Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin Insallah Rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin Insallah
Amin canım inşallah

Uc yasina girecek gördüğünü istiyo mecbur aliyoruz
Hele o kinder suprız yumurtadan cikan minik oyuncaklardan bir kucuk sepet var topla kaldır geri dağıtmasi en fazla ev bi saat toplu kalıyo canlari sağolsun hep böyle kalmayacaklar nasıl olsa

bugün menüm

sabah
2 küçük dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

öğlen
1 tane sarma
4 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık yoğurt

ara
1 armut

ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe

akşam
annemdeyim ve geç gideceğim. yemem sanırım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuyla hatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi

Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡

Merhaba kızlar haftasonu babamların yanına geldim dedem rahatsız. Şimdi de bir eğitim için manavgat yolundayım. Bir hafta boyunca eğitimde olacağım pek uğrayamayabilirim. Ama dikkat edicem.

Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin

Sen ve Elhan abla sınıfın yaramaz çocukları gibisiniz şekerim bi durun durun, elinizi tutsak ayağınız durmuyo en son bağlıycaz sizi

Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana

Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum

Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn

Bu arada sen zaten diyette değilsin ki sağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekki hani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum yine yapmam lazım aslinda

Meryem ablaaaaa yine nerelerde ne araştırıp alıyosuuun korkuyorum sen sessiz kalınca Elhan , bi sen bide kaptanımızın sessizliği hayra alamet olmuyo oynakbasi34

Yok valla sizmisim sadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin

Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡

Iyi dileklerin icin Allah razi olsun
Nasıl yapsak bu hafta da listeye giriyordum.

Iyi dileklerin icin Allah razi olsun
Nasıl yapsak bu hafta da listeye giriyordum.

İlk zamanlar zaten yinede gider Kilo almaya başladığında izne ayiririz seni yada hamilelik sebebiyle ara veriyor deriz
Cuma sonucu görürüz zaten ama eminim vermeye devam edersin ♡

Meryem canım çook geçmiş olsun ben Aidin salihe yıllar önce gitmişim oğlumu muayene si için verilen karaciğer temizliği açlık orucu reçeteleri vardı ama biz sadece hacamat kısmını uygulayabildik
Sağ ol bitanem. Hacamatı da yapsam kan kaybından giderim herhalde bahtsız bedeviyim malum.

Çok geçmiş olsun canım
Kaptanım çok teşekkür ederim.

Cok gecmis olsun Allah sifalar versin aidin salih i ben de cok duyuyorum ama cok radikal kararlar gerektirdigi icin biraz korkuyorum bulasmaya.
Tesekkürler canım. Haklısın hiçbir şeyine bulaşma.

Sağ ol canım. Ama ben zayıflayım diye yapmadım nolur inan bana. . Bir daha yaklaşmam söz.
Bir tövbekar daha varmış burda

Elhan çok çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakan varmış ♡
Çabucak toparlan inşallah ♡♡♡♡♡
Sağ ol canım benim. Eşim olmasaydı daha kötü sonuclar olurdu.

Merhaba kızlar haftasonu babamların yanına geldim dedem rahatsız. Şimdi de bir eğitim için manavgat yolundayım. Bir hafta boyunca eğitimde olacağım pek uğrayamayabilirim. Ama dikkat edicem.
Canım çok geçmiş olsun. Desene acil şifalar diliyorum. Sen de sağ salim git gel.

Canım çok teşekkür ederim. İlla yaşamam lazım söz dinleme diye bir huyum yok . Sağlığına kavusmana sevindim.

Sen ve Elhan abla sınıfın yaramaz çocukları gibisiniz şekerim bi durun durun, elinizi tutsak ayağınız durmuyo en son bağlıycaz sizi
Dünden beri hiç yaramazlık yapmadım valla
Göm ablanı. Anlamadım sanma antin kuntin şeyleri

Çok tatlısın var ya... çapak ha

Füze gönder direkt öldür

Biz de seni seviyoruz yavaş yavaş vereceğiz Allah'ın izniyle.

Günün en güzel haberi Tebrik ederim canım. Sağlıklı beslenmeye devam edersen doğum sonrası zorlanmazsin canım.

Meryem ablaaaaa yine nerelerde ne araştırıp alıyosuuun korkuyorum sen sessiz kalınca Elhan , bi sen bide kaptanımızın sessizliği hayra alamet olmuyo oynakbasi34
Hatasız kul olmaz hatamla sev beniiiiiii

Meryem hızlı çıktı canım. Senden beklerken Ben artık dilinize düştüm ya Şimdi bomba sırası sende....

Ay Allahım koptum abla valla sesli güldüm çoook tatlısın kız abla hiç sana dermiyim vallahi ne sana ne başkasına kimseye değil kendime dedim antin kuntin derken kabak detoksunu falan kastettim, ayrıca diyet isimlerinden sadece ikisi aklıma geldiği için ikisini dedim yani yine kimseye bişey demedim desem bütün takımlar beni topa tutar benim beslenme şeklim de bunlardan biridir belki ama işte ben özel olarak araştırmıyo uygulamıyorum uygulayan herkese de saygım sonsuz sadece benim kafa yapıma net çizgiler uymuyo onu demek istedim yoksa zaten senden gördüklerimi uygulamaya çalışıyorum şekerim hiç gömermiyim ben seni ben seni antin kuntinlerinle sevdim

Bak haksızmıyım yine elin ayağın durmamış seni eşine havale ediyorum

Hadi içimi rahatlattı bu mesajın. Beni yakan kitaptaki şu cumleler olmuştu bak tatlım ...kim olsa inanmaz mı?

Seni yerim kimsenin zayıflama tarzını eleştirmek benim haddime değil ablacım sen şaka yollu alındığını belirttin ama lütfen kimse alınmasın, hepsi çoook mantıklı şeyler ama işte benim midemle beynim arasındaki ilişkiye ters dediğim gibi belki de bende uyguluyorum ama net şu diyeti bu diyeti uyguluyorum moduna girersem ben kaybederim kendimi tanıyorum o yüzden uygulamak için araştırmıyorum ,heryerden çok duyduğum için tabi bazen bende içeriğine bakıyorum,hazır bunu demişken kalori saymayı da açıklayım ben asla yanlış demiyorum benim yapıma uygun değil diyorum, herkese sevgiler

Canım kardeşim ben hiç sana alınabilir miyim? Benim gibi her b....k a atlamasin kimse diye özellikle açikliyorum . Sen iyisini yapıyorsun herkesin fizyolojisi farkli. Karatayin sağlıklı beslenme yönteminde buldum ben de devayi. Kan değerlerim onunla düzeldi. Bırakmam mümkün değil. Arz ederim.

Bak haksızmıyım yine elin ayağın durmamış seni eşine havale ediyorum

Benim Azrailim büyük kız geldi valla direk fırça attı niye yemek yaptım diye ama bir yandan da iyi geldi tabi hazır yemek aç gelince kahvemi bile yaptırmıyor neymiş yüzümden ağrım olup olmadığını anliyormus ağrım yok desem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…