- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
1 orta boy künefeyi bitiren çok kişi var bencesporu haftada en az 4 gün yapiyoru m .sevdiğim için psikolojime çok iyi geliyor.benim problemim tatlı.abartisiz 1 orta boy künefe yani servis tabağı büyüklüğünde rahat bitirebilirim.banamisin demez.onu da sizin sayenizde yenmeye çalışıyorum..ben 1 kkoca tabak irmik helvasını yediğimi bilirim
aha da tam da irmik helvasindan bahsetmişti..canm düzensiz bi menü olmuş sanki.hayirdir rahatsızlık falan yok dimiBen bugünlük kapadım.
Kahvaltı 8de iki kaşık irmik helvası ve çay
Ara 12de bir küçük peynirli sandviç, çay
Öğlen 3te bir lacmacun, bir parmak sucuklu ceviz.
Akşam kendime bir espresso yapacağım o kadar.
Bu hafta herkes uçmuştu maşallah ,bence sıkıntı bizde değil onlardaydıKızlar maalesef ilk 3e giremedik
Bildirim zamanı dolduğu için artık bu saatte değişiklik olmaz
4. Olduk ki bence oda çok güzel bir derece
Daha evvel kapanan 9. Takım tekrar sahalara dönünce bize yine ilk 3 hayal olduama azimle devam inşallah cumaya çok güzel rakamlar görür ilk 3e gireceğiz
Bu hafta herkes uçmuştu maşallah ,bence sıkıntı bizde değil onlardaydı
Gerçekten öyle,diğer gruplara bi göz gezdirdim kabaklar karnabaharlar havada uçuşuyo valla kaptanımHe valla hep onlardan ötürüherkes yılbaşı öncesi gaza mı geldi neee
ben öyleyim canm dr gittim kan değerlerime baktı.sekere düşkünlüğün yüzünden şeker hastası olma riskim varmış.ne zaman yeme saatimi geciktiren elim ayağım titriyor.sinirli gergin oluyorum.artik dikkat ediyorum tarcini daha fazla kullanıyorum.bazen yemeğim gecikiyor başlıyor tabi titreme sinir.agzima kabuk tarcın atmaya başladım.seker gibi emiyorum.sakinlestiriyor beni.o esnada hemen yemeğini hazirliyorumBu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sart
Menu harika))
aminsaol cnmben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bizeRabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
ins.Rabbim acil şifalar versin canım ….Aminnnn
Salgın var sanırımbizim sınıfta da bir sürü öğrenci hastaydı bugün
İnşallah çabucak toparlanır da hastaneye gerek kalmaz
Canım boyum 160....82.4 le bir hafta takimsiz 80.2 ye geldim. 13.7 kilo gitti . Eşim geçen hafta bir espri yaptı çok hoşuma gitti sadece. '' kendime çıtır bir sevgili yaptim'' deyince anlamadım ne demek istediğini önce...sonra da uçtum tabi havalara..cnm senin boyun kaç?? sen 86 la başlamıştın sanırım. dile kolay 20 kilo gitmiş etraf ne diyor ?? iltifatlar uçuşuyordur.
Canım boyum 160....82.4 le bir hafta takimsiz 80.2 ye geldim. 13.7 kilo gitti . Eşim geçen hafta bir espri yaptı çok hoşuma gitti sadece. '' kendime çıtır bir sevgili yaptim'' deyince anlamadım ne demek istediğini önce...sonra da uçtum tabi havalara..
Öğrenciler hocam nolur daha vermeyin diye endişeleniyorlar iltifat yok yani
Kahvaltıda 1 şekerpare yedim akşama kadar birşey yemedim akşam 1 kase yayla çorbası ile efsane menüyle bildirimimi paylaşıyorum
Tabi arada su ıhlamur vs de içtim
Afiyet olsun canım. İstikrara devam diyorsunbugün menümü yazayım. biliyorsunuz haftasonu pek gelemiyorum.
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
kk peynir
yarım domat-yarım salat
1 kaşık zeytin
(ekmeğin iki lokmasını bala bandım )
öğlen
5 kaşık karnabahar kısırı
3 kaşık yoğurt
ara
1 avuç dutkurusu
yarım nescafe
akşam
1 menengiç
14 gr bitter
İyi tatiller canım. Şifalı güzel mesajlarla bekliyoruz seni. Dualarimiz senle.saol cnmben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bizeRabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
O ciss şeyleri kaldır gözünün önünden. Mavişim yılbaşı hedeflerimizi düşün vazgeç ...mesela ben sana tatlım diyecektim vazgeçtim soluğu mutfakta alman an meselesiBen bugünlük kapadım.
