Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok şükür cnm. o önemli bir şey değil. hadi geçmiş olsun.
tsk ederim

Bır ayı gecti abla segrıdıkce stres oluyorum ıns benımkıde senın gıbı hayırlara vesile olsun

sagol abla
Bakalım nörolojı dr ne diyecek
Bende yine kendimi korumaya devam ediyorum iki dolaninca ağrı çoğalıyor bakalım yarın bana ne diyecek doktor gece de tekrar emara gireceğim yine hatim indiririm artık
Hayırlısı olsun abla dua ıyı geliyor son bı dk kalası ates bastı benı terledım gece kacta?

Bugün yediklerim
Sabah 10:30 kasarlı yumurta ıkı dılım tb ekmeği zeytin bol su

15:30 dünden kalan pırasa yemeği bı kase ıkı dılım tb ekmeği ıkı kasık yogurt

19:00gıbı kıymalı musakka salata dusunuyorum

22:00gıbı yesıl cay uyumadan önce tarcınlı yogurt yerım

Merhaba sevgili takımım...
Bugün yine evde pek duramadım, kayınvalideme şehir dışından misafir geldi bende ordaydım, sonra alışveriş falan derken şimdi oturabildim.
Şu ana kadar zararlı hiçbişey yemedim yani misafirlik diyince yediğim içtiğim düşünülmesin

Yani hiç tahlil yapmadım onu bilmiyorum ama en büyük sorunum hareket sanırım. Oğlum doğduktan özellikle bağımsız hareket edemedim yeni bir döneme adapte olmak o açıdan zor benim için. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir yaş itibarı ile bilmiyorum

Yaş itibariylemiii canım ben senın yasını 29 yada 31 diye biliyorum yanılmıyosam tabi, bu yaşta metabolizmamız yavaşlayacaksa vay bizim halimize , bence yaşla değilde dediğin gibi çocuktan sonra olan oluyor çünkü bende aynısıyım,çocuktan önce maksimum 65 kilo olmuştum hayatımda ilk kez bu kilolardayım

Gece 1de çekilecek MR gerçi ben biraz daha erken giderim ki boşlukta araya kaynarim geçen sene de gece çağırıp sonrada telefon açtılar 1 - 2 saat daha erken gelenilirsiniz sakin hastane diye

Yarın kahvaltı harıc oglen aksam corbayla gunu kapatmayı dusunuyorum

Aslında bende birkaç gün sırf çorba isem iyi olur hem bagirsaklar daha hizli çalışır ♡ hiç bikmam corbadan ♡

İnşallah iğnelerin rahatlatmasıyla hemen iş güç moduna geçmezsin sana pek güvenemiyorum kaptanım

Valla suç üstü yakalandım gibi hissettim
Büyük kızım okulda yarın sunum yapacakmış performans ödevi olarak
Genelde o hazırlar ben temize geçerim benim yazımı daha çok beğendiği için
Anneciğim ağrın yoksa bana dinlene dinlene yazarsın dedi yine dayanamadım 4.cü sayfayans geldim ve sanırım bir 4 daha yazılacak ( bilgisayar çıktısı olarak 3 tam sayfa tabi elle yazınca daha fazla )

Allahtan dik oturarak yazıyorum da cok fazla ağrı olmuyor söz haftasonuna kadar sana yemek dahi yaptirmayacagim diyor bide sanki kaç gündür o yapmiyormus gibi

Helal sana canım valla büyük başarı ♡

Spor salonuna gitmesem de bu soguk da acisini cikardim. 30dk durmadan kostum, 1,5 saat de yurudum
15 dk evde kettlebell yapmistim

Alt da gunluk adim sayim

Bugun yediklerim

2dilim cavdar ustunde balik

Ara
Yarim greyfurt

Aksam
Salata
Humus
Nohut koftesi
Yarim lavas ekmegi

Eklentiler

• IMG_20181128_190316.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20181128_191417.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20181128_145129.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20181128_190355.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 25
Mesajlarınızın hepsini okudum arkadaşlar. Menuleriniz güzeldi. İnşallah cuma sabahı tebessümle güne başlarız. Kaptanımız da çok şükür yavaş yavaş iyileşiyor daha bı guçleniriz. Gerçek Tıp diye bir kitap okuyorum Aidin Salih'in. İki gundur su içemez oldum. Çok içmeyin diyor zira. Niye bu kadar çabuk etkileniyorum bilmiyorum. O kadar da bilimsel ki açıklamaları ... karmakarışığim arkadaşlar... Tek su değil tabi daha birçok şey...
Menumu yazayım bari
Sabah(7.20) Bir yumurta, kuzu kulağı yeşillik, turp, iki çeri, yeşil biber, iki ceviz, bir kayısı, peynir, çay
Öğle( 15.30) Kavurma et, bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Akşam(18.30) Yarım tabak mercimek çorbası, limonlu maydanoz
45 dakika Leslie, bir buçuk litre su, iki kupa yeşil çay

Hastalara şifa, çocuklu arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir günümüz kaldı geceden yarınki menüleri ayarlayalım. Hafif geçirelim en azından.

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı .peynir.5 zeytin.1 dilim tam buğday
ara yarim portakal .1 brdk yes il .cy
öğle . 2 ksk bulgur pilavı
salata
5 ksik barbunya 2 brdk ayran
ara 1 brdk yarim yağlı süt.4 kare potibor bisküvi
aksm salata. 1 vardı ayran .4 ksk barbunya.1 dilim tam buğday ekmeği
ara 3 ksk yoğurt tarcın zencefil zerdeçal karabiber karışımı. 1 brdk yeşil .cy
2 lt su
50 dk zumba

kizlarrr yanlışlıkla 5. takımla yazmışmışım .ben de diyorum ki bu kızlar o kızlar değil.hic aklıma gelmiyor grup adına bakmak.amma dalmisim

onlarda nasıl şaşırmıştır hayırdır diye
Birşey olmaz sonuçta güzel bir paylaşım olmuştur tükürüp kacmadin ya

Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡
Bende genelde okuduklarimdan etkilenirim ♡ tabi fazla da susuz kalmak iyi değil hani eskilerin dediği gibi fazlası zarar azı karar

Hayırlı aksamlar arkadaslar Meryem kardeşim bugün spor hocası o cezayı verdi 1 saat
Ben ağır ağır azaltıyorum yemeyi inş şekeri vücuttan çektikce suyu arttırtıkca düzene girer ümidinindeyim zaten ileriye yönelik hedefim diyette kilo ver değil sadece sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak gene de senin yazın beni hirslandirdi
Bugünkü menu sabah 6zeytin az peynir öncesi yarım tb çorba arkadan step vardır yürüyüş öğle yeşil mercimek çorba salata 1 tb ara ogun yaban mersini 2 ceviz akşam tavuklu yeşil salata 1 tb öğün saatleri 8.30 öğle 13 akşam 18 00

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…