- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ayyyyyyyKahvemi yapmaya ancak fırsat olduHaberlere dalmışım
Bu arada kızlar dün gece tam yatağa yattık büyük kız yine aramıza girdi ( sırf muzurluğuna her gece aramıza yatıp sohbet eder bizimle hep)
Aramızdaki muhabbetti de anlatayımda sabah sabah az gülün
Gündüz ben evde yokken eşimin başı ağrıyordu bende muzurluğuna tabi benden uzak kaldın ya ondan ağrımıştır dedimTabi kızım başladı işte yok sen az değilsin falan demeye ve muhabbet nasılsa bizim ilk buluşmamıza geldi
Benim o dönem inanılmaz bir köpek korkum vardı
Eşimle Ortaköyde yemeğine tavla oynamıştık ( çakal oyunu kaybetmek için elinden geleni yaptı ki bir sonraki buluşma garanti olsun diyebende yedim hesapta ) Tam yan yana gayet resmi yürürken ben sokak köpeği görünce bir anlık panikle eşimin kolundan tuttum dibimden ayrılma hesabı Tabi oda fırsat o fırsat elime yapıştı
Aslında kızım bu hikayeyi bildiği halde vayyyyy işte hiç utanmadın mı elin adamının elini tutmalar hemde ilk buluşmada diye dalga geçerken bu seferde nerden aklına geldiyse kızzzzzzzzzz yoksa başka şeyde mı oldu o buluşmada diye beni sıkıştırmaya başladı
Tabi beni istemsizce bir gülme krizi tuttu size anlatamamresmen rahat 10 dakikadan fazla gülmekten ben konuşamadım bile tabi eşimde o arada fırsat o fırsat ahhh ahhh Anan beni kandırdı sırf namusumu kurtarmak için evlenmek zorunda kaldım elimi tutunca falan diye abartınca bizimki iyice çoştu kızzzzzzzz çabuk söyle öptün mü babamı diye
Ben tabi bu sefer daha beter gülme krizine girince eşimde daha çok çoşkuyu vermez miEn son büyük kız gülerek ah bu başıma gelenler kulaklarıma inanamıyorum ama ben diyordum zaten hep Annemde suç kabahat diye Allahtan babamla evlenmiş de Adamcağızın namusu kurtulmuş diyip durdu
ayyyyyyy
beyza ya
oyy iyi geldi sabah sabah kendime geldim bi açıldım
Oooh sabah sabah ne iyi geldi kaptanım ellerine saglik
Tam Takımıza laik olmuşTeşekkür ederim Ayşemmm
Yaaaa yasasinnn kelebeklendimmm :) :)
Kendimize Ayna'dan "tirtilin sonu pirpir kelebek" sarkisini armagan ediyorum, mezun oldugumuzda da ucucaz artik :):)
TesekkurlerKazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?