- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Amin canım inşallahAmin Insallah Rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin Insallah
Uc yasina girecek gördüğünü istiyo mecbur aliyoruzValla yürekten tebrikler,bir sarma her yiğidin harcı değil
Aynen abla,sadece görüntü için değil gerçekten sağlığımız için böyle yaşamalıyız, şimdiye kadar pisboğazlık etmişiz zaten,ben bi paket çikolata açıpta içinden 2 kare yiyip kapatmazdım bitirene kadar yerdim mesela,ne gerek var can çekmeyse zaten tadına bakıyosun paketi bitirmenin mantığı ne,inşallah bu kafam hiç değişmez
Tebrikler canım hayırlı olsunbende aynı fikirdeyim ağır spor yapmadıktan sonra yada detoks falan bence bu şekilde beslenmeyle sonuna kadar bile gidilebilir, ben birincide çok hata yaptım milletin gazına gelerek Allah ikinciyi nasip ederse daha bilinçli gitmeyi düşünüyorum
Bence sıkıntı yok abla zaten 3 tane yemişsin hem de kahvaltıda,onu gün içinde eritirsin ama tabi kaptanım bilir yinede
Ayy sorma o oyuncaklar benim de kabusum ve aynen odasında oynamıyo,o yüzden asla mini mini parçaları olan oyuncak almıyorum zaten minik biblo aksesuar falanda hiç sevmem vazom falan hep kocamandır
Merhaba kızlar haftasonu babamların yanına geldim dedem rahatsız. Şimdi de bir eğitim için manavgat yolundayım. Bir hafta boyunca eğitimde olacağım pek uğrayamayabilirim. Ama dikkat edicem.
Sen veElhan abla sınıfın yaramaz çocukları gibisiniz şekerim bi durun durun, elinizi tutsak ayağınız durmuyo en son bağlıycaz sizi
bu arada tebriğinizi almaya geldim.
dün aklımdan geçti. dedim ki hep basit yemekler yapıyorum. diyetteyim ya evdekilere de yanına pilav falan yapıyorum. neyse canım dolma sarma istedi. dedim ki ya şu diyet bitsin yapayım da kararında yerim biraz. çok özledim çünkü.
sonra eşim bir yere uğrayıp geleceğim dedi akşam. geldi elinde bir poşet. uğradığı akraba illa sofraya otur demiş eşim de hanım evde yemeğe bekliyor parçalar beni demiş
onlar da koca bir tabak dolma sarma ev ekmeği yufkadan sıcacık yollamışlar. kokladım bir parmağın ucu kadar attım ağzıma sadece ekşisinin tadını aldım o derece ve yemedim!
eşim bir güzel yedi sonra da benim yaptığımı yedi. kalanı hemen buzluğa koyup bugün bir sarma getirdim yanımda. valla tuttum kendimi. tartı da sabah 200 gr eksilerek aferin dedi bana
Günaydın herkese ben regl olamadim olamicam da çünkü hamileyim cok sükür 2 yıldır bekliyorduk.Ben devam edyim diyorum diyete ilk 3 ay yapilabiliyormus diye duymustum. Siz ne dersiniz? Tabi daha dikkatli cok yonlu bir listeyle ve yuruyusle devam edeyim
Meryem ablaaaaa yine nerelerde ne araştırıp alıyosuuun korkuyorum sen sessiz kalıncaElhan , bi sen bide kaptanımızın sessizliği hayra alamet olmuyo oynakbasi34
bugün menüm
sabah
2 küçük dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
öğlen
1 tane sarma
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt
ara
1 armut
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
annemdeyim ve geç gideceğim. yemem sanırım
Bugün öğleden sonra yemeğe davetliydim harika tatlar vardı dünya mutfağı farklı şeyler yazamıyorum adını bile bilmiyorum bazılarının. Neyse işin özeti çok yedim galiba herşeyi denemek isterken
Iyi dileklerin icin Allah razi olsunSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuylahatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi
Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡
Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin
Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana
Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum
Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn
Bu arada sen zaten diyette değilsin kisağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekkihani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum yine yapmam lazım aslinda
Yok valla sizmisimsadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin
Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler
Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡
Iyi dileklerin icin Allah razi olsun
Nasıl yapsak bu hafta da listeye giriyordum.