Kahvaltı 8de iki kaşık irmik helvası ve çay
Ara 12de bir küçük peynirli sandviç, çay
Öğlen 3te bir lacmacun, bir parmak sucuklu ceviz.
Akşam kendime bir espresso yapacağım o kadar.
Güzel bir menü....reglden sonra bol eksiler gelecek yaşasınBende şimdiden Menümü paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı; 09:00da
1 salatalık
1 dilim Beyaz Peynir
1 kupa Naneli Limonlu yeşil çay
ara; 10:00da
1 Fincan şekersiz Nescafe
Öğlen; 14:00de
1 Simit
ara; 14:45de
1 soğuk kahve
1 parça çikolata( sanırım regl olacağım deli gibi tatlı istedi canım )
ara; 17:00de
1 Tabak Lahana salatası
2 portakal
Akşam; 18:00de ( biraz sonra hazırlayacağım )
5 adet ızgara Köfte yerim
Bugün çok saçma oldu özellikle öğlen ama inşallah akşam dengelemiş olurum
Bir iki güne regl olacağım anlaşıldı sanırım birazda onun etkisi varİnşallah bundan sonra tatlı birşeylere saldırmam da Pazartesi artı değil de eksi görürüm
İyi akşamlar canımmmİyi akşamlar kızlar
Bir tatlı canavarimiz daha.... Canan Karatay senin hakkından gelir de.... Yaklaşmiyorsun ki tatlım...sporu haftada en az 4 gün yapiyoru m .sevdiğim için psikolojime çok iyi geliyor.benim problemim tatlı.abartisiz 1 orta boy künefe yani servis tabağı büyüklüğünde rahat bitirebilirim.banamisin demez.onu da sizin sayenizde yenmeye çalışıyorum..ben 1 kkoca tabak irmik helvasını yediğimi bilirim
Napalim önümüzdeki maçlara bakiciz.Kızlar maalesef ilk 3e giremedik
Bildirim zamanı dolduğu için artık bu saatte değişiklik olmaz
4. Olduk ki bence oda çok güzel bir derece
Daha evvel kapanan 9. Takım tekrar sahalara dönünce bize yine ilk 3 hayal olduama azimle devam inşallah cumaya çok güzel rakamlar görür ilk 3e gireceğiz
Ben de mezuniyetimi kunefeyle kutlamayı dusunuyordum.Tesaduf mu tevafuk mu bilemedim ki1 orta boy künefeyi bitiren çok kişi var benceyılbaşı hedefime ulaşırsam bana benden bir künefee
KesinlikleBu hafta herkes uçmuştu maşallah ,bence sıkıntı bizde değil onlardaydı
Yok canım.....gerçekten efsane olmuşKahvaltıda 1 şekerpare yedim akşama kadar birşey yemedim akşam 1 kase yayla çorbası ile efsane menüyle bildirimimi paylaşıyorum
Çok iyi geldi bu iltifat ....Ne güzel işte iltifatin en güzelini enistemiz yapmış ♡♡♡♡♡
Sağlıkla uzun ve fıstık gibi bir ömür olur bundan sonra
Afiyet olsun diyeceğim ama kuzum hiç bir şey yememissin ki
Çok uzun süreler aç bırakma ama kendinisonra metabolizma bozulmasın
ya yine güldürdün beniAfiyet olsun canım. İstikrara devam diyorsun
İyi tatiller canım. Şifalı güzel mesajlarla bekliyoruz seni. Dualarimiz senle.
O ciss şeyleri kaldır gözünün önünden. Mavişim yılbaşı hedeflerimizi düşün vazgeç ...mesela ben sana tatlım diyecektim vazgeçtim soluğu mutfakta alman an meselesi
Güzel bir menü....reglden sonra bol eksiler gelecek yaşasın
İyi akşamlar canımmm
Bir tatlı canavarimiz daha.... Canan Karatay senin hakkından gelir de.... Yaklaşmiyorsun ki tatlım...
Napalim önümüzdeki maçlara bakiciz.
Ben de mezuniyetimi kunefeyle kutlamayı dusunuyordum.Tesaduf mu tevafuk mu bilemedim ki
Kesinlikle
Yok canım.....gerçekten efsane olmuş
Çok iyi geldi bu iltifat ....
Oh çok şükür tehlikeyi atlatmışız.ya yine güldürdün benimerak etme evde hiç ıvır zıvır yok. helvayı da arkadaşa götürdüm yoksa yerdim valla bazen böyle tatlı modlarım oluyor benim geçer ama iş ciddi nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?