Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Farkındasınız Bı turlu toparlıyamıyorum kendımı
Kendıme İnancın kalmadı sanırım

Sanki bütün huzursuzluğun yemeyle gecıyor yemek yiyince mutlu olan bır ben buluyorum hep
Evımde hıc bir huzursuzlugum yok cok sükür
Suan öyle bunalgın bir haldeyim anlatamam kendıme hiç vakıt ayıramıyorum offf offf

Aylin42KonyaPopüler ÜyeÜye

Herkese merhaba arkadaşlar.10. Takıma 82 kilo ile başladım ve 59.3 ile bu hafta bireyselde 1. Likle mezun oldum.Hatta şu anda 59 kiloyum.Bu günleri gösterdiği için Rabbime şükürler olsun.Allahım bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tattırsın inşallah.

Özel bir sırrım yok.Hiç diyetteyim modunda olmadım.İlk başlarda hep diyetteyim diyordum kafamdan diyette olduğum çıkmıyordu.Ve çok zor kilo veriyordım.Hatta 3 hafta sabit olduğumu hatırlarım.İşlerimin yoğunluğu artınca diyet kelimesini unutmuştum.Hareketim eskisine göre 2-3 katı daha arttı.Mümkün olduğu kadar yürüyüşümü ihmal etmedim.Günde 3-3.5 saat ( 13 km ) yürüdüğüm bile oldu.1 saatin altında hiç düşmedi.Evde bile yürümeyi unuttum denebilir.
Sandoloz sakızlı bitki karişimi,yeşil çay ve mate çayı içtim.Her sabah çörekotu yağı ve keten tohumu yağı ( soğuk sıkım ) içtim.Beni çok tok tuttu.Yine her sabah suda bekletilmiş kabuk tarçınlı limonlu su içtim.Bir de günaşırı limonlu maydonoz suyu.Çok güzel ödem attırıyor.

İşte böyle arkadaşlar.İstikrarlı ve azimli olduğunuz sürece sizde başarırısınız buna eminim.Ama nefis hepimizde var,kolay değil.Kararında yediğiniz sürece sorun yok zaten.Herkese güçlü bir irade ve başarılar dilerim

Bu yazıyı okudum sen neden yapayasın neden olmasın dedim ama olmuyor napıcam bilmiyorum

Bu yazıyı okudum sen neden yapayasın neden olmasın dedim ama olmuyor napıcam bilmiyorum
Olacak inanıyorum sadece biraz zaman alacak. Sonuçta salmadık. Ben de senin gibiyim anlıyorum seni. Bir sene de 10 kiloyu ancak verdim varsın gelecek bir sene de diğer 10 kilo gitsin nolacak. Ben olaya böyle bakıyorum. Kelebek değil kaplumbağa olmalıymışım zaar
Var mı öyle bir grup simgesi bilemedim yanlış anlaşılmasın da

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ♡

Bir gece evvel uyuyamadigim için deliksiz uyurum diye düşünürken resmen kabus gibi bir gece yaşadım
Acayip bir rüya gördüm resmen sayiklayarak uyanmisim sonra da gel de uyu yatak odasında yatamayinca bende salona geçtim şükür ondan sonra uyuyabildim

Evdekiler gönderip güzel bir kahvaltı yaptım şimdi de yeşil çayımı hupletiyorum ♡♡♡♡

Kuzum bak o yayinladigin başarı hikayesinde de yazıyor şu diyet kelimesini artık kullanma bizler diyette değiliz sadece sağlıklı besleniyor ve kaçamak yapmak yada yapmamak bizim elimizde uzun bir süre de ihtiyacımız olmayacak o konuda

Kesinlikle hep dediğim gibi stres bize yaramıyor bizler rakamlara takildikca sanki beynimiz çok daha fazla inatlasiyor bizimle o yüzden inatlasmanin alemi yok oluruna bıraktığın An ( Tabi kaçamak yapmadan ) eminim çok daha iyi hissedeceksin kendini ve beslenmeyi oturtmak da çok daha kolay olacaktır

Ben klavye duzeltene kadar herkes uyudu halıyle
((

Bundan sonra nasılsa bol bol sohbet ederiz merak etme ♡♡♡♡♡♡

Aslında ilk bu simgeler ortaya çıktığında bizim takıma Eşşek ( yani katır ) simgesi verilmişti Hatta o zamanlar bir kaç arkadaş itiraz etmişlerdi hani genelde Essek bizde küfür olarak kullanılıyor diye Kazen hatta o zaman sasirmisti ben sırf bu simge yüzünden takımdan ayrılmak isteyenler var n olur kelebek yada uğur böceği tarzı daha sevimli bir şey olsun kızlardan gitmek isteyenler var dediğimde
Açıklamasını da bana yaptı sonuçta Katır inatcidir tuttuğunu koparır anlamında diye ama baktı olmayacak kelebek olduk ♡♡♡♡♡

Gerci hakikaten bende de bir katır inadı var sonuçta kaç senedir 1 ileri 2 geri de gitsem inatla devam ediyorum ♡♡♡♡♡

sen nerelerdeydin patron bizler kendimizi kaybettik bir ara

Bende yavruyu uyutcam buraya takıldım kuzu ben güldükçe kendine güldüğümü sanıp nasıl eğleniyo

kuzucuk ya MaşAllah ona. hep gülsün inş.

Sana kolay gelsin canım

Sanada kolay gelsin canım kuzucuk hemen uyur inşallah da az keyif yaparsın sende ♡

eşim nöbetteydi . çekyata yatak yaptık ben de sızmışım cnm çok saol

Bende büyük kıza kendime şekersiz Türk Kahvesi yaptırdım
Iskendere niyet kahveye kısmet

biz ne diyoruz sen şekersiz kahve diyorsun künefe, cağ kebabı, iskender, kadayıf dolması oyy oyy

Hadi Size bir bilmece ;

Oturgacli Goturgeç ne demek

Banada şimdi büyük kız söyledi koptum resmen ama internetten bakmak yok

ay benim de aklıma bisiklet gelmişti ama otobüsmüş.
Geziler iptal hedeften sapmalar görüldü.

hemen müdahale hemen sen polis asker olaymışsın ya
Haklısın Banucum kelebeklerin adını çıkaracaklar. sanki künefe yemekten ben bahsetmişim gibi şimdi üzerime atarlar.
di mi ya kaptan bahsetmişti halbuki

wuhuuuuuu MaşAllah sana. gelsin 68 ler

bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo

benim en kötü noktam tatlı. ne de güzel anlattın daha yemedim böyle güzel şeyler tutuyorum hala

ay cnm senin eşin gene ekmek arası yiyor. benim eşim dünya kadar kuruyemiş yer, ben en sevdiklerimden pestil cevizli sucuk falan filan yer. bir de bana sen de ye gel bak şu güzel şu güzel değil diye sıralar sonra da dişi ağrırı beni yatırmaz nasıl ama ha bir de evlendiğimizle aynı.

sporumu da yaparım diyorsun yani hey MaşAllah. ben de spoara başlasam iyi olur aslında.
yumuş yumuşum

moni katanım yemeden olur mu ya gezmede en sevdiğim şey yemek

diyet takımıydı dimii burasıı

dün bizim takımımıza ilaç sıkmışlar hatırlamıyoruz

cnm benim oplam 4