Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Burası sessiz olunca diyet deneyimleri sayfasına gittim. Gerçekten sonuç alınmış bütün diyetlerde vazgeçilmez 2 unsur var biri şu diğeri yoğurt. Bu ikisi ayrıca cildi güzelleştiriyor. Yani hem zayifliyoruz hem guzellesiyoruz.
Sizde diyetlerden cikarimlarinizi yazın kızlar.

Akşam asla geç yememek ve akşam mümkün olduğunca hafif yemek.

Kızlar hala yoldayım
Çok fazla trafik yok sanırım 1 saate varmış oluruz yolda biraz midem kötü olunca cubuk kraker yedim
Cenaze öğle namazından sonra kalkacak sonra fazla oylamadan tekrar doneriz

Günaydin arkadaşlar...umarim kacamaksiz güzel bir haftasonumuz olur.....

5 te 5 de 2.ci turumda 900 gr gitmiş..şu anki kllom 57,8 kg...pazartesi bakalim tekrar başlayacağim..hedef kiloma kaldi 800 gr

Yarın birlikte başlayalım o zaman Bir tur yapacağım bende yaa hem bugün de saçma olur beslenme bari dengelenmis olur
Eve gelince hemen patateslerimi geceden haslarim sabaha hazır olsun

Bende sabah normal kahvaltı yaptım 2 öğün karabugkar yemeyi planlıyorum. Bakalım

Mutlu haftasonları diliyorum her birinize. ..

Dün hem spor hem temizlik yapınca fena kas agrisiyla uyandım bugün.
Caydanligin buhariyla elimi yakmam da çabası. Ufacık bir bölge ama nasıl acıtıyor namıssız. .
Çay içerek kendime gelmeye çalışıyorum.

Güzel olmuş afiyet olsun. Sadece akşam öğün de ekmeği çıkarıp yerine daha fazla kurufasulye alabilirdin.

Günaydın millet hala hastayım ama annem benden beter oldu sabah erken yayla çorbası yaptım onu içtik kahvaltı niyetine. İçinde pirinç var ama napalım artık.

Geçmiş olsun canım. Sifa olsun corbaniz..Benim oğlan da 2 hafta olacak nerdeyse iyileşemedi. .

Su içemiyorum fazla, optan sonra özellikle.
Günlük 1.5 lt olmasi için aşırı zorluyorum kendimi.
Ben de etkili olan aksamı erken yemek aç yatmak...

Günaydin arkadaşlar...umarim kacamaksiz güzel bir haftasonumuz olur.....

5 te 5 de 2.ci turumda 900 gr gitmiş..şu anki kllom 57,8 kg...pazartesi bakalim tekrar başlayacağim..hedef kiloma kaldi 800 gr

Haftaya benim yanımdasın demek.
Harika...

Sağolasın canım senin oğluna da acil şifalar dilerim.

Olur canim aslinda pazartesi başlayacaktim ama beraber olunca daha güzel oluyo

hametan krem varsa sür hemen iki güne düzelir muhteşem bir krem. Ben roaccutane kullandığım için yarılan dudaklarımı çok güzel iyileştiriyor.

Merhaba kızlar bugün hafta sonu ama yine okuldayım. Sabah 7.30da uyandım sonra tembellik yaptım ancak 11 gibi alış veriş falan yapıp okula geldim laboratuvarda işlerime başladım. Bugün sonunda rahatça tuvalete çıkabildim ilaç kullandım dün gece.
Kahvaltıyı biraz önce yaptım biraz yeşil zeytin (5-6tane kadar) bir domates, yarım dillim kadar süzme beyaz peynir, iki dilim tam buğday ekmeği ve 4 adet hazır yaprak sarmalarından yedim. Tadı güzel değil ama ne zamandır canım çekiyordu markette sekizli satıldığını görünce aldım yarısını yedim affetmedim:)
şimdi moladayım bir kahve içeceğim. Bugün işlerimi hafifletirsem hafta içi çok rahat edeceğim. Evde boş oturmaktansa okulda olmak beni çok mutlu ediyorum sanırım çok asosyalim:))

bende uzun zaman sonra spor yapmaya başlayınca bacaklarım inanılmaz durumda bu arada geçmiş olsun buhar yakması feci oluyo ya allah daha beterinden korumuş canm gecmis olsun

Sağolasın şimdi süt ısıttım onu içiyorum.
canm sizede geçmiş olsin limonlu cay iyi gelir kirikliginizda alır uzerinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…