Cok teşekkür ederim canim..
Kahve varmis duydum geldim... mutlu hafta sonlari hepinize
ohh miss, eline sağlık canımcım
Gayet sağlıklı canım. Şuan vücut şokta başlarda hızlı vermeye meyilli bunu kullan. Biraz verdikten sonra korumaya alır vücut kendini. O dönem sakin pes etme. Sporu suyu artır sonra pıtır pıtır gider kilolar. Eminim yaparsın hiç uzulmüGunaydin arkadaslar bugun 82.9 ciktim tartida tahmin ettigim gibi siskinlik ve odem...ilk sayfadaki kurallari da okudum Kabul ediyorum. Haydi bismillah inşaallah haftada bir kilo ile 2 - 2.5 ayda 72 olurum .sizce daha hızlı olabilir mi
Hosgeldin canımMeraba bak geldim ziyarete
Tabiki kahveni al git bir takıma. Eskiden daha samimiydi. Şimdi herkes bir kosturmacadaBenim kahvem sekersiz olsun
Temizlik ev isleri derken bugun pek bisey yiyemeyecegim galiba :)
Ay boyle misafircilikler de mi oluyor ne tatli :)
Gayet sağlıklı canım. Şuan vücut şokta başlarda hızlı vermeye meyilli bunu kullan. Biraz verdikten sonra korumaya alır vücut kendini. O dönem sakin pes etme. Sporu suyu artır sonra pıtır pıtır gider kilolar. Eminim yaparsın hiç uzulmü
Arkandayız canimEvet hep oyle oluyo genelde 78 e kadar indikten sonra pes ediyordum son 6 ayda 2 - 3 defa boyle oldu bu kez sayenizde kiricam bu zinciri
Düzelir canım hormon takviyesi yapılır diye biliyorum ama sebebi ne o önemliKahve şahane olmuş elinize sağlık...
Mthn83 canım prolaktin hormonu ile alakali sorun olduğun da ilaçla düzeliyormu bilgin varmı. ?
Hani kahve bana yiktinBende gece kahve içmeye takımları gezerim
Hoşgeldin canımSelamlar
Kahve var dediler geldik
Herkese hayırlı pazarlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?