- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
tsk ederimçok şükür cnm. o önemli bir şey değil. hadi geçmiş olsun.
Bır ayı gecti abla segrıdıkce stres oluyorum ıns benımkıde senın gıbı hayırlara vesile olsunCanım göz seğirmesinden bir şey çıkmadığına sevindim. 2010 yılında bir ay gözüm segirmişti özellikle sol gozum..Komik gelecek belki ama hiç aklımızda yokken hatta borcumuz bile varken bir anda ev sahibi olduk. Bunda bir hayır var ama bakalım ne diye bekliyordum o süreçte. Belki seni de güzel bir hayır bekliyordur kimbilir
Enerjimizi ,geçmişi dusunup boşa harcamayı bırakalım gençler. Birlikte her hafta eksilere imza atacağız canım. Aklımızı başımıza aldık ne yiyip yemeyeceğimizi biliyoruz gerisi kolay. Bazen veremediğimiz anlarda olacak ama pes etmeyeceğiz.
Düzenli menülerle bu işi halledeceğiz sen uzulme. Spor da varmış çok güzel . Minik kaçamaklara elveda zamanı geldi canım. Doğal yollarla tatlı ihtiyacını gidermek de mümkün. Artık kim tutar seni..Gelsin çıtır günler.
Canım sağlıklı beslenirsen hamile kalmanda bir sıkıntı olmaz. Vitaminler vücutta depolanmıyor günlük alırsın.
Ben daha çok sezgisel besleniyorum. Acikinca , doyuncaya kadar yiyorum, çeşitler az geliyor sizlere sadece. Günde iki öğün felsefesine inanıyorum. İbni Sina öyle diyorsa doğrudur. Tabi Cananım Karatayim da oyle.
Sonuna kadar destekliyorum canım. İnanirsak başarısız.
Grupça karar verilen her şeye varım canım.
Her şey yolundaymış şükür.
Canım öğleye kadar metabolizmani çalıştırmaman doğru gelmedi. Bünyeni bilmiyorum ama en azından hafif bir kahvalti yapabilsen.... egzersiz öncesi.
Akşam hariç her şey güzel... Onu bilmiyoruz tabi
Sağlıklı beslenmeyi başarabilirsek gidecek o kilolar. Her şey bizde bitiyor. Beyin kıtlık uyarısı verdiğinde bir kalori bile yakmiyormuş metabolizmamız. Kafaya koyduk bir kere sen sıkma canını...
sagol ablaHayirli haberlerle dön inşallah diyecekken sonucun temiz çıktığını okudum şükür ♡
Canım 3.cü cuma bildiriminde dahil oluyorsun listeye
Menü çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Cuma bol eksi görürsün inşallah
Tekrar geçmiş olsun canımbelki stres de sebep olmuş olabilir
Babin teyze kızı öyle ne zaman sinirlense istemdisi gözlerini kirpistiriyor daha doğrusu biz öyle saniyorduk meğer cidden elinde değilmişşükür bir sıkıntı çıkmamış eminim 6sinda da doktor aynı şeyi söyler de için tamamen rahatlar ♡♡♡♡
Hayırlısı olsun abla dua ıyı geliyor son bı dk kalası ates bastı benı terledım gece kacta?Bende yine kendimi korumaya devam ediyorumiki dolaninca ağrı çoğalıyor bakalım yarın bana ne diyecek doktor gece de tekrar emara gireceğim yine hatim indiririm artık
İnşallah iğnelerin rahatlatmasıyla hemen iş güç moduna geçmezsin sana pek güvenemiyorum kaptanımBende yine kendimi korumaya devam ediyorumiki dolaninca ağrı çoğalıyor bakalım yarın bana ne diyecek doktor gece de tekrar emara gireceğim yine hatim indiririm artık
Bende öyle düşünüyorum hatta çorba bile değil kabak cacığı düşünüyorum bakalım inşallah yapabilirimYarın kahvaltı harıc oglen aksam corbayla gunu kapatmayı dusunuyorum
Yani hiç tahlil yapmadım onu bilmiyorum ama en büyük sorunum hareket sanırım. Oğlum doğduktan özellikle bağımsız hareket edemedim yeni bir döneme adapte olmak o açıdan zor benim için. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir yaş itibarı ile bilmiyorumcnm eğer tahlillerin normal ise fark etmeden yanlış yaptığın şeyler vardır. mesela ben bir ara hiç kilo veremedim. diyetime de gayet sadıktım. sonra fark ettim ben erken uyuyorum. uyku saatini 1-1,30 dakika ileri attım baktım tıkır tıkır gitmeye başladı. biraz irdele bakalım yediğini içtiğini yattığını kalktığını
Yaş itibariylemiiiYani hiç tahlil yapmadım onu bilmiyorum ama en büyük sorunum hareket sanırım. Oğlum doğduktan özellikle bağımsız hareket edemedim yeni bir döneme adapte olmak o açıdan zor benim için. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir yaş itibarı ile bilmiyorum
tsk ederim
Bır ayı gecti abla segrıdıkce stres oluyorum ıns benımkıde senın gıbı hayırlara vesile olsun
sagol abla
Bakalım nörolojı dr ne diyecek
Hayırlısı olsun abla dua ıyı geliyor son bı dk kalası ates bastı benı terledım gece kacta?
Yarın kahvaltı harıc oglen aksam corbayla gunu kapatmayı dusunuyorum
İnşallah iğnelerin rahatlatmasıyla hemen iş güç moduna geçmezsin sana pek güvenemiyorum kaptanım
Merhaba sevgili takımım...
Bugün yine evde pek duramadım, kayınvalideme şehir dışından misafir geldi bende ordaydım, sonra alışveriş falan derken şimdi oturabildim.
Şu ana kadar zararlı hiçbişey yemedim yani misafirlik diyince yediğim içtiğim düşünülmesin
kizlarrr yanlışlıkla 5. takımla yazmışmışım .ben de diyorum ki bu kızlar o kızlar değil.hic aklıma gelmiyor grup adına bakmak.amma dalmisim
Mesajlarınızın hepsini okudum arkadaşlar. Menuleriniz güzeldi. İnşallah cuma sabahı tebessümle güne başlarız. Kaptanımız da çok şükür yavaş yavaş iyileşiyor daha bı guçleniriz. Gerçek Tıp diye bir kitap okuyorum Aidin Salih'in. İki gundur su içemez oldum. Çok içmeyin diyor zira. Niye bu kadar çabuk etkileniyorum bilmiyorum. O kadar da bilimsel ki açıklamaları ...karmakarışığim arkadaşlar... Tek su değil tabi daha birçok şey...
Menumu yazayım bari
Sabah(7.20) Bir yumurta, kuzu kulağı yeşillik, turp, iki çeri, yeşil biber, iki ceviz, bir kayısı, peynir, çay
Öğle( 15.30) Kavurma et, bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Akşam(18.30) Yarım tabak mercimek çorbası, limonlu maydanoz
45 dakika Leslie, bir buçuk litre su, iki kupa yeşil çay
Hastalara şifa, çocuklu arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir günümüz kaldı geceden yarınki menüleri ayarlayalım. Hafif geçirelim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?