Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Vee bugun ki menum
Kahvalti
Menemen (domatesi fazla koymusum hic begenmedim) suzme peynir 4 zeytin ekmek yerine kendime biraz odul verdim cok az patates kizartmasi(dun gece esim yemisti canim cok cekti yiyemedim sabah yer eritirim dedim:)
Ogle
2 cigkofte 1 bardak ayran
Ara
Muz labne karistirdim yedim
Aksam 16:45
Somon baligi
Sonra regl olcam diye heralde bir tatli istegi geldi
19:00 ceyrek muzla labne ve 1 yk musli karistirdim Yedim

Ben de bildireyim hemen unutmadan

Sabah 8.00: dukan ekmegiyle salamli kasarli tost, bir yumurta

Ara 9.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 12.30: light fileto pilic yaninda bir kase yogurt

Ara 13.00: sutlu sade turk kahvesi

Aksam 17.00: bir kucuk kase sutlac

Kapanis

Acaba kahveden mi kilo veremiyorum

Ben izindeyim Hale’n arkadaşlar . Diğer yazıları okumadım . Ben listedeyim mi biri anlatırmsınız . Kaç gündür giremedim kalıcı misafir var ya

İyi geceler kızlar daha bu saatte eve düştüm gezmelerden alamıyorum kendimi ayaklarım ağrıyor 12.862 adım görünüyor bugün ama ayakta beklemek çok yordu beni.
Hemen günün menüsünü de paylaşayım kendimi yatağa atayım.
Sabah: kahve,kahve, kahve:)
Akşamüstü 4 gibi: bir çeri domates, 5 zeytin, bir dlim peynir ve bir dilim ekmek. Çay
Saat 8 gibi akşam yemeği: iki dilim tavuk ızgara bir kaşık bulgur pilavı.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün malum Kandildi o yüzden fazladan bir yoğunluk oldu bende
Evlendiğimizden beri adettir bizde Kandillerde mutlaka büyüklerde yemek yenir KP ölene kadar hep Kvlere giderdik ( Kayınpeder öldükten sonra sağ olsun Kayınvalide yemeğe davet etmez biz demediğimiz sürecek ) eşimde sağ olsun Annemler emekli olup İstanbula yerleşince bu seferde her Kandil Annemlere yemeğe gidelim gelenektir diye tutturur
Neyse bu sefer Annemlerde Almanyadan daha dönmediler diye oh evde yemeğimizi yiyeceğiz diye düşünürken Annesine özel telefon açıp yarın akşam sendeyiz yemeye diye haber vermiş
Yemekten sonrada çay faslı falan derken birde eşimin halalarına uğradık
Genelde Teyzesine ve Amcasınada uğruyorduk ama bu kandil onları es geçtik yetişemeyiz diye

Gece 23:00de ancak eve girdik tabi sonrada hemen kendimi yatağa attım

Bu arada dün Diyetisyen görüşmem aslında güzel geçti sayılır malum tok karnına tartılıyoruz orada birde benim reglmin 1.ci günüydü
2 hafta önceki ölçümlere göre 500 gram kilodan 600 gram da yağdan gitmiş diyetisyen sonuçtan memnun ama açıkçası artık bende daha aşağıları görmek istiyorum hala tam direnci kıramadım sanırım ( aslında daha aşağıları görmüştüm ama işte vücut uzun zaman sonra bu rakamları görünce olabiliyormuş öyle 2 - 3 kiloluk sapmalar )
Bu haftaki listem cidden ; ooooo çok sert dedirtecek tarzda ama bugün eksiklerimi de alıp harfiyen uyacağım inşallah

Birazdan sizlere de yazarım eminim sizde bana hak vereceksiniz

Ve kilosu hep sabit sanirim, ozel bir problemi varsa izne ayrilabilir, heni uye takima ivme kazandirabilir, bu hafta ortalamamiz dusmus bakalim kacinci olacagiz..

