Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabiki ...nedemk..seve seve..hoşgeldin aramiza...
Hoşbulduk. Ben biraz kendimden bahsedeyim. 31 yaşındayım 3 yıldır post-ergen bir eşe 1,5 yıllık pre-ergen bir kız çocuğuna sahibim. Çalışıyorum. Doğum kilolarıma artık veda etme kararıyla aranızdayım 170 boy 64 kiloyum hedefim 52 kilo. Zayıflama kararını 2 hafta önce aldım başladığımda 67 kiloydum. Et ve et ürünleri hayatımda yok. Hayvanların sadece ürettiği şeyleri tüketiyorum. Sıkı bir diyet programım var sizinle paylaşacağım. Sabahları yarım saat akşamları 1 saat yoga yapıyorum. Ayrıca akşamları yarım saat bölgesel zayıflama egzersizleri yapıyorum. Su günde 3 litre tüketiyorum. Bunun 1 litresi içinde kabuk tarçın defne yaprağı ve bir bütün limon barındırıyor. Umarım bu azimle giderim. Çünkü bu aralar biraz zorlandığımı hissediyorum

Bugün menüm

Sabah gün doğmadan bir su bardağı greyfurt suyu

Kahvaltı 08:00

Bir orta boy havuç, 3 siyah zeytin, 1 yumurta beyazı, bir dilim hellim peyniri bir fincan şekersiz filtre kahve

Ara öğün 10:00

1 fincan yeşil çay

Öğlen 12:00

Bir porsiyon haşlanmış brokoli havuç karnıbahar bir kase yoğurt

Ara öğün 15:00

1 Elma

Akşam yemeği 18:00

Bir porsiyon mantar sote asgari zeytinyağı kullandım. Sınırsız mevsim salatası

19:00 sonrası

1 bardak kefir

Egzersiz programı
Gün doğarken yarım saat yoga
Akşam yarım saat üst, alt, yan karın egzersizleri ve kol egzersizi
Birazdan 1 saat yoga

Burdan ayrilma birlikte her kilonun üstesinden geliriz ..benim kilo verme derdi bitsin sonra spora başlayacağim..şu an çok yoğunum o yüzden sadece kilo vermeye odakliyim...almanyada yaşiyorum...1 hafta sonra kizimin dügünü icin istanbula geliyorum..geri dönüşte biraz dinlenfikten sonra spora başlamaliyim artik ...

Menün cok güzel...kusursuz diyebilitim..

Düğününüz hayırlı olsun. Spora şimdi bile başlayabilirsiniz akşam yattığınızda 5 Mekik çekip öyle uyuyun mesela gündüzleri yemek hazırlarken bacaklarınızı yana açıp kapatın. Kapılardan her geçtiğinizden bir kere çömelip kalkıp öyle yürümeye devam edin. Faydası olacağınıdan şüpheniz olmasın

Şu ana kadar çok güzel getirdim aama bundan sonra da umarım böyle devam eder evde ne yese ne kadar yese asla kilo almayan bir koca var ve çok güzel yemek yapıyor
Yiyip yiyipte kilo almayanlara bende coook giciğim...cok kiskaniyorum onlari...ne yapalim ..bizde dikkat edcez artik..

Cok teşekkür ederim...

İyi akşamlar kızlar,
Cepten giriyorum hepsini okuyamadım ama yeni gelen arkadaşlara selamlar. Şimdi bana kızacaksınız ancak akşam yemeğim bu saate kaldı şimdi çayım demini alsım peynir zeytin domates salatalık yiyeceğim. Gündüz pek bir şey yiyemedim akşam da acıkmamıştım. Bugün evin şeklini şemalini değiştirdim biraz ev için alışveriş yaptım. baktım yatak odamda ıvır zıvırları koyacak yer yok bir şifonyer aldım geldim eve kendim kurdum sonra kahve falan derken şimdi acıktığımı farkettim. Uyku yok işim çok daha iki lokma bir şeyler atıştırıp işe devam edeceğim.
Sabah bir haşlanmış patates yemiştim öğlen bir avokado şimdi de kahvaltılık yiyeceğim.
Yarın 5 te 5 diyetine başlıyorum. Evdeyken rahat duramam yerim diye yarın başlamak istedim.

inşallah bu 5 te 5 diyetiyle güzel kilo verirsin...bu aralarda baysği bi yoğunsu Allah kolaylik versin sana...

inşallah bu 5 te 5 diyetiyle güzel kilo verirsin...bu aralarda baysği bi yoğunsu Allah kolaylik versin sana...
Teşekkür ederim aslında seni şu an kendime örnek gösteriyorum ki bu bir hafta başarılı olabileyim. En az 3 kilo vermek istiyorum. İştahım azaldı buraya katıldıktan sonra baya da kilo verdim ama tıkandım kaldım. Spora da çok gidemedim ama son bir aydır okulda gerçekten çok yoruluyorum spora halim kalmıyor. Aslında yoğunluk olunca da acıkmıyormuş insan dün daha boştum daha çok yemiştim. Bir yandan güzel böyle tempolu çalışmak.

son 1 hafta bende öyleyim hic iştahim yok benimde...bu firsatida deyerlendirdim .5 te 5 yaptim.iyide yaptim...4 kilo gitti 1 haftada ..bugün dinlendim ..yarin tartida nasil bir rakam görcem bakalim...bugünde dikkat ettim...kacamak yapmadim..yarinda adimsayar alacagim bileklik olarak..coktandir almak istiyordum..senin vardi hatirladigim kadariyls memnunmusun kullandigin adimsayardan...

Bugun yine bir misafirlikteyim ama cok geçe kalmadan menumu yazayim :)

Sabah 10.30: bir adet haslanmis yumurta, iki kibrit kutusu buyuklugunde peynir

Ara ogun yok

16.00: kucuk bir dikdortgen porsiyon firinda makarna

Ara ogun yok

20.30: 4adet mercimek koftesi, bir kucuk dilim kek

Kizlar valla aksam menulerinize hastayim ben o kadar dirayetli olamiyorum aksamlari icim bayiliyor resmen ama buraya basladigimdan beri yemeyi baya azalttim, gruba nasil yazarim diye dusunup utaniyorum yemiyorum o yuzden :):)

Yarin sabah moral tartilmasi yapiyoruz yani yasasinnn :):)

Bu arada 5te 5 diyetini incelemeye firsatim olmadi yarin ilk isim onu inceleyecegim bakalim yapabilecek miyim :)

Bugünkü menün biraz daha iyi...başlangicta biraz zor oluyor canim..normal yani durumun..bizde başlarda zorlandik..hergün biraz daha dikkat ede ede bünyen alişiyor saglikli besinlere ve az yemeye...
Bugün nerdeyse bende kacamak yapacaktim ama sonra vazgectim...cünkü burda arkadaşlara ve kaptana hesap vermek durumundayim dedim ve vazgectim...

Hepiniz zımba gibi girmisiniz maşallah devam eder inşallah. Sizi okudukça ben yoruldum nasıl bir enerji patlaması nasıl bir azim. Yarın burada güzel seylşe olacak gibi

Bence bu sekilde cok kisa zamanda hedefine ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…