Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende de dönem dönem hortluyo tabi, grip olunca gece burun tıkanıyoya işte ben sabaha kadar evin içinde dolanıyorum spreyim falan yoksa, hele tat koku gidiyoya işte ben bitiyorum kontrol altında tutamama korkusu sarıyo,beynim donuyo sanıyorum,halsiz bir hafta yatayım ama benden koku tat alma duyusu gitmesin burnum kulağım tıkanmasın daha neler neler,asansör de kalma korkusuyla aniden durdurup on kat çıkmalar,kilitli kapılar arkasında kalamamalar ki hala eşim evde yokken kapı kilitleyemem bişey olsa içeri girebilmelerini garanti etmeden yapamıyorum

Kesinlikle aynen bende, sağlıklı olanı ye doymazsan bak orada herşey duruyo seni zorlayan kimse yok istersen herşeyi yersin diyorum bu şekilde saatlerce canım bişey istemeyebiliyor, bence bu halimiz bile panikataktan ,bende kalorilerine bakıyorum ama hiç saymıyorum

bu biraz mükemmeliyetçilik ve çok planlı olmadan kaynaklanıyor. ben evde tuvalete gideceğim anı bile planlıyorum ama işte hep yorucu hayat bunlar bize. bir de karaciğer rahatsızlığımdan sonra bana da ilaç yasağı geldi. her gün doktora ağlaya ağlaya gittim napıcam beğnnnnnn diye
o da gel yatırım seni dedi. ama ben de hastanede yatma korkusu da vardı ağlaya ağlaya kaçtım hastaneden
3 gün, 5 gün, 10 gün, 1 ay,3 ay derken alıştım ilaçsızlığa bak o da psikolojik işte.
gülse birselin bir yazısında okumuştum beyin yarım kiloluk bir yağ. ona ne sinyal gönderirsen onu anlar hemen kana. onun esiri olmayın gönderin mutlu düşüncüleri ona uysun minvalinde bir yazıydı. bizde öyle yapalım cnm

bu arada tebriğinizi almaya geldim.
dün aklımdan geçti. dedim ki hep basit yemekler yapıyorum. diyetteyim ya evdekilere de yanına pilav falan yapıyorum. neyse canım dolma sarma istedi. dedim ki ya şu diyet bitsin yapayım da kararında yerim biraz. çok özledim çünkü.
sonra eşim bir yere uğrayıp geleceğim dedi akşam. geldi elinde bir poşet. uğradığı akraba illa sofraya otur demiş eşim de hanım evde yemeğe bekliyor parçalar beni demiş
onlar da koca bir tabak dolma sarma ev ekmeği yufkadan sıcacık yollamışlar. kokladım bir parmağın ucu kadar attım ağzıma sadece ekşisinin tadını aldım o derece ve yemedim!
eşim bir güzel yedi sonra da benim yaptığımı yedi. kalanı hemen buzluğa koyup bugün bir sarma getirdim yanımda. valla tuttum kendimi. tartı da sabah 200 gr eksilerek aferin dedi bana

Ben de diyet demiyorum sağlıklı beslenme diyorum İşte sağlıklı beslenmeye başladım eşimde safra kesesi taşı var dışarda yemesin diye iş yerine yemek yapmaya da başladım tam imtihan hep yemek hazırla ama dikkatli ol sarmayı sabah saklama kabına koyarken tadını tam anlayamadım diye3sarma kahvaltıda yemiş oldum oh be yazdım kurtuldum

Artık bu beslenme tarzınıyaşantımın bi parçası gibi görmem gerektiğinin farkındayım o yüzden istikrarla ağır ağır sporla vericem 24 kg kızlar inanıyorum acele yok 10 yıl da alınan kilo 2 ayda nasıl gitsin hepinizi muhabbetle öpüyorum sizleri çok sevdim sağlıklı huzurlu günler diliyorum

Günaydın canım nasıl gidiyor?
İyi gidiyor tartilmadim ama dun gece uyanip peynir yediğimi hatırlıyorum ya ufff (((

Evet canım birakamiyorum ekmeği diyetidıye listesinde gunluk 6dilim var azaltacagim baska yolu yok

Ayy sorma yoruldum bu halimden yarin nöroloji dr randevum var simdi antidepresan verirde kilo veremem korkusu sardı

Plansız programsız hiç bir şey yapamam herşey vakitlice yapmayı çok seviyorum
Duzen ahhh duzen kizim doğduktan sonra cok zorlandim uykusuz olsam bile ev temizliği duzeni çok yoruyordu beni

Suan bütün oyuncakları oturma odasında yerlerde kendi odasında oynamıyor delirmemek elde değil

Aaaa ne güzel bir haber bu tebrikler canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada

Valla yürekten tebrikler,bir sarma her yiğidin harcı değil

Aynen abla,sadece görüntü için değil gerçekten sağlığımız için böyle yaşamalıyız, şimdiye kadar pisboğazlık etmişiz zaten,ben bi paket çikolata açıpta içinden 2 kare yiyip kapatmazdım bitirene kadar yerdim mesela,ne gerek var can çekmeyse zaten tadına bakıyosun paketi bitirmenin mantığı ne,inşallah bu kafam hiç değişmez

Tebrikler canım hayırlı olsun bende aynı fikirdeyim ağır spor yapmadıktan sonra yada detoks falan bence bu şekilde beslenmeyle sonuna kadar bile gidilebilir, ben birincide çok hata yaptım milletin gazına gelerek Allah ikinciyi nasip ederse daha bilinçli gitmeyi düşünüyorum

Sonunda oldu ceza kesicek misin bana
Bence sıkıntı yok abla zaten 3 tane yemişsin hem de kahvaltıda,onu gün içinde eritirsin ama tabi kaptanım bilir yinede

Ayy sorma o oyuncaklar benim de kabusum ve aynen odasında oynamıyo,o yüzden asla mini mini parçaları olan oyuncak almıyorum zaten minik biblo aksesuar falanda hiç sevmem vazom falan hep kocamandır

haha ay çok tatlısın..

aaaaaaa çok güzellllll ben de istiyorum Rabbim kısmet ederse. peşine takılırım belki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Sonunda oldu ceza kesicek misin bana

ehhh tabi kiii iyi hatırlattın. 2 mill leslie istiyorum senden çınım

Meryem ablaaaaa yine nerelerde ne araştırıp alıyosuuun korkuyorum sen sessiz kalınca @meryemozcan27 , bi sen bide kaptanımızın sessizliği hayra alamet olmuyo oynakbasi34

katılıyorum yaramaz velet gibiler sesleri çıkmayınca bir bomba patlatıyorlar

Harikasın gerçekten

Bu nasıl da güzel bir haber böyle tebrikler

Olabilir o kadar ben de kuru kayısı yedim üç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…