- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Yalova Çınarcık yazıyor netteAa nerede oldu deprem?
Uykumdan uyandim önce kabus gordum sandim ist k.cekmecede oturuyorumNerde oldu canım baktım ama yalova da gözüküyo son depremler oda hissedilecek büyüklükte değil
Fıtık ameliyatını en son dusunuyorlar senin zamanın gelmiş canım. Ne zamandır bu ağrıları çekiyorsun inşallah iyi bir doktor bulursun Banucum. Rabbim denk getirsin.
Kabanin ve saçın hayırlı olsun canım. Güle güle kullan ikisini de. Şimdi saçlar fonlu ve pırıl pırıldir tabi moralin iyi olacak.Çocuk konusunda hiç endişelenme rizkiyla evini bereketlendirir. Eşin de ailem büyüyor deyip bir çaresine bakar.Hayirlisi olsun hele sen bı hamile kal...
Menün de pek güzelmiş. O beyran yok mu...mis gibi Antep kokuyor burnumda. Vazgeçilmez kış çorbamız. Afiyetler olsun canım.
Afiyet olsun bu menü eksiyle döner sana...demedi deme
valla helal olsun akşam yok haa.su ve spor yok mu
Yorgunluktan sızmadan menumu yazayım ben de..
Sabah(9.00) İlk dersim boş olduğu için okula goturdum kahvaltımı.
Yumurta, lor peyniri, iki domates, bir salatalık, iki ceviz , zeytin, iki kayısı, çay
11.30 Sade Türk kahvesi
Öğle( 13.00) Bir arkadaş mercimek köftesi getirmişti iki tane yedim. Kendi yemeğim kabak cacık kaldı ... Biraz da acikmamiştim aslında.
Akşam(18.00) Bol limonlu roka salatası, iki çeri domates eşliğinde
Spor sonrası çok acikinca bir yeşil elma
İki litre su, bir saat kardiyo, bir saat zumba, gün içinde bitki çayları
Şu an yeşil çaya devam yanında bir incir( kabızlık devam) iyi gelir belki
oynakbasi34
Kızlar depremı hısseden oldumu((
Geçmiş olsun serenalarcım, dün de ben aynısı oldum meğer benim ki gerçekten kabusmuşUykumdan uyandim önce kabus gordum sandim ist k.cekmecede oturuyorum
Ben yine mesajları peşpeşe sıraladım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar gece girmeyince böyle oluyo, hemen kilomu da yazıp kaçıyorum
Geçen hafta : 72.6
Bu hafta:72
Fark:-600
Pek beğenmedim ama normal olan bu bende ,geçen hafta birden çok gitmiş gözüktü ama ilk tartımda kabızlık etkiliydi sonrakindede o problem yoktu dolayısıyla çok gibi oldu
Eki Görüntüle 2210716
Sağol kuzum sizler böyle umutlu konuşunca bende motive oluyorumgeçen hafta ben 200 gr vermiştim. bu hafta daha iyiyim. mutlaka senin de öyle olacaktır. düşünsene nerdeyse 3 paket margarin gitmiş.
ben kendimi böyle motive ediyorum.
ayrıca ne kadar çok mesaj yazarsan sayfamız o kadar güncel olur. yaz sen
Şahane tebrikler canımbildirimimi yapayım.
geçen hafta:68.4
bu hafta:67,2
fark:1,2
Canım benim geçen cuma tartisindan sonra pazartesi +700 le başladım pazartesiye. Niye olduğunu da çözebilmiş değilim kaçamak yapsam anlarım. Hafta boyunca bu artiyla uğraştım yemedim o yüzden.Gene ac gezmıssın ablam
Kayısı, incir, açlık otu sabahları limonlu su ne varsa yaptım sonuç yok. Açlığa dayanıklıyim , sağlık enerjiyle ilgili bir sorun yok da bağırsaklar işini doğru dürüst yapsaGerçekten aç gezmişsin ablaaaa hem bu kadar az hem de bukadar spor ve nöbet, sana ağır gelmiyo rahatsız etmiyosa çok güzel ama dikkat et ablacım klasik anne sözünü bende sana söyleyim hasta olmabu kabızlık çağın hastalığı herkes aynı dertten muzdarip , ben bi yolculuğa çıksam bir hafta iptal oluyorum ve kendimi bildim bileli kabızlık baş belam, suyu daha yeni yeni sizlerle arttırdım
Bizde de balık günüydü ben sadece salatasini yedim ama bugün tartiya yansisin diye ama nerdeeeDün balık günüymüş herkeste, eşim sağolsun balık almayı unutmasaydı bizdede balık olcaktı neyse kısmet bugüne artıkafiyet olsun canım
Anteplim seviyorum seniGünaydın kızlar....
