Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Metabolizma Hızlandırıcı Karışımlar

Metabolizma hızını arttırmak için besinlerin karışımlarından da yararlanılabilir.

Bal, tarçın ve Hindistan cevizi yağı ile hazırlanan karışım, gerek güçlü antioksidan etkisi gerekse kan şekerini düzenleyici etkisi ve vücut ısısını yükseltici etkisinden dolayı metabolizmayı hızlandırır.

Bir demet dereotu ve yoğurt ile hazırlanan karışım bir yandan iştahı azaltırken diğer yandan da metabolizma hızını arttırır.

Limon, elma, karabiber, tarçın, karanfil kullanılarak hazırlanan karışım metabolizmayı arttırmasının yanı sıra bağışıklık sistemini destekleyici etkisi ile de mükemmel bir seçimdir.

Allah kabul etsin canım ♡ inşallah cumaya çok güzel rakamlar göreceksin tartida
inşallah canım
şuraya ilistireyim kilomu 88.88.2
(87.4 87.8 de çıktı aslında ama ben ilk çıkanı baz aldım inşallah cumaya 87 lerim yazabilirim

evet spor çok daha çabuk kolaylaştırıyor işi ama oruçla hiç hal kalmıyor ya kollarım için kol çalışmam lazım ona bile hal yok neyse 85 le beraber inşallah sporda başlayacak az kaldı

Hadi bir de nefisyemeklersitesinden birde sağlıklı tarif paylaşayım; Metabolizmayi hizlandirmaya da yardimciymis ♡

Yeşil Mercimekli Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler
  • 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • 1 orta boy domates
  • 1-2 adet kırmızı biber ( közlenmiş yada çiğ)
  • Taze nane
  • Roka, göbek marul
  • Kimyon ,kırmızı biber,tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 küçük kase lor peyniri

Orucluyken zaten halsizlik düşersin o yüzden az daha bekle oruçlarını bitiringe nasılsa daha enerjik olursun o zaman fazlasını da yaparsın

Kendime oglenlik mis gibi Tarhana çorbası yaptım ♡ öğlen bol acılı koca bir kase içerim kızı okuldan almaya çıkmadan

Annem okul çıkışı ille gel kahve içelim kardeşin de gelecek dedi okul çıkışından önce de gidip yoğurt ve karnabahar alayım diye düşünüyorum aksamlik da onu haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yerim inşallah ♡♡♡♡

Yarına da belki şöyle güzel bir piyaz yaparım belki ♡ hem yemek hem salata bir arada akşam da corbayla kapatır ki dengelenmesi olsun malum fasulye gaz yapar o yüzden öğlen yerim ki akşam sıkıntı vermesin

Çok pis gaza geldim yahu

Ooo abla kuruyemişlere boğmuşsun menünü ama iyi yapmışsın biraz değişiklik ve miktar artırma sana iyi gelecek eminim, uzun süredir az besleniyosun, inşallah cumaya etkisini olumlu gösterir afiyet olsun

bu arada ben de kovayım. çok severim kovalrı ve iyi anlaşırım. ondan sevdim seni desene
2 şubatta ben. benden de 2 gün küçüksün tatlım
Bak işte gerçekten kova kovaya farklı enerji veriyo bence ,benimde anlaşamadığım kova yoktur bide yaylarla güzel anlaşıyorum ,aslında önemli olan yükselen deniyo ama bilemiycem

Yumurta gazını en çok senden almıştım çokta haklıymışsın,yumurta yemediğim gün kısa sürede acıkıyorum sağol canım, sana iyi gelmiş bu tarz bilgileri paylaşmaya devam et lütfen, yorum yapmamış bile olsam mutlaka dikkate alıyorum

Çok güzel bilgiler canım çok teşekkürler özellikle spor kısmının altına imzamı atarım, ben asla peşpeşe bukadar kiloyu sıkı diyet yapmadan veremiyodum ama spor öyle bi dengelediki beni ne aşırı diyet modundayım nede kendimi çok sıkıyorum, tamam aç hissettiğim çok oluyo ama günü çok erken kapatıp geç yattığım için.

