Monicim ve***8. Takım 564.Etap***
catterflym ( 66,2 / 65,6 / 0,6 / 0,91 % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
sevil4321 ( 116 / 114,4 / 1,6 / 1,38 %)
Meryem1306 ( 76,2 / 76,5 / + 0,3 / - 0,39 % )
LargeGemini ( 69,2 / 68,9/ 0,3 / 0,43% )
MissERE ( 65,4 / / / % )Kilosu sabit.
helopini ( 64,7 / 61,4 / 3,3 / 1,70 % ) 562. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
8.Takım Ortalaması: % 0,575
Aa şimdi sonuç listelerinden baktım 563. etapta bildirimsiz izne ayrılmış, yani hesap dogru ama notu düzeltmek gerekiyor sanırımMonicim veoynakbasi34 kaptanım helopini 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldıysa yüzdesi 4'e bölünmesi gerekmez mi?
565-562 +1 (bildirim yapmadıgı icin) = 4
Ablacığım yanlış anlamazsan listeden ayrildigimdan beri listede olan eddoras adlı üye tek bir paylaşım Yok
Sabitte hep diger uyelere haksızlık olmuyor mu
Yeni üye alınır onun yerine
Monicim veoynakbasi34 kaptanım helopini 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldıysa yüzdesi 4'e bölünmesi gerekmez mi?
565-562 +1 (bildirim yapmadıgı icin) = 4
Ördekim hazır dı liste, o kısmı o yüzden kontrol etmemiştim.gerekli kontrolleri yapmışsın hemen düzeltiyorumAa şimdi sonuç listelerinden baktım 563. etapta bildirimsiz izne ayrılmış, yani hesap dogru ama notu düzeltmek gerekiyor sanırım
Kuzum yeni liste paylaşmışsın bende aynı şeyi düzenlemiş gibi olup sayfa sayısı arttırmıyım, sen düzenlermisin eica etsemAa şimdi sonuç listelerinden baktım 563. etapta bildirimsiz izne ayrılmış, yani hesap dogru ama notu düzeltmek gerekiyor sanırım
Tabi ki hemen düzenliyorum monişimKuzum yeni liste paylaşmışsın bende aynı şeyi düzenlemiş gibi olup sayfa sayısı arttırmıyım, sen düzenlermisin eica etsem
Tabi ki hemen düzenliyorum monişim
Allah kabul etsin canım afiyet olsunHerkes ne alemde ben ezani bekliyorim kendime guzel yemecikler yaptim aciktim baya :)
Paylaşım alanına baktım şimdi hic alışılmamış bı durum var 7 takımın yüzdesi çok az hep birinci olan takım
canim menulerde seni etiketliyoruz dimi)
Ay ben bunun tadini unuttum yaaaNutella
Valla beni Almanya bozduAy ben bunun tadini unuttum yaaa
Zayiflayinca gidip waffle yiyecem boll nutellali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?