Geniz eti kıstim yokmuş cok şükür
Beyin cerrahi sikayetlerimi dinlemeden beyin emari istedi Allah korusun ama dedi tümör varmi yokmu onu görelim dedi
(Bilmiyorum ya ama stres kaynaklı diye düşünüyorum yada oylö düşünmek istiyorum sakinkende segriyo ama sinirliyken daha fazla segriyo)
Perşembe sabahı emar çekilecek mehmet Akif Ersoy kalp damar hastanesinde
Diyetisyendede 2.300gr eksi gördüm dikkat edemedim serum yedim hastayim hala dedim
Harfiyen uysaydin 77-78kilo olarak cikardin dedi
Önümüze bakalım dedi
Bir ay sonra 74_75 beklıyorum seni dedi
Günlük yarım saat spor yap dedi
Canim bu sayfaya bakarken yazilarinizi gördüm rahatsızlığıniz anneminkiyle ayni annemde ilk gözüm segiriyor diye basladi doktora gitmeye balcalida profosere gitti beyinmr çekildi birsey çıkmadı sonra belinden iğneyle girdiler o testtede birşey çıkmadı ilac verdiler ama geçmedi bir türlü annemin parmaklari uyusuyordu ayaklari uyusuyordu sonra gitmedik doktor bırakmadı nerdeyse dedim anne gel goz doktoruna gotureyim madem gözde ordada yapilan testlerde birsey cikmadi en son siz norolojiye gidin dedi biz gittim seyhan Başkentte doktora annemin flimleri bir gördü doktor hic birşeyi yok bu hastanin anneniz sinirsel rahatsizligi var psikatriye gidin aldik ama biz psikatriye gidene kadar 5 ay gecti nerdeyse annem artik yataktan dahi cikamiyordu annemin tedavisini psikatriyle bulduk biz inşallah birsey cikmaz sizinde tam 1 buçuk yil kullandi ilaçları maşallah suan cok iyiGeniz eti kıstim yokmuş cok şükür
Beyin cerrahi sikayetlerimi dinlemeden beyin emari istedi Allah korusun ama dedi tümör varmi yokmu onu görelim dedi
(Bilmiyorum ya ama stres kaynaklı diye düşünüyorum yada oylö düşünmek istiyorum sakinkende segriyo ama sinirliyken daha fazla segriyo)
Perşembe sabahı emar çekilecek mehmet Akif Ersoy kalp damar hastanesinde
Diyetisyendede 2.300gr eksi gördüm dikkat edemedim serum yedim hastayim hala dedim
Harfiyen uysaydin 77-78kilo olarak cikardin dedi
Önümüze bakalım dedi
Bir ay sonra 74_75 beklıyorum seni dedi
Günlük yarım saat spor yap dedi
Geçmiş olsun sıkıntı olmamasına sevindim.Kızlar tek tek alıntı yapamadım sarzım az
Cok şükür temız gorunuyo dr amelıyattaydı beklemedım sınızut var galıba sınuslerde ve mukozada degısıklık ızlenmıstır yazıyor
Aralıgın 6 na nörolojı dr randevum var
Kitaptaki su olayını özet geçsen çok merak ettim. Ben çok su içemeyenler kategorisindeyim.Mesajlarınızın hepsini okudum arkadaşlar. Menuleriniz güzeldi. İnşallah cuma sabahı tebessümle güne başlarız. Kaptanımız da çok şükür yavaş yavaş iyileşiyor daha bı guçleniriz. Gerçek Tıp diye bir kitap okuyorum Aidin Salih'in. İki gundur su içemez oldum. Çok içmeyin diyor zira. Niye bu kadar çabuk etkileniyorum bilmiyorum. O kadar da bilimsel ki açıklamaları ...karmakarışığim arkadaşlar... Tek su değil tabi daha birçok şey...
Menumu yazayım bari
Sabah(7.20) Bir yumurta, kuzu kulağı yeşillik, turp, iki çeri, yeşil biber, iki ceviz, bir kayısı, peynir, çay
Öğle( 15.30) Kavurma et, bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Akşam(18.30) Yarım tabak mercimek çorbası, limonlu maydanoz
45 dakika Leslie, bir buçuk litre su, iki kupa yeşil çay
Hastalara şifa, çocuklu arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir günümüz kaldı geceden yarınki menüleri ayarlayalım. Hafif geçirelim en azından.