Diğer bilgilerinde hep ekran resmini çektim canım tekrar teşekkürler oynakbasi34 , bazen bişeyleri çok uzatıp açıklıyorum sonra da kızlar sıkılıyo diye çekiniyorum (dünkü meyve suyu gibi ) ama sonuçta burası diyet zayıflama sayfası ben bunla ilgili paylaşımlardan açıklamalardan hiç sıkılmıyorum , kendi adıma diyorum rahatlıkla paylaşabilirsiniz , ben buralardan çok şey öğrendim ha biçok şeyi alıp depoladım kullanmayı unutuyorum ama işte sizler burda yazdıkça hemen aklıma geliyo

müsait zamanda karalarım bir iki şey cnm artık
bu arada dediklerinin hepsini uyguladım. sadece öğün yerine tatlı kaçamklarım oldu ama sütlü ve basit tatlılardı. hiç şerbetli falan yemedim. bugün ilk defa doydum demedim. hep aç oldu midem

ben de ben de.. hiç kötü anlaştığım kova olmadı. oğluşum da yaydır. aşkımız bir başka kuzucuğumla

Hahaha yerim senin havanıııı hayırlı olsun kepinde kuzucuk

haha espri olsun dedim cnm azıcık. ama sayfa çok motive edici ya. önce birincilik kutlaması yaptılar. 1kere oldum ama yetti gaza.
sonra kelebğim geldi, şimdi kep
ben eminim hepiniz bitireceksiniz Allah'ın izniyle. sonra ben hamile kalırsam geri gelip zayıflamaya çalışacağım. o zaman da siz gelip beni tek bırakmayın e mi muhabbete ama. lütfen şişmanlayıp gelmeyin

Kız biliyorum espri yaptığını,bende sevimli buldumda öyle dedim şekerim

Benim de dersim bitti eve geçeceğim. Bugün kulüp çok hareketli sabırsızlanıyorum sizle buluşmak için canım kader arkadaşlarim bekleyin beni geliyoruuuuum.

sabahtan beri ayzıyorum. haftasonun acısını çıkardım resmen oh olsun.. hadi bakim okuma sırası siz de
yarın da ben cevap veririm artık

Banucum çok teşekkür ederim. Canım ya sen nolur kendini iyi hisset...ailen kendin ve bizim için...bugün mesajların gücüme güç kattı. İlk tanıdığım banumsun şu an..Allah'ım kollarına şifa versin. Sayfaniza girmiştim bir gün hatırlıyor musun ...valla kötü bir niyetim yok demiştim ...sen de gulmustun...ben tabi öbür takımda...takımdan ayrılınca koşa koşa buraya geldim. O ilk sıcak mesajın sayesinde tanıştım buradaki arkadaşlarla ve senle...ayyyy çok mutluyum ya

Hemşoooom hep böyle başarılı ol hayatın boyunca...mutluluğunu seninle paylaşıyoruz gurur duyuyorum seninle. Bu yolculukta yolumuz seninle kesiştiği için de bir o kadar şanslıyız.azmin,iraden seni hiç yolda bırakmasın böyle kadınlara bayılıyorum. Her olumsuzluğu değiştirecek güce sahip olduğumuzu hatırlatıyorsun. Bebeğim mezuniyetin hayırlı olsun. Hayatın boyunca hep çıtır bir hatun olarak etrafına tebessüm etmeni diliyorum.
Kim tutar kaptanımı ben de canım ben deeeeee.

bu arada ben de kovayım. çok severim kovalrı ve iyi anlaşırım. ondan sevdim seni desene
2 şubatta ben. benden de 2 gün küçüksün tatlım
Kovalar zeki burçtur. Benden de bir kıskanan smile

O( sifir) kan gruplarına süt ve tahıllar yaramiyor canım. Aynen bana da bulgur, ekmek, dövme kilo aldırıyor.

