Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah zerdeçallı süt 6 zeytin yumurta 1 dilim tb ekmegi domates salatalik 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen hiçbirşey yemedim 2 domates yedim acligimi bastirmak için
Aksam da yemeyecektim bugun çok kararliydim çünkü tartida bugun sadece 200 gr eksik vardihatta bir bucuk saat kadar da yürüdüm eve gelince topuklarim sizliyordu gelgor ki akşam dayanamadım etli taze fasulyeden iki tabak yedim.yarin oruc tutacam diye de oldu biraz. Sahura kalkmam artikÜzgünüm 2-3 gundur bir sislik var ki anlatamam çok rahatsizim ama benim Kilo verme hızım dustu ne yapsam ki vucudumu sasirtmam mi lazim ki

Aslinda sahura kadar dayansaydın sahur yemeden once lavabo sonrasi tartilsan suoer sonuc çıkardı fasukyeyiye sahurda yerdin neyse insallah tarti yuzunu guldurur cnm

İyi akşamlar gündüzleri giremiyorum bugün misafirlerimle gün boyu dışarıdaydım 7 kişi türkçe bilmiyor alışveriş merkezinde herkes bir yerlerde onları toparlamaya çalışmakla geçti.
Bugünkü menüm hiç diyete uygun değil yazmaya yüzüm yok yediğime pişmanım ama misafirlere güzel yemek yedireyim derken ben de yemiş bulundum.
Sabah boş geçti öğlen bir küçük cam şişe fanta içmiştim. Akşamı hiç söylemiyim abarttım ama ekmeksiz abarttım
Bugün 11.600 adım atmışım umarım onunla yakmışımdır.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar ve Hayırlı Kandiller

Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnn

Dün gece kızım eve gelir gelmez damlayacaktım hesapta ama o ara arkadaşım aradı ille bize gelin çaya diye eşi sabah iş yaptığı biriyle tartışarak evden çıkmış hatta oda bütün gün merak etmiş ne alemde diye ama aramaya da cesaret edememiş Benim eşimle de çok çok iyi anlaştıkları için ille gelin de biraz morali düzelsin dedi telefonda
Büyük kız eve girer girmez bizde onlara geçtik

Sağ olsunlar eşimin doğum günü için sürpriz yaptılar son anda
Tam dur çayları koyayım siz oturun dediğinde bende yardıma kalkayım derken birde baktım pasta alıp mumları dizmeye uğraşıyordu Eşim cidden çok şaşırdı ve sevindi ( Kendi Annesi bile nasıl olduysa aramadı Eşim arayıp hatta şakasına sitem edince eee yarın geleceksin zaten diye aramadım demezmi )

Çok geç gelince ancak bu saatte uyanabildim bende
Limonlu suyumu kaptım geldim

banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.

Çooook teşekkür ederim Ayşemmmm Güzel dileklerin için Aminnnnn diyorum

Kızlar ben de resim çektim yükleyim mi hazır mısınız

Büyük bir heycanla resmini görmeyi beklerken gördüm canım

Buyrunuz 77 kilo halim. Hedefim 60 olmak. Yorumlar çok sert gelmesin

Kız benim sana yapacağım en sert yorum Daş gibisin olur
Cidden hiç kilonu göstermiyorsun canım hedefe ulaştığında çok çok daha fıstık olacağına adım gibi eminim

oynakbasi34 canim cok gecmis olsun Allah sifasini versin kotu birsey cikmasin insallah

Allah razı olsun canım İnşallah

Banucum fıtık değildir bence. Daha çok küçük yaşı. Dur bakalım.
Stres kaynaklı olabilir. Gözleri bozuk mu.? O sebep olabilir.
Tabii siz yine gidin en azından için rahatlar

Evet gözlerde bozuk maalesef belki oda etkiliyordur olmadı bir ara birde göz doktoruna götüreyim

oynakbasi34 banu abla ilk sayfaya grubtaki arkadaslarin bilgileri olan bı liste olsa güzel
olmaz mı )

Canım ilk sayfaya üyelerin arkadaşlarını yazsam çoook uzun olur malum izinde olanlarda var ve maalesef gelenler gidenler başa çıkılamaz gibime geliyor MissEre sağ olsun dün hazırlıyordu bir liste ara ara onu yayınlarız hatırlatma olması açısından

***8. Takım 564.Etap***

catterflym ( 66,2 / / / % )
Eddoras ( 77 / / / % )
sevil4321 ( 116 / 114,4 / 1,6 / 1,38 %)
Meryem1306 ( 76,2 / / / % )
LargeGemini ( 69,2 / / / % )
MissERE ( 65,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Günaydın kizlaaaar
hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı kandiller
Cuma günü 116.00
Bugün 114.400
Giden 1.600
Veeeee an itibariyle 10 kiloyu vermiş bulunuyorum

Harikasın canım
Cidden canı gönülden kutluyorum seni Bayramda 2li rakamlara inmiş olacaksın Allahın izniyle
Listenin ilk bomba bildirimi senden geldi hadi darısı diğer kızlarında başına

Sağolasın da fıstık olsam eşimin kotlarını giymezdim Yok aslında bizim ideal kilomuz 59 falan. Sen kaç kilosun şimdi?
65.6 kg canim
Vucudu guzel oldugunda iliskinin zarar gorcegi gercekten dusunuluyor mu ya tam tersi canlanir
Kizlar yarin muabrek kandil ALLAH nasip ederse oruclu olacagim sahurda yemeden once tartilacagim insallah cok tartiya yansimaz ya
Allah kabul etsin canim
Canim bence ogunlerin az biraz gunduz ogunlerini arttirip ara ogun de yapip metabolizmayi hizlandirman lazim aksam yemegi mumkunse en gec 6 ve cok az olmali
Kesinlikle katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…