İyi geceler kızlar, kimseler yok heralde
Gün bitmeden menümü yazayım diyecekken bitti bile
Bugün yediklerimin saatini yazamıyorum çünkü sabah dışında hiç dikkat edemedim
Sabah:07.30
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:09.30
Kıymalı yumurta, 2 zeytin, domates, salatalık, yarım greyfurt suyu( Meryem ablamdan aklıma geldi hemen aldırdımElhan )
Ara:
Türk kahvesi,2 hurma,1 soda
Öğle:
Etli bamya bir porsiyon(pastalı börekli değil yemekli misafirdi, tatlıya da elimi sürmedimbenim için büyük sınavdı ) diğer yemekler de asla uygun değildi
Meyve: 2 mandalina
Akşam:
Tavuk suyuna çorba
Ara:
Yeşil çay,4 kara üzüm
Su:2.5 lt ( bi kısmı detoks suyu)
Spor: 25 dk leslie
Yarın görüşmek üzere
Günaydın kızlar. Gerçi burda gecenin ortası henüz :) dün yine bebeklerle uyuyakalmışım. Bebeklerim hasta kreşte de hep ağlamışlarbugün sadece birini yollayacağım.
Dünkü menümü yazayım. Dün enerjim çok düşüktü bu yüzden biraz rejim dışına çıktım.
Kahvaltı 9da yarım dilim Nutella, yarım dilim yer fıstıklı bal ve çay.
Öğlen 1de küçük bir lavaştan dürüm içinde humus ve beyaz peynir.
Ara yarım muz
Akşam 6da etli mantarlı patates kavurma bir porsiyon.
Günaydın kaptan teşekkür ederim. İnşallah senin de günün çok güzel geçer.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden uyandırdı büyük kızımmalum bugün sunumu var diye saçlarını örďürdü
Hazır kalkmışken bir duş alırım dedim ama sular kesik şansaNeyse iyi oldu yoksa belki ruzgari yiyip daha kötü olurdum
Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp önce eşimi hastaneye kontrole götüreceğim sonrada kendim için arkadasin tavsiye ettiği fizik Tedavi doktorundan randevu almıştım ona gideceğimarkadasta da ameliyatlik fıtık vardı ama beyninde Tümör olduğu için Ameliyat riskli diye o doktora yonlendirmisler Doktor ensesinden bir kaç iğne yapmış ondan sonra kesinlikle bir daha fıtığı tutmamis bir seneden fazladır belki bana da bir yol gösterir en azından ♡
Gece de artık MR'i da cektireyim de bakalım ne çıkacak sonuç
Gayet güzel bir menü canım tebrikler ♡
Rabbim acil şifalar versin kuzulara ♡
İnşallah çabucak iyileşirler
İnşallah bugün çok daha enerjik ve güzel geçer
Günaydın kaptan teşekkür ederim. İnşallah senin de günün çok güzel geçer.
Gecmıs olsun annenıze0
Canim bu sayfaya bakarken yazilarinizi gördüm rahatsızlığıniz anneminkiyle ayni annemde ilk gözüm segiriyor diye basladi doktora gitmeye balcalida profosere gitti beyinmr çekildi birsey çıkmadı sonra belinden iğneyle girdiler o testtede birşey çıkmadı ilac verdiler ama geçmedi bir türlü annemin parmaklari uyusuyordu ayaklari uyusuyordu sonra gitmedik doktor bırakmadı nerdeyse dedim anne gel goz doktoruna gotureyim madem gözde ordada yapilan testlerde birsey cikmadi en son siz norolojiye gidin dedi biz gittim seyhan Başkentte doktora annemin flimleri bir gördü doktor hic birşeyi yok bu hastanin anneniz sinirsel rahatsizligi var psikatriye gidin aldik ama biz psikatriye gidene kadar 5 ay gecti nerdeyse annem artik yataktan dahi cikamiyordu annemin tedavisini psikatriyle bulduk biz inşallah birsey cikmaz sizinde tam 1 buçuk yil kullandi ilaçları maşallah suan cok iyi
Sizin ne gibi belirtileriniz var
Canim sen flimlerime gir en azindan kafan rahatlar saten nöroloji pasikatri ilaçları yaziyor onlarda seni yönlendirirGecmıs olsun annenıze
Benım uyusma fln yok ellerde cok sukur
Gozlerımde kuruluk hafıfte astıgmat var
Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum
Hayirli haberlerle dön inşallah diyecekken sonucun temiz çıktığını okudum şükür ♡
