Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençlik. yok yok siz konuşmamış , konuşmanın belini kırmışsınız. saat 9 dan beri ancak bitirdim şaka bir yana Allah muhabbetinizi artırsın

Gecmıs olsun canım
Tsk ederim bılmıyorum bu kadar ac kalıp verememek uzuyo benım sporsuz gıtmıyo
Sıkılasma var hıssedıyorum kılo verdım kesın dıye düşündüm bu hafta olmadı

Rabbim acil şifalar versin canım ….Aminnnn
Salgın var sanırım bizim sınıfta da bir sürü öğrenci hastaydı bugün
İnşallah çabucak toparlanır da hastaneye gerek kalmaz

Çok geçmiş olsun umarım toparlar biran önce.

sonundaoldu geçmiş olsun miniğine canım acil şifalar diliyorum

Afiyet olsun canım. İstikrara devam diyorsun

İyi tatiller canım. Şifalı güzel mesajlarla bekliyoruz seni. Dualarimiz senle.

saolun kızlar.. oğlumu cuma akşam acile götürdük. boğaz enfeksiyonu vardı ilaç başladık. şimdi de öksürük var. ıhlamura yüklendik bakalım. inş biran önce toparlar. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun inş. Amin..

irmik helvası bayılırım. bir de biz Antep peyniriyle yaparız. tuzsuz peynir olur. tatlısını biraz azaltır çok hoş tat verir. ahh ahh..

benim de tek zaafım tatlı. hamur işi sevmem, yemeği aramam ama gün boyu şekerli şeyler atartım ağzıma. beni şişmanlatan tek şey bu yani.
ha ama bir oturuşta künefe bitiremem bayar. ama ara ara yemeyi hatta aç karnına yemeyi çok severim. ama artık o hatayı yapmıcam inş.

evet 57 di galiba hedefin süper olur cnm sana. tam manken gibi olursun. aöa iltifatlar gelmiş daha ne olsun. ama haketmişsin tabi. 15 kilo dile kolay maşAllah

oğlan kaç aylık?? yaşını geçtiyse gece emmeyi kesebilirsin aslında.

Tünaydın

Mutlu haftasonları

Eski bir şişmana yer varmıdır banu kaptan?
oynakbasi34

hoş geldin aramıza. inş hedefine ulaşırsın sağlıkla.

senin bünyen aynı benim ki gibi cnm. hiçbir şeyi inkar etmiyor yediğini de yemediğini de. aslında bir bakıma şanslıyız. dikkat edince hemen gidiveriyor. düşünsene 86 kiloydun çok kısa süre önce. evet şimdi öncelikli şey sağlığın ama sağlığın için kilo kaybı da faydalı. bence spor yapma ama yediklerine olabildiğince dikkat et

Dayak yemeyecek kadar yazarım birşeyler bende artık :) ) Elhan
hoş geldin aramıza..
Ennn sevdiğim ailecek yürüyüşler avm gezmek falan değil bana çekirdek ailemle yürüyüş en iyi gelen şey valla

ben de ailece gezintiye bayılırım. he araba tepesinde ya da yürüyüşte oluruz. canımız sıkılır hemen çevre illere pikniğe gideriz tabi bazen rezil de oluyoruz ama vazgeçmiyoruz. avmler beni de çok sıkar..

benim eşimde 4 tane istiyor. biri tamammış kalmış 3 hayır ben de sanki o potansiyel var

sen de çok özelsin. mezun olsam dahi aklımda kalacak başta ki isimlerdensin cnm bu arada hedefime 1.800 gr kaldı. korumayla ilgili tüyolarını beklerim cnm. benim en çok hata yaptığım yer koruma da maalesef.

ay ne güzel konuşmuşsun cnm. acayip motivasyonlu bir mesaj olmuş. seni kendime çok benzetiyorum . kiloya odaklanışımız baş etmeye çalışmamız bence çok benziyor. kilo verme grafiğimiz bile aynı bence. bu arada bana da evde L beden taytım vardı olmazken m giyiyorum şükürler olsun.

Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydum Dukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa.

meral de yapmış ama ben degördüm işte. neyse ki uzun soluklu olmamış
ben çok korkuyorum bu destekleyici! ürünlerden..

ya cnm 60 ne ki??? altı üstü 20 kilo. insanlar 100 kilo veriyor. tabi ki verebilirsin. hadi inş tertemiz çıkar sonuçlar.
bu arada haftasonu paso bacağım seyirdi. ama dışardan da belli oluyor. pat pat atıyor damar. sordum doktora yorgunluktandır dedi

çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin inş.

senin menüler çok güzel ya. tertemiz karışık değil bayılıyorum. gelsin 60 lar bu hafta inş. hadi bakim..

canım afiyet olsun. dün gece dönemedim çünkü eşim hastalandı,ateşi var... bugün ne olur bilmiyorum.üstelik benim doktor randevum var endokrinoloji...
herşey hep üst üste....

Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak toparlanir Evde Ha eş hastalanmis Ha çocuk hiç bir fark yok bence

Sorma valla cins bunyem Dediğin gibi özellikle şu Ameliyat öncesi ne kadar verebilirsin o bile ameliyat açısından rahatlik olacaktır
Bakalim bugün itibariyle 2 öğün yapmayı planlıyorum tabi yine ara öğün yaparım ama çok minik olur ve mümkün olduğu kadar erken yemek falına bitirmeyi düşünüyorum inşallah faydası olur banada ♡

kısacık sabah menümü yazayım ben...
zeytin,peynir, salata ve yumurta yiyeceğim. ekmeksiz..

Afiyet olsun canım
Bizde kahvaltimizi ailecek yaptık ♡
Salatalık, peynir, yumurta ve cok az recelli ekmek ( reglden çok canım tatlı isteyince ) yedim çay eşliğinde
17.00de eve gelip hemen aksam yemegi mi yerim o saate kadar birşey yemeyi düşünmüyorum

Kızlar kontrol tartisinda 200gr artıdayım. Hafta sonu hiç su içmedim biraz da kek yedim galiba.
Bugün rayına oturtmam gerek. Ah tatlı sevmesem hiç kilo derdim olmazdı çünkü börek poğaça ekmek gibi hamurişi sevmiyorum. Yemek zaten asla büyük porsiyon yemem. Gece geç yemem. Ama şu tatlı yok mu
Ben rejime başlayalı 10 kilo verdim kaldı 10 kilo

Hayırlı günler gönlü güzel arkadaşlar yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ben de çok yeniyim hem forumda hem takımda çok memnunum ayrıca hepinizden hastalarımıza şifalar diliyorum pek bilemiyorım etiketlemeyi falan siz kusuruma kalmayın ayrıca namaz bahsine de bayıldım maddi cesedimizi parlatırken, manevi bedenimiz de güzel, vakitli, huzurda olmanın verdiği şuurlu kıldığı mız namazlarımızla parlasın şifalansın inşallah bu diyet maddi manevi hastalıklar mıza şifalar olsun. Kontrol tartım 76700 çıktı dünkü menüm
Sabah 7 zeytin bi kepek ekmek ya 3,4 sucuk dilim, az tulum peynir, domates salatalık, 1 omlet
Akşam kahvaltı geç yapılmıştı alışverişteydik gelince meşhur sebze yemeği mi salatayla yedim bi kaşık pilav bi tane sarma ile su 6 bardak

ben de öyleyim cnm. bak rejimde az ya menülerim inan onlar yetiyor bana. normalde de tabağıma 1 kaşık pilav ana yemek neyse ondan 4-5 kaşık koyup yerdim. zaten evimde börek çörek pişmez. lahmacun 1 taneden çok yiyemem mesela. meşrubat şekerli şeyleri sevmediğimden içemem. pizza yemeye gideriz max. 2 dilim yiyebilirim. ama gel görgki bir bütün keki tek yerim. gelip gidip yerim mesela. ya da yaş pasta olmadı puding yarım kilo lokum alırım. günde 3-4 avuç yiyerek bitirebilirim. bu alışkanlığım olmasa ben de kilo almazmışım sanırım. artık ideale ulaşınca meyve yiyeceğim. denedim meyve bana kilo yapmıyor çabuk da kesiyor beni.

