- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ehehe biraz öyle manyağımdır. Disiplin şartAyyy seni yerimmmmm ♥♥♥♥
Anam hala aklim fikrim girtlak
♥♥♥♥ Takımı bende dahil silkeledin cidden
Bana uyar canim en azından sabah akşam belli saatler koyalim dediğin gibi
Dedigim gibi yarin dışarda da olsam esimden baglanirim yeterki şu güzel ortam dagilmasin
Kesinlikle bundan sonra dahada güzel olacak herşey
Maşallah ne güzel her hafta yuzdemiz artıyor
Canim aklinda bulunsun yoldayken yeşil çay icersen oturarak uzun süre gitsende ödem tutmaz
Menü gayet güzel akşam da hafif geçerse şahane olur
Sadist Kelebegim benimsen yeter ki sopa iste dediğin gibi herkes bundan sonra menüler içinde daha dikkatli olup yorum yapsin birde etiketi unutmayalım
Gunu güzel bitirmissin banu abla belki cuma günü listeye bile girersinBende aklimdayken bugünün menüsünü paylaşayım
Cuma menüsümissERE
Uyaninca; 05.30da
Iki gündür karga kahvaltisini etmeden uyaniyorum
1 büyük kupa sıcak su
Ara 07.00de
1 duble sekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltiyi acele evden cikinca unuttum
Ara 09.00da Anaokulundaki velilerle
1 duble sekersiz Türk Kahvesi
Ara 12.00de diyetisyende
6 - 7 ufak grisini
2 bardak 7 otlu çay
( 1 sallama posetine ikinci kez sicak su koydum bağırsakları yumuşatır diye)
Oglen 14:00de
Diyetisyen çıkışı Ayşemle yemek yedik ♥
Tavuk Dünyasında
Sefin Tavasi makarnasiz duble salatayla
1 bardak zero
1/2 porsiyon patates
1 ufak sicak ekmek
( kahvaltı etmeyince gözüm dönüyor ama sonrasinda baya yol yürüdüm eve dönerken )
Ara 16:00da
1 fincan yaban mersinli yeşil çay
Akşam 17:30de
5 bogum çiğ köfte ( sadece marulla )
1 bardak ayran
Gün içinde 2 litre su ictim tabi yatana kadar devam
Biraz serbest gün gibi oldu ama vicdanen rahatim ve şiş hissetmiyorum kendimi
Katılıyorum canım sanaKizlar yanlis hatirlamiyorsam kurallarda gunde en az 5 mesaj yazmak kurali vardi bemce ona uymayan uyari alsin..boylelikle grupta gercekten kalmak isteyenler bu ise gonul koyanlar kalir..ayrica kendi aramizda kilosu yakin olanlarin yarismasi super bemce..bu arada bence de boyle kaptan birakilir mi..oyle guzel enerjisi varki..simdiye kadar yazmayanlara bile hep hosgoruluydu
Bence herkes herkesin menusune yorum yazsin..tabiki her gunuumyz cok musait opmuyor buna ama en azindan musait olan gunlerimizde yapalim bunu kizlar.
Ben mesela 1 mayisa kadar yazlilta olcam insallah cok musait olmicam ama elimden geldigi kdr
Daha bos vakti olanlar daha cok yazsin ama en az 5 mesaj yazalim bence ne dersiniz
Evet derim :)Kizlar yanlis hatirlamiyorsam kurallarda gunde en az 5 mesaj yazmak kurali vardi bemce ona uymayan uyari alsin..boylelikle grupta gercekten kalmak isteyenler bu ise gonul koyanlar kalir..ayrica kendi aramizda kilosu yakin olanlarin yarismasi super bemce..bu arada bence de boyle kaptan birakilir mi..oyle guzel enerjisi varki..simdiye kadar yazmayanlara bile hep hosgoruluydu
Bence herkes herkesin menusune yorum yazsin..tabiki her gunuumyz cok musait opmuyor buna ama en azindan musait olan gunlerimizde yapalim bunu kizlar.
Ben mesela 1 mayisa kadar yazlilta olcam insallah cok musait olmicam ama elimden geldigi kdr
Daha bos vakti olanlar daha cok yazsin ama en az 5 mesaj yazalim bence ne dersiniz
Bu menülerde kalori de hesaplasak mı?
Kizlar yanlis hatirlamiyorsam kurallarda gunde en az 5 mesaj yazmak kurali vardi bemce ona uymayan uyari alsin..boylelikle grupta gercekten kalmak isteyenler bu ise gonul koyanlar kalir..ayrica kendi aramizda kilosu yakin olanlarin yarismasi super bemce..bu arada bence de boyle kaptan birakilir mi..oyle guzel enerjisi varki..simdiye kadar yazmayanlara bile hep hosgoruluydu
Bu arada menide etiketlemek ne ben onu anlamadimmissERE
banuşumun kelebekleri selammm
bu hafta 3. oldunuz çok çok tebrik ediyorum
ayrıca bireyselde de 1. lik sizin
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
benim kızları haşladım
sizi seveyim azcık
Gunu güzel bitirmissin banu abla belki cuma günü listeye bile girersin)
Kızlar ayrıca günlük Spor istiyorum beni etiketleyin haftanin spor birincisini ikincisi üçüncüsü vs liste yaparım)
Çok sevindim yabanuşumun kelebekleri selammm
bu hafta 3. oldunuz çok çok tebrik ediyorum
ayrıca bireyselde de 1. lik sizin
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sen tabi eşini biliyorsunBanu abla uye kilosu ve eşleştirme yapsak bu akşam)
Suuuuuuuuuuuuu en büyük yaramInşallah yakinda oda olur ywterki eksiler gelsin
Tamamdir bundan sonra hareket sonuclarimizi da aksamlari menu yazarken ekliyor ve senide etiketliyoruz
Birde her gun herkes en az bir kere su içmeyi hatirlatsingenelde su yetersiz olduğu için de çok gitmiyor
Sen tabi eşini biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?