Hilal cevabın için teşekkür ederim.Birisi kovalar zekiii mi dedi
Kuruyemişlerin de çok gelmedi ablişkom sadece eskiden bukadar değildiya ondan dikkatimi çekti
zukkum adına ben cevap vereyim onun gözünden kaçmış olabilir, ismi Hilal ablacanım ilk geldiğinde söylemişti görmedin sanırım
Bu arada teşekkürler mesajlarımı zevkle okuduğun için,emin ol karşılıklı
Bende bende künefeyle yılbaşı hedefimi tutturursam kutlama yapcam ama bu hafta mı haftaya mı bakcaz bilemedim,bu haftaysa o iş yaş
Kan grubuma göre beslenirsem malesef bana da et tavuk uygun değil
İyi akşamlar arkadaşlar, bu sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 kare peynir, domates salatalık ve yeşil çayla kahvaltımı yaptım .
Öğle 1kase yoğurtlu kabak
Akşam 1 kase yoğurtlu kabak
Bol bitki çayı bol su.
Hadi hayırlısı bakalım.
Saol cnm Emin’im 8. Takımın hepsine çok yakışır herkeste görmek dileğimle amin.
Cnm kaptanım o grisini nolmuş öyle. Onun haricinde tam bir diyet menüsü
Cnm sen ebiyi değildesevilay80 ı sor nerdeymiş onun gene içinden çıkmasın canavarlar şikayet eden öğrenci smile
Benim tarzım da bu tam. 2 gün diyet yaparım şişlikler gider yüzleşirim
Tam da aklımdan geçiyordun nerelerde diye. Afiyet olsunLilimam işte eserin
Dedim öğünleri tamamlayayım öyle geleyim
Saol cnm Emin’im 8. Takımın hepsine çok yakışır herkeste görmek dileğimle amin.
Cnm kaptanım o grisini nolmuş öyle. Onun haricinde tam bir diyet menüsü
Cnm sen ebiyi değildesevilay80 ı sor nerdeymiş onun gene içinden çıkmasın canavarlar şikayet eden öğrenci smile
Benim tarzım da bu tam. 2 gün diyet yaparım şişlikler gider yüzleşirim
Tam da aklımdan geçiyordun nerelerde diye. Afiyet olsunLilimam işte eserin
Ay idol olacak kadar değilim ya çok az kilo vermeye başladım panik oldum :) ama hepiniz ayrı ayrı motive ediyorsunuz canlarım benim . Esin kaynağım sizlersinizBu menüyü görünce valla utandım
Cidden masallahin var canım
İdolumsün valla bu konuda
Sorma valla o grisini yaktı beniki normalde Diyetisyene giderken bile hatuna diyordum aman bana grisini aldırma dayanamam fazla kaciririm diye hesapta Annemler giderken babama diye aldım o sever her gün bir kaç tane yer ( anam fazla vermez oda fazlası zarar hesabı ) ama hatun kalkmış ben eve geçerken poşete koymuş diğer verdiği şeylerin içine ve eve gelince gördüm
Beynimde hala o aç gözlü obez var ki beni dürtü yesene diyeama bundan sonra babama bile goturmem
Ben tarhanaya taktım canım. Bir kepçe bir dilim ekmeğe eşit...bu da üç dilim ekmek ediyor. Bir kepçe olmalıydı yanında salata veya yoğurt olsaydı acıkmayacaktın. Grisini dediğin gibi olmasaymış keşke yapacak bir şey yok. Yarın protein gözüküyor .Evettttt gelelim bugünkü yediklerime;
sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim
Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay
Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )
Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası
Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )
Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )
Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )
2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim
Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah
Sanada Günaydın canım
Nasıl oldun daha iyisindir inşallah ♡
Maalesef bende ayniyimama şimdi hemen şişeme su doldurup gözümün önüne koyacağım
Günaydın kızlar..
güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
ya bilgisayarım da sorun var alıntı yapamadım.
sevilay80 seni unutur muyum hiç dalgınlığıma gelmiş cnm
aa nerde ilan edilmiş kaptanım mezuniyetim ?? (karacahil ben)
eşime spor ayakkabı sözüm vardı. ama maaşıda bitirmiştim
sabah işyerimden hediye çeki verdiler ilaç gibi geldi bir de oğlana ayakkabı alırımbaya mutlu oldum ya hu.
