Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar maalesef ilk 3e giremedik

Bildirim zamanı dolduğu için artık bu saatte değişiklik olmaz
4. Olduk ki bence oda çok güzel bir derece

Daha evvel kapanan 9. Takım tekrar sahalara dönünce bize yine ilk 3 hayal oldu ama azimle devam inşallah cumaya çok güzel rakamlar görür ilk 3e gireceğiz

1 orta boy künefeyi bitiren çok kişi var bence yılbaşı hedefime ulaşırsam bana benden bir künefee

aha da tam da irmik helvasindan bahsetmişti..canm düzensiz bi menü olmuş sanki.hayirdir rahatsızlık falan yok dimi

Bu hafta herkes uçmuştu maşallah ,bence sıkıntı bizde değil onlardaydı

Bu kadar az yesem sinirden elim titrer offf herşey axaltmam sart
Menu harika ))
ben öyleyim canm dr gittim kan değerlerime baktı.sekere düşkünlüğün yüzünden şeker hastası olma riskim varmış.ne zaman yeme saatimi geciktiren elim ayağım titriyor.sinirli gergin oluyorum.artik dikkat ediyorum tarcini daha fazla kullanıyorum.bazen yemeğim gecikiyor başlıyor tabi titreme sinir.agzima kabuk tarcın atmaya başladım.seker gibi emiyorum.sakinlestiriyor beni.o esnada hemen yemeğini hazirliyorum

saol cnm ben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bize Rabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
amin
Rabbim acil şifalar versin canım ….Aminnnn
Salgın var sanırım bizim sınıfta da bir sürü öğrenci hastaydı bugün
İnşallah çabucak toparlanır da hastaneye gerek kalmaz
ins.

cnm senin boyun kaç?? sen 86 la başlamıştın sanırım. dile kolay 20 kilo gitmiş etraf ne diyor ?? iltifatlar uçuşuyordur.
Canım boyum 160....82.4 le bir hafta takimsiz 80.2 ye geldim. 13.7 kilo gitti . Eşim geçen hafta bir espri yaptı çok hoşuma gitti sadece. '' kendime çıtır bir sevgili yaptim'' deyince anlamadım ne demek istediğini önce...sonra da uçtum tabi havalara..
Öğrenciler hocam nolur daha vermeyin diye endişeleniyorlar iltifat yok yani

Ne güzel işte iltifatin en güzelini enistemiz yapmış ♡♡♡♡♡
Sağlıkla uzun ve fıstık gibi bir ömür olur bundan sonra

Kahvaltıda 1 şekerpare yedim akşama kadar birşey yemedim akşam 1 kase yayla çorbası ile efsane menüyle bildirimimi paylaşıyorum

Tabi arada su ıhlamur vs de içtim

Afiyet olsun diyeceğim ama kuzum hiç bir şey yememissin ki
Çok uzun süreler aç bırakma ama kendini sonra metabolizma bozulmasın

Afiyet olsun canım. İstikrara devam diyorsun

saol cnm ben çıkayım artık iyi tatiller herkese.
oğluşuma dua edin ateşi yine düşmemiş. hastane yolları göründü bize Rabbim dermansız dert vermesin kimseye inş içinde de bize inş.
İyi tatiller canım. Şifalı güzel mesajlarla bekliyoruz seni. Dualarimiz senle.

O ciss şeyleri kaldır gözünün önünden. Mavişim yılbaşı hedeflerimizi düşün vazgeç ...mesela ben sana tatlım diyecektim vazgeçtim soluğu mutfakta alman an meselesi

Güzel bir menü....reglden sonra bol eksiler gelecek yaşasın

İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canımmm

Bir tatlı canavarimiz daha.... Canan Karatay senin hakkından gelir de.... Yaklaşmiyorsun ki tatlım...

Napalim önümüzdeki maçlara bakiciz.

1 orta boy künefeyi bitiren çok kişi var bence yılbaşı hedefime ulaşırsam bana benden bir künefee
Ben de mezuniyetimi kunefeyle kutlamayı dusunuyordum.Tesaduf mu tevafuk mu bilemedim ki

Bu hafta herkes uçmuştu maşallah ,bence sıkıntı bizde değil onlardaydı
Kesinlikle

Kahvaltıda 1 şekerpare yedim akşama kadar birşey yemedim akşam 1 kase yayla çorbası ile efsane menüyle bildirimimi paylaşıyorum
Yok canım.....gerçekten efsane olmuş

Çok iyi geldi bu iltifat ....

Merhaba sevgili takımım

Bugünkü menüm;
09.00
2 bardak limonlu ılık su

11.00 Kahvaltı:
Bi kaç çatal yumurtalı patates,ince bi dilim peynir,domates,yeşillik,2 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği

13.30
Sade Türk kahvesi,2 antinkuntin,sade soda

16.00
4 köfte,4 kaşık pirinç pilavı(uzun süredir hasret çekiyodum), 2 kaşık kıymalı tarhana çorbası

19.00
Nescafe,2 hurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba,15 dk bölgesel

Pilav yemek için yeme işini erkenden kapatmaya kararlıydım öylede yaptım şükür,birazdanda yeşil çay ve 1 mandalina diye düşünüyorum oynakbasi34

ya yine güldürdün beni merak etme evde hiç ıvır zıvır yok. helvayı da arkadaşa götürdüm yoksa yerdim valla bazen böyle tatlı modlarım oluyor benim geçer ama iş ciddi nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…