Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün malum Kandildi o yüzden fazladan bir yoğunluk oldu bende
Evlendiğimizden beri adettir bizde Kandillerde mutlaka büyüklerde yemek yenir
KP ölene kadar hep Kvlere giderdik ( Kayınpeder öldükten sonra sağ olsun Kayınvalide yemeğe davet etmez biz demediğimiz sürecek ) eşimde sağ olsun Annemler emekli olup İstanbula yerleşince bu seferde her Kandil Annemlere yemeğe gidelim gelenektir diye tutturur
Neyse bu sefer Annemlerde Almanyadan daha dönmediler diye oh evde yemeğimizi yiyeceğiz diye düşünürken Annesine özel telefon açıp yarın akşam sendeyiz yemeye diye haber vermiş
Yemekten sonrada çay faslı falan derken birde eşimin halalarına uğradık
Genelde Teyzesine ve Amcasınada uğruyorduk ama bu kandil onları es geçtik yetişemeyiz diye
Gece 23:00de ancak eve girdik tabi sonrada hemen kendimi yatağa attım
Bu arada dün Diyetisyen görüşmem aslında güzel geçti sayılır
malum tok karnına tartılıyoruz orada birde benim reglmin 1.ci günüydü
2 hafta önceki ölçümlere göre 500 gram kilodan 600 gram da yağdan gitmiş
diyetisyen sonuçtan memnun ama açıkçası artık bende daha aşağıları görmek istiyorum
hala tam direnci kıramadım sanırım ( aslında daha aşağıları görmüştüm ama işte vücut uzun zaman sonra bu rakamları görünce olabiliyormuş öyle 2 - 3 kiloluk sapmalar )
Bu haftaki listem cidden ; ooooo çok sert dedirtecek tarzda
ama bugün eksiklerimi de alıp harfiyen uyacağım inşallah
Birazdan sizlere de yazarım
eminim sizde bana hak vereceksiniz
Ve kilosu hep sabit sanirim, ozel bir problemi varsa izne ayrilabilir, heni uye takima ivme kazandirabilir, bu hafta ortalamamiz dusmus bakalim kacinci olacagiz..
Canım Fatoş malum geçenlerde tatile çıkmıştı geldiğinden beri de yoğunluktan temizlik faslından dolayı bir türlü uğrayamamıştı
bana da cepten mesaj atıyordu sağ olsun ama diğer kaptanlar ve yöneticiler de artık yeter derlerse diye ( ki geçmişte o konuda bütün takımlar uyarılmıştır ) izne ayırdık onu
Heee almadı şükür kilo ama işte verse en azından takıma katkısı var diye yine bir müddet daha idare edebilirdim
Kendini ayarlayıp aramıza döndüğünde nasılsa yine izinden döndü diye belirtiriz
Çok şükür en azından gerileme yok