Güzel bir gün diliyorum benn de günaydin arkadaşlar.
Nöbetçiyim bugün. Aklımda ve yuregimdesiniiz. Mesajları alintilamadim ama güzel dileklerinize katılıyorum ara ara geliicem inşallah
haha terazi gibiyim ayarlarım
şaka şaka küçük paketin üzerinde 14 gr yazıyordu onu yedim
o büyüklerden alır mıyım hiç?? Allah muhafaza duramam falan gider hepsi reglim bir de.
19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendiGünaydın gençlik. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. yarın cuma bugün karbonhidrat almıyoruz ona göre!
teşekkür ederim cnm. bence de sinirsel.
ay hadi iyi haberlerin olsun inş cnm.
bak buldun bile sorunu. evde leslie yapsana 2 günde bir 1 mil bile yetervitamin değerlerine de baktır. bazısı düşüyor kilo vermeyi engelliyor. B12 falan
dün annemlere gitmeden evde yarım nescafe 14 gr bitter yedim. bu akşam öğünüm oldu. orda tadına bile bakmadım yemeklerin. sadece bir tane şekersiz diek kahvesi içtimsorduğun gönderiyi alıntılamamışım da burda yazayım dedim.
ben Rabbim'in yarattığı herşeyde bir hayır bir güzellik olduğunu düşünüyorum. her ne kadar içeriği ile oynayan hainler olsa da. su da bunlardan en değerlisi. dağların içi bile su dolu ki susuz kalınca kullanalım diye.
o yüzden her şeyden ölçülü yesek kilo almayız aslında. hatta veririz bile. bence yeme içmeyi de çok irdelememek sadece ayarını korumak yeterli.
geçmiş olsun cnm. kaç aylıktı kuzular?? kreşin ilk 2 yılı benim oğlan 1 ayın 3 haftası hasta olurdu çok zor çok..
Rabbim dermansız dert vermesin geçiyor hepsi.
19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendi
Aceba sadece patronu mu düşünmeliEşimin doktor kontrolü hallettik sıra bende
Doktor eşime bir 15 gün daha rapor verdişimdi patronu düşünsün
Meğer kan sulandırıcı içtiği için geç iyileşme oluyormuşsağ olsun birde ağrı kesici krem yazdı
Bakalim benimki ne diyecek
Çok geçmiş olsun canım, malesef kreşe başlayan çocuklar hastalıktan kurtulamıyo hep birbirlerine bulaştırıyolar benim de yeğenim 2 senedir sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldı Allah yardımcımız olsun biyerde mecbur kalınıyo kreş için19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendi
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi bazen de mecbur kalınıyo, ben çalışmadığım için 3 yaşından önce düşünmüyorumKreş travma yaratıyor çocuklarda resmen
Ah o videolar psikolojimi bozuyo vallahi, oturup ağlıyorum etkisinden uzun süre çıkamıyorum, Allah vicdansız merhametsizlerin eline düşürmesinoyyy kıyamam onlara. benim oğlanda 20 aylık başladı cnm. ilk 2 ay hep hastaydı. sonra kaydıraktan düştü kolu dirsekten kırıldı. ahh ne zorluklar çektik.. gece yatamıyorum sağdan sola dönemedikçe ağlıyordu. kolunu kaldıramıyordu çünkü.
uzun kollu bir mevsimdi kolları kestik kıyafetlerin gene de zor giydiriyorduk. sonra hastalıklar devam etti tabi ama şimdi 5 yaşında maşallah daha iyi. yalnız ben kreşlerde şiddet olayından çok korkuyorum hergün videolar izliyorum ve psikolojim bozuldu. bu konu da güven veriyorsa kreş bence devam etsinler. yok sıkıntı büyükse bakıcı ayarlayabilirsin kamera eşliğinde. benim bir daha çocuğum olursa kısmet olursa 3-4 yaşına kadar kreşe vermem diye düşünüyorum.
şimdi kızlarcım..
birkaç hedefim vardı yazmıştım daha önce.
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zatenkıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
e ben de çalışıyorum yetebilir miyim 2 çocuğa, bakanım da yok??
napim ben ya?? akıl akıldan üstündür fikir verin bana
Aceba sadece patronu mu düşünmelihadi inşallah senin içinde umutlu güzel şeyler söyler doktor
Hahaha çok tatlısın, bazıları benimkilere çok benziyoşimdi kızlarcım..
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zatenkıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
Kardeş bambaşka bişey Allah yokluklarını göstermesinCanım aslında haklısın ama hayır işi diyorsun bak ne güzel hani maddi anlamda çok getirisi olmasa bile ahireti garantiliyorsun bir nevi ♡♡♡♡
Emin ol ikinci çocukta eşler daha alakadar oluyorlarhem birde kuzuya kardes şart inan bu dünyada tek gerçek dayanağı dostu olur ♡ gerçi ben kardeşimle pek anlasamam ama o zaten cins dünyada başka yok
İnan benimkileri görünce hep iyiki diyorum ♡♡♡♡ abla üniversite lafı açınca ufak olan asla izin vermem beni birakamazsin diyor
Yurtdışında yaşarım dediği zaman da hemen diyor kardeşimi de yanıma alıp okuturum ben diyor
Bakma ikincilerde eşler biraz daha olgunlaşmış oluyorhe sende eşine ufak ufak bilinç altına yerleştir çocuklara yatırım mi yapsak en azından her ay çok az da olsa bir hesaba para yatırım diye bir kısmını kurtarmış olursun ♡♡♡♡
sorma kör topal baş başa oturuyoruz
Zaten normalde de git desem gitmezdisenelerdir köpek gibi adama koştu karşılık beklemeden şimdi artık yeter diyoruz
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi bazen de mecbur kalınıyo, ben çalışmadığım için 3 yaşından önce düşünmüyorum
Bu arada bende doktordan döndüm
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedifizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi
Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuşuyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım
Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dediolmadı Capayi da arastiracagim ozellere bayilamam canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok
şimdi kızlarcım..
