Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla helal olsun akşam yok haa.su ve spor yok mu

Çok ilginç gerçekten. Az yiyerek, doğru beslenerek sağlığı korumayı öneren bir doktor. Tıbbi bitirdikten sonra bı de biyoloji okumuş. Sıradan biri değil. Tespitleri dehşet. Aidin Salih İslam Tıbbi Hekimi diye un yapmış.

balık ne balığı idi. şu ve spor yok mu
katıl dolmasi nedir
cidden azmış su

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .az peynir.5 zeytin.1 dilim tam buğday.1 domates
ara yarim küçük nar. 1 bardk yes il .cy
öğle 5 ksk barbunya.1 brdk ayran.salata.1 dilim ekmek
ara 1 hurma
aksm 2 köfte.2 ksk pirinç pilavı 2 ksk fırınlanmış patates. salata
ara 1 hurma
yatmadan önce 2 ksk yoğurt zencefil zerdeçal tarcın karışımı yicem
su 2.5 lt.spor 40 dk zumba

meyveyi kaçırmışım söyle bakinca

Yorgunluktan sızmadan menumu yazayım ben de..
Sabah(9.00) İlk dersim boş olduğu için okula goturdum kahvaltımı.
Yumurta, lor peyniri, iki domates, bir salatalık, iki ceviz , zeytin, iki kayısı, çay
11.30 Sade Türk kahvesi
Öğle( 13.00) Bir arkadaş mercimek köftesi getirmişti iki tane yedim. Kendi yemeğim kabak cacık kaldı ... Biraz da acikmamiştim aslında.
Akşam(18.00) Bol limonlu roka salatası, iki çeri domates eşliğinde
Spor sonrası çok acikinca bir yeşil elma
İki litre su, bir saat kardiyo, bir saat zumba, gün içinde bitki çayları
Şu an yeşil çaya devam yanında bir incir( kabızlık devam ) iyi gelir belki
oynakbasi34

Gene ac gezmıssın ablam

Günaydınnn kızlar... dün kitap okuma saatimiz çok geçe kaldığı için sonrasında giripte menü yazamadım gözlerim kapanıyodu

Dünün menüsü;
07.30
2 bardak limonlu ılık su

10.30
Yumurta salatası,peynir,domates,salatalık,5 zeytin,yeşillik,3 dilim tb ekmeği(dün de yazmayı unuttum kahvaltıda 2 dilim ekmek vardı)

13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma

14.30
Kabak cacığı

17.30
Tavuk suyuna çorba,hellimli mevsim salata

1 elma,1 mandalina,1 yer elması
1 kupa yeşil çay,bikaç fındık ve üzüm
Su:2 lt
Spor:40 dk zumba

Gerçekten bu işte bi gariplik var ozaman neden az su içtiğimizde vücut alarm veriyo yani kabızlığı falan geçtim doğru beslenirsen az yersen kabız da olmazsın diyodur ama idrar yolları enfeksiyonu falan hem susuzluktan oluyo hem de suyla geçiyo bende ve bence herkeste de

Gerçekten aç gezmişsin ablaaaa hem bu kadar az hem de bukadar spor ve nöbet, sana ağır gelmiyo rahatsız etmiyosa çok güzel ama dikkat et ablacım klasik anne sözünü bende sana söyleyim hasta olma bu kabızlık çağın hastalığı herkes aynı dertten muzdarip , ben bi yolculuğa çıksam bir hafta iptal oluyorum ve kendimi bildim bileli kabızlık baş belam, suyu daha yeni yeni sizlerle arttırdım

Dün balık günüymüş herkeste, eşim sağolsun balık almayı unutmasaydı bizdede balık olcaktı neyse kısmet bugüne artık afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…