Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Utandir onlariiiii, seni zayif gorunce gozleri donecek durmak yokkkkk
İnş canım ya bı duzeltebilsem şu durumu birine canını sik yada morel bozukluğu yasa

Yemek ye mutlu ol modundan cikabilsem

İnş canım ya bı duzeltebilsem şu durumu birine canını sik yada morel bozukluğu yasa

Yemek ye mutlu ol modundan cikabilsem

O zamannn hemen senden bi before after aliyoruzzzz simdiye kadar ki en zayif halin ve simdiki halin olarak : D
Bak nasil gaza geleceksin ikisini yan yana gorunce

Iyi geceler benim bugunku menum
Sahur bir avuc Kuru üzüm 2 cay
Iftar 1 durum çiğkofte bir bardak ayran bir kepce mercimek corbasi
Bitmedi sonradan yarim patatesli gozleme yemis bulundum 15 bardak su yarim saat yuruyus

Sahur cok az degil mi nasil dayaniyorsun gun icinde

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Şükür kavuşturana
Dün öğlen küçük kuzuyu Arkadaşının Doğum gününe götürdüm malum Eğlence faslı bir Cafede yapıldı ve en son herkes dağıldıktan sonra toparlanmalarına yardımcı oldum hatta eşimle en son evlerine bıraktık doğum günü Çocuğunu ailesiyle
Havayı bir an güzel görünce çeket giymeden gitmiştim ve Cafe biraz serindi
Eve geldikten sonra kendimi hafif bir tuhaf hissetmeye başladım hatta eşim hafif ateşin var demezmi Büyük kızdan bir de temiz fırça yedim tabi iyice genç kız havalarındasın insan çeketsiz çıkarmı bunlar hep atlet giymediğinden oluyor diye
Tam bir komediydi halim Cadı önce oturup ayaklarım buz gibi diye zorla çorap giydirdi sonra üşüyorum diye ateşim düştükten sonra beni iyice sarıp koltuğa oturttu Hangimiz Anne Hangimiz evlat bir an roller değişti

Şükür şu anda çok daha iyiyim ama nezle gibiyim

Bugün de hesapta ne güzel rahat rahat evde keyif yaparım diyordum ama Hanımefendinin okula giydiği pantalonu yırtılmış ve yeni bir pantalona ihtiyacı var
Birazdan kahvaltı için yumurtamı haşlıyayım da saat 10 gibi gidip hanımefendiyle alışveriş yapacağız Eşim ufaklığı bırak da rahat alışverişinizi yapın hatta kendine de bir çift ayakkabı al gitmişken dedi
Hafta içi arkadaşla sinemaya gideriz diyorduk ama okadar koşturmacayı kaldıramayabilirim artık evde oturup keyif yapmak istiyorum yaaa

Gercekten abla burda yemege dair birsey yok sadece otla mi besleneceksin yanu

Hee valla ama yapacak bir şey yok

Yani cuma tartisina ne yazayim kaptancim senin icin :)

Bir hafta boyunca ogle yemegi bu mu

Nazar etme ne olur deseydin

Aynen canım öğlende sadece bir nevi yoğurt karışımı bugün kızın kotu için çıkmışken marketten zencefil almam lazım bir tek dün baktım sadece bir yerde vardı nasılsa ilerlerde de vardır belki daha uyguna bulurum derken bulamadım eşimde okadar yolu dönmem yarın alırsın dedi
Dün de zaten doğum günü faslı derken arada kaynadı

Bu arada dünki menümü yazayım Listemle alakasız bir gün oldu tabi

Cumartesi Menüsü

Uyanınca;
1 büyük kupa sıcak limonlu su

Kahvaltı; 09.30
( eşimle Eminönüne diye hemen çıkınca kahvaltı yapmadım dışarda nasılsa hallederiz en kötü diye )
1 kase Mercimek çorbası ( bol kırmızı biberli )

