Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Suyumu da içtim

Ohhh şifa olsun inşallah

Gerci kola harici abartı sayilmaz bence
Birde missERE arkadasimizi da etiketlemeyi unutma canım

İyi yemişsin hafta sonu dikkat

Ohhhh sefaniz olsun canım nasilsa dengelersiniz

Bu arada kardeşine Pazartesi bildirimini soyledin mi

Ay bir gittim geldim bem sok sayfalarca yazi olmus nasil mutlu oldum kizlar insallah motivasyonumuz hep boyle tavan olur.kizlar ben yarindan itibaren 4 gun kaynana anne teyzeler kayinlar kauonpederler enisteler baya kalabalik icinde olcam, yazliga gidiyorum...
Acaba kacamak yapar miyim diye korkuyorum
Korkularimi yenmek icin ne yapmaliyom hahahaha
Bu arada kizlar baska gruba gitmeyin bemce bizim sinerjimiz cok gizel tutry birakmayin bizi.
5 mesaj atmayi unutmayalim ne olur.. ben simdi sizin yazismalari okuyup cok guzel gaza geldim..
Mesela cok az.su icmistim.simdi icicem yatmadan..
Hergun yazisarak kontrol altinda olsak sorular sorsak, ani paylassak bemce super olcak...
Bu arada 3.lugumuz hayirli olsjn
Bireyselde birinci olan arkadasimizida tebrik ediyorym

Sen çok dişlisin korkulur senden. Gerçi 65 olsaydım seni tuz buz ederdim

Yaaa
Hedefime ulasmam lazim acilen
Kamu spotu gibi

Benim suyla sıkıntım yok aksine az içmem lazım cok su icme hastaligim var

Bunun için ilac kullanıyorum psikolojik olarak yinede su içiyorum

Ilk kez duyuyorum nasil birsey ki o vucudunun susuz kaldigini fln mi zannediyor beyin?

Kalorileriyle yazinca daha bi guzel oldu, spor yapinca ne kadar yedik ne kadafryaktik belli olur, kilo vermek icin yedigimizden fazlasini yakmak gerek

Yuruyuse Su perisi86 bakiyor kuzum
SPOR
ETIKETI
YAPMAYI
UNUTMAYALIM
Su perisi86

basiniz sagolsin canim bir harikasın boyle devam edersjn cok kisa zamanda istedigin kilolara inersin

Vay terbiyesizler bir de pişkin pişkin söylüyor
ahaha cok guldum

Canım menülerde missERE etiket yapiyoruz spordada beni etiketliyorsunuz
Menün iyi bı kerecik bişey olmaz devamı gelmesin yeterki

Sende rakip seçebilirsin kendine ne dersin )
Tamamdır menüleri artık öyle etiketlerim ancak spor yapmıyorum sadece adımsayarla adım sayıyorum onda da seni etiketlerim canım olur mu

Canim diyabitus unsipisdus sekersşe seker hastaligi beyindeki susama merkezindeki hormon sinyal vermiyor ilaclarla idare ediyorum ama polidipsi psikolojik su icme oluyor çoğunlukla zor kan degerlerim normal değil

Mesane iki litreye yakin idrar alıyor böbrek kanallarinda genisleme var yok yok yani yinede içiyorum
Alkol sigara bağımlılığı gibi benimde su bagimliligim var
15 lt içiyorum bazen daha az bazen fazla

Kizlar bende takimin motivasyonu icin arkadaslarla hergun belirli saatte grupta olup sohbet etmeli mesela sabah 12 aksam 6 yada 9 gibi herkes mecburi cuma bildirimi gibi hep o saatlerde girip sohbet baslasin tabi cok yoğunlar o saatlerde ara ara girip telafi etsin

Birde cocuk konusu acilmis takimin konusu olmadığı icin ozelde devam edelim denmis brncemahrem harici boyle konular konusulsun kendimizle ilgili sorunlar fikirler olsun yazıp sohbet başlanabilir bu takimin konusu dışında olup takimi etkilemez hatta birbirimize kenetler hep sohbet etmek icin takima girme hevesi uyandirir aklima bu fikirler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…