Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Birazdan arkadaşlar çaya gelecekler ama ben hazır fırsat bulmusken sizlere de bakayım dedim

Birazdan bir arkadaş daha aramıza katılacak ♡ inşallah hepimiz bundan sonra çok daha motive olarak devam ederiz

Bugün beslenme açıkçası sacmaydi Bahar gelecekmiş gelmeyecek mi diye gerilince kendimi saldım Çok şükür Baharimiz döndü de herkes huzurla devam edebilecek

Eğer birazdan sesim kesilir bilin ki arkadaşlar geldi
O lar gider girmez damlarim ama geç olursa sabah yine bol bol sohbet ederiz nasılsa

Mrb arkadaşlar artık bende gruptayım . Sonunda kendime girebileceğim bir grup buldum .

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Kızlar sanırım ara ara bakarlar pazar olunca biraz daha sakin olabiliyor ama sen kendini tanıt bizlere kaç kilosunu hedefin kaç evli bekar içinden ne geliyorsa

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Kızlar sanırım ara ara bakarlar pazar olunca biraz daha sakin olabiliyor ama sen kendini tanıt bizlere kaç kilosunu hedefin kaç evli bekar içinden ne geliyorsa
Evliyim kilom şuna 59.6 hedefim 55
Bu kadar cnm çok teşekkür ederim alım için

bu günlük bildirimim cnm
Sabah
9;00
Süt 1 bardak
Öğlen 12:00

avuç içi kadar ekmek yağda kızarmış 1 yumurta 1 kaşık çilek reçeli 1 bardak şekerli çay

Akşam saat 5
4 tane patates mücveri 2 kaşık şehriye çorbası . 3 kaşık salata
1 kase sütlac
1 avuç karışık çerez
2 tane ceviz
Şimdide 2 bardak kayısı cayı
Yarım saat yürüyüş
200 ip atlama
Akşama yatmadan önce nar çiçeği cayı içiçem ve bol bol su bu günü böyle kapatırım inşallah

Bende kendimi tanitayim;

Adım Banu 37.5 yaşındayım ( 3 gün sonra doğum günüm )
Biri 17 diğeri 7 yaşında iki kızım var ve İstanbulda yaşıyorum; )
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kgdu ama şükür 11 ay evvel 118le diyetisyen başladım ve geçen cuma 87.5 kgdu
Diyetisyen 75 - 79 arası korumaya gireriz demişti başta ama ben 69u bir keresinde olsa bir daha görmek istiyorum Gerci bu ada odemlerle başım dertte ama diyetisyen Ablacigim sen bu azimle onuda görürsün diyor ♡♡♡♡
Bakalim yaza inşallah hedefe ulaşmış olurum; )

Valla süpersin ♡ daha ilk dakikada hemen ilk bildiriminin de yaptın

Bu arada birinci sayfa kurallarını okuyup kabul etmen gerekiyor ki zaten pek zorlayacak gibi değil kurallarimiz

İşallah ablacıgım .
Hepbereber ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…