Öğlen; 14:00de
3 yk kadar kısır
2 yk kadar yeşil mercimek salatası
1 ufak gül böreği ( çeyrek yufkadan ve yağsız )
2 kibrit kutusu kadar tadımlık pasta
3 bardak çay

ara; 17.00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam; 18.30da
Evdekilerin zoruyla 1 kaşarlı tost
1.5 Bardak Ayran

Su sadece 1.5 litre içebildim
Bugün fazlasıyla devam etmem lazım su içmeye şimdi listeme uygun kahvaltımı yapacağım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaarrr, hareketli ve bol sulu bi pazar diliyorum, yarin sabah kontrol tartisi varrrrrrrrrr unutmayinnnnnnn

tabi iyice genç kız havalarındasın insan çeketsiz çıkarmı bunlar hep atlet giymediğinden oluyor diye

Daha bu bisey degil heke bi hedefine ulas sizi kardes bile zannederler kaptancim

Gecmis olsun bu arada biz daha atlatamadik o grip safhasini

Merhaba kelebekler )

Kızımın çorbasını yaptim banyomu yapicam öğleden sonra dışarı cikicaz akşama damlarim buraya

Benim de oglusum uyudu uyaninca biz de cikicaz hava cok guzel evde bunaliyor hic durmak istemiyor :)
Halen disarda ne yedirsem diye dusunuyorum, ek gida oncesi mama veriyodum, disarda corba fln yedirmek istemiyorum benimki baya kaseye fln daliyo cunku henuz disimiz de yok, biskuvi yogurt meyve fln alayim bari yanima :)

Herkes Pazar gezmelerinde sanırım
Biz büyük kızla erkenden hallettik Allahtan alışveriş işini Gerçi sadece 1 tane kot beğenip aldı ama giderken ufaklık bana da birşeyler alırmısın diyince onada bir iki bir şey baktım
Koyu pembe bir kot ve beyaz renkli puanlı bir tshirt aldım onada hatta paket yaptırdım daha bir sevindi

Eve gelir gelmez de Diyetisyen listeme uygun bir şekilde yoğurtlu karışımımı yapıp yedim evdekiler o ara börek yediler ama şükür hiç canım çekmedi

Bu arada pazar sabahı muzlu pancake yaptım oğullarıma ve eşime tabi ben de bi güzel yedim ah ah

Afiyet olsun canım dengelersin akşama kadar

Kizlar dun guzel bir günün kotu beslenmesiyle kapattim günü

Dunki menu sabah biberli 2 yumurta ile omlet 1.5 tb ekmegi

Ara bir gözlemeden sadece 2 kucuk dikim gözleme bir avuc cekirdek birkac tane cips avuç ici kadar falan

Aksam 4 Yk pilav yaninda dünden kalma firin yemegi

Ve bomba gece 3 küçük turta keklerden uyku arası kalkip yemisim sabah hatırlıyorum ancak yediği gece uyku sersemi kendimde degilmisim

2 saat yürüyüş eltimlerle parka gittik ondan eslik etmek zorunda kaldim

Selam kizlar menumi yazimde tek ayak ustinde durmayayim haha
Kahvalti 2 dilim peynir biraz patayes kizartmasi 1 dilim kek 4 dilim sucuk 1 dilim ekmek
Aksam 2 dilim et patates kizartmasi
Gunu kapaymisimdir umarim :)

Selam kizlar menumi yazimde tek ayak ustinde durmayayim haha
Kahvalti 2 dilim peynir biraz patayes kizartmasi 1 dilim kek 4 dilim sucuk 1 dilim ekmek
Aksam 2 dilim et patates kizartmasi
Gunu kapaymisimdir umarim :)

Olmus o kizartmalar

Ben de yazayim menumu
Sabah 9.30: iki catal scuklu yumurta

Oglen 12.30: sade sutlu turk kahvesi

Aksam 16.30: bir adet lahmacun

Yatgeberlik 20.45: bir kucuk kase sutlac

Sutlac olmayaydi gun iyi gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…