Canım Fatoş malum geçenlerde tatile çıkmıştı geldiğinden beri de yoğunluktan temizlik faslından dolayı bir türlü uğrayamamıştı bana da cepten mesaj atıyordu sağ olsun ama diğer kaptanlar ve yöneticiler de artık yeter derlerse diye ( ki geçmişte o konuda bütün takımlar uyarılmıştır ) izne ayırdık onu Heee almadı şükür kilo ama işte verse en azından takıma katkısı var diye yine bir müddet daha idare edebilirdim Kendini ayarlayıp aramıza döndüğünde nasılsa yine izinden döndü diye belirtiriz

Bu hafta da 5. Olmusuz

Çok şükür en azından gerileme yok

Önce hemen aklımdayken dünkü menümü paylaşayım;
Malum cuma olduğu için biraz değil baya bir listeyle alakasız ama okadar çatlak su kaçırmaz : D

Cuma Menüsü;

Uyanınca;
1 büyük kupa limonlu su

Kahvaltı; ( dalınca bir şey yiyemeden çıktım gerçi )
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 adet hurma

ara;
Sibelde ( diyetisyenimde yani )
1 bardak portakallı yeşil çay
4 ufak grisini

Öğlen; 14:00de ( arkadaşa uğradık nasıl açıktıysam dayanamadım )
4 YK kadar Patlıycan salatası
3 Yk kadar Kırmızı Lahana salatası
2 minik parmak kadar ıspanaklı börek
1/2 el kadar peynir yağsız tava böreği
Ufak bir parça Tahinli Çörek tatlı niyetine
4 bardak çay tabiki şekersiz

Ara; 16:30da
1 duble şekersiz Türk kahvesi
1 adet kayısı

AKşam; 19:30da
1.5 Kepçe pastırmalı Kuru Fasülye
3 - 4 çatal Turşu ( kayınvalide az tuzlu almış bir yerden iyi geldi )

ara; ( ahanda işte bunu kaçamaktan sayabilirim )
2 ufak acıbadem kurabiyesi

Aslında benim genel beslenmemle gram alakası yok ama birazda regl olunca dayanamadım neyse telafi ederim nasılsa

Kahvemi de yaptım aklımdayken bu hafta diyetisyenimin verdiği listeyi de yazayım gerçi yiyecek yok denebilir ama direnci kırmak için bu hafta buna uymam şart birde tabi suyumu ihmal etmemem lazım onu da tembihledi ;

Uyanınca ;
1 fincan ılık su ( ben sıcak ve limonlu içiyorum onda sıkıntı yokmuş )

Kahvaltı;
1 adet haşlanmış yumurta
Bol yeşillik tabağı
1 fincan ananaslı Yeşil çay

ara;
1 sade Türk kahvesi ( onu demese de içiyorum nasılsa )

Öğlen;
1 kase yoğurt
1 YK yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı Zerdeçal
1 Yk silme Toz Tarçın
1 dilim ananas

ara;
1 adet elma

ara;
1 fincan sıcak su
taze zencefil dilimleriyle

Akşam;
1 kase yoğurt
çiğ Enginar yada Beyaz lahana yada Çiğ kabak rendesiyle ( ben kabağı tercih ederim çok güzel oluyor )

ara;
1 fincan Yeşil çay
1 adet hurma yada 2 adet gün kurusu

Günlük 3 litre su
Mümkünse de 4 gün 45 dakikalık yürüyüş ( bunu her hafta yazıyor ama biliyor boyun fıtığından dolayı çok fazla zorlanamayacağımı gerçi benim koşturmacalarım bile yeterli oluyor )

Bir iki arkadaşa gönderdim listemi görsünler diye ve ilk tepki bunda yemek yok ki oldu ama Allahın izniyle bu hafta harfiyen uyup cumaya artık bol eksi görmek istiyorum

Listen zor ama sen altından kalkarsın kaptanim ve eminim cuma günü bol eksili sonuçlar göreceksin tartida

İnşallah canım
Elimden geleni yapmam lazım şurda yaza az kaldı kalan kilolarıda verip artık korumaya geçmek istiyorum

Dün eşimin halasında uzun zamandır bir araya gelmediğim bir akraba beni görünce şaşırdı inanılmaz fark var valla dedi ki bunu söylemeyi bile normalde dili kolay kolay varmayacak biriydi Hatun senelerdir bir kez olsun kilo verdin dememişti çok hoşuma gitti ve motivasyon oldu bana daha sıkı tutmam şart

Ben eşimle Eminönüne iniyorum kızlar

Salı günü boyama etkinliği için ahşap boya almaya gideceğim hem yürümüş de olurum o bahaneyle
Öğleden sonrada kızın arkadaşının bir cafede doğum günü var onada uğrayacağım artık akşama doğru damlarım kesin

Allaha emanet olun

Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları )

Regl olmuşum kafama takılan bi soru var kayısı çayına basladigimdan beri regl 28gunde oluyor
İçindeki civanperceminden kaynaklı galiba
Zarari varmıdır ki

Gunde bı kupa içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…