regl oldum artılarım gitti. demek ki regl artısıymış. erken geldi bu ay.
buralardayım mezun oldum diye giderim falan sanmayın yani
YENA hep demek istemiştim seni gördükçe . diyim bari öhüm öhüm. koruyorum (kıskanan smile)
Kızlar bu arada artık insant da olsa kahve icememeye karar verdim
Daha doğrusu ya Türk Kahvesi yada Filtre Kahve ♡
Kesinlikle bundan sonra en ufak şeye dikkat edeceğim ki artık şu lanet kilolardan bir An önce bir daha geri gelmemek üzere kurtulayim
bu arada ben de kovayım. çok severim kovalrı ve iyi anlaşırım. ondan sevdim seni desene
2 şubatta ben. benden de 2 gün küçüksün tatlım
Aynen canim bende sebzeyi öğlen tuketirim diye düşündümTabi yanında yoğurt olmak şartıyla ki hem tok tutsun hemde Protein takviyesi gibi olsun dedim
Aksamları da ya Protein + salata yada sadece çorba ve yoğurt
Aralarda filtre kahve/ Türk Kahvesi yanında 2 gun kurusu kayısı yada 1 adet hurma ♡
2 fincan da günde yeşil çay ve en azından 2 litre suyla bu is olur gibime geliyor
Kahvaltıda da 1 yumurta, 1 dilim peynir, bol yeşillik ve mevsime göre turp salatalık ve domates diye düşündüm
@Kazen büyük Patron @ebideryal ve @CRESCENT2209 arkadaşlarımızın kelebeği yok henüzhani musait olunca onu da kondurabilirsek Simdiden teşekkür ederiz
inşallah canimOrucluyken zaten halsizlik düşersin o yüzden az daha bekle oruçlarını bitiringe nasılsa daha enerjik olursun o zaman fazlasını da yaparsın
aynen devam bırakmak yokKendime oglenlik mis gibi Tarhana çorbası yaptım ♡ öğlen bol acılı koca bir kase içerim kızı okuldan almaya çıkmadan
Annem okul çıkışı ille gel kahve içelim kardeşin de gelecek dediokul çıkışından önce de gidip yoğurt ve karnabahar alayım diye düşünüyorum aksamlik da onu haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yerim inşallah ♡♡♡♡
Yarına da belki şöyle güzel bir piyaz yaparım belki ♡ hem yemek hem salata bir aradaakşam da corbayla kapatır ki dengelenmesi olsun malum fasulye gaz yapar o yüzden öğlen yerim ki akşam sıkıntı vermesin
Çok pis gaza geldim yahu
adım hilal canimBanucum çok teşekkür ederim. Canım ya sen nolur kendini iyi hisset...ailen kendin ve bizim için...bugün mesajların gücüme güç kattı. İlk tanıdığım banumsun şu an..Allah'ım kollarına şifa versin. Sayfaniza girmiştim bir gün hatırlıyor musun ...valla kötü bir niyetim yok demiştim ...sen de gulmustun...ben tabi öbür takımda...takımdan ayrılınca koşa koşa buraya geldim. O ilk sıcak mesajın sayesinde tanıştım buradaki arkadaşlarla ve senle...ayyyy çok mutluyum ya
Hemşoooom hep böyle başarılı ol hayatın boyunca...mutluluğunu seninle paylaşıyoruz gurur duyuyorum seninle. Bu yolculukta yolumuz seninle kesiştiği için de bir o kadar şanslıyız.azmin,iraden seni hiç yolda bırakmasın böyle kadınlara bayılıyorum. Her olumsuzluğu değiştirecek güce sahip olduğumuzu hatırlatıyorsun. Bebeğim mezuniyetin hayırlı olsun. Hayatın boyunca hep çıtır bir hatun olarak etrafına tebessüm etmeni diliyorum.
Kim tutar kaptanımı ben de canım ben deeeeee.