çok saolasın. yağmura yakalandımşansım bu işte. kuaför 24 saat su değmesin demişti halbu ki. neyse sağlık olsun.
beyrana gelsenegider içeriz senle. ay inş hayırlısıyla Rabbim nasip eder.
ben hergün 1-1,5 saat arası yürüyorum. onu eklemiyorum. su da 2,5 litre civarı içerim. onlarda sıkıntı yok cnm.
kabızlık fena ya . 1 kere oldum diyetten beri rahatsız etti beni baa. geçmiş olsun. ne iyi gelir bilemedim ama kuru kayısı kaysı suyu falan tüketirler genelde
Ben Antepteyim cnm. geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Yaaa bu ne güzel bir eksidir tebrik ediyorumbildirimimi yapayım.
geçen hafta:68.4
bu hafta:67,2
fark:1,2
Tebrikler canim süpersinBen yine mesajları peşpeşe sıraladım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar gece girmeyince böyle oluyo, hemen kilomu da yazıp kaçıyorum
Geçen hafta : 72.6
Bu hafta:72
Fark:-600
Pek beğenmedim ama normal olan bu bende ,geçen hafta birden çok gitmiş gözüktü ama ilk tartımda kabızlık etkiliydi sonrakindede o problem yoktu dolayısıyla çok gibi oldu
Eki Görüntüle 2210716
Ablam duraksamalar olabilir kilo verme döneminde sen de bilirsin haftaya daha güzel bir eksi gelirTakımın en tırt üyesi olarak bildirim yapiyorum.
Bu hafta uğraşarak sabit tartima ancak varabildim 67.4oynakbasi34
Her tarafım ödem, karnım davul gibi, bu hafta regl olmam gerekiyordu olamadım dasonundaoldu senin yerine herhalde ben hamile kaldım
Hakkınızı helal edin takıma hiç katkım olamadı.
Canım benim geçen cuma tartisindan sonra pazartesi +700 le başladım pazartesiye. Niye olduğunu da çözebilmiş değilim kaçamak yapsam anlarım. Hafta boyunca bu artiyla uğraştım yemedim o yüzden.
Kayısı, incir, açlık otu sabahları limonlu su ne varsa yaptım sonuç yok. Açlığa dayanıklıyim , sağlık enerjiyle ilgili bir sorun yok da bağırsaklar işini doğru dürüst yapsao da bir sağlık sorunu aslında ..
Bizde de balık günüydü ben sadece salatasini yedim ama bugün tartiya yansisin diye ama nerdeee
Anteplim seviyorum senikucak dolusu selam sana ve nohut dürümüne
Ayy bu mesaja koptum ablaa çok tatlısınTakımın en tırt üyesi olarak bildirim yapiyorum.
Bu hafta uğraşarak sabit tartima ancak varabildim 67.4oynakbasi34
Her tarafım ödem, karnım davul gibi, bu hafta regl olmam gerekiyordu olamadım dasonundaoldu senin yerine herhalde ben hamile kaldım
Hakkınızı helal edin takıma hiç katkım olamadı.
Teşekkürler canımTebrikler canim süpersin
Bildireyim o zaman***8. TAKIM 598.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,0/// % )
mavimli (75,4 // / % )
serenalar ( 80.0 / // % )
sonundaoldu ( 68,4 / // %)
Meryemozcan27(67,4///% )
8. Takım Ortalaması: %
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?