- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba sevgili takımım
Bugünkü menüm;
09.00
2 bardak limonlu ılık su
11.00 Kahvaltı:
Bi kaç çatal yumurtalı patates,ince bi dilim peynir,domates,yeşillik,2 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği
13.30
Sade Türk kahvesi,2 antinkuntin,sade soda
16.00
4 köfte,4 kaşık pirinç pilavı(uzun süredir hasret çekiyodum), 2 kaşık kıymalı tarhana çorbası
19.00
Nescafe,2 hurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba,15 dk bölgesel
Pilav yemek için yeme işini erkenden kapatmaya kararlıydım öylede yaptım şükür,birazdanda yeşil çay ve 1 mandalina diye düşünüyorumoynakbasi34
Kahvaltıda cıslıymış sanırım bugün abartmışım
Afiyet olsun canım. Sevindirici yanı şu ki saat 16.00 da yemişsin pilavı. Yalniz menü ziyafete dönüşmüş bu arada yok yok maşallah.Merhaba sevgili takımım
Bugünkü menüm;
09.00
2 bardak limonlu ılık su
11.00 Kahvaltı:
Bi kaç çatal yumurtalı patates,ince bi dilim peynir,domates,yeşillik,2 zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği
13.30
Sade Türk kahvesi,2 antinkuntin,sade soda
16.00
4 köfte,4 kaşık pirinç pilavı(uzun süredir hasret çekiyodum), 2 kaşık kıymalı tarhana çorbası
19.00
Nescafe,2 hurma
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba,15 dk bölgesel
Pilav yemek için yeme işini erkenden kapatmaya kararlıydım öylede yaptım şükür,birazdanda yeşil çay ve 1 mandalina diye düşünüyorumoynakbasi34
Sen böyle yazınca tekrar okudum acaba gözden kaçırdım mı cizlari diye
Bence abartılı değil ama tabi her zamankinden 2 çatal da olsa fazla yiyince insan vicdan yapıyor yoksa ben abartılı bir şey göremedim
Eşimin bir lafı var " okadar çatlak su kacirmaz "
Tabi arada olursa sıkıntı olmaz yoksa her gün olmaması hedefe ulaşmak için daha iyi olur ♡♡♡♡
Tebrikler
Afiyet olsun canım. Sevindirici yanı şu ki saat 16.00 da yemişsin pilavı. Yalniz menü ziyafete dönüşmüş bu arada yok yok maşallah.Çok şükür fazla sağlıksız değiller. Spor da var su iyi... Dengelersin bebeğim.
Canım benim tam da işte burada Karatay bacım devreye giriyor. Açlık hissi yeterli ve doğru gıdaların eksikliğinden oluşuyor. Gün içinde ne yiyeceğini planını yap. Beyin bu komuta kayıtsız kalmıyor o bizden çok akıllı emin ol.İşte psikopata bağladım,görende diycekki sanki bukadar hiç yemiyo ama valla vicdan azabı da beni yiyo,eski yememe göre bunlar tabiki az ama son döneme göre bana fazla geliyo, yine de açmıyım? Açım aç
Abla Karatay diyeti mi yapıyorsun çok severimCanım benim tam da işte burada Karatay bacım devreye giriyor. Açlık hissi yeterli ve doğru gıdaların eksikliğinden oluşuyor. Gün içinde ne yiyeceğini planını yap. Beyin bu komuta kayıtsız kalmıyor o bizden çok akıllı emin ol.nefis terbiyesini bilirsin . İstediğini vermeyeceksin. Şımarık bir çocuk gibi hep ister yoktan hayirdan anlamaz.Hep isteyecektir. Atıştırmalıklarina sığın canım. Kuruyemiş, ayva, kivi, salatalik, leblebi, yoğurt kurtaricilarimiz. Hurmayı fazla abartma. Ramazanda niyetlenince nasıl acikmiyoruz bı düşün. Beyin biliyor yenmemesi gerektiğini. Plan niyet şart kuzum.
Evet tatlım. Yüzde yüz olmasa da genel hatlarıyla yaşam şekli oldubenim için. Çok faydasını gördüm.Abla Karatay diyeti mi yapıyorsun çok severim
Canım bu zigzaglar olacak hayatında. Umarım her şey yoluna girer.Oğlumun uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum kızlar geç yatıp geç uyanıyor dün 10da yatakdaydık lakin saat 11buçukta uydu sabaha kadar 8kez uyandık yine emiyor ve memeyi istiyor sürekli sabaha 9buçukta uyandı yavaş yavaş düzene girecek erken uyutamıyorum yatrsamda uymuyor velet
Hoş geldin canım. Yeni bir arkadaşımız olacak ne güzel.Tünaydın
Mutlu haftasonları
Eski bir şişmana yer varmıdır banu kaptan?
oynakbasi34
Yarışmamız 599. Etap sonuncusu 8. Takımdanoynakbasi34
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Tünaydın
Mutlu haftasonları
oynakbasi34
Hoş geldin canım. Yeni bir arkadaşımız olacak ne güzel.
Ne demek canımher zaman yer var bizde ♡♡♡ Liste konusunda sana mesaj attım
Abla kaç kg verdin bende Karatay başlamak istiyorum bir ara yaptım buraktımEvet tatlım. Yüzde yüz olmasa da genel hatlarıyla yaşam şekli oldubenim için. Çok faydasını gördüm.
Canım bu zigzaglar olacak hayatında. Umarım her şey yoluna girer.
Hoş geldin canım. Yeni bir arkadaşımız olacak ne güzel.
Hoşgeldin aramıza canımTünaydın
Mutlu haftasonları
oynakbasi34
Akşam ki menüm güzelmiş iyi gezmeler canım biz evdeyiz annem akşam yemeğe çağırdı gözleme yapcakmş ben yemem dedim köftede yaparım o zaman dedi akşama annemdeyizMerhaba kızlar ev temizliği bitti şükür oglen corbamizi içip kızcemle disari cikcaz
Sizler neler yapıyorsunuz bugun
Akşam uzeri kız kardeşim gelecek 6gibi fasulye kavurması bol acılı yaparım bide kısır bol yeşillikli limonlu, domates salatası bide cay yeter bide firanda tavuk yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?