Canım 3.cü cuma bildiriminde dahil oluyorsun listeye
Menü çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Cuma bol eksi görürsün inşallah
Tekrar geçmiş olsun canımbelki stres de sebep olmuş olabilir
Babin teyze kızı öyle ne zaman sinirlense istemdisi gözlerini kirpistiriyor daha doğrusu biz öyle saniyorduk meğer cidden elinde değilmişşükür bir sıkıntı çıkmamış eminim 6sinda da doktor aynı şeyi söyler de için tamamen rahatlar ♡♡♡♡
Bende yine kendimi korumaya devam ediyorumiki dolaninca ağrı çoğalıyor bakalım yarın bana ne diyecek doktor gece de tekrar emara gireceğim yine hatim indiririm artık
Yani hiç tahlil yapmadım onu bilmiyorum ama en büyük sorunum hareket sanırım. Oğlum doğduktan özellikle bağımsız hareket edemedim yeni bir döneme adapte olmak o açıdan zor benim için. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir yaş itibarı ile bilmiyorum
kizlarrr yanlışlıkla 5. takımla yazmışmışım .ben de diyorum ki bu kızlar o kızlar değil.hic aklıma gelmiyor grup adına bakmak.amma dalmisim
Mesajlarınızın hepsini okudum arkadaşlar. Menuleriniz güzeldi. İnşallah cuma sabahı tebessümle güne başlarız. Kaptanımız da çok şükür yavaş yavaş iyileşiyor daha bı guçleniriz. Gerçek Tıp diye bir kitap okuyorum Aidin Salih'in. İki gundur su içemez oldum. Çok içmeyin diyor zira. Niye bu kadar çabuk etkileniyorum bilmiyorum. O kadar da bilimsel ki açıklamaları ...karmakarışığim arkadaşlar... Tek su değil tabi daha birçok şey...
Menumu yazayım bari
Sabah(7.20) Bir yumurta, kuzu kulağı yeşillik, turp, iki çeri, yeşil biber, iki ceviz, bir kayısı, peynir, çay
Öğle( 15.30) Kavurma et, bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Akşam(18.30) Yarım tabak mercimek çorbası, limonlu maydanoz
45 dakika Leslie, bir buçuk litre su, iki kupa yeşil çay
Hastalara şifa, çocuklu arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir günümüz kaldı geceden yarınki menüleri ayarlayalım. Hafif geçirelim en azından.
Günaydın kızlar. Gerçi burda gecenin ortası henüz :) dün yine bebeklerle uyuyakalmışım. Bebeklerim hasta kreşte de hep ağlamışlarbugün sadece birini yollayacağım.
Günaydın gençlik. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. yarın cuma bugün karbonhidrat almıyoruz ona göre!
teşekkür ederim cnm. bence de sinirsel.
ay hadi iyi haberlerin olsun inş cnm.
bak buldun bile sorunu. evde leslie yapsana 2 günde bir 1 mil bile yetervitamin değerlerine de baktır. bazısı düşüyor kilo vermeyi engelliyor. B12 falan
dün annemlere gitmeden evde yarım nescafe 14 gr bitter yedim. bu akşam öğünüm oldu. orda tadına bile bakmadım yemeklerin. sadece bir tane şekersiz diek kahvesi içtimsorduğun gönderiyi alıntılamamışım da burda yazayım dedim.
ben Rabbim'in yarattığı herşeyde bir hayır bir güzellik olduğunu düşünüyorum. her ne kadar içeriği ile oynayan hainler olsa da. su da bunlardan en değerlisi. dağların içi bile su dolu ki susuz kalınca kullanalım diye.
o yüzden her şeyden ölçülü yesek kilo almayız aslında. hatta veririz bile. bence yeme içmeyi de çok irdelememek sadece ayarını korumak yeterli.
geçmiş olsun cnm. kaç aylıktı kuzular?? kreşin ilk 2 yılı benim oğlan 1 ayın 3 haftası hasta olurdu çok zor çok..
Rabbim dermansız dert vermesin geçiyor hepsi.
Gecmıs olsun annenıze
Benım uyusma fln yok ellerde cok sukur
Gozlerımde kuruluk hafıfte astıgmat var
Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum
1 kare 5 gr. Diye biliyorum
14 gramı nasıl ayarladın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?