- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
İyiyim canım sagolCanim birsey cikmamasina cok sevindim tekrardan hosgeldin nasilsin suan kilon ne durumda
Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah zerdeçallı süt 6 zeytin yumurta 1 dilim tb ekmegi domates salatalik 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen hiçbirşey yemedim 2 domates yedim acligimi bastirmak için
Aksam da yemeyecektim bugun çok kararliydim çünkü tartida bugun sadece 200 gr eksik vardihatta bir bucuk saat kadar da yürüdüm eve gelince topuklarim sizliyordu gelgor ki akşam dayanamadım etli taze fasulyeden iki tabak yedim.yarin oruc tutacam diye de oldu biraz. Sahura kalkmam artikÜzgünüm2-3 gundur bir sislik var ki anlatamam çok rahatsizim ama benim Kilo verme hızım dustu ne yapsam ki vucudumu sasirtmam mi lazim ki
Aslinda sahura kadar dayansaydın sahur yemeden once lavabo sonrasi tartilsan suoer sonuc çıkardı fasukyeyiye sahurda yerdin neyse insallah tarti yuzunu guldurur cnm
Ah ne çektim ben bu tartılardanama sen 77 olamazsın ben suan 69 senden kilolu duruyom benim ust yok basenler ahh basenlerr ama tartin seni sevmiyor bence
Ah ne çektim ben bu tartılardan
Sorma ya Neyse artık Insallah grubun irtalamasini çok düșürmem de ..
Hemen baktım valla bildiğin zayıfsın senBenimde albumde son halim var seni izlemeye alıyorum bak
Hemen baktım valla bildiğin zayıfsın sen
İşte biraz spor biraz rejim gidecek ya bişey kalmayacak merak etmeO basenler ne olacak o basenler
banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.
Kızlar ben de resim çektim yükleyim mi hazır mısınız
Buyrunuz 77 kilo halim. Hedefim 60 olmak. Yorumlar çok sert gelmesin
oynakbasi34 canim cok gecmis olsun Allah sifasini versin kotu birsey cikmasin insallah
Banucum fıtık değildir bence. Daha çok küçük yaşı. Dur bakalım.
Stres kaynaklı olabilir. Gözleri bozuk mu.? O sebep olabilir.
Tabii siz yine gidin en azından için rahatlar
oynakbasi34 banu abla ilk sayfaya grubtaki arkadaslarin bilgileri olan bı liste olsa güzel
olmaz mı)
Günaydın kizlaaaar
hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı kandiller
Cuma günü 116.00
Bugün 114.400
Giden 1.600
Veeeee an itibariyle 10 kiloyu vermiş bulunuyorum
65.6 kg canimSağolasın da fıstık olsam eşimin kotlarını giymezdimYok aslında bizim ideal kilomuz 59 falan. Sen kaç kilosun şimdi?
Vucudu guzel oldugunda iliskinin zarar gorcegi gercekten dusunuluyor mu ya tam tersi canlanirNeden kilo veremiyorsunuz ?
Aşağıdakiler size tanıdık geliyor mu?
* Benim metabolizmam yavaş.
* Ailemdeki herkes kilolu, ben de öyle: bu aileden gelen bir şey.
* Kilo versem de nasıl olsa bir süre sonra yeniden alıyorum. Bıktım kilo vermeye çalışmaktan artık.
* Ne yesem yarıyor.
* Ben böyleyim. Ne yapsam da kilo veremem.
* Sadece yemek yediğimde mutlu oluyorum.
* Hayatımdaki tek keyif veren şey yemek yemek. O da olmazsa ne olacak?
* Vücudum güzel olursa eşim beni kıskanır ve ilişkim zarar görür.
* Stresim çok fazla. Başka türlü üstesinden gelemiyorum.
* Aniden bazen gecenin bir yarısı bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum.Nedenini de bilmiyorum.
* Bir türlü doymuyorum. Sabah kahvaltısında öğlen yemeğini, öğle yemeğini yerken akşam yemeğinde ne yiyeceğimi düşünüyorum. Bunun önüne geçemiyorum.
Allah kabul etsin canimKizlar yarin muabrek kandil ALLAH nasip ederse oruclu olacagim sahurda yemeden once tartilacagim insallah cok tartiya yansimaz ya
Canim bence ogunlerin az biraz gunduz ogunlerini arttirip ara ogun de yapip metabolizmayi hizlandirman lazim aksam yemegi mumkunse en gec 6 ve cok az olmaliIyi aksamlar bugunku menum
Sabah zerdeçallı süt 6 zeytin yumurta 1 dilim tb ekmegi domates salatalik 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen hiçbirşey yemedim 2 domates yedim acligimi bastirmak için
Aksam da yemeyecektim bugun çok kararliydim çünkü tartida bugun sadece 200 gr eksik vardihatta bir bucuk saat kadar da yürüdüm eve gelince topuklarim sizliyordu gelgor ki akşam dayanamadım etli taze fasulyeden iki tabak yedim.yarin oruc tutacam diye de oldu biraz. Sahura kalkmam artikÜzgünüm2-3 gundur bir sislik var ki anlatamam çok rahatsizim ama benim Kilo verme hızım dustu ne yapsam ki vucudumu sasirtmam mi lazim ki
Kesinlikle katiliyorumİyi akşamlar kızlar
Ben menü paylaşımı yapmıyorum beni döversinizama taktiğim fena değil eğer öğlen kaçamak varsa akşam yemeği yok demektir Bence zayıflamanın en önemli basamağı akşam mümkün olduğunca az yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?