KELEBEK Start! Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) @catterflym Start! 67 var var 65,6 63 @Eddoras Start! tartı bildirimi yok ….. 70 @sevil4321 Start! var var 116 var var var var 114,4 110 M Meryem1306 Start! var tartı bildirimi yok var var var var …. 68 LargeGemini Start! var var 69 var var var var …. 68 missERE Start! var var 64,8 var var var var 65,4 (sabit) 60 @melek929 Start! tartı bildirimi yapmadı …. 52
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var 88,6 var var ….. 75 mavimli // // // tartı bildirimi yok // geri dönüş L ……. 70 H helopini // // // 61,3 // geri dönüş var var 61,4 58 @perihan00 // tartı bildirimi yok ….. 54 @serenalar // tartı bildirimi yok …. bayram hedefini bulamadım
Tahta önünde tek ayakta bekleyenler! Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe missERE .. .. .. .. .. .. .. üye .. .. .. .. .. .. .. üye .. .. .. .. .. .. ..
DENEME
C
Canim 65.6 benim
MuhteşemsinGünaydın kizlaaaar
hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı kandiller
Cuma günü 116.00
Bugün 114.400
Giden 1.600
Veeeee an itibariyle 10 kiloyu vermiş bulunuyorum
Bende bu ara suyu ihmal ettimregl de hala sökülemedi deli olacağım ama oda geçer bir kaç güne inşallah
Veeeee an itibariyle 10 kiloyu vermiş bulunuyorum
Aaaa olmaz ki ama ne heyecan yapmıştım ben demavimli Canım senin 2 hafta olmuş izne ayrılalı yani haftaya cuma listeye dönebilirsin kurallara göre
@serenalar Canım sende 545. Etapta 73,2 kg ile izne ayrılmışsınbakalım ne çıkacaksın tartıda
KELEBEK Start! Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) @catterflym Start! 67 var var 65,6 63 @Eddoras Start! tartı bildirimi yok ….. 70 @sevil4321 Start! var var 116 var var var var 114,4 110 M Meryem1306 Start! var tartı bildirimi yok var var var var …. 68 LargeGemini Start! var var 69 var var var var …. 68 missERE Start! var var 64,8 var var var var 65,4 (sabit) 60 @melek929 Start! tartı bildirimi yapmadı …. 52 H helopini // // // 61,3 // geri dönüş var var 61,4 58
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var 88,6 var var ….. 75 mavimli // // // tartı bildirimi yok // geri dönüş ……. 70 @perihan00 // tartı bildirimi yok ….. 54 @serenalar // tartı bildirimi yok …. bayram hedefini bulamadım
Tahta önünde tek ayakta bekleyenler! Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe missERE .. .. .. .. .. .. .. üye .. .. .. .. .. .. .. üye .. .. .. .. .. .. ..
DENEME
Ya sonuna ancak gelirim senin şimdiki kilona ben.65.6 kg canim
Vucudu guzel oldugunda iliskinin zarar gorcegi gercekten dusunuluyor mu ya tam tersi canlanir
Allah kabul etsin canim
Canim bence ogunlerin az biraz gunduz ogunlerini arttirip ara ogun de yapip metabolizmayi hizlandirman lazim aksam yemegi mumkunse en gec 6 ve cok az olmali
Kesinlikle katiliyorum
***8. Takım 564.Etap***
catterflym ( 66,2 / 65,6 / 0,6 / 0,91 % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
sevil4321 ( 116 / 114,4 / 1,6 / 1,38 %)
Meryem1306 ( 76,2 / 76,5 / + 0,3 / - 0,39 % )
LargeGemini ( 69,2 / / / % )
MissERE ( 65,4 / / / % )
helopini ( 64,7 / 61,4 / 3,3 / 1,70 % ) 562. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
8.Takım Ortalaması: %
Kızlar son kalan iki bildirimide ekleyeyip ortalamayı hesaplayabilirseniz süper olur
Benim mesajı alıntılayıp mesaj bölümünde parantezli başdaki ve sondaki kısımları siliyorsunuz sadecesonra da bütün yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyorsunuz
Son halini de paylaşım alanına alıntılayıp yapıştırıyorsunuz
Halledemezseniz 5. Takım kardeş takımı onlarada söyleyebilirsinizDiyetisyen dönüşü kızı arkadaşımdan almaya uğrayacağım onda bilgisayar varsa ondan hallederim en kötü
LargeGemini tartıldın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?