Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de gunluk bildirimimi yapayim
Sabah: 3dilim tam bugday ekmegi
1haslanmis yumurta
Yarim domates
1salatalik
Bolca dereotu
Yesilcay
Araogun: bol tarcinli yarim elma
Oglen anneme gitmistim ama bozmamaya calistim: 3tane minik biber dolmasi
2kasik biberli yogurt
Marul
Araogun: 1galeta
Yesilcay
Kucuk 1portakal
Aksam: haslanmis karnabahar ve brokoli
Araougun 3tane kayisi
3kasik Altin yogurt
Yaklasik 3lt su ictim

Annende yine iyi dikkat etmişsin...o minik dolmalarida coktan yakmişsndir...akşam yemegin zaten cok hafif ve saglikli olmuş..suyunuda yakin 3 litre kadar içmişsin daha ne olsun..

İyi geceler kızlar

Hep gezenti kaptan olmaz birazda gezenti kaptan yardımcısı olsun

Dun ve bu akşam düğün ve nişan vardı bı saat önce geldik eve kaçamak olarak 20:30 kuruyemiş yedim

Oda halay çekerken yakmisimdir

Guruba yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz

Gulhan1 abla yarın bende beşte beş yapicam patetesle basliycam onerilerini bekliyorum

YENA ablacığım prolaktin süt hormonu ilacla kontrol altına alınıyor
Yıllar önce bu yüzden tedavi görmüştüm
Bebek istedigimiz için bu hormon yüksek olunca sağlıklı yumurta gelismezmis reglde düzensiz olurmuş
Geçmiş olsun

Cok sevindim canim..helopinide yapacak 5 te 5 yarin..3 müz birbirimize destek oluruz daha iyi motive oluruz diyete....ben yarin patates salatasini yapacagim ...o şekilde nefis oluyor az yagli sirke biraz tuz maydanoz ve soganlan birlikte ..

Cok sevindim canim..helopinide yapacak 5 te 5 yarin..3 müz birbirimize destek oluruz daha iyi motive oluruz diyete....ben yarin patates salatasini yapacagim ...o şekilde nefis oluyor az yagli sirke biraz tuz maydanoz ve soganlan birlikte ..
Evet okudum şimdi hadi bakalım destek olalim birbirimize yarın sabah erken haslayip salata yaparim bol limonlu acılı )

Canım günaydın. Kendine oylö yapma. İlk 5 kg hedefine su kadar kaldı seklinde degerlendir. Zamanla yorulursun bu büyük rakamdan. Her 10 kg için burda kutlama yapalım sana

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavuşturana
Dün son mesajımdan hemen sonra arkadaşlar çaya gelince yazamadım buraya
Gece 12ye kadar bol bol sohbet ettik şekersiz Çay eşliğinde
Sabahta hadi kızı okula hazırla falan derken ancak fırsatım oldu buraya girmeye Birazdan da kahvaltımı yaparım inşallah

Maşallah çok güzel bir enerji yayılmış Takımımıza Çok mutlu oldum bol bol paylaşımları görünce Eminim bundan sonra çok daha eğlenceli bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız

Merhaba takımınızda bir kişilik yer daha var mı acaba ? Ben bütün kuralları okudum kabul ettim sohbetlerinizi sevdim.

Aramıza hoş geldin canım
Bende kendimi tanıtayım
Adım Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve bu takımın kaptanlığını üstlendim uzun süre önce gerçi bizde kaptan eleman ilişkisi yok ama cumadan cumaya listelerimizi ben hazırlıyorum
Maalesef benim rekor kilom 124.5 kg du ve senelerce al verler yaşadıktan sonra 11 ay önce 118 kilo ile Diyetisyene başladım çok şükür 87.5 kgyu görebildim ama daha yolum var tabiki
Son 1.5 aydır biraz yerimde sayıklıyorum boyun fıtığı yüzünden çok fazla eskisi gibi spor falan yapamadığımdan gerçi dün havuza kayıt oldum ama yoğunluk olduğu için biraz beklemek zorundayım İnşallah 1 ay sonra en geç sıra gelir de bende en azından haftada 2 gün yüzmeye gider sıkılaşırım
Gerçi spor yapmıyorum dediğime bakmayın ayağı yanmış kedi gibiyim ha bire bir sürü koşturmaca çıkıyor hafta içinde
Valla helal olsun sabah akşam yogayı görünce cidden kendimden utandım
Bende 3 litre su içmeye çalışıyorum
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız

Menün süper canım afiyet olsun

Canım misafirliğe rağmen ucuz atlatmışsın Eminim bugünden itibaren çok daha güzel devam edersin sağlıklı bir şekilde arada minik kaçamaklarımız tabiki olacak insanız ama önemli olan hem sonrasında dengeleyebilmek hemde çok sık olmaması

Alemsin canım iyi olmuş bence bak ne güzel sabah sabah eksilerini gördün yeseydin ve sabit çıksaydın bu seferde yemeseydim eksi görürdüm diye için içini yerdi

Süper canım gayet güzel bir menü olmuş Ben ne zaman Anneme gitsem hatun ay bundan bir şey olmaz moduna girdi artık yine hani görüyor eskisine nazaran çok fark var bir kereden bir şey olmaz mantığına başladı ama yinede direniyorum

Kaptan Yardımcımı da kendime benzetmişim sonunda
Süpersin canım inşallah sende bol bol eksiler görürsün bol bol suyunu ihmal etme ödem atmak için çok etkili
Bak ne güzel Takımda canlandı artık kim tutar bizi

oynakbasi34 banu abla 13takimdan hangi üye vefat etti mekanı cennet olsun

Canım üye zen71 ama lütfen kimse Baş sağlığı mesajı yazmasın çünkü 20 yaşındaki kızı da diyet gruplarına giriyor ve kızcağızın ileride kendini toparladığında acıları tekrar tekrar önüne çıkmasın diye düşündü Editörler ve rica ettiler

Harikasın canım aynen devam inşallah yakında 2li hanelere de düştüğünü göreceğiz

Ben de tartılıp geldim. 79.0 kaptanım ley ley

Hadi gözün aydın canım kız tamda izne ayrılacak zamanı bulmuşsun neyse listeye dönüşün muhteşem olacak o zaman desene

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...
Benim bugünlü kilom 58,7..cumadan buyana 0.5 eksideyim....

Harikasın canım aynen devam
Valla seni görünce benimde 5de 5 yapasım geldi bir kereliğine tabi diyetisyenimin duymaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…