- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Anamm yılan hikayesine döndü iyice, zaten ikimizin normal bişeyi olamaz illa bi aksiyon olcakKızlar şimdi çıktım doktordan
Sevindim mi bilemedim ama doktorun tahmin ettiği gibi Omuzdaymış sıkıntı
İyi bir Ortopedi Doktoruna mutlaka görün dedi ( kireçlenme varmış sanırım tam bende anlamadım )
Sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı dediğimde sağ olsun hemen bir arkadaşına telefon açtı ( ameliyattaymis ama 2 saate çıkacakmış )
Şimdi eşimle o hastaneye gidiyoruzOraya gidince ara beni de tekrar arayıp söyleyeyim senden muayene ücreti almasın dedi ♡♡♡♡ Allah razı olsun çok ilgili ♡♡♡♡
Anamm yılan hikayesine döndü iyice, zaten ikimizin normal bişeyi olamaz illa bi aksiyon olcak
Bende de büyük ihtimal kireçlenme çıkıcak, şu radyoloji test sonuçlarım bi çıksa hayırlısıyla çok merak ediyorum ne dicekler.
Ben medipol mega ya gittim dahiliye ve ortopedi için. Seni nereye yolladı doktor?
Bir an önce sıkıntılarından kurtulup rahatlarsın inşallah
Hastalıkla mücadele eden takim arkadaşlarım zafer sizin olacak Allah'ın izniyle.Allah tez zamanda sağlık versin. @sonundaoldu arkadaşım ne güzel geçinip gidiyorduk şurada en azından hamile kalana kadar devam etseydik ya kuzum. buradan ayrilmam diyorsun da şimdiki gibi takilmazsin gene de.. 65 boyuna göre iyi değil bak 60'ta anlaşalım gel.... Bununla beraber tebrik ederim seni. Darısı bizim başımıza
Mecidiyeköy Cevre Hastanesinde Doktor Yavuz CirpiciOrtopedi Doktoru ve ameliyat gerekirse giriyormus yani cerrah
Çok güzel ilgilendi ki mesai bitmişti o saatte
Merak etme bir yere bırakmam ben onu
Sen hangi semtteydin? Bu yırtılma nasıl olmuş olabilir hatırladığın yaptığın ters bi hareket var mı?
Ya da düşme falan?
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah ilk uyaninca 20 gr kayısı 10 gr ceviz
Kahvalti 5 zeytin az tulum peynir domates 1 dilim Tam Buğday ekmegi 1 haslanmis yumurta cay
Öğlen 1 tabak kuru fasulye 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara bir mandalina
Aksam 70 gr kadar ev yapımı ciger tantuni bir dilim ekmek
2 saat yürüyüş ve 12 bardak su
Çok aktif katilamiyorum kusuruma bakmayin lutfen ders çalıșıyorum çünkü. Herkese Selamlar
bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
sabah 1 omlet.peynir.domates.1 dilim çavdar.5 zeytin
ara yeşil çay.1 kivi
öğle.2 ymk ks.yogurt.1 dilim çavdar.firinda kabak mücver
ara yeşilçay.1 portakal
akşam 1 kepçe yayla çorbası.2 ksk yoğurt.firinda kabak mücver
ara şeyyy misafirlikte idim nasıl oldu anlamadım.. 2 ksk irmik helvası
su 2.5 lt
spor 50 dk zumba
Ben Eyupteyim canım
Valla doktorun asistanı da Doktor gelmeden aynı şeyi sordu ama ne çarpma nede düşme olduhani dusmedigime eminim ama belki acele iş yaparken farkında olmadan çarpmış olabilirim
Bakalim ilk fırsatta Uygun bir fizik Tedavi merkezi bulurumama sabah itibaren hemen doktorun evde yap dediği egzersizleri yapmaya başlıyorum
Helal valla sana hamilelik bahanesiyle hiç boyadı kendini maşallahgayet güzel bir menü
Sıkıntı yok canım senin mazeret var ama tabi fırsat buldukça sohbete beklerizsiz iyi olun da ♡♡♡♡♡
Birlikte başlayalım mı? Aynı şeyler değildir ama benimde belim için yapmam gereken egzersizler var.
Resim varsa çekip atabilirsen buraya bi bakarık :) omuzun kolun kuvvetlenmesini hangi fıtıklı istemez
Her egzersizi 3 Set 15er kere yapacağım günde 1 kere
Bende ufak dumbel var ama olmayan ufak şişeye şu koyup yapabilir
Sıkıntı olsun olmasın yapılabilir
Çok fit dururyorsun canım maşallah diyeyimEki Görüntüle 2214682
Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.
Eki Görüntüle 2214683
Eki Görüntüle 2214684
Eki Görüntüle 2214685
Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsaoynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.
Tebrik ederim çok iyi görünüyorsun darısı grubumuzun başına boyun uzun sanırım 65den daha az görnyorsn ahhh ahhh bir 65leri görsem bendeEki Görüntüle 2214682
Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.
Eki Görüntüle 2214683
Eki Görüntüle 2214684
Eki Görüntüle 2214685
Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsaoynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?