Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı Pazarlar

Umarım bu günü de kaçamaksız atlatır tartıda çok güzel sonuçlar görürüz yarın
Ben güne bol suyla başladıım birazdan da keyif kahvemi yaparım
Hazır evdekiler uyurken sessizliğin tadını çıkarayım

Kahvemi yapmaya ancak fırsat oldu Haberlere dalmışım

Bu arada kızlar dün gece tam yatağa yattık büyük kız yine aramıza girdi ( sırf muzurluğuna her gece aramıza yatıp sohbet eder bizimle hep )
Aramızdaki muhabbetti de anlatayımda sabah sabah az gülün

Gündüz ben evde yokken eşimin başı ağrıyordu bende muzurluğuna tabi benden uzak kaldın ya ondan ağrımıştır dedim Tabi kızım başladı işte yok sen az değilsin falan demeye ve muhabbet nasılsa bizim ilk buluşmamıza geldi
Benim o dönem inanılmaz bir köpek korkum vardı
Eşimle Ortaköyde yemeğine tavla oynamıştık ( çakal oyunu kaybetmek için elinden geleni yaptı ki bir sonraki buluşma garanti olsun diye bende yedim hesapta ) Tam yan yana gayet resmi yürürken ben sokak köpeği görünce bir anlık panikle eşimin kolundan tuttum dibimden ayrılma hesabı Tabi oda fırsat o fırsat elime yapıştı
Aslında kızım bu hikayeyi bildiği halde vayyyyy işte hiç utanmadın mı elin adamının elini tutmalar hemde ilk buluşmada diye dalga geçerken bu seferde nerden aklına geldiyse kızzzzzzzzzz yoksa başka şeyde mı oldu o buluşmada diye beni sıkıştırmaya başladı
Tabi beni istemsizce bir gülme krizi tuttu size anlatamam resmen rahat 10 dakikadan fazla gülmekten ben konuşamadım bile tabi eşimde o arada fırsat o fırsat ahhh ahhh Anan beni kandırdı sırf namusumu kurtarmak için evlenmek zorunda kaldım elimi tutunca falan diye abartınca bizimki iyice çoştu kızzzzzzzz çabuk söyle öptün mü babamı diye

Ben tabi bu sefer daha beter gülme krizine girince eşimde daha çok çoşkuyu vermez mi En son büyük kız gülerek ah bu başıma gelenler kulaklarıma inanamıyorum ama ben diyordum zaten hep Annemde suç kabahat diye Allahtan babamla evlenmiş de Adamcağızın namusu kurtulmuş diyip durdu

ayyyyyyy
beyza ya
oyy iyi geldi sabah sabah kendime geldim bi açıldım

Kızlar nerelerdesiniz

Ben Babama bugün için Cheesecake sözü verdiğimi sabah 09:00da hatırlayınca hemen giyinip kendimi markete attım Eskiden olsa büyük kızı uyandırıp hadi sen git derdim yürümek bana zor geldiği için ama bu sabah hadi gideyim de ufakda olsa bir yürüyüş aradan çıkmış olsun dedim

Hatta en yakın markete değil de bir sonrakine gittim ve 15 dakikalık da olsa yürüyüşüm aradan çıktı
Evdekilere de fırından taze ekmek alıp geldim ve hemen kendimi mutfağa attım
Mutfağımı önce bir güzel toparladım ( sabah uyandığımda toparlamadım daha erken beni komşular daşlamasın diye ) sonrada hemen Babacığıma söz verdiğim Cheesecake'i yaptım ( tembel işi yaptım hazır tozlardan )

O arada ahali de kahvaltısını yaptı şimdide zencefilli sıcak suyumu alıp birde sizlere bakayım dedim

Kesinlikle doğru bir tespit ben hep diyorum kiloyken de kendimi beğenirdim ama artık zayıfladıkça cidden daha gösterişli oluyor tavrım
Demin eşime bile diyorum Bakala gitmek bana işkenceyken farkında olmadan artık yaylana yaylana daha bir zevkle dolanıyorum sokaklarda

Minik Kelebeklerim nerelerdesinizzzzz

Ben hazırlanıp çıkıyorum ama fırsat buldukça damlarim Akşam Annemler çaya ugrayip çok geç olmadan dönmeye çalışırım gerçi şarj aletinide yanıma alıyorum

Yaaaa yasasinnn kelebeklendimmm :) :)

Kendimize Ayna'dan "tirtilin sonu pirpir kelebek" sarkisini armagan ediyorum, mezun oldugumuzda da ucucaz artik :):)

Tesekkurler Kazen :)

Bende sizlerin tepkisini çok merak ediyordum ♡♡♡♡ Begenmene çok sevindim canım dediğin gibi Tirtilken zayiflayip kelebek olacağız inşallah

Arkadaşlar dün bildirim yapmadım
Bu gün biraz toparlandım hedefime işallah devam bu günün menüsü
Sabah 9:00
Süt ve elma
11:30 kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Yeşillik

Saat 4;00
4 kaşık kısır
Akşam
18;00
4 kaşık bamya
3 kaşık bulgur pilavı
Birazdan kayısı cayı ve su içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…