Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

....
Sabah kuymak ve beyaz ekmek olmamiş öylen beslenmen iyi ama akşam magnolayada olmamiş canim...
Ekmeğide beyaz olanlardan tüketmiyoruz ....ispanak yemeği güzel ama yogurtlan yemek yerine yumurtaylan yersen daha cok faydasini görürsün vitamin açisindsn...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri kafam allak bullaktı ama bugün kendimi toparlamaya çalışıyorum
Maalesef sabah sabahda 13.cü takımdan bir yarışmacının vefaat haberinin aldım işte maalesef böyle durumlarda ölüm haricinde herşeyin yalan olduğunu zorla da olsa anlıyor insan
Bayanın yaşı nekadar dı bilmiyorum ama 20 yaşında bir kızı varmış
Paylaşım alanında bir çok insan baş sağlığı mesajı yazmış ama yönetimdeki bir arkadaş ricada bulunmuş kimse baş sağlığı mesajı yazmasın takıma diye çünkü kızıda KKya giriyormuş kızcağız daha sonra girip kafa dağıtmaya çalıştığında tekrar önüne çıkmasın mesajlar üzülmesin dediler haklı olarak

Cidden şu dünya yalan dünya kendimizi boş şeyler için üzüyormuşuz gerçi hepimiz farkında olsakda duygulara engel olamıyoruz çoğu zaman ama bundan sonra günümüzü hem sağlık hemde manevi açıdan nasıl daha karlı bitiririz ona bakmamız lazım

Yine havuz fazlı var bugün kızın önce kahvemi yapayım da sonra hemen kahvaltımı ederim Bugün kendime gelmem şart oldu

Çok kötü diyemem ama zaten sende farkındasın arada öyle olabilir ama eminim bugün dengelersin sen beslenmeni Suyunu özellikle sakın ihmal etme

Ben kahvaltımı yaptım giyinip havuza atıyorum kendimi inşallah dönünce damlarım hemen

Hepimiz için bol hareketli kaçamaksız bir gün olur inşallah
Allaha emanet olun

Hayirli mutlu kaçamaksiz bir gün dileği ile herkeze günaydin..
Dün 5 te 5 diyetnde son günümdü..ve toplam verdiğim kilo 4 kg....tabi bu kilonun çoğu ödem oldugunu düşünüyorum.bugünde cok dikkat edècegim inşallah...yarin tekrar bu diyeti uygulayip önümüzdeki cumaya artik mezun olmak istiyorum...şu anki kilom 58.7..hedef kiloma 1.7 kilo kaldi

Son düzenleme:
Ya senin adına nasıl mutlu oldum mezuniyetin yaklaştı istediğin kiloya ulaşmak üzeresin:) sabah sabah umutlandım kendi adıma da:) Ben de yarın başlıyorum 5te 5 e.

Ya senin adına nasıl mutlu oldum mezuniyetin yaklaştı istediğin kiloya ulaşmak üzeresin:) sabah sabah umutlandım kendi adıma da:) Ben de yarın başlıyorum 5te 5 e.
Cok sagol canim...bu diyet ama bittikten sonra cok dikkat etmek lazim...şok diyet sonuçta...yoksa verilen kilolar hizli bir şekilde geri geliyo...2.ci turu biraz daha esnek yapcam... bu akşam patates salatami hazirlayim yarin kahvaltiya hazir olsun...sade kaynanmiş haliyle en son midemi bulandirmişti...zor bitirmiştim günümü...

Perihan güzel yazmış aynen. Tatliyi bilmiyorum ayrica
Canım yoğurdun yerinde ayrı ama himmm
Senin kadar heyecanlıyım. Bu haftaki diyetini kağıda yazıp peylassana kilom az olmasına ragrağ güzel verdin. Hemde değişikliklerini bizde görürüz

Tamam canim..bu haftaninkini kayit edip atarim buraya..

Eskisi gibi kaynasalim kaptanım herşey gelip geçici bak. Günü yaşayalım Banu kahveler nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…