Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen öyle oldu vallaçok haklısın ablacığım dikkat edeceğim bugün inşallah
Canım kardeşim bak ahan da oraya yazmışsın muhteşem bir menü bekliyorum bugün. İnşallah bir şey çıkmaz da gözünün önünde ciss bir şey olmasın sakla hepsini.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216006
Aleyküm selam canım. hayırlı sabahlarimiz olsun.

Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta ve üzerine biber ekleyerek yanına da yeşil çay ile tamamlamış bulunuyorum sevgili diyetdaşlarım
Afiyet olsun bitanem. Bu kahvaltı seni ikindiye taşır.

Süpersin canım afiyet olsun
Bizde karı koca sabah kahvemizi içiyoruz bir lokma birsey atistirip kuzuyu havuza goturecegiz artık dönüşü öğlenle bir olur kahvaltimiz
Sağlıklı güzel bir gün gecirmenizi dilerim. Kahveleriniz muhabbetli olsun.

Kuzunun havuz faslı bitti
Eşim kuzuyu giydirirken bende Size bakayım dedim

Eve gider gitmez.güzel sağlıklı bir kahvaltı edeyim ♡
Büyük evde kaldı artık hazırlar biz gidene kadar nasılsa sofrayi ♡

Tavsiyen üzerine çok fena dersimi aldım ablacığım

Merhaba kızlaaar bir günlük aradan sonra yeniden sizlerleyim
Geçmişe bakmadan dünümü anlatayım..
Güne gayet güzel başladım kendimce planlı programlıydı taaki sevgili eşimin "beş dakka annemlere uğrayalım halam gidecek sizi görmek istiyo " demesine kadar ,ah nerden bileyim o beş dakkanın beş saati geçeceğini otur otur yok gelemiyoruz,artık yemek saati kahve çay meyve derken akşam 8 de eve girebildik, çocuğu banyo yaptır ütü yap pert oldum resmen,dolayısıyla dün hiç giremedim kusura bakmayın hatunlar

Dünkü menümü de yazıp bi rahatlayım
Saatler tahmini olacak

08.00
2 bardak limonlu ılık su

10.00 kahvaltı:
1 yumurtalı ıspanaklı omlet,2 ince dilim süzme peynir,3 zeytin,domates,salatalık,2 ceviz,1 dilim turp,1 dilim tb ekmeği,1 portakal suyu

15.30 öğle-akşam
3 kaşık mantı,3 tane etli yaprak sarma, 1 minik çerez kasesiyle vişne kompostosu,bolca salata

18.00
Sade Türk kahvesi,2 tatlı kaşığı un helvası

Su:çokça
Spor: koşturmaca

Waffle miiiiii of çok özledim

Kızlar bugün taşınıyoruz koşuşturmaca tam gaz
Allah yardımcın olsun taşınmak büyük iş

Yuppiiii gelmiş kelebeğiiim teşekkürler sevgili kaptanım ve Kazen

Tamamdır ablacım fırınlanmış kabuklu patatesi çok severim, dün Cumaydı diye öyle şeeetmiştim

Benim sütçüm şansıma hafta ici akşam geliyor çok iyi oluyor .
Hem yoğurt mayaliyorum hem içiyoruz coluk çocuk :)

Ayrıca bir saat yeterli zaten..
Başka spor yapıyormusun bölgesel plates vb.
Bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum bize de mandıradan getiriyolar çok iyi hiç kokmuyo, sırf koku olduğu için nefret ediyodum açık sütten ama burayı keşfettik

Meryem abla iş peşinde yine hadi hayırlısı

Ah canııııım kimseler girmedi mi yalnız mı kaldın seeen geldim kız abla eşim beş dakkalığına biyere götürmezse inşallah buralardayım

Paketli şeylerden uzak dur canım valla onları yemek yerine ev yapımı kek falan ye emin ol günahı daha az olcak tabi keki de yemede

Spordan sonra zaten pek acıkmıyorum ben ama gün boyu yediklerin biraz az gibi geldi

listeye girersek bizde de olcak oylemi

ohhh ne güzel missa gibi temiz havayı çekmişsin icine
persian zumbami tavsiye edebilir 50 dk lık bi video
Ay ben benim yaptığım zumbadan sıkılmıştım bugünde seninkini deneyim

Ev zumbası nedir ayol kulağa pek bi ezik geldi

Nice güzel hayırlı sağlıklı yaşları olsun annenin canım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2216006
Çok tatlııı

Kızlar bugün hamama gidiyoruz arkadaşımla. yillardan sonra ilk kez. Çok heyecanlandım. Termal bir otel var Gemlik'te. Kuşlar gibi hafifleyecez bakalım.
Oh oh dökülsün kurtlar iyi eğlenceler şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…