Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aksam özellikle çok güzel hafif olmuş bence gayet güzel bir menü

Oluuuur Ben mavimli ve serenalar ile eslesirim ama onlar çok faal Bana kizarlar
Ben șimdi cocugumu TV nin karșısına koydum da yaziyorum normalde izin vermiyor

Bende bir yandan az tesbih diziyorum birbyandan gözüm burada kuzular odalarina kapandı

Herkese iyi akşamlar bugn misafirm vardi @LargeGemini tabi ikimzde baya bi rahat takildik yedik ictik menumu yazmasm daha iyi cunku 1 haftanin acısıni cikarttm

Aaa olmaz bol kacamakli de olsa paylaşın bnce nasilsa süper verdin okadarciktan bir şey olmaz cumaya fazlası gitmiş olur

catterflym ( 65,6 / 65 / 0.6 / % )
sevil4321 (113,2 / 109.2 / 3.9 / 3.35 %)
Meryem1306 ( 75,3/ 74.6/ 0.7/ 0.93 % )
MissERE (64,2 / 65 / + 0.8 / - 1.25% )
helopini (61,0 / 60.3 / 0.7 / 1.15 % )
mavimli ( 77,4 / 77.2 / 0.2 / 0.26 % )

Eccoomm kilo 77.4 muydu

oynakbasi34 abla sende 89 kiloydun dimi

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar listemiz iyi görünüyor gerçi ben diğer takımları takip edemiyorum hiç ama bence iyi.
Akşam arkadaşıma gitmiştim fırında tavuk kanat yapmışlar bir tanesinin derisini çıkarıp yedim. Biraz ekmekle de domates biberinden tadına baktım.
Biraz önce kahve yanında bir topkek kaçamağı yaptım sinirler gergindi gün boyu kendime ödül vermiş bulundum. eve hiç girmek istemiyorum kızlar yaz geldi diye mi bir aydır geziyorum diye mi bilmiyorum ama eve giresim yok hiç. Hayatım normal ev hayatından çıktı:)

Gez ne güzel işte bol kalori yakarsın

Ben bardağı doldurdum bir yudum aldım bebek uyandı koştum. Birazdan o bardağı bitireceğim aklımda

Bende şimdi 500 ml içtim :)

Afiyet olsun canım aksam baya hafif olunca can çekiyor en azındanagir bir seçenek olmamış
Ya kilolar gitsin burayada vakit ayir da boşver varson sokakta geçsin yaz

Okullar tatil olunca bende öyle olurum ama telefon tamirden gelmiş olacağı için sıkıntı olmaz

Canım menülerde missERE etiket yapiyoruz spordada beni etiketliyorsunuz
Menün iyi bı kerecik bişey olmaz devamı gelmesin yeterki

Sende rakip seçebilirsin kendine ne dersin )

Suyumu da içtim

mavimli bari yazip kacim
Kahvalti 2 dilim tb ekmegi arasi peynir 1 bardak cay
Sonra 2 bardak cay 1 baklava 2 hurma
Bir avuc cips
Oglen 4 yk pilav 4 kofte patates patlican 2 bardak kola salata yogurt
Akşam 6 yk taze fasulye
6 bardak su harekette gun icnde iş yemek git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…