eşimle muhabbetimiz.
Eşim:sen baya zayıfladın ha. hedefe kaç kaldı??
Ben: 2 kilo kaldı.
Eşim: haa iyi haftaya biter o zaman.
Ben :2 haftaya ancak.
Eşim: ya bitsin de hemen gidip künefe yiyelim.
Ben: neeeeeeee!
Eşim: sonra diyetteyim dediklerine fotolarını atarım künefe yerken
gel de koru kiloyu.

geçmiş olsun . naçizane tavsiyem menüyü baştan sona paylaşırsan daha iyi yorumlarız. eksik fazla var mı yok mu anlaşılır cnm

6~7 zeytin
kibrit kutusunun yarışı kadar peynir
bolca kıvırcık,domates,soğan,yeşil biberle yapılmış zeytin yağlı salata
tavada az yağda kızarmış iki yumurta
ve peynirin tadını beğenmediğim için çok küçük bir parmak kadar ekmek yedim..
yanında şekersiz çay...
az sonra bir şekersiz kahve içeceğim :)

nasıl sizce ? kahvaltıda zorlanmıyorum ama akşam yemeğinde acayip zorlanıyorum.

gayet güzel. ben de buna yakın besleniyorum. domates salatalık yerine ev yapımı salça yiyorum.
yumurtayı tek yiyip 1 dilim ekmek ekliyorum.
kahveyi de içerim. bazen yanında kuru meyve yerim ki tatlı isteğimi kessin diye. arada kaçamak yaparım. mesela 1 lokma kek, 1 kurabiye gibi.
akşam ben de zorlanıyorum. çünkü ev ahalisine yemek yap çay yap falan derken insanın da canı istiyor. ben yaklaşık 3 aydır diyetteyim. ara ara kriz gibi geliyor akşamları. ben de hemen uyuyorum
çok dayanamazsam menengiç yapıyorum, 1 dilim elma falan yiyorum.
akşam öğününü diyetimin ilerleyen zamanlarında yemediğimde oluyor.
3 ayda yaklaşık 13 kilo verdim bu arada. ama ciddi kaçamağım hiç olmadı. mesela 1 porsiyon tatlı ya da tıka basa bir öğün yemek falan olmadı. ben az az sık sık yiyorum.

maşallah harikasın kaptan :)) darısı başıma inşallah...

çok güldüm ya

çok güldüm ya

Allah daha da güldürsün cnm. diyete başladığımdan beri böyle
imtihanım kendi nefsim, annem ve eşim.
bir kere ye, şunun da mı tadına bakmayacaksın, ama sen seversin diye yaptım annem, ben tombik hatun seviyorum ...
bir de oğluşum diyor: anne sen yemezsen yemem, hadi birlikte yiyelim, sana tabak yok mu....
neyse sonuna geliyorum. ama bundan sonrası da pek kolay değil görüldüğü gibi

Canım bir çay kasiginin yarısi İngiliz karbonatı ılık bir bardak suda eritip içir hiçbir yan etkisi yok...Allah şifa versin.

çok benziyoruz gerçekten seninle. Tabi tek bir farkla. sen hedefe nerdeyse vardın benim daha 10 kilo var.

Merhaba canımm ,hafta içini bu yüzden seviyorum herkes buralarda oluyo küçük kuzun daha iyidir inşallah..
Ayy inşallah 60 ları görürüm canım birbuçuk senedir nedir bu çektiğim benimde asla fazla yemek gibi bi sorunum yok,kahvaltı dışında hiç ekmek aramam,herkes gibi tatlılar tatlılar pasta börek poğaça türlerini de çok yapardım ama eşim istediği için, koca koca tepsiler gözümün önünde durunca gelip gidip yiyodum, artık eşimle anlaşma yaptım bi süre istemiycek arada anlaşmayı unutup sen bu ara niye hiç pasta börek yapmaz oldun hasret kaldık gibi laflar ediyo hemen hatırlatıyorum bide benim kola düşkünlüğümde vardı ama hamilelikle yok ettim şükür,buraya üye olmadan dışarda yemek yersek bir iki yudum alıyodum ama sizle birlikte ağzıma sürmüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…