Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Monicim ve oynakbasi34 kaptanım helopini 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldıysa yüzdesi 4'e bölünmesi gerekmez mi?
565-562 +1 (bildirim yapmadıgı icin) = 4

Monicim ve oynakbasi34 kaptanım helopini 562. etapta bildirimsiz izne ayrıldıysa yüzdesi 4'e bölünmesi gerekmez mi?
Aa şimdi sonuç listelerinden baktım 563. etapta bildirimsiz izne ayrılmış, yani hesap dogru ama notu düzeltmek gerekiyor sanırım

Slm kızlar
Bugün pazarimiz vardı kızımla gittik geldik uyutuyorum suan

Kilo veren bütün herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya eminim bomba gibi donus yapacaklar

oynakbasi34 banu abla inş güzel rakam görmüşsündur diyetisyen de listeye girersin

Ablacığım yanlış anlamazsan listeden ayrildigimdan beri listede olan eddoras adlı üye tek bir paylaşım Yok
Sabitte hep diger uyelere haksızlık olmuyor mu
Yeni üye alınır onun yerine

Yinede sen bilirsin ablam

Ablacığım yanlış anlamazsan listeden ayrildigimdan beri listede olan eddoras adlı üye tek bir paylaşım Yok
Sabitte hep diger uyelere haksızlık olmuyor mu
Yeni üye alınır onun yerine

Ve kilosu hep sabit sanirim, ozel bir problemi varsa izne ayrilabilir, heni uye takima ivme kazandirabilir, bu hafta ortalamamiz dusmus bakalim kacinci olacagiz..

Aa şimdi sonuç listelerinden baktım 563. etapta bildirimsiz izne ayrılmış, yani hesap dogru ama notu düzeltmek gerekiyor sanırım
Ördekim hazır dı liste, o kısmı o yüzden kontrol etmemiştim.gerekli kontrolleri yapmışsın hemen düzeltiyorum

Kızlar kurallar gereği ve kaptanınız oynakbasi34 banuşumun bilgisinde listenizi düzenleyip tekrar paylaşıyorum .

***8. Takım 565.Etap***

catterflym ( 66,2 / 65,6 / 0,6 / 0,91 % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit,izinli.
sevil4321 ( 116 / 114,4 / 1,6 / 1,38 %)
Meryem1306 ( 76,2 / 76,5 / + 0,3 / - 0,39 % )
LargeGemini ( 69,2 / 68,9/ 0,3 / 0,43% )
MissERE ( 65,4 / / / % )Kilosu sabit.
helopini ( 64,7 / 61,4 / 3,3 / 1,70 % ) 563. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü

8.Takım Ortalaması: % 0,575

Bugün yediklerim

Sabah tam buğday ekmeğinden yağsız tost

Ara kayisi çayı

Öğlen
Pırasa yemeği bir kase yoğurt Bir dilim ekmek

Ara uc cilek badem fındık beşer tane

18:00 karnıyarık (kızartma sonrası yağını komple kağıt havluyla aldım) bol limonlu salata Bir dilim tb ekmeği

Spor 40dk
missERE canim menulerde seni etiketliyoruz dimi )

Slm kızlar ben geldim. Menümü yazayım
9 da sucuklu yumurta, bir dilim tahıllı ekmek üzerine Nutella, espresso.
1 de bir kase kremalı brokoli çorbası, birkaç tane tereyağlı kaşarlı mantar, bir küçük kadeh şarap
4te karışık yeşil salata, bir bira ve az kuruyemiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…