Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hilal cevabın için teşekkür ederim. zihin bayağı bulanık bende. Hedeflerimizi de unuttum. Meryemle yarişacaktik en son hatırladığım.diyorum kendime
Canım yılbaşı hedeflerimizi ne zaman belirlemiştik geçmişe bakacam hatirlamiyorum ne yazdığımı ?

Bu menüyü görünce valla utandım
Cidden masallahin var canım
İdolumsün valla bu konuda

Sorma valla o grisini yaktı beni ki normalde Diyetisyene giderken bile hatuna diyordum aman bana grisini aldırma dayanamam fazla kaciririm diye hesapta Annemler giderken babama diye aldım o sever her gün bir kaç tane yer ( anam fazla vermez oda fazlası zarar hesabı ) ama hatun kalkmış ben eve geçerken poşete koymuş diğer verdiği şeylerin içine ve eve gelince gördüm
Beynimde hala o aç gözlü obez var ki beni dürtü yesene diye ama bundan sonra babama bile goturmem

Dedim öğünleri tamamlayayım öyle geleyim

Ay idol olacak kadar değilim ya çok az kilo vermeye başladım panik oldum :) ama hepiniz ayrı ayrı motive ediyorsunuz canlarım benim . Esin kaynağım sizlersiniz

Ben tarhanaya taktım canım. Bir kepçe bir dilim ekmeğe eşit...bu da üç dilim ekmek ediyor. Bir kepçe olmalıydı yanında salata veya yoğurt olsaydı acıkmayacaktın. Grisini dediğin gibi olmasaymış keşke yapacak bir şey yok. Yarın protein gözüküyor .

Sanada Günaydın canım
Nasıl oldun daha iyisindir inşallah ♡

Maalesef bende ayniyim ama şimdi hemen şişeme su doldurup gözümün önüne koyacağım

Daha iyiyim ama sene sonu yogunlugundan öyle yorgunum ki
Bir de canım çok sıkıldı birilerine

Canim benim ♡♡

Filtre kahve en bi sevdiğim vazgeçemediğim

bu arada ben de kovayım. çok severim kovalrı ve iyi anlaşırım. ondan sevdim seni desene
2 şubatta ben. benden de 2 gün küçüksün tatlım

Ahaha evet miniğim ben minicik :))

Banucum kuru meyvenin yanına 1 ceviz yahut 5-6 çığ badem&fıstık &fındık tüketmekte fayda varmış geç acıktırirmis..
Diyeyisyenim hep öyle öneriyor.

@Kazen büyük Patron @ebideryal ve @CRESCENT2209 arkadaşlarımızın kelebeği yok henüz hani musait olunca onu da kondurabilirsek Simdiden teşekkür ederiz

Kondurmak

Orucluyken zaten halsizlik düşersin o yüzden az daha bekle oruçlarını bitiringe nasılsa daha enerjik olursun o zaman fazlasını da yaparsın
inşallah canim

aynen devam bırakmak yok

adım hilal canim

kızlar bende kovayim 1 Şubat

Evet çorba ekmek grubuna giriyor ...
Ben mesela yemek bulamadığım da tereyağa yumurta kırar üzerine yoğurtla çılbır gibi tüketirim çok hoşuma gider :)

selam hanımlar
menümü yazayım
akşam 17.50
1 kepce yoğurtlu çorba
1 kepçe pırasa
1 kepçe etli garnitur
2 3 yk kadarda taze fasulye kavuşması
1 adet elmalı kurabiye

ara 20.00
1 elmalı kurabiye
2 bardak çay kiraz sapı

2 litre su
10 dakika da apir sapır hareketler yaptım sözde egzersiz

Kurabiye 1 adetle kalabilirmiş :)

Evet bu hepimizde var cnm. O yüzden ben de eve almıyorum hiç. Hatta evdeki garibanlarda mahrum hepsinden sayemde sen tecrübelisin cnm yarın halledersin Emin’im ben
Dedim öğünleri tamamlayayım öyle geleyim
Sen gel cnm hep gel
sevilay80 kuzummmmm ihbar var sen nerelerdesin Bak arkandan söyle böyle diyorlar gelde bir endamini görelim söyle güzel bir menü yapıştır da hey be diyelim ♡♡♡♡

AA nolmuş sevilaya

Miniğimizsin bizim

inşallah canim

aynen devam bırakmak yok

adım hilal canim

kızlar bende kovayim 1 Şubat
Aaa bir tane daha bulduk hilal adını da pek severim kızım olursa aklımdaki isimlerden

İyi akşamlar kızlaar,geçmişe sadece gözattım birazdan detaylı okuycam ama önce bişey sormak istiyorum lütfen yorum yapın
Bugün yaptığım yemeği kısaca anlatayım
1 patlıcan,1 kabak,1 yeşil biber,soğan,sarımsak,iki yemek kaşığı yağ,üzerine de 1 domates, iki küçük parça tavuk göğsü,tuz,kekik,pul biber,karabiber malzemeler, hepsini yuvarlak doğrayıp harmanlayıp fırında pişirdim gayet güzel oldu ve hepsini de yedim 16.30 da yedim yanındada yoğurt,şu an hala çok tokum, çok azda su koymuştum ve yemeğin sonunda yağlar hep o sudaydı, sizce abarttımmı? Eğer uygun bulursanız favorim olcak

Başka Hilal de mi var

Kurabiye 1 adetle kalabilirmiş :)
:) evet ama gün boyu aç kalınca enerji arıyorum böyle tatlı şeyler alışmış beden istiyor ama azalıyor zamanla önceden olsa 4 5 tane yerdim

:) olur inşallah

Bence abartı değil. Çok doyurucu ve leziz olmuş.
Yanın da ekmek yok Ohh mis..
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…