- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Canım Bahar paylaşım alanina mezuniyet için linki paylaştığı An burada da paylaşacağım o zaman istersen hatıra olması için çıktısını da alabilirsin ♡
Bu arada da ayakkabilarinizi da şimdiden güle güle kullanın ♡
Ne güzel bir tesadüf olmuşerken gelen yeni yıl hediyesi gibi olmuş ♡♡♡♡
karırına sevindim tatlım.
ya insna vücudunu tanıyor di mi?? mesela salata bana kilo yapıyor çok ilginç bir şekilde. üstelik hiç yağda koymam. huyum değil yani alışkanlık bu.
ya da yoğurtlu dövmeyle insanlar detoks yapar o bana kilo yapıyor. bir de bulgur türevleri sıkıntı bende.
sen de yaramayanı çıkar cnm hayatından. yine de ısrarla tavsiye edeyim. mennegiç dene ahrika bir tat ve faydalı. hatta belki sana kilo vermede bağırsak da yardımı dokunur
sonundaoldu canım Bahar Mezuniyetini ilan etmiş
Veeee söz verdiğim gibi Mezuniyetini havai fiseklerle kutlamaya başlıyoruz ♡♡♡♡♡
Kesinlikle zamanla insan kendini tanıyor ama işte kör boğazım bazen nefsi öne çıkarıyor
Bazen bende sağlıklı bir şey tuketsem de ters tepiyor ve davul gibi oluyorummesela millet sinameke içer Çırçır olur ben bir ara Zayıflamaya da faydası var bağırsakları çalıştırıyor diye duydum eşim aldı koca bir fincan içtim ama tık yok aksine sistim şirketteki sekreter o zaman eşim alınca dur az deneyeyim demiş yarım çay bardağı içmiş ama kadın eve zor gitmiş o gün
Yada işte millet sebze yer bağırsaklar çalışır ama ben artık yağını mi eksik koyuyorum nedendir bilmem hem doyurmak hemde şişlik yapar
İşte ona göre artık planlayacagim beslenmemi
Menengiç kahvesi aklimda zatenilk fırsatta alacağım ama bizimde maaş bitti artık yılbaşından önce yatarak maaş hemen ilk isim ondan almak olacak
aaaa kaptanıma bak ya hu. sol cnm. şatafata heleunutulmayacak mutlu son oldu kaptancım
Ne demek.mutlu Son
Aksine bu yeni ve mutlu bir başlangıç oldu senin içinSağlıklı Fit ve bundan sonra çok daha güzel bir hayat seni bekliyor
Bir daha asla aynı hataları yapmayacak aksine bundan sonra çok daha dikkatli bir hayatın başlangıcı olacak
harika kendini muhteşem çözmüşsün canım.
o zaman şöyle yap. sebzeleri öğlene ye. ondan da mahrum kalınmaz. akşama protein, çorba, en olmadı yumurta yoğurt tarzı atlat. sinemeki küçükken yanlış denemelerle zayıflamaya çalışırken! lisede falan denemiştim. beni de perişan etmişti.
ben artık öyle şeylere son derece karşıyım. zaten sana da yaramıyormuş cnm.
aklında olmasına sevindim. eminim çok beğeneceksin. ben ilk atandığımda Hakkarideydim. orda tanıştım bu kahveyle ama meğer asıl yeri Antepmişgeç tanıştığıma üzülmüştüm.
ahh cnm inş. ne güzel dilekler bunlar. darısı da sana ve bekleyen arkadaşlarıma olsun inş. dilerim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşur ve hep birlikte koruruz
Aynen canim bende sebzeyi öğlen tuketirim diye düşündümTabi yanında yoğurt olmak şartıyla ki hem tok tutsun hemde Protein takviyesi gibi olsun dedim
Aksamları da ya Protein + salata yada sadece çorba ve yoğurt
Aralarda filtre kahve/ Türk Kahvesi yanında 2 gun kurusu kayısı yada 1 adet hurma ♡
2 fincan da günde yeşil çay ve en azından 2 litre suyla bu is olur gibime geliyor
Kahvaltıda da 1 yumurta, 1 dilim peynir, bol yeşillik ve mevsime göre turp salatalık ve domates diye düşündüm
çok güzel gayet dengeli olur cnm. özellikle o yumurta var ya resmen hayat kurtarıyor. Rabbim işini rast getirsin inş cnm.
bugün kahvaltımı hazırladım evde unutmuşum. sadeece yumurtayı atmışım poşetime. onu yedim. bir de etmimek vardı çekmecem de 1 dilimde ondan yedim. tuttu yani. yumurtayı sakıneksik etme cnm.
Bu sabah baktım evde peynir yok bende 2 tane yumurta hasadı yedim ve üzerinden 2 saat geçti neredeyse ama yeni yemiş gibiyim ♡
Gecen hatta kim dedi 1 haşlanmış yumurta 4 saat tok tutar diyehakikaten çok tok tutuyor zaten çok severim ama duyunca daha bir mutlu oldum
günaydın kızlar dün gece 2 de uyuduk az sahur yaptım 4 yk kadar pırasa ve yoğurt yedim bugünn kızımı parka goturcem bende orda aletlerle az haşır neşir olayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?