Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor.selam banuşumun kelebekleri, hayırlı cumalar.
@oynakbaşı34 Banuşum kuzum çok geçmiş olsun
ne çektik bu ağrılardan kuzum yabende 1,5 ay oldu hala düzelemedim.
listenizle ilgilenirim aklın burada kalmasın
İnşallah ciddi bir şey yoktur.Yalova Çınarcık yazıyor nette
79.7 bu haftaki kilom***8. TAKIM 598.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,0/// % )
mavimli (75,4 // / % )
serenalar ( 80.0 / // % )
sonundaoldu ( 68,4 / // %)
Meryemozcan27(67,4///% )
8. Takım Ortalaması: %
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Merhaba canım, teşekkür ederim.Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor.
Sağol kuzum sizler böyle umutlu konuşunca bende motive oluyorumbenim regl zamanım geldi ondan da olabilir
Şahane tebrikler canım
Canım benim geçen cuma tartisindan sonra pazartesi +700 le başladım pazartesiye. Niye olduğunu da çözebilmiş değilim kaçamak yapsam anlarım. Hafta boyunca bu artiyla uğraştım yemedim o yüzden.
Kayısı, incir, açlık otu sabahları limonlu su ne varsa yaptım sonuç yok. Açlığa dayanıklıyim , sağlık enerjiyle ilgili bir sorun yok da bağırsaklar işini doğru dürüst yapsao da bir sağlık sorunu aslında ..
Bizde de balık günüydü ben sadece salatasini yedim ama bugün tartiya yansisin diye ama nerdeee
Anteplim seviyorum senikucak dolusu selam sana ve nohut dürümüne
Yaaa bu ne güzel bir eksidir tebrik ediyorum
Takımın en tırt üyesi olarak bildirim yapiyorum.
Bu hafta uğraşarak sabit tartima ancak varabildim 67.4oynakbasi34
Her tarafım ödem, karnım davul gibi, bu hafta regl olmam gerekiyordu olamadım dasonundaoldu senin yerine herhalde ben hamile kaldım
Hakkınızı helal edin takıma hiç katkım olamadı.
Bende şu 72 direncini bi kırabilsem daha da asılcam ama doğumdan beridir hep takıldığım yer 72 oldu ve vazgeçtim, bu sefer aklımın ucundan bile geçmiyo vazgeçmek, tam gaz devam inşallah
aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkınıselam banuşumun kelebekleri, hayırlı cumalar.
79.7 bu haftaki kilom
Hayırlı cumalar herkese
Gecen hafta 75.0
Bugün 75.8
Malesef Allah tan daha listede degilim ama haftaya regl de olursam iyi kilo veririm yani oyle umut ediyorum :)
Selam sevgiliselam banuşumun kelebekleri, hayırlı cumalar.
Aynıyız canım tebrikler, bende aynı fikirdeyim şaşırtma konusundaBildireyim o zaman
Geçen hafta 75,4
Bu hafta 74,8
600 gr gitmiş bu hafta. Biraz zigzag yapacağım bünye şaşırtmaca :)
Hayırlı Cumalar canım,bu hafta regl haftası takımcaHayırlı cumalar herkese
Gecen hafta 75.0
Bugün 75.8
Malesef Allah tan daha listede degilim ama haftaya regl de olursam iyi kilo veririm yani oyle umut ediyorum :)
Çok mutlu oldum böyle şeyler beni hep tetikler serenalarcımLİSTEDE OLMAYAN ARKADAŞLARDA YAZSİN LÜTFEN KIZLAAAR NERDESİNİZ
YILBAŞI HEDEF LİSTESİ VE BU HAFTA EŞLEŞTİRME YAPILACAK TAKIM ICI YARİSMA YAPILACAK
LİSTED OLMAYANLAR KAPTANI ETİKET YAPSINLAR
Çok teşekkürler canım motiven için, bu hafta özel gün falan yok inşallah meryem abla gibi beslenmeyi düşünüyorum yeterki 71 i göreyim gerisi gelir, kahvaltıyı sıkı yapıp sonra biraz sıkcambenim de regl zamanımdı geçen hafta. önce artı oldum sonra eksi en son 200 gr eksildim. olabiliyor böyle bozma sakın. beni takım motive etti bozmadım şükür kırdım şeytanın bacağını.
teşekkürler cnm
ben de seni ve nohut dürümünü seviyorumama yiyemiyorum. yediklerime sayıyorum cnm aleyküm selam
teşekkür ederim cnm çok saol..
helali hoş olsun. biz bir takımız eksiliyoruz da artıyoruz da sabit oluyor bazen napalım sağlık olsun. bu arada sen çok enerji harcayıp çok aç kalıyorsun. azıcık yesen belki daha güzel yakarsın. çok değil ama azıcıkbir de regl çok etkiliyor gerçekten. istiyorsan amin. istemiyorsan regl gel hemennnn
cnm ben bir kiloya çok sabitlenmişsem azıcık aç bırakıyorum kendimi düşünce normale dönüyorum. reglden sonra bir iki gün baya kıssan beslenmeyi en azından şu 72 yi kırarsın belki.
aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkınısana da çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş..
yihuuuuuuu! 8 ler gitti sonunda artık görmek yok inş bir daha.. haftaya 78ler gelsin ki artık uzaklaşmış olalım 8lerden cnm
haftaya baya iner tartı ben eminim. çünkü regl baya etkiliyor ve listeye bomba gibi girersin cnm. pes etmek yok.
Aaa çok teşekkür ederimSelam sevgilimoni ... çok teşekkür ederiz alakan için.. seni görmüşken yazmak istedim,yaklaşık bir senedir üye olmadan diyet gruplarını takip ediyodum ve sen hep dikkatimi çekiyodun uzaktan uzağa çok seviyodum meryem abla Elhan yeni bi takıma girecekti ben de inşallah moni nin takımına gider de iki güzellik bir arada olur dedim ama burayı tercih etti ( iyi ki de etmiş) oynakbasi34 tıpkı seni hayal ettiğim gibi çok tatlı biri çıktı,ikinizin samimiyetide balla kaymak olmuş , lütfen ara da uğra
Aaa çok teşekkür ederim
ne demek kuzum, burada hepimiz kaderdaşız. Aynı dertten muzdaribiz ve inşallah hepimiz hedef kilolarımıza inip hayatımıza mutlu mesut devam ederiz.
Neredeyse hiç biri yok gibiydi canım :)Ekmek, su,spor yok mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?