Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hala Annemlerdeyiz ama 1 saate eve geçerim inşallah
Artık ondan sonra da yediklerini yazarım Aslında fena uykum geldi can sıkıntısından maşallah kız kardeşim içimizi baydi saçma sapan programları açarak

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin omlet 2 dilim kepekli ekmek
Öğlen bir kase corba 2 dilim kepekli ekmek
Aksam 4 yk sebze guveci 1 yk pilav 1 dilim kepekli ekmek
Aralarda caylarla toplam 700 kalori 15 bardak su

Nasıl hastayım kızlar bilseniz.
Çok ağır geçiriyorum gribi...
haftasonu bitti ve hala düzelemedim ..
Hasta hasta işe gitmek kadar kötüsü yok hele p.tesi..
İnş sabaha kadar az da olsa düzelirim....

Size iyi geceler diliyorum....

2gunluk menu bildirimi :)

Cumartesi
Sabah 9.30: iki kucuk lavas arasina kasar sucuk tostu, bir haslanmis yumurta, 3 zeytin

Oglen 13.30: tavuk dunyasindan kendini begenmis tavuk tavugu, altindaki kozlenmis patlicani ve salatayi yedim, o caaanimm makarna kaldi oylece tabakta :'(

Aksam 20.30: bir kase yogurtlu mor lahana, bir adet superfresh peynirli borek (misafirim vardi ve enfes bir sofra hazirlamistim pastlamis misirdan cikolata soslu bombastik keke kadar, bi de misafirler ekler getirmemis mi bence yine az zayiatla atlattim )

Yatgeberlik 23.10: sade turk kahvesi

Kapanis

Pazar
Sabah 11.00: kasarli sucuklu domatesli omlet (omletin icinde bir parca bayat simit de vardi, nefis yemek tarifleri sitesine yazarsaniz tarif cikiyo ), 3 zeytin, bir catal ucuyla irmik helvasi (komsum yapmisti dumani ustundeydi dayanamadim )

Oglen 16.00: 4 adet kofte, iki yemek kasigi kadar havuc salatasi

Ve supriz beklenen regl geldi ve bunun bir sonucu olarakkkkkkkkk
Ara 18.00: bir bardak sut, icine bir cay kasigi kadar kakao koydum, yoksa dunden kalan keklere saldiracaktim :/

Kapanis

Simdilik durum bu, sabah tartida ne cikarim bilmiyorum, regl siskinligini hissediyorum insallah tartiya cok yansimaz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Aslında sabahın 5inden beri uyanığım ama ancak fırsat oldu bakmaya
Annemler şu anda havadalar 3 haftalığına Almanya'ya uçtular tabi eşimde sabah onları erkenden havaalanına götürünce mecbur erkenden uyandım
Tabi eve dönünce evdekilere erkenden kahvaltı hazırladım Kendi kahvaltımı da yapıp biraz kitap okudum sonrada büyük kızdan ancak bilgisayarı devraldım

Bugünde inşallah bol su ve listeme uygun bir şekilde besleneceğim

Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn

Canım menüler gayet güzel bu arada aklında bulunsun Tavuk dünyasında yemek yerken makarna yerine ful salata yiyebilirsin Ben ne zaman oraya gitsem sipariş verirken makarna yerine ful salata sipariş veriyorum hem daha doyurucu hemde tabakta makarnayla gelince dayanamayabilirim diye korkum olmuyor

Gunaydinlar ilk kontrol tartisi bildirimi benden :)

Cuma 66.5
Pazartesi 66.3

Cumaya kadar 65i gorur muyum acaba

Tebrikler canım bence dikkatli beslenip suyunu bol tutarsan 65i kesin görürsün

Çok gecmıs olsun :)

geçmiş olsun kuzum iyi geceler

Gecmis olsun canimmm

Çok gecmıs olsun :)

Teşekkürler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…