Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.

Benim annem de diyette o yuzden menuleri hafif tutuyoruz.

Aslında benim Annemde hafif tutar menüleri ama ona liste olayı ters geliyor hadi artık baya kilo verdin bundan sonra kendinde dengeni kurabilirsin gerek yok para vermeye diyetisyene der durur fırsat buldukça
Ben ondayken öğlenlik bugün sebze yemem çorba yazıyor dediğimde deli oluyordu ilk zamanlar o yüzden artık pek kasmıyorum ona gittiğimde

Zaten beni bu misafirlikler bitirdi
Tabi bi de emzirme meselesi, gerci benim sipa 2 gundur emmiyor sanirim bu yuzden cok acikmadim ama sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :/

Zaten beni bu misafirlikler bitirdi
Tabi bi de emzirme meselesi, gerci benim sipa 2 gundur emmiyor sanirim bu yuzden cok acikmadim ama sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum :/

Bol bol su iç canım sütün azalmasın kuzu belki biraz nazlanıyordur yada vazgeçerse de emmekten daha çabuk kilo verebilirsin gerçi ek mamalara geçtin mi hatırlamıyorum net
Benim büyük kız 2 ay emdi ancak o zamanlar evin doğalgazı açılmadığı için mecbur KVlerde kalıyorduk ve hatun gece kuzu ağlayınca aman baban uyanmasın senin süt sağmanı bekleyemem diyip kızıma 1 kereden bir şey olmaz diye mama dayamıştı ( takviye olsun acil bir durum olursa diye tutmuştuk evde ama hiç vermemiştik o zamana kadar ) Tabi cadı mama tadını alınca bir daha asla ağzına Anne sütü sürmemişti
Küçük kızımda kimseye karışmasına müsaade etmedim ve 2 yaşına kadar Anne sütü içti 1 yaşına kadar sırf Anne sütü verdim arada çok çok az minik birşeyler de veriyordum tabi ama 1 yaşndan sonra yemek yediği halde onu bir nevi tatlı niyetine yinede günde iki kere içerdi
Bazen diyorum büyük bağımsız herhalde çok Anne sütü almadığındandır küçükte maşallah tuvalete bile peşimden gelir 7 yaşında olduğu halde daha doğrusu ben giderim oda 2 dakika sonra kapıya gelip bir şey sorar ille bende seni bekliyordum diye dalga geçiyorum hep

Ohhh en iyisini yapmissin ablacim, benim oglusum 35haftalik yani premature dogdu o yuzdem dogdugundan beri mama ve anne sutu beraber iciyordu emmeye pek hevesli degildi, kucuk geliyodu cenesi benim memislere

Suan 7.ayinda zaten 4.ayda baslamistik ek gidalara, kasik manyagi oldu benimki, son bir aydir geceleri emiyodu uykuda, son iki uc gundur de onu da birakti ben de pes ettim acikcasi
Bi yandan keske emse diyorum bi yandan da kimse beni "ye ye sutun olsun" diye zorlamayacak artik diye seviniyorum, annelik ne zormus

Mrb

Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?

Cuma 12den once sanirim :)

Kız ilahi Banu demek iki yasa kadar emzirince böyle oluyor ben iki kizimida iki yaşına kadar emzirdim ondan mı wc ye pesimde geliyorlar ikiside ,illallah geldi
Nasılsın bu arada bayadir takıma ugrayamadim incecik oldun kuzu 86 kiloydum en son 80 oldunmu kizzz

Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür
Akşam toplu halde yazarım menümü

Mrb

Mrb arkadaşlar
Ablacıgım hangi günler bildirim yapıyoruz ?

Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzu haftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor

Selamun aleykum .
Arkadaslar uye alımınız devam edıyorsa bende katıla bılırmıyım sıze. 31 yasım 83 kılom 3 cocugum var .

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Kaptan Banu
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız

Canım sadece su bile süt yapıyor sakın uyma sen öyle diyenlere
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştim doktor bile şaşırıp helal valla demişti ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek

Cuma 12den once sanirim :)

Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince

Ayyy hoş geldin canım yaaa Özlemişim
Sorma valla yaa çocuk çiklet gibi yapışık len bir git öte diyorum gülüyor ama ne yapayım çok seviyorum seni diye
Ben ona bağlıyorum kesinlikle çünkü büyük pek sevmez sırnaşmayı gerçi onada kızdığımda yapışır kız gel bir öpeyim diye ben yürü git pis konuşmuyorum senle diyincede amanda nazda yaparmış benim Annem diye daha fazla sırnaşır gerçi bende sırnaşsın diye daha çok yaparım trip

Kız sorma 87.5 e çıktım takıldım kaldım Boyun fıtığı yüzünden fazla zorlayamıyorum kendimi ve 1.5 aydır her hafta diyetisyen ölçümlerimde 1.5 kg en az ödem oluyor ama pes etmiyorum kesinlikle bu yaza hedefime ulaşıp korumaya geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…