını yazıyor onları okuyup kabul edersen sende bize dahil olmuş oluyorsun

Cikolata yemekten iyidir canım afiyet olsun bende bugün yaptığım cezeryeden az yedim hesapta hiç sevmedim daha doğrusu hiç tadını bilmedi eşime diye yaptım dayanamadım yedim güzelmiş

Kaptanım ben bu cuma girebiliyorum muyum geri?

Aynen canım bu hafta donebilirsin

Afiyet olsun canım bol eksi olarak döner inşallah bu arada suyunda ihmal etme zayiflarken çok önemli

Hosbulduk :) Peki 3 haftalik deneme süreci yok mu yani

Ben de menumu yaziyim
Sabah: 4dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta ile yagsiz peynirli omlet
Domates
Salatalik
Yesil cay
Ara ogun: 3 kuru kayisi
Sekersiz duble turk kahvesi
Oglen : 6yk kabak yemegi yanina 3yk yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun: 2hurma ve 1galeta ile yaptigim yalanci cikolata yanina 1maden suyu
Aksam: 2tane biber dolmasi
Haslanmis brokoli ve karnabahar
Salata
Ara ogun: yarim elma
1galeta
Altin yogurt
Yarim saat tempolu yuruyus
8 bardak su ama yatana kadar daha icerim

Cok gecmis olsun limon bal zencefil karisimini icebilirsen cok faydasini gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…