Kovalar zeki burçtur. Benden de bir kıskanan smile
O( sifir) kan gruplarına süt ve tahıllar yaramiyor canım. Aynen bana da bulgur, ekmek, dövme kilo aldırıyor.
Bağırsak problemimi keten tohumu ve yulafla çözdüm canım. Meyve olarak da avokado ve kivi iyi geldi. Bu arada ŞOK da avokado 2.49 la fiyatı yılbaşına kadar sabitlemiş.Bizim burada pazarda tanesi 5-6 lira arasında. Tavsiye ederim. Yoğurt ve cevizle harika bir öğün veya salata olarak faydasını gördüm. Sadesi pek güzel değil.
Hayallerin hep böyle gerçekleşir inşallah.
Canım Hakkari'ye ne olarak atanmıştın?çalıştığını biliyorum da soramadım bir türlü.
Amin amin.... Geç olsun güç olmasın hepimiz yaşarız inşallah.
Diyetlerin kraliçesi yumurta da yumurta....çok şükür alerjimiz yok.
Yumurta hakkındaki iltifatlarim fazlasıyla bu yazı için de geçerli
Yumurtaaaaaaa
Sayfada canım sıkılınca takıldığım bölüm tavsiye ederim ben de....Vajinismusdan sonra tabi ki arada bir "derdim var "a da girmişliğim vardır.
Canım hala bir isim demedin yaaaabugün arkadaşlarla ameliyat olan bir arkadaşa geçmiş olsuna gidecektik okul çikişi.İftar vakti evde olamayacaktım ondan orucu erteledim...sonra bir haber geldi hastamıza başka ziyaretçiler de gelecekmiş ...kv akrabaları....biz de erteledik gitmeyi...ben niyetlenmedim o yüzden Allah kabul etsin canım.
Gazın(motivasyon anlamında)devamlı olsun canım. Fasulye dört kasıktan fazla alma. Kilo vermeyi durduruyor bende sende nasıl? kontrol et yarın bakalım nasıl. Tarhananın da karbonu var sağlıklı ama kilo vermek isteyenler tercih etmemeli diye biliyorum.
Ablasının şekerikuruyemişlerin çeşidi çok ama minik bir kase anca doluyor. Ara öğün yapıyorum kendimce. Ana öğün yok fark ettiysen. Bu hafta böyle gittim. Yoğurt ağırlıklı geçen hafta iyi geldi bana.
Sen susma zaten. Yazdığın her sözcük seve seve okunuyor emin ol tatlım.
Günümüzü sayıyoruz canım. Bize çok büyük bir motivasyon oldu kepin. Alicik biz dekafaya koyduk.
Hamilelik müjdeni bekleyeceğiz artık. Bulantılarına çareler ararız bu saatten sonra inşallah.
Ablam neredeyse bir saat oldu yaz yaz bitiremedim kuzu yane bereketli bir pazartesi.
Künefe yemedin di mi canım...Ben mezuniyetimi onla kutlayacam da
Merhaba Gülşah ismi değişmiş aaa kim bu arkadaş diye düşünüyordum ki... buraya sık sık gelin istediğiniz her kıyafete girmekte zorlanmazsaniz. Biliyorum kendimdenhoş geldiniz
Hilal cevabın için teşekkür ederim.zihin bayağı bulanık bende. Hedeflerimizi de unuttum. Meryemle yarişacaktik en son hatırladığım. diyorum kendime
Canım yılbaşı hedeflerimizi ne zaman belirlemiştik geçmişe bakacam hatirlamiyorum ne yazdığımı ?
Ben tarhanaya taktım canım. Bir kepçe bir dilim ekmeğe eşit...bu da üç dilim ekmek ediyor. Bir kepçe olmalıydı yanında salata veya yoğurt olsaydı acıkmayacaktın. Grisini dediğin gibi olmasaymış keşke yapacak bir şey yok. Yarın protein gözüküyor .
