- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Kreş iyi bir kreş ama ne kadar iyi olursa olsun bebek özellikle anneden ayrılınca şok oluyor. Benimkilerden biri bugün çok mutlu mesela gitmedi kreşe. Diğeri de kreşte mutluymuş haberi geldi bakalım. Ben kreşi destekleyen biriyim başta ne kadar zor olursa olsun. Almanlar da bu konuda iyiler bayağı.
Artık düşünecek bişey kalmamış canım sen de daha fazla vakit kaybetmeden ameliyatını ol bi rahat nefes al, olumsuzu düşünme iyi enerji gönder herşey daha güzel olacak inşallahBu arada bende doktordan döndüm
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedifizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi
Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuşuyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım
Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dediolmadı Capayi da arastiracagim ozellere bayilamam canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok
Evet evet çalışıyorsan hiç gerek yok erkenden göndermeye. .
Şöyle olabilir sosyallesmesi açısından haftada bir iki gün oyun grubu gibi aktivite söz konusu olabilir.
Hakkın da hayırlısı olsun banucum.
Umarım işin ehli bir Dr denk gelir. ..
Sağolasın canım. Artık böyle hasta masta alışacaklar. Ben çalışmaya başlayacağım yakında. Zaten evde tek başıma iki bebekle gün geçmiyordu. Onların da benim de sosyalleşmeye ihtiyacımız var.
Akşam yemeğnı balık salataya cevırdım
Afiyet olsunPlanda değişiklik yaptımhazır piliç çevirme alalım dedi eşim yanına birde salata yaparım OH miss ♡♡♡♡♡
Birde yoğurt yada ayranbol Protein daha ne olsun ♡♡♡
Canım okuduğum metni paylaşiyorum.Kitaptaki su olayını özet geçsen çok merak ettim. Ben çok su içemeyenler kategorisindeyim.
Canım okuduğum metni paylaşiyorum.
Eki Görüntüle 2210534
Iyi aksamlar herkese bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen 100 gr kadar bizim yoreye has katik dolmasi
Aksam 150 gr Kuru fasulye ve 70 gr kadar da yine katik dolmasi toplam 1000 kalori
9 bardak su
2 saat yürüyüş Eki Görüntüle 2210537
Ah keske ama malesef almıs gorunuyorum ya tartim bozuldu ya da adetoncesi odem. Neyse ki henuz listede degilimHarikasın canım yine her zamanki gibi ♡♡♡♡ yarın süper bir sonuç gelecek eminim
Fıtık ameliyatını en son dusunuyorlar senin zamanın gelmiş canım. Ne zamandır bu ağrıları çekiyorsun inşallah iyi bir doktor bulursun Banucum. Rabbim denk getirsin.Bu arada bende doktordan döndüm
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedifizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi
Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuşuyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım
Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dediolmadı Capayi da arastiracagim ozellere bayilamam canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok
Kabanin ve saçın hayırlı olsun canım. Güle güle kullan ikisini de. Şimdi saçlar fonlu ve pırıl pırıldir tabi moralin iyi olacak.Amin cnm amin. Allah bildiği gibi yapsın o vicdansızları!
cnm çok tatlısınhayır işi değil, olumsuzluk anlamında hayır dedim işin getirisi yok anlamında. zaten hayvancılık yapıyor. çiftlik kurdu büyükbaş, anca gideri var. ama kardeş en büyük hediye anaların babaların evlatlarına di mi?? ben de yardımcı bulurum kendime aslında çözüm olur böylece.
kötü düşünceleri çöpe atıp pozitife odaklanıyoruz. ameliyatını olup çok daha sağlıkla hayatına devam ediyorsun cnm artık kaçmak yok. şükür çocuklarda büyük seni bu süreçte idare edebilirler. Rabbim bol bol şifa versin inş.
sanırım ben her zorluğa rağmen şansımı deneyeceğim. bakıcı falan ayarlarım. eşimin kafasını ütülerim el mecbur azıcık destek olurçünkü rahatlığa alıştıkça fikir uzaklaşıyor.
çok saol cnm. desteğinizi hiç esirgemediniz. elimi attığım her lokma da tartı günü geldi aklıma. helal edin hakkınızı.
evet biliyorum kuzları büyüttün sen maşAllah darısı da bana inş.
sanırım ben de senin gibi bakıcı kreş falan büyüteceğim ertelesem de şartlar pek değişmeyecek çünkü. Rabbim yeter ki sağlık versin hepimize inş.
kuaföre gittim geldim ya iyice pozitif oldum
Menün de pek güzelmiş. O beyran yok mu...mis gibi Antep kokuyor burnumda. Vazgeçilmez kış çorbamız. Afiyetler olsun canım.menüm
sabah
lor peyniri
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
2 kepçe beyran çorbası
(yöresel bir çorba et, salça, sarımsak ve çok az pirinçle yapılır)
3 kaşık yoğurt
ara
1 elma
akşam
yemeyeceğim(tartım biraz insin sabaha)
Afiyet olsun bu menü eksiyle döner sana...demedi demeBugün yediklerim
Sabah 10:00da yagda yumurta peynir zeytin
Ara bı kucuk muz
Oglen bır tabak corba(12:45)
16:35de bı dılım ekmek peynir
Uc cevız
19:00 balık salata
Bırazdan bı portakal yerım
Uyumadan önce yesıl cay ıcerım
benim vücudumda öyle değil iste.ben ne zaman 2 lt 'nin altında su içsem ertesi gün tartiya artı olarak yansıyor.diyetisyen arkadaşım şu ile vücut ödem atıyor demistionlarda nasıl şaşırmıştır hayırdır diye
Birşey olmaz sonuçta güzel bir paylaşım olmuştur tükürüp kacmadin ya
Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡♡♡
Bende genelde okuduklarimdan etkilenirim ♡ tabi fazla da susuz kalmak iyi değil hani eskilerin dediği gibi fazlası zarar azı karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?