Ah o videolar psikolojimi bozuyo vallahi, oturup ağlıyorum etkisinden uzun süre çıkamıyorum, Allah vicdansız merhametsizlerin eline düşürmesin
Canım aslında haklısın ama hayır işi diyorsun bak ne güzel hani maddi anlamda çok getirisi olmasa bile ahireti garantiliyorsun bir nevi ♡♡♡♡
Emin ol ikinci çocukta eşler daha alakadar oluyorlarhem birde kuzuya kardes şart inan bu dünyada tek gerçek dayanağı dostu olur ♡ gerçi ben kardeşimle pek anlasamam ama o zaten cins dünyada başka yok
İnan benimkileri görünce hep iyiki diyorum ♡♡♡♡ abla üniversite lafı açınca ufak olan asla izin vermem beni birakamazsin diyor
Yurtdışında yaşarım dediği zaman da hemen diyor kardeşimi de yanıma alıp okuturum ben diyor
Bakma ikincilerde eşler biraz daha olgunlaşmış oluyorhe sende eşine ufak ufak bilinç altına yerleştir çocuklara yatırım mi yapsak en azından her ay çok az da olsa bir hesaba para yatırım diye bir kısmını kurtarmış olursun ♡♡♡♡
sorma kör topal baş başa oturuyoruz
Zaten normalde de git desem gitmezdisenelerdir köpek gibi adama koştu karşılık beklemeden şimdi artık yeter diyoruz
Bu arada bende doktordan döndüm
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedifizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi
Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuşuyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım
Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dediolmadı Capayi da arastiracagim ozellere bayilamam canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok
Hahaha çok tatlısın, bazıları benimkilere çok benziyoben de kıyafet konusunda zayıflamadan almak yok diye söz verdim kendime, çocuk konusundada malum küçük değilim o yüzden arayı çok açmadan hedef kiloma ulaşınca düşünüyorum ama senin gibi beni de eşimin yardımcı olup olmayacağı düşündürüyo, O çok istiyo ama ben de burda çok yalnızım, kayınvalidem var ama sadece sevmek için istiyolar bakım konusunda asla yardım eden yok, bi çıkar yol bulursan bana da söyle lütfen
Gerçekten tebrik ederim. Hedefine adım adım varmana tanıklık ettik. Hiç pes etmedin . Gruba bagimliliginda ayrıca çok güzel bir olay..
Ben de çalışıyorum Bakanım olmadı maalesef.
Aralarında 10 yaş var çocuklarımın. Bi şekilde de idare ettik. Bakıcı okul kreş büyüdüler. ...
Kreş iyi bir kreş ama ne kadar iyi olursa olsun bebek özellikle anneden ayrılınca şok oluyor. Benimkilerden biri bugün çok mutlu mesela gitmedi kreşe. Diğeri de kreşte mutluymuş haberi geldi bakalım. Ben kreşi destekleyen biriyim başta ne kadar zor olursa olsun. Almanlar da bu konuda iyiler bayağı.oyyy kıyamam onlara. benim oğlanda 20 aylık başladı cnm. ilk 2 ay hep hastaydı. sonra kaydıraktan düştü kolu dirsekten kırıldı. ahh ne zorluklar çektik.. gece yatamıyorum sağdan sola dönemedikçe ağlıyordu. kolunu kaldıramıyordu çünkü.
uzun kollu bir mevsimdi kolları kestik kıyafetlerin gene de zor giydiriyorduk. sonra hastalıklar devam etti tabi ama şimdi 5 yaşında maşallah daha iyi. yalnız ben kreşlerde şiddet olayından çok korkuyorum hergün videolar izliyorum ve psikolojim bozuldu. bu konu da güven veriyorsa kreş bence devam etsinler. yok sıkıntı büyükse bakıcı ayarlayabilirsin kamera eşliğinde. benim bir daha çocuğum olursa kısmet olursa 3-4 yaşına kadar kreşe vermem diye düşünüyorum.
Sağolasın canım. Artık böyle hasta masta alışacaklar. Ben çalışmaya başlayacağım yakında. Zaten evde tek başıma iki bebekle gün geçmiyordu. Onların da benim de sosyalleşmeye ihtiyacımız var.Çok geçmiş olsun canım, malesef kreşe başlayan çocuklar hastalıktan kurtulamıyo hep birbirlerine bulaştırıyolar benim de yeğenim 2 senedir sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldı Allah yardımcımız olsun biyerde mecbur kalınıyo kreş için
Şimdi hedef iyi bir doktor bulmak. İnşallah en iyisine rastlarsın da bir ömür kurtulursun bu sıkıntıdan.Bu arada bende doktordan döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?