Bağırsak problemimi keten tohumu ve yulafla çözdüm canım. Meyve olarak da avokado ve kivi iyi geldi. Bu arada ŞOK da avokado 2.49 la fiyatı yılbaşına kadar sabitlemiş.Bizim burada pazarda tanesi 5-6 lira arasında. Tavsiye ederim. Yoğurt ve cevizle harika bir öğün veya salata olarak faydasını gördüm. Sadesi pek güzel değil.

aaaa kaptanıma bak ya hu. sol cnm. şatafata hele unutulmayacak mutlu son oldu kaptancım
Hayallerin hep böyle gerçekleşir inşallah.

Canım Hakkari'ye ne olarak atanmıştın? çalıştığını biliyorum da soramadım bir türlü.

ahh cnm inş. ne güzel dilekler bunlar. darısı da sana ve bekleyen arkadaşlarıma olsun inş. dilerim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur ve hep birlikte koruruz
Amin amin.... Geç olsun güç olmasın hepimiz yaşarız inşallah.

Diyetlerin kraliçesi yumurta da yumurta....çok şükür alerjimiz yok.

Yumurta hakkındaki iltifatlarim fazlasıyla bu yazı için de geçerli
Yumurtaaaaaaa

Şişeyi önüme koymak çok işe yaradı 1 litre suyu içtim bile ♡

Eki Görüntüle 2218325

Kızlar sizlerde fırsat bulunca girip okuyun hikayeleri hepimize motivasyon olur bence ♡♡♡♡
Sayfada canım sıkılınca takıldığım bölüm tavsiye ederim ben de.... Vajinismusdan sonra tabi ki arada bir "derdim var "a da girmişliğim vardır.

günaydın kızlar dün gece 2 de uyuduk az sahur yaptım 4 yk kadar pırasa ve yoğurt yedim bugünn kızımı parka goturcem bende orda aletlerle az haşır neşir olayım diyorum
Canım hala bir isim demedin yaaaa bugün arkadaşlarla ameliyat olan bir arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik okul çikişi.İftar vakti evde olamayacaktım ondan orucu erteledim...sonra bir haber geldi hastamıza başka ziyaretçiler de gelecekmiş ...kv akrabaları....biz de erteledik gitmeyi...ben niyetlenmedim o yüzden Allah kabul etsin canım.

Gazın(motivasyon anlamında) devamlı olsun canım. Fasulye dört kasıktan fazla alma. Kilo vermeyi durduruyor bende sende nasıl? kontrol et yarın bakalım nasıl. Tarhananın da karbonu var sağlıklı ama kilo vermek isteyenler tercih etmemeli diye biliyorum.

Ablasının şekeri kuruyemişlerin çeşidi çok ama minik bir kase anca doluyor. Ara öğün yapıyorum kendimce. Ana öğün yok fark ettiysen. Bu hafta böyle gittim. Yoğurt ağırlıklı geçen hafta iyi geldi bana.

Sen susma zaten. Yazdığın her sözcük seve seve okunuyor emin ol tatlım.

kızlar ayıptır söylemesi kepimde geldi lütfen mezun olun. bakın çok şatafatlı oluyormuş
Günümüzü sayıyoruz canım. Bize çok büyük bir motivasyon oldu kepin. Alicik biz de kafaya koyduk.

Hamilelik müjdeni bekleyeceğiz artık. Bulantılarına çareler ararız bu saatten sonra inşallah.

Koş koş abla güzel bilgiler var
Ablam neredeyse bir saat oldu yaz yaz bitiremedim kuzu ya ne bereketli bir pazartesi.

sabahtan beri ayzıyorum. haftasonun acısını çıkardım resmen oh olsun.. hadi bakim okuma sırası siz de
yarın da ben cevap veririm artık
Künefe yemedin di mi canım...Ben mezuniyetimi onla kutlayacam da

Pek iyi değil malesef. Tartıya çıkmıyorum uzun süredir ama verdiklerimi fazlasıyla aldım hiçbir kıyafetime giremiyorum
Merhaba Gülşah ismi değişmiş aaa kim bu arkadaş diye düşünüyordum ki... buraya sık sık gelin istediğiniz her kıyafete girmekte zorlanmazsaniz. Biliyorum kendimden hoş geldiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…