- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mrb arkadaşlar artık bende gruptayım . Sonunda kendime girebileceğim bir grup buldum .
Evliyim kilom şuna 59.6 hedefim 55Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Kızlar sanırım ara ara bakarlar pazar olunca biraz daha sakin olabiliyor ama sen kendini tanıt bizlerekaç kilosunu hedefin kaç evli bekar içinden ne geliyorsa
bu günlük bildirimim cnm
Sabah
9;00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:00
avuç içi kadar ekmek yağda kızarmış 1 yumurta 1 kaşık çilek reçeli 1 bardak şekerli çay
Akşam saat 5
4 tane patates mücveri 2 kaşık şehriye çorbası . 3 kaşık salata
1 kase sütlac
1 avuç karışık çerez
2 tane ceviz
Şimdide 2 bardak kayısı cayı
Yarım saat yürüyüş
200 ip atlama
Akşama yatmadan önce nar çiçeği cayı içiçem ve bol bol su bu günü böyle kapatırım inşallah
HoşgeldinMrb arkadaşlar artık bende gruptayım . Sonunda kendime girebileceğim bir grup buldum .
İşallah ablacıgım .Bende kendimi tanitayim;
Adım Banu37.5 yaşındayım ( 3 gün sonra doğum günüm )
Biri 17 diğeri 7 yaşında iki kızım var ve İstanbulda yaşıyorum; )
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgduama şükür 11 ay evvel 118le diyetisyen başladım ve geçen cuma 87.5 kgdu
Diyetisyen 75 - 79 arası korumaya gireriz demişti başta ama ben 69u bir keresinde olsa bir daha görmek istiyorumGerci bu ada odemlerle başım dertte ama diyetisyen Ablacigim sen bu azimle onuda görürsün diyor ♡♡♡♡
Bakalim yaza inşallah hedefe ulaşmış olurum; )
Hoşbuldum cnmHoşgeldin
Kız 4 kg icinmi geldin 3 hafta sonra listeye girersin 4 hafta mezun ederiz seni. Ne gugüzEvliyim kilom şuna 59.6 hedefim 55
Bu kadar cnm çok teşekkür ederim alım için
Şuna hedefim 55 böyle aktif olursam hedefim 50 düşer :) grubu şimdiden sevdim hedefim artık 50Kız 4 kg icinmi geldin 3 hafta sonra listeye girersin 4 hafta mezun ederiz seni. Ne gugüz
Kafadan evde takılıyorum :)Ne diyeti yapıyorsun kafadan mi diyetisyenle mi
Kız 4 kg icinmi geldin 3 hafta sonra listeye girersin 4 hafta mezun ederiz seni. Ne gugüz
Biz sevilmezmiyiz yaa yok tatliyiz bizŞuna hedefim 55 böyle aktif olursam hedefim 50 düşer :) grubu şimdiden sevdim hedefim artık 50
Kabul ettim cnmValla süpersin ♡ daha ilk dakikada hemen ilk bildiriminin de yaptın
Bu arada birinci sayfa kurallarını okuyup kabul etmen gerekiyor ki zaten pek zorlayacak gibi değil kurallarimiz
Evet canım senelerdir gorusurgö biz. Ben buranın eski mezunuyum takımın aktif uyesü değilim birkaç kilo aldım kizlarlk vermeye geldim. Hem sohbet hem motivasyonNe güzel iştehem yakında mezun olabilecek biri hemde bize mezunları olsa korumadayken arkadaşlık eder ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?