Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Felaket trafik var ama Allahtan yakın yerde yarım saate gideriz sonra mecbur bekleyeceğim ama dert değil okadar ayarladi gidemem bekleyemem demem sonuçta çok iyi bir doktor ki gönderdi

Anamm yılan hikayesine döndü iyice, zaten ikimizin normal bişeyi olamaz illa bi aksiyon olcak
Bende de büyük ihtimal kireçlenme çıkıcak, şu radyoloji test sonuçlarım bi çıksa hayırlısıyla çok merak ediyorum ne dicekler.
Ben medipol mega ya gittim dahiliye ve ortopedi için. Seni nereye yolladı doktor?
Bir an önce sıkıntılarından kurtulup rahatlarsın inşallah

Hastalıkla mücadele eden takim arkadaşlarım zafer sizin olacak Allah'ın izniyle. Allah tez zamanda sağlık versin. @sonundaoldu arkadaşım ne güzel geçinip gidiyorduk şurada en azından hamile kalana kadar devam etseydik ya kuzum. buradan ayrilmam diyorsun da şimdiki gibi takilmazsin gene de.. 65 boyuna göre iyi değil bak 60'ta anlaşalım gel.... Bununla beraber tebrik ederim seni. Darısı bizim başımıza

Menumu yazıp kaçıyorum. Kimsenin tadı yok benim de... Karnım davul gibi
Sabah(7.30) Bir yumurta, peynir, iki domates, az marul
Ogle Bir yesil elma
Akşam(17.00) Bir tb ekmeği ile tost( peynir bir yemek kaşığı tulum) Sebzeden bıktım bir bardak kefir
20.30 Yeşil çay 5 kuru üzüm, beş badem, iki litre su, spor yok
oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Eve gelir gelmez yemek faslı derken arkadas aradi ille caya gelin diye bende oyle olunca ancak yazabildim

Ortopedi Doktoru 1.5 saat sonra Ameliyattan çıktı ve sansima hocası da yanindaydi ( PROF )
Sağ Olsun ikiside inceledi MRimi Meğer Aşır Tendonumda yırtılma varmış
Her iki doktor da uzun süreli bir tedaviyle geçer ama sabırlı olman lazım dedi
Hem fizik tedavi olmam gerekiyor hemde evde yapmam gereken hareketlerde verdi

3 ay içinde geçmese artık gelirsin iğne ile tedavi ederiz dedi hatta Prof ne iş yaptığımı sordu ve evhanimi diyince şaşırdı onun yırtılması zormuş normalde Ağrısı çok olur ama dayanacak ve kendini kollayacaksin dedi

En azindan Ameliyat durumundan yırttı diye çok sevindim ama yine kolumu kollama lazım fazla yormadan iş yaparım artık az da olsa sonuçta kıza da yazık

Mecidiyeköy Cevre Hastanesinde Doktor Yavuz Cirpici Ortopedi Doktoru ve ameliyat gerekirse giriyormus yani cerrah
Çok güzel ilgilendi ki mesai bitmişti o saatte

Merak etme bir yere bırakmam ben onu

Mecidiyeköy Cevre Hastanesinde Doktor Yavuz Cirpici Ortopedi Doktoru ve ameliyat gerekirse giriyormus yani cerrah
Çok güzel ilgilendi ki mesai bitmişti o saatte

Merak etme bir yere bırakmam ben onu

Sen hangi semtteydin? Bu yırtılma nasıl olmuş olabilir hatırladığın yaptığın ters bi hareket var mı?
Ya da düşme falan?

