Sabah kuymak ve beyaz ekmek olmamiş öylen beslenmen iyi ama akşam magnolayada olmamiş canim...Hayirli geceler fistiklar :)
Anca bu saatte eve gelmis bir fistik adayi olarak cumartesi gunu tukettiklerimi yazayim bi bakayim ne haltlar yemisim
Sabah 10.30:iki yemekkasigi kuymak, avuc ici kadar ekmek, uc adet zeytin (ekmegin iç kismini yemem yillardir sadece kabuk kismini yerim, dukan yaparken de en kucuk boy lavaslardan yiyordum canim ekmek istediginde)
Saat 12.15: sekersiz sutlu kahve
Saat 16.00:bir kepce sehriyeli yogurt corbasi, bir yemek kasigi kuru fasulye, iki yemek kasigi ispanak+uzerine iki yemek kasigi yogurt (annemlerdeydik de dünden kalan yemekleri bitirdik o yuzden karisik oldu boyle)
Saat 21.00: bir kase magnolina ve sade maden suyu(arkadas bulusmasi sebebiyle bizim buranin meshur bir tatlicisina gidildi ve en masum sutlu tatli buydu)
Ve daha da birsey koymadin agzima, cok fazla su icemedim, unuttum desem yeridir
Sizce nasil menum :)
Hayirli geceler fistiklar :)
Anca bu saatte eve gelmis bir fistik adayi olarak cumartesi gunu tukettiklerimi yazayim bi bakayim ne haltlar yemisim
Sabah 10.30:iki yemekkasigi kuymak, avuc ici kadar ekmek, uc adet zeytin (ekmegin iç kismini yemem yillardir sadece kabuk kismini yerim, dukan yaparken de en kucuk boy lavaslardan yiyordum canim ekmek istediginde)
Saat 16.00:bir kepce sehriyeli yogurt corbasi, bir yemek kasigi kuru fasulye, iki yemek kasigi ispanak+uzerine iki yemek kasigi yogurt (annemlerdeydik de dünden kalan yemekleri bitirdik o yuzden karisik oldu boyle)
Saat 21.00: bir kase magnolina ve sade maden suyu(arkadas bulusmasi sebebiyle bizim buranin meshur bir tatlicisina gidildi ve en masum sutlu tatli buydu)
Ya senin adına nasıl mutlu oldum mezuniyetin yaklaştı istediğin kiloya ulaşmak üzeresin:) sabah sabah umutlandım kendi adıma da:) Ben de yarın başlıyorum 5te 5 e.Hayirli mutlu kaçamaksiz bir gün dileği ile herkeze günaydin..
Dün 5 te 5 diyetnde son günümdü..ve toplam verdiğim kilo 4 kg....tabi bu kilonun çoğu ödem oldugunu düşünüyorum.bugünde cok dikkat edècegim inşallah...yarin tekrar bu diyeti uygulayip önümüzdeki cumaya artik mezun olmak istiyorum...şu anki kilom 58.7..hedef kiloma 1.7 kilo kaldi
Cok sagol canim...bu diyet ama bittikten sonra cok dikkat etmek lazim...şok diyet sonuçta...yoksa verilen kilolar hizli bir şekilde geri geliyo...2.ci turu biraz daha esnek yapcam... bu akşam patates salatami hazirlayim yarin kahvaltiya hazir olsun...sade kaynanmiş haliyle en son midemi bulandirmişti...zor bitirmiştim günümü...Ya senin adına nasıl mutlu oldum mezuniyetin yaklaştı istediğin kiloya ulaşmak üzeresin:) sabah sabah umutlandım kendi adıma da:) Ben de yarın başlıyorum 5te 5 e.
https://www.google.de/amp/s/www.kad...de-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/?amp=1Gunaydinlar destek mesajlariniz icin tesekkurler :)
Bugun cok dikkat edecegim insallah
Nedir bu 5te 5
Yok canim doktorum bana bu sekilde verdi sabah 4 oglen 2 aksam 2 ama aksam fazla gelince yemiyorum bazenAkşam ekmege kahvaltıya mi cektin
Perihan güzel yazmış aynen. Tatliyi bilmiyorum ayricaHayirli geceler fistiklar :)
Canım yoğurdun yerinde ayrı ama himmm
Senin kadar heyecanlıyım. Bu haftaki diyetini kağıda yazıp peylassana kilom az olmasına ragrağ güzel verdin. Hemde değişikliklerini bizde görürüzHayirli mutlu kaçamaksiz bir gün dileği ile herkeze günaydin..
Dün 5 te 5 diyetnde son günümdü..ve toplam verdiğim kilo 4 kg....tabi bu kilonun çoğu ödem oldugunu düşünüyorum.bugünde cok dikkat edècegim inşallah...yarin tekrar bu diyeti uygulayip önümüzdeki cumaya artik mezun olmak istiyorum...şu anki kilom 58.7..hedef kiloma 1.7 kilo kaldi
Bugün misafir çağırayım takıma sizde kahveleri hazirlayin
Perihan güzel yazmış aynen. Tatliyi bilmiyorum ayrica
Senin kadar heyecanlıyım. Bu haftaki diyetini kağıda yazıp peylassana kilom az olmasına ragrağ güzel verdin. Hemde değişikliklerini bizde görürüz
Tamam canim..bu haftaninkini kayit edip atarim buraya..Perihan güzel yazmış aynen. Tatliyi bilmiyorum ayrica
Senin kadar heyecanlıyım. Bu haftaki diyetini kağıda yazıp peylassana kilom az olmasına ragrağ güzel verdin. Hemde değişikliklerini bizde görürüz
Eskisi gibi kaynasalim kaptanım herşey gelip geçici bak. Günü yaşayalım Banu kahveler nerdemutlu pazarlar kızlar,
pek keyfim yok ama geldim davete icabet adına
üç günlük boş dünya çok boş...
güzel güzel sporlar yapılsın, bol bol sular içilsin ,kaçamaksız harika bir gün yaşayalım cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?