Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

0

Canim bu sayfaya bakarken yazilarinizi gördüm rahatsızlığıniz anneminkiyle ayni annemde ilk gözüm segiriyor diye basladi doktora gitmeye balcalida profosere gitti beyinmr çekildi birsey çıkmadı sonra belinden iğneyle girdiler o testtede birşey çıkmadı ilac verdiler ama geçmedi bir türlü annemin parmaklari uyusuyordu ayaklari uyusuyordu sonra gitmedik doktor bırakmadı nerdeyse dedim anne gel goz doktoruna gotureyim madem gözde ordada yapilan testlerde birsey cikmadi en son siz norolojiye gidin dedi biz gittim seyhan Başkentte doktora annemin flimleri bir gördü doktor hic birşeyi yok bu hastanin anneniz sinirsel rahatsizligi var psikatriye gidin aldik ama biz psikatriye gidene kadar 5 ay gecti nerdeyse annem artik yataktan dahi cikamiyordu annemin tedavisini psikatriyle bulduk biz inşallah birsey cikmaz sizinde tam 1 buçuk yil kullandi ilaçları maşallah suan cok iyi

Sizin ne gibi belirtileriniz var

İyi geceler kızlar, kimseler yok heralde
Gün bitmeden menümü yazayım diyecekken bitti bile

Bugün yediklerimin saatini yazamıyorum çünkü sabah dışında hiç dikkat edemedim
Sabah:07.30
2 bardak limonlu ılık su

Kahvaltı:09.30
Kıymalı yumurta, 2 zeytin, domates, salatalık, yarım greyfurt suyu( Meryem ablamdan aklıma geldi hemen aldırdım Elhan )

Ara:
Türk kahvesi,2 hurma,1 soda

Öğle:
Etli bamya bir porsiyon(pastalı börekli değil yemekli misafirdi, tatlıya da elimi sürmedim benim için büyük sınavdı ) diğer yemekler de asla uygun değildi

Meyve: 2 mandalina

Akşam:
Tavuk suyuna çorba

Ara:
Yeşil çay,4 kara üzüm

Su:2.5 lt ( bi kısmı detoks suyu)
Spor: 25 dk leslie

Yarın görüşmek üzere

Ay gidemedim Meryem ablacım o dediğin kadına bi takılınca günlerce okuyosun dinliyosun ve her sözü mantıklı geliyo bana da eşim dinletmişti, çok beğenmiştim ama vefat ettiğini öğrenince üzüldüm, bende hacematı merak ediyordum onu araştırırken bulmuştum ama üzerinde durmamıştım eşim başka başka videolarını gösterince takıldım Elhan

Kitaptaki su olayını özet geçsen çok merak ettim. Ben çok su içemeyenler kategorisindeyim.

Dünkü menümü yazayım. Dün enerjim çok düşüktü bu yüzden biraz rejim dışına çıktım.
Kahvaltı 9da yarım dilim Nutella, yarım dilim yer fıstıklı bal ve çay.
Öğlen 1de küçük bir lavaştan dürüm içinde humus ve beyaz peynir.
Ara yarım muz
Akşam 6da etli mantarlı patates kavurma bir porsiyon.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah erkenden uyandırdı büyük kızım malum bugün sunumu var diye saçlarını örďürdü

Hazır kalkmışken bir duş alırım dedim ama sular kesik şansa Neyse iyi oldu yoksa belki ruzgari yiyip daha kötü olurdum

Bugün küçük kuzuyu okula bırakıp önce eşimi hastaneye kontrole götüreceğim sonrada kendim için arkadasin tavsiye ettiği fizik Tedavi doktorundan randevu almıştım ona gideceğim arkadasta da ameliyatlik fıtık vardı ama beyninde Tümör olduğu için Ameliyat riskli diye o doktora yonlendirmisler Doktor ensesinden bir kaç iğne yapmış ondan sonra kesinlikle bir daha fıtığı tutmamis bir seneden fazladır belki bana da bir yol gösterir en azından ♡

Gece de artık MR'i da cektireyim de bakalım ne çıkacak sonuç

Gayet güzel bir menü canım tebrikler ♡

Günaydın kızlar. Gerçi burda gecenin ortası henüz :) dün yine bebeklerle uyuyakalmışım. Bebeklerim hasta kreşte de hep ağlamışlar bugün sadece birini yollayacağım.

Rabbim acil şifalar versin kuzulara ♡
İnşallah çabucak iyileşirler

İnşallah bugün çok daha enerjik ve güzel geçer

Günaydın kaptan teşekkür ederim. İnşallah senin de günün çok güzel geçer.

Gecmıs olsun annenıze
Benım uyusma fln yok ellerde cok sukur
Gozlerımde kuruluk hafıfte astıgmat var

Bende psikolojik oldugunu dusunuyorum

Gecmıs olsun annenıze

Canim sen flimlerime gir en azindan kafan rahatlar saten nöroloji pasikatri ilaçları yaziyor onlarda seni yönlendirir

Günaydın gençlik. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. yarın cuma bugün karbonhidrat almıyoruz ona göre!

teşekkür ederim cnm. bence de sinirsel.

Bende yine kendimi korumaya devam ediyorum iki dolaninca ağrı çoğalıyor bakalım yarın bana ne diyecek doktor gece de tekrar emara gireceğim yine hatim indiririm artık

ay hadi iyi haberlerin olsun inş cnm.

bak buldun bile sorunu. evde leslie yapsana 2 günde bir 1 mil bile yeter vitamin değerlerine de baktır. bazısı düşüyor kilo vermeyi engelliyor. B12 falan

kizlarrr yanlışlıkla 5. takımla yazmışmışım .ben de diyorum ki bu kızlar o kızlar değil.hic aklıma gelmiyor grup adına bakmak.amma dalmisim

dün annemlere gitmeden evde yarım nescafe 14 gr bitter yedim. bu akşam öğünüm oldu. orda tadına bile bakmadım yemeklerin. sadece bir tane şekersiz diek kahvesi içtim sorduğun gönderiyi alıntılamamışım da burda yazayım dedim.

ben Rabbim'in yarattığı herşeyde bir hayır bir güzellik olduğunu düşünüyorum. her ne kadar içeriği ile oynayan hainler olsa da. su da bunlardan en değerlisi. dağların içi bile su dolu ki susuz kalınca kullanalım diye.
o yüzden her şeyden ölçülü yesek kilo almayız aslında. hatta veririz bile. bence yeme içmeyi de çok irdelememek sadece ayarını korumak yeterli.

Günaydın kızlar. Gerçi burda gecenin ortası henüz :) dün yine bebeklerle uyuyakalmışım. Bebeklerim hasta kreşte de hep ağlamışlar bugün sadece birini yollayacağım.

geçmiş olsun cnm. kaç aylıktı kuzular?? kreşin ilk 2 yılı benim oğlan 1 ayın 3 haftası hasta olurdu çok zor çok..
Rabbim dermansız dert vermesin geçiyor hepsi.

1 kare 5 gr. Diye biliyorum
14 gramı nasıl ayarladın kız

Gecmıs olsun annenıze

Sen yüreğini ferah tut kuzum inşallah hicbirsey çıkmaz. .
Uykusuzluk göz yorgunluğu da seyirmeye sebep oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…