- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Bugün son olsun canımHerkese iyi akşamlar bugn misafirm vardi @LargeGemini tabi ikimzde baya bi rahat takildik yedik ictik menumu yazmasm daha iyi cunku 1 haftanin acısıni cikarttm
missERE
Menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmegi 1 cay
Öğlen ceyrek ekmek kokorec bir küçük ayran
Ara 2 bardak meyvesuyu yarim kağıt helva
Aksam bir domates 10 adet Erik bir latte 10 bardak su 1 saat yuruyus
Oluuuur Ben mavimli ve serenalar ile eslesirim ama onlar çok faal Bana kizarlar
Ben șimdi cocugumu TV nin karșısına koydum da yaziyorum normalde izin vermiyor
Herkese iyi akşamlar bugn misafirm vardi @LargeGemini tabi ikimzde baya bi rahat takildik yedik ictik menumu yazmasm daha iyi cunku 1 haftanin acısıni cikarttm
Aynen şu anda uyutuyorum ben deKizz bizimkilerde öyle
Uyurken yazıyorum suan babasıyla oynuyor
Bu hafta cok çetin geçecek desene
Ben bardağı doldurdum bir yudum aldım bebek uyandı koştum. Birazdan o bardağı bitireceğim aklımdaKizlarrrr hadi su içelim
bide yazsm neler diyeceksnVay terbiyesizler bir de pişkin pişkin söylüyor
Yaz da kovalayalım seni sopaylabide yazsm neler diyeceksnaman yazmadigm iyi oldu
Gez ne güzel işte bol kalori yakarsınİyi akşamlar kızlar listemiz iyi görünüyor gerçi ben diğer takımları takip edemiyorum hiç ama bence iyi.
Akşam arkadaşıma gitmiştim fırında tavuk kanat yapmışlar bir tanesinin derisini çıkarıp yedim. Biraz ekmekle de domates biberinden tadına baktım.
Biraz önce kahve yanında bir topkek kaçamağı yaptım sinirler gergindi gün boyu kendime ödül vermiş bulundum. eve hiç girmek istemiyorum kızlar yaz geldi diye mi bir aydır geziyorum diye mi bilmiyorum ama eve giresim yok hiç. Hayatım normal ev hayatından çıktı:)
Ben bardağı doldurdum bir yudum aldım bebek uyandı koştum. Birazdan o bardağı bitireceğim aklımda
İyi akşamlar kızlar listemiz iyi görünüyor gerçi ben diğer takımları takip edemiyorum hiç ama bence iyi.
Akşam arkadaşıma gitmiştim fırında tavuk kanat yapmışlar bir tanesinin derisini çıkarıp yedim. Biraz ekmekle de domates biberinden tadına baktım.
Biraz önce kahve yanında bir topkek kaçamağı yaptım sinirler gergindi gün boyu kendime ödül vermiş bulundum. eve hiç girmek istemiyorum kızlar yaz geldi diye mi bir aydır geziyorum diye mi bilmiyorum ama eve giresim yok hiç. Hayatım normal ev hayatından çıktı:)
Canım menülerdeİyi akşamlar kızlar listemiz iyi görünüyor gerçi ben diğer takımları takip edemiyorum hiç ama bence iyi.
Suyumu da içtimBende şimdi 500 ml içtim :)
Afiyet olsun canım aksam baya hafif olunca can çekiyoren azındanagir bir seçenek olmamış
Ya kilolar gitsin burayada vakit ayir da boşver varson sokakta geçsin yaz
Okullar tatil olunca bende öyle olurum ama telefon tamirden gelmiş olacağı için sıkıntı olmaz
Sen niye listede yoksun bakimmmKızlar listeden kendinize rakip secebilirsiniz)
Aaa sen de mi brütüs?Su perisi86 evet canm 77.4
Benim basim bağlandı rakiplerim varSen niye listede yoksun bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?