Sağ ol bitanem. Hacamatı da yapsam kan kaybından giderim herhalde bahtsız bedeviyim malum.Meryem canım çook geçmiş olsun ben Aidin salihe yıllar önce gitmişim oğlumu muayene si için verilen karaciğer temizliği açlık orucu reçeteleri vardı ama biz sadece hacamat kısmını uygulayabildik
Kaptanım çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım
Tesekkürler canım. Haklısın hiçbir şeyine bulaşma.Cok gecmis olsun Allah sifalar versin aidin salih i ben de cok duyuyorum ama cok radikal kararlar gerektirdigi icin biraz korkuyorum bulasmaya.
Sağ ol canım. Ama ben zayıflayım diye yapmadım nolur inan bana.Ayyy ablaaa sen naptın canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahçok şükür ki eşin evdeymiş, bidaha uzunca bi süre yeni bişey denemek yok normal diyetini yap lütfen,zaten güzel gidiyosun niye öyle tehlikeli şeylere cesaret ediyorsun ben biliyorum sinameki falan da içecektin kesin sakın onu da masum görme abla tehlikeli otlardan biri,asla sürekli önerilmiyor ayda yılda bir ancak, neyse bunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Bir tövbekar daha varmış burdaSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür erken uyandım ama dün fazla hareket edince yine agriyla uyandım
Hakikaten kendimi yormamam gerekiyor ama işte bazen mecbur kalıyorumNeyse bugün kesinlikle hiç bir şey yapmak yok bana
Çok çok geçmiş olsun ♡ Rabbim acil şifalar versin
Sorma alt tarafı az mutfagi toparlayip kızı havuza götürdüm ama o bile maf etti beniTövbe bir daha iş yapmam ; )
Sağ ol canım benim. Eşim olmasaydı daha kötü sonuclar olurdu.
Canım çok geçmiş olsun. Desene acil şifalar diliyorum. Sen de sağ salim git gel.Merhaba kızlar haftasonu babamların yanına geldim dedem rahatsız. Şimdi de bir eğitim için manavgat yolundayım. Bir hafta boyunca eğitimde olacağım pek uğrayamayabilirim. Ama dikkat edicem.
Canım çok teşekkür ederim. İlla yaşamam lazım söz dinleme diye bir huyum yok . Sağlığına kavusmana sevindim.Günaydın gençler..
ay çok geçmiş olsun. lütfen yapmayın böyle şeyler.. bazı insanlar (doktor olsun, siyasetçi, olsun, bilim insanı olsun..) insanların ince noktalarını bilip oraya oyuyorlar. ee biz de zayıflamak istiyoruz bu tür şeyler bizim gibiler için çok çekici ve uyguluyoruz. insan sağlığını canını düşünen yok. aman diyim uzak dur. aşağıya yazacağım bir tecrübemi oku lütfen.
cnm naçizane fikrim şu. ekmeği azalt bence. çünkü seni o acıktırıyor. yerine kuruyemiş ye meyve ye. sana kilo yapmayan bir şey tercih et. bak gör hem acıkmazsın hem de eksiler gelir
çok hafif harika cnm.
ay geçmiş olsun. bu halde bir de detoks yapsan baya hasta ederdi seni.
ben de yaptıklarımı tadıyorumo kadar da abartmayalım di mi ama
zaten hastanelik olmuşsun aman diyeti napıcan. bak şimdi geçen sene ben panik atağa yakalandım. eridim bittim. normalde hep tombikim. ama inan önemli olan sağlıkmış dedim. karşımda baya tombik bir kız nasıl iştahla yiyor ben bir kase çorbayı içemiyorum. dedim ki halime keşke şükretseymişim hep. keşke onun yerinde olsaydım. Allah yeter ki sağlık versin hepimize evlatlarımıza yakınlarımıza.