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah ilk uyaninca 20 gr kayısı 10 gr ceviz
Kahvalti 5 zeytin az tulum peynir domates 1 dilim Tam Buğday ekmegi 1 haslanmis yumurta cay
Öğlen 1 tabak kuru fasulye 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara bir mandalina
Aksam 70 gr kadar ev yapımı ciger tantuni bir dilim ekmek
2 saat yürüyüş ve 12 bardak su
Çok aktif katilamiyorum kusuruma bakmayin lutfen ders çalıșıyorum çünkü. Herkese Selamlar

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
sabah 1 omlet.peynir.domates.1 dilim çavdar.5 zeytin
ara yeşil çay.1 kivi
öğle.2 ymk ks.yogurt.1 dilim çavdar.firinda kabak mücver
ara yeşilçay.1 portakal
akşam 1 kepçe yayla çorbası.2 ksk yoğurt.firinda kabak mücver
ara şeyyy misafirlikte idim nasıl oldu anlamadım.. 2 ksk irmik helvası
su 2.5 lt
spor 50 dk zumba

Sen hangi semtteydin? Bu yırtılma nasıl olmuş olabilir hatırladığın yaptığın ters bi hareket var mı?
Ya da düşme falan?

Ben Eyupteyim canım
Valla doktorun asistanı da Doktor gelmeden aynı şeyi sordu ama ne çarpma nede düşme oldu hani dusmedigime eminim ama belki acele iş yaparken farkında olmadan çarpmış olabilirim

Bakalim ilk fırsatta Uygun bir fizik Tedavi merkezi bulurum ama sabah itibaren hemen doktorun evde yap dediği egzersizleri yapmaya başlıyorum

Helal valla sana hamilelik bahanesiyle hiç boyadı kendini maşallah gayet güzel bir menü
Sıkıntı yok canım senin mazeret var ama tabi fırsat buldukça sohbete bekleriz siz iyi olun da ♡♡♡♡♡

O 2 kaşık çorba kaşığı değildir eminim oda göz hakkı olsun sonuçta gündüz abartılı hiç bir şey yok yarın proteine ağırlık ver ama canım ne olur ne olmaz
Bu arada bugün kosturmacadan menengic kahvesini bulamadım ama ilk fırsatta Eminonunden alırım ♡ merak ettim valla hemde eksi gördüm deyince daha çok merak ettim

Birlikte başlayalım mı? Aynı şeyler değildir ama benimde belim için yapmam gereken egzersizler var.

Resim varsa çekip atabilirsen buraya bi bakarık :) omuzun kolun kuvvetlenmesini hangi fıtıklı istemez

Birlikte başlayalım mı? Aynı şeyler değildir ama benimde belim için yapmam gereken egzersizler var.

Resim varsa çekip atabilirsen buraya bi bakarık :) omuzun kolun kuvvetlenmesini hangi fıtıklı istemez

Sevinirım canım hemen atmayı deneyeyim

Her egzersizi 3 Set 15er kere yapacağım günde 1 kere
Bende ufak dumbel var ama olmayan ufak şişeye şu koyup yapabilir
Sıkıntı olsun olmasın yapılabilir

Her egzersizi 3 Set 15er kere yapacağım günde 1 kere
Bende ufak dumbel var ama olmayan ufak şişeye şu koyup yapabilir
Sıkıntı olsun olmasın yapılabilir

Önce dambılsız bi yap daha iyi olmaz mı dambıl zorlamasın aman dikkat et.

Bende deniycem inş kaydettim. Belimde fıtık var kalçama çok vuruyor ağrısı.
Kilo verip spor egzersiz yapıcaksın dedi dr.

Ahhh ah

Çok fit dururyorsun canım maşallah diyeyim

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm kahvaltım patatesli yumurta ıhlamur ve 1 dilim kadar ekmek oldu.
Akşam ekşili kabak yemeği 1 tabak ekmeksiz 3 tane kadar gofret kaçırdım o fena oldu. Bir de bugünlerde sinüzit sandığım ağrının migren olduğunu öğrendim epey yoruyor beni hiç tadım yok.
Spor su uyku düzeni hiçbirşey kalmadı. Kendimi kötğ hissediyorum bu yüzden.
Enerjim yok tan 1 tık fazla sadece.
Herkese sevgiler ve bol eksiler..

Tebrik ederim çok iyi görünüyorsun darısı grubumuzun başına boyun uzun sanırım 65den daha az görnyorsn ahhh ahhh bir 65leri görsem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…