Motive ve sohbet olduktan sonra kilolarda inşallah giderEvet canım senelerdir gorusurgö biz. Ben buranın eski mezunuyum takımın aktif uyesü değilim birkaç kilo aldım kizlarlk vermeye geldim. Hem sohbet hem motivasyon
Biz sevilmezmiyiz yaa yok tatliyiz biz
Profilimi düzenledim . İlk sayfayıda tekrardan okuycam . Eksiklerim olursa söylersin pamuk ablacıgımPamıııhseker gibiyizhele ben tam pammmmiiiiihhhh
ne kıskanıyorsunKız 4 kg icinmi geldin 3 hafta sonra listeye girersin 4 hafta mezun ederiz seni. Ne gugüz
Okudum kabul ettim ablacıgım :)8. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
Takım Kaptanı; Oynakbasi34
Kaptan yardımcıları; Yena & serenalar
8.TAKIM KURALLARI:
- Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır.
- Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini sürelerini bildirmeli ( spor zorunlu değil ama yapılırsa hedefe daha çabuk ulaşılacağını unutmamalı )
- Her cuma kilo bildirim günüdür; Her üye o gün en geç saat 12.00ye kadar bir önceki haftanın kilosuyla birlikte o günkü kilosunu bildirmekle yükümlüdür.
Verilen kilonunda yüzdesini hesaplayarak bildirim yapmalıdır;
Örneğin;
Geçen hafta 75 kg
Bu hafta 74,3 kg
Fark; 0,7 kg
Yüzde; 0,93%
Yüzde hesabı şu şekilde ;
Verilen kilo / geçen haftanın kilosu x 100
- Yeni gelen Üyeler ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( yeterli paylaşım olmaması durumunda kaptan o süreci erteleme hakkına sahiptir )
- Cuma sabahı bildirim yapılamayacak durumlarda bir gün önceden bildirim yapılabilir
- Bildirim günü bildirimini zamanında yapmayan bildirimsiz olarak not edilecektir ancak 3.cü bildirimsizlikte takımdan diskalifiye edilecektir
- Cuma yarışmasına katılanların o sene içinde 2 kere izne ayrılma hakları vardırİzne ayrılan üye en erken 2 hafta sonra dönebilir listeye.
- Takım içinde yazışmalarda motive edici olacak şekilde ilerlemeye dikkat edilmelihakaret ve küçük düşücü ifadeler kesinlikle kabul edilmiyor
- Hafta içi düzenli takıma uğramayan ve sadece cumadan cumaya bildirim yapan arkadaşlar daha önce mazeret bildirmedikleri taktirde uyarı alır3.cü uyarıda üzülerek de olsa yarışma dışında kalır
- Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Bu takım içi motivasyon için önemlidir.
Hedefimi değiştirdim cnm 50 hedefimne kıskanıyorsunoysa biz daha aylarca burdayız desene 
Hoşbuldum cnmAramiza hoşgeldin canim ..
Boyun kac merak etim..benim boy 161...başlangic kilom 72..en son kilom 59 idi...hedef kilom 57....Hoşbuldum cnm
Benim cnm boyum 1.60 başlangıç kilom 64.3 şuanki kilom 59.6 hedefim 55Boyun kac merak etim..benim boy 161...başlangic kilom 72..en son kilom 59 idi...hedef kilom 57....
Hedefine yaklaşmışsın cnm hayırlı olsunBoyun kac merak etim..benim boy 161...başlangic kilom 72..en son kilom 59 idi...hedef kilom 57....
Benim boyda böyle güzel hedefler gördükce hevesleniyorum bendemi acaba hedef kilomu 55 düşürsem..Benim cnm boyum 1.60 başlangıç kilom 64.3 şuanki kilom 59.6 hedefim 55
Düşür hedefini cnm desteklerim seni :)Benim boyda böyle güzel hedefler gördükce hevesleniyorum bendemi acaba hedef kilomu 55 düşürsem..
Merhaba Ben bugün bilmeden kacamak yaptim ya uzgunum. Hamsiyi tavada kizarttim ama cok az yagla yaptım. Ne de olsa hafiftir diye de iki dilim ekmekle yaklasik 200 gram yedim. YedikteYesonra baktim kalorisi çok yuksekmis bugun 1350 kaloriyle kapattim hep kizarttigim hamsi yuzundenneyse ki aksam yemegi yemedim. Menum;
Kahvalti;
Turk kahvesi(az sekerli)
2 Dilim ekmek
6 zeytin
1 kbk peynir
Domates
Salatalik
1 haslanmis yumurta
2 cay
Ara öğün; 1 kabe hurmasi
Oglen;
Salata
2 dilim ekmek
150-200 GRAM HAMSI
1 bardak salgam
Ara öğün 1 türk kahvesi
12 bardak su yatana kadar 15 olur
Bu saatten sonra icersem bitki cayi 2 bardak siyah cay icerim
Iyi yaparsin bence..Incecik lavas yiyorum kepek ekmege mi gecsem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?