aslında hep sağlıklı gıdalar yemişsin çok da durmuyor afiyet olsun.
ya bu detoks falan zor iş. hani insaın düzenini ona ayarlaması çok zor. en güzeli teretemizinden hayatımız auygun beslenmek. sıkma canını
gelgelelimElhan nın durumuna istinaden yazacağım birkaç şey var.
geçen sene 2017 eylül ayında yaşadığım bazı olumsuzluklardan dolayı panik atağı ve hastalık hastalığına yakalandım. normalde sürünmeden hastaneye gitmezdim. boğazımdan kan gelene kadar gitmezdim. ama geçen seneden beri vücudumu inceleyip soluğu doktorda alıyordum. bu çok yıpratıcı ama aşırı.
hemen psikiyatrinin yolunu tuttum. çünkü rahmetli kayınvalidem hastalığı tanısız olduğundan ki -panik atakmış - 20 yıl çekmiş. dr elime bir kağıt tutuşturdu sesli oku dedi. okudum bunlardan 3 tanesi var mı dedi ki bayası vardı bende evet dedim. tamam dedi depresyon +panik atak. ilcaları verdi. 3. hafta etki eder dedi. aslında ilaçlar etki etmedi ben psikolojik olarak ilaçlar etki ediyor sandım. ilaçlar benim duygu düşünce sistemimi birbirine kattı. sağlıklı düşünemiyordum. iştahım falan da açıldı zamanla. çünkü tek lokma yiyemez haldeydim. bir gün işteyken kusmaya başladım. ki ben asla kusamayan bir insanım. eve gittim hayatımın en kötü ishali. böyle bir şey yok. dizlerim tutmuyor artık. hastaneye gittim pankreatit olmuşum karaciğerim normal değerlerin üst sınırının 6 katı! hemen yatırdılar. hoca geldi ilk dediği zayıflama çayı.,değişik bir şeyler mi yedin içtin! bunlar karaciğeri iflas ettirir. kapalı papatya çayı bile! lütfen değişik şeyler yiyip içmeyin. yeşilçay bile kendiniz demleyin. arada karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirin.
neyse beni baya incelediler. en son panik ilaçlarımı kestik ve değerlerim, hayatım düzeldi.
o günden sonra ilaç kullanımını bıraktım sayılır. ağrı kesiciyi kafama göre içmedim hiç. nerem ağrıyorsa oranın doktoruna gittim. her şeyin kafam da bittiğini anladım. ottur, çaydır, değişik gıdalardır bıraktım. inanın hayat kalitem arttı. hastalık hastalığımı da kısmen yendim. çok ağır bir şey olsa düşerim biri elbet götürür diye kendimi teskin ettim.
baya yazdım ama hayatım da büyük tecrübe oldu bana. aman dikkat edin sağlık anlık yani.