selam hanımlar
menümü yazayım
akşam 17.50
1 kepce yoğurtlu çorba
1 kepçe pırasa
1 kepçe etli garnitur
2 3 yk kadarda taze fasulye kavuşması
1 adet elmalı kurabiye
ara 20.00
1 elmalı kurabiye
2 bardak çay kiraz sapı
2 litre su
10 dakika da apir sapır hareketler yaptımsözde egzersiz
Evet bu hepimizde var cnm. O yüzden ben de eve almıyorum hiç. Hatta evdeki garibanlarda mahrum hepsinden sayemde sen tecrübelisin cnm yarın halledersin Emin’im benBu menüyü görünce valla utandım
Cidden masallahin var canım
İdolumsün valla bu konuda
Sorma valla o grisini yaktı beniki normalde Diyetisyene giderken bile hatuna diyordum aman bana grisini aldırma dayanamam fazla kaciririm diye hesapta Annemler giderken babama diye aldım o sever her gün bir kaç tane yer ( anam fazla vermez oda fazlası zarar hesabı ) ama hatun kalkmış ben eve geçerken poşete koymuş diğer verdiği şeylerin içine ve eve gelince gördüm
Beynimde hala o aç gözlü obez var ki beni dürtü yesene diyeama bundan sonra babama bile goturmem
Sen gel cnm hep gelDedim öğünleri tamamlayayım öyle geleyim
sevilay80 kuzummmmm ihbar var sen nerelerdesin Bak arkandan söyle böyle diyorlar gelde bir endamini görelim söyle güzel bir menü yapıştır da hey be diyelim ♡♡♡♡
Daha iyiyim ama sene sonu yogunlugundan öyle yorgunum ki
Bir de canım çok sıkıldı birilerine
Canim benim ♡♡
Filtre kahve en bi sevdiğim vazgeçemediğim
Ahaha evet miniğim ben minicik :))
Banucum kuru meyvenin yanına 1 ceviz yahut 5-6 çığ badem&fıstık &fındık tüketmekte fayda varmış geç acıktırirmis..
Diyeyisyenim hep öyle öneriyor.
Kondurmak
Aaa bir tane daha buldukinşallah canim
aynen devam bırakmak yok
adım hilal canim
kızlar bende kovayim 1 Şubat
5.sınıfa giden oğlumun yarın din sınavı var.
Yemekte sohbet ederken, dinde dayatma yok ya neden din sınavı var madem dedi.
Beeele kaldık biz de
Sonra ne güldük ama
Başka Hilal de mi varEvet bu hepimizde var cnm. O yüzden ben de eve almıyorum hiç. Hatta evdeki garibanlarda mahrum hepsinden sayemde sen tecrübelisin cnm yarın halledersin Emin’im ben
Sen gel cnm hep gel
AA nolmuş sevilaya
Miniğimizsin bizim
Aaa bir tane daha buldukhilal adını da pek severim kızım olursa aklımdaki isimlerden
:) evet ama gün boyu aç kalınca enerji arıyorum böyle tatlı şeyler alışmış beden istiyor ama azalıyor zamanla önceden olsa 4 5 tane yerdimKurabiye 1 adetle kalabilirmiş :)
:) olur inşallahEvet bu hepimizde var cnm. O yüzden ben de eve almıyorum hiç. Hatta evdeki garibanlarda mahrum hepsinden sayemde sen tecrübelisin cnm yarın halledersin Emin’im ben
Sen gel cnm hep gel
AA nolmuş sevilaya
Miniğimizsin bizim
Aaa bir tane daha buldukhilal adını da pek severim kızım olursa aklımdaki isimlerden
İyi akşamlar kızlaar,geçmişe sadece gözattım birazdan detaylı okuycam ama önce bişey sormak istiyorum lütfen yorum yapın
Bugün yaptığım yemeği kısaca anlatayım
1 patlıcan,1 kabak,1 yeşil biber,soğan,sarımsak,iki yemek kaşığı yağ,üzerine de 1 domates, iki küçük parça tavuk göğsü,tuz,kekik,pul biber,karabiber malzemeler, hepsini yuvarlak doğrayıp harmanlayıp fırında pişirdim gayet güzel oldu ve hepsini de yedim16.30 da yedim yanındada yoğurt,şu an hala çok tokum, çok azda su koymuştum ve yemeğin sonunda yağlar hep o sudaydı, sizce abarttımmı? Eğer uygun bulursanız favorim olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?