Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de yazayim menumu :)

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 10.00: bir adet haslanmis yumurta, 6-7 tane tost makinasinda kizartilmis sosis, bir parca peynir

Oglen 13.00: 3 adet dukan biskuvi, serce parmak kadar kete (ucundan isirdim valla dayanamadim)

Aksam 17.00: 3 yemek kasigi taze fasulye, 5-6 tane ceviz buyuklugunde firinlanmis mantar

Tam su an 19.18: form bitki cayi, insallah sabaha kadar atarim tum fazlaliklari

Kapanis

Not aliyorum heee paylasilan menuleri ona gore

Selamın Aleyküm kızlar haftasını klasik grup sessiLigi
Bende menümü paylaşayım

Sabah sucuklu 2 yumurta çeyrek lavaş iki lokma reçel Yeşilçay

Ara bir avuç çerez

Akşam 4yk bulgur pilavı yanında hindi Eti bolca acı biber bir ısırık ekmek

Ara Yeşilçay

10 dk kalça bacak eg.
2 litre su

Tamam abla haklısın cumaya daha var son kararı cuma bildiririm artık

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah ile Öğleni birlestirdik
Türk kahvesi az tulum peynir 8 zeytin omlet 1 dilim ekmek bir domates 2 cay 1 dilim pudingli biskuvi tatlısı az patates kizartmasi
Ara 2 cay
Aksam ceyrek Pide 5 küçük zeytinyagli yaprak sarma Ara 100 gr kadar cilek
Bugün kötüydü ya irademeli olamadim uzun zamandır patates kizartmasi yememistim ozlemisim. Neyse artik Insallah kirilma noktam degildir son gunlerde kendime hakim olmakta zorlaniyorum Cuma ya kadar 75.9 bile olsa 75 i gormek istiyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bu haftayı da kaçamaksız atlatıp cumaya çok güzel rakamlar görürüz tartılarda
Dün sabahdan Havuz faslı sonrada eve gelince çamaşırdı temizlikti buraya bakmaya fırsatım olmadı
Tabi bir de bir yandan teşbihlerle boğuştum
Aslında gayet basit gidiyor ama işte devamlı oturmak bana fenalık getirmeye başladı şimdiden neyse mecbur yapacağız artık eve katkım olsun az da olsa

Bugün de birazdan hazırlanıp büyük görümceme kahvaltıya gideceğim
Erkenden kalkıp sıcak suyumla güne başladım şimdide şekersiz Türk Kahvemi içiyorum bari metabolizma çalışsın diye
Görümceme de artık yürüyerek gideceğim sabah yürüyüşü aradan çıkmış olsun

Gunaydinlarrrr

Amma firtina var haaa disarda

Cuma kilosu 66.0
Pazartesi kilosu 66.0
Sabit

Cumaya insallah en az 65.5

Bunada şükür canım en azından artı olmadığı için direk eksilere çalışabilirsin

Naber canım.
Listeye girmene varmı daha. ?

Valla Yenacığım sorma bende anlamıyorum 3 kg ödem var dedi hatun yağdan verdin 2.6 kg dedi ama hala tartı aynı gösteriyor
Okadar da su içiyorum ama direniyor vücut yada tartıda var bi çokluk
Önümüzdeki cuma akraba günü var diye Sibele gidemeyeceğim ama bir sonraki cuma artık bol eksi görmek istiyorum tartıda Sibele göre direnç kırıldı ve yakında daha güzel eksiler görürüz dedi ama sabırla bekliyorum işte

Kaptancim arada bayram hedeflerimizi hatirlat bence

Benim hedefim 68 olacak :) bir de OK! Olunca ne oluyor Ben takip edemedim spor mu bu

Ok! menüsünü bildirdi demek
spor/yürüyüş yapanlar için ayrıca bir nazar boncuğu mu koydursam napsam bilemedim, fikirlere açığım, hedefini e hemen güncelliyorum, bu taslaktı :)

Günaydın kuzular
Cuma bildirimi 69.9
Oazetesi bildirimi 69.5
Hafi bakalım cuma gunu şu pis basenli yağlardan kurtulurum :)

bay bay 400 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…