Dünden beri hiç yaramazlık yapmadım vallaSen veElhan abla sınıfın yaramaz çocukları gibisiniz şekerim bi durun durun, elinizi tutsak ayağınız durmuyo en son bağlıycaz sizi
Göm ablanı. Anlamadım sanma antin kuntin şeyleriBen bu menüyü yazar havamı da basardım normaldeama işte detoks dedikya bi türlü tamamına erdiremedim diye sinirim bozuluyo,zaten birebir uygulamıyorum ekmek falan yiyorum ,72 den bi uzaklaşsam ben pek yapmam antin kuntin şeyler ama korkuyorum 72 kalır diye
Çok tatlısın var ya...Çok geçmiş olsun kuzum,panikatak aldı başını gidiyo malesef bende de var,hamilelikle zirve yapmıştı,bende ki de hastalık hastalığı değil de aniden nefesimin kesildiğini sanma,hele hasta olunca ilaç yasağından dolayı iyileşememe korkusu,eşime diyodum ki bana bişey olsa kurtarırsın değilmi,çocuğuma bakamama korkusu falan filan,şimdi daha iyiyim çok şükür,ben ilaç kullanmadım kendime telkinler vererek tedavi etmeye çalıştım, en yakın dün yaşadım gözüm saniyeler içinde buğulandı içinde çizgi halinde ışıklar oldu ben yine panikledim eşimi aradım başladım ağlamaya kör oluyorum diye eşim artık beni çözdüğü için şöyle yap böyle yap geçmezse ben hemen gelirim merak etme dedi bende rahatladım meğer gözbebeğimin önüne çapak gibi bişey gelmiş şimdi bişey olsa elbet müdahale ederler diyip rahatlayabiliyorum
Füze gönder direkt öldürBu arada ben hiçbizaman karatay diyeti dukan diyeti falan araştırmadım o moda girmek bende ters etki yapıyo sırf bu yüzden diyetisyene bile gitmedim,adını diyet yaparsam ben biterim,asla kalori saymam kendimi çok kasarsam olmuyo malesef,saatli yemek yersem bi sonraki öğüne acıkmasam da dakikaları sayıyorum,yemek için ölmüyorum ama dediğim gibi bi kalıba girersem normalde yemiycem şeyleri de yiyorum, o yüzden mantığıma yatan sağlıklı şeyler yiyerek çok ucda yasaklar koymayarak kilo vermeye çalışıyorumsonundaoldu
Biz de seni seviyoruzArtık bu beslenme tarzınıyaşantımın bi parçası gibi görmem gerektiğinin farkındayım o yüzden istikrarla ağır ağır sporla vericem 24 kg kızlar inanıyorum acele yok 10 yıl da alınan kilo 2 ayda nasıl gitsin hepinizi muhabbetle öpüyorum sizleri çok sevdim sağlıklı huzurlu günler diliyorum
Günün en güzel haberiGünaydın herkese ben regl olamadim olamicam da çünkü hamileyim cok sükür 2 yıldır bekliyorduk.Ben devam edyim diyorum diyete ilk 3 ay yapilabiliyormus diye duymustum. Siz ne dersiniz? Tabi daha dikkatli cok yonlu bir listeyle ve yuruyusle devam edeyim
Hatasız kul olmazMeryem ablaaaaa yine nerelerde ne araştırıp alıyosuuun korkuyorum sen sessiz kalıncaElhan , bi sen bide kaptanımızın sessizliği hayra alamet olmuyo oynakbasi34
Meryem hızlı çıktı canım. Senden beklerkenhaha ay çok tatlısın..
aaaaaaa çok güzellllllben de istiyorum Rabbim kısmet ederse. peşine takılırım belki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
ehhh tabi kiii iyi hatırlattın. 2 mill leslie istiyorum senden çınım
katılıyorumyaramaz velet gibiler sesleri çıkmayınca bir bomba patlatıyorlar
Sağ ol bitanem. Hacamatı da yapsam kan kaybından giderim herhalde bahtsız bedeviyim malum.
Kaptanım çok teşekkür ederim.
Tesekkürler canım. Haklısın hiçbir şeyine bulaşma.
Sağ ol canım. Ama ben zayıflayım diye yapmadım nolur inan bana.. Bir daha yaklaşmam söz.
Bir tövbekar daha varmış burda
Sağ ol canım benim. Eşim olmasaydı daha kötü sonuclar olurdu.
Canım çok geçmiş olsun. Desene acil şifalar diliyorum. Sen de sağ salim git gel.
Canım çok teşekkür ederim. İlla yaşamam lazım söz dinleme diye bir huyum yok . Sağlığına kavusmana sevindim.
Dünden beri hiç yaramazlık yapmadım valla
Göm ablanı. Anlamadım sanma antin kuntin şeyleri
Çok tatlısın var ya...çapak ha
Füze gönder direkt öldür
Biz de seni seviyoruzyavaş yavaş vereceğiz Allah'ın izniyle.
