Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de senin sabahki mesajına bayıldım yorgun ve hasta bir Yena çiz abidiiiin Abidin şimdi de baygın bir hatun çizsin iyileştin mi canım birazcık.

Daha iyiyim meryemcim. .çok sağol ilgin için öperim şap şup :)

Dimi ama şiddetle tavsiye ederim efenim afiyet olsun

Sanırım küçük bişeyi hesaba katmayı unuttun yena ablaaa

Nolsun işte yılbaşına yeni evde girelim dedik uğraşıyoruz :) sen nasıl oldun?

Kolay gelsin. Çok az kaldı ya.. 2018 de bitiyor inanamıyorum ...
Ben de daha iyiyim bugün. Iyi olmak zorundayım. ..

Kıyamam yaa... bir an önce iyileşirsin inşallah. .

Kahveyi ağza götürme olayina çok güldüm ama.. caponlar keşke onu da yapaymıs

Hayırlı geceler arkadaşlar telefonunekranında bi sıkıntı var o yüzden zorda olsa ya zmaya çalışayım menüm sabah 9. 2 yumurta 3 dilim sucuk yarım kk peynir yeşil çay
Öğlen bi küçük tabak ev makarnası soslu bi avuç kadar lahmacun tadımlık salata akşam üç köfte bi kase yayla çorba ara 2 hurma bi elma spor sabah fitnes 1,5 saat su 10 bardak

Dünkü menü
Sabah(9.30) Yumurta, peynir, iki ceviz, ketenli coorek otlu yarim kase yoğurt, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Sutlu menengiç kahvesi, beş kara üzüm, bir çb kaşigi leblebi, beş kuru dut, üç kara erik, beş badem
Aksam (17.00) İiki kaşık yulaf ezmesi yoğurt içine, bir kaaasik keten tohumu, birazcık kefir , iki ceviz
Gün içinde bitki çayı , 3 miile Leslie, bir saat ev zumbasi, misket, eriik dalı, Ankara havaları kop kop

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece geç yatınca sabah geç uyandım tabi eşimde sonra da apar topar eşimle küçük kuzu gönderdim hesapta ben bırakacaktır ama hazır geç kalmış bari kuzuyu da bıraksın dedim

Kahvaltısı da en sagliklisindan yaptım hem birde yeşil çay yaptım kendime

Kontrol tartım 64.5 .Çok şükür ilk kez haftaya artı ile başlamadım. yani -500 cumaya kadar korursam tabi.
oynakbasi34
Bence o eskiler daha da fazla eksiye gidecektir

Günaydın kızlar..
güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
ya bilgisayarım da sorun var alıntı yapamadım.
sevilay80 seni unutur muyum hiç dalgınlığıma gelmiş cnm

aa nerde ilan edilmiş kaptanım mezuniyetim ?? (karacahil ben )

eşime spor ayakkabı sözüm vardı. ama maaşıda bitirmiştim
sabah işyerimden hediye çeki verdiler ilaç gibi geldi bir de oğlana ayakkabı alırım baya mutlu oldum ya hu.
regl oldum artılarım gitti. demek ki regl artısıymış. erken geldi bu ay.
buralardayım mezun oldum diye giderim falan sanmayın yani
YENA hep demek istemiştim seni gördükçe . diyim bari öhüm öhüm. koruyorum (kıskanan smile)

Kızlar bu arada artık insant da olsa kahve icememeye karar verdim
Daha doğrusu ya Türk Kahvesi yada Filtre Kahve ♡
Kesinlikle bundan sonra en ufak şeye dikkat edeceğim ki artık şu lanet kilolardan bir An önce bir daha geri gelmemek üzere kurtulayim

Gurme gillerden kim kaldı :)
Ne ilginc ve farklı bir tarif. Deneyecegim efenim :)

Ben de 4 Şubat canım senden sadece 6 gün büyüğüm

bu arada ben de kovayım. çok severim kovalrı ve iyi anlaşırım. ondan sevdim seni desene
2 şubatta ben. benden de 2 gün küçüksün tatlım

karırına sevindim tatlım.
ya insna vücudunu tanıyor di mi?? mesela salata bana kilo yapıyor çok ilginç bir şekilde. üstelik hiç yağda koymam. huyum değil yani alışkanlık bu.
ya da yoğurtlu dövmeyle insanlar detoks yapar o bana kilo yapıyor. bir de bulgur türevleri sıkıntı bende.
sen de yaramayanı çıkar cnm hayatından. yine de ısrarla tavsiye edeyim. mennegiç dene ahrika bir tat ve faydalı. hatta belki sana kilo vermede bağırsak da yardımı dokunur

Canım Bahar paylaşım alanina mezuniyet için linki paylaştığı An burada da paylaşacağım o zaman istersen hatıra olması için çıktısını da alabilirsin ♡

Bu arada da ayakkabilarinizi da şimdiden güle güle kullanın ♡
Ne güzel bir tesadüf olmuş erken gelen yeni yıl hediyesi gibi olmuş ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…