Günün en güzel haberiTebrik ederim canım. Sağlıklı beslenmeye devam edersen doğum sonrası zorlanmazsin canım.
Hatasız kul olmazhatamla sev beniiiiiii
Meryem hızlı çıktı canım. Senden beklerkenBen artık dilinize düştüm ya Şimdi bomba sırası sende....
Bak haksızmıyım yine elin ayağın durmamış seni eşine havale ediyorumSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuylahatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi
Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡
Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin
Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana
Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum
Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn
Bu arada sen zaten diyette değilsin kisağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekkihani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum yine yapmam lazım aslinda
Yok valla sizmisimsadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin
Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler
Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡
Ay Allahım koptum abla valla sesli güldüm çoook tatlısın kız abla hiç sana dermiyim vallahi ne sana ne başkasına kimseye değil kendime dedim antin kuntin derken kabak detoksunu falan kastettim, ayrıca diyet isimlerinden sadece ikisi aklıma geldiği için ikisini dedim yani yine kimseye bişey demedim desem bütün takımlar beni topa tutar benim beslenme şeklim de bunlardan biridir belki ama işte ben özel olarak araştırmıyo uygulamıyorum uygulayan herkese de saygım sonsuz sadece benim kafa yapıma net çizgiler uymuyo onu demek istedim yoksa zaten senden gördüklerimi uygulamaya çalışıyorum şekerim hiç gömermiyim ben seni ben seni antin kuntinlerinle sevdim
Hadi içimi rahatlattı bu mesajın.Ay Allahım koptum abla valla sesli güldüm çoook tatlısın kız abla hiç sana dermiyim vallahi ne sana ne başkasına kimseye değil kendime dedim antin kuntin derken kabak detoksunu falan kastettim, ayrıca diyet isimlerinden sadece ikisi aklıma geldiği için ikisini dedim yani yine kimseye bişey demedim desem bütün takımlar beni topa tutar benim beslenme şeklim de bunlardan biridir belki ama işte ben özel olarak araştırmıyo uygulamıyorum uygulayan herkese de saygım sonsuz sadece benim kafa yapıma net çizgiler uymuyo onu demek istedim yoksa zaten senden gördüklerimi uygulamaya çalışıyorum şekerim hiç gömermiyim ben seni ben seni antin kuntinlerinle sevdim
Ee tamam o zaman yok yok bu hafta veririm zaten Insallah yürüyorumİlk zamanlar zaten yinede giderKilo almaya başladığında izne ayiririz seni yada hamilelik sebebiyle ara veriyor deriz
Cuma sonucu görürüz zaten ama eminim vermeye devam edersin ♡
Canım kardeşim ben hiç sana alınabilir miyim? Benim gibi her b....k a atlamasin kimse diye özellikle açikliyorum . Sen iyisini yapıyorsun herkesin fizyolojisi farkli. Karatayin sağlıklı beslenme yönteminde buldum ben de devayi. Kan değerlerim onunla düzeldi. Bırakmam mümkün değil. Arz ederim.Seni yerimkimsenin zayıflama tarzını eleştirmek benim haddime değil ablacım sen şaka yollu alındığını belirttin ama lütfen kimse alınmasın, hepsi çoook mantıklı şeyler ama işte benim midemle beynim arasındaki ilişkiye ters dediğim gibi belki de bende uyguluyorum ama net şu diyeti bu diyeti uyguluyorum moduna girersem ben kaybederim kendimi tanıyorum o yüzden uygulamak için araştırmıyorum ,heryerden çok duyduğum için tabi bazen bende içeriğine bakıyorum,hazır bunu demişken kalori saymayı da açıklayım ben asla yanlış demiyorum benim yapıma uygun değil diyorum, herkese sevgiler
Bak haksızmıyım yine elin ayağın durmamış seni eşine havale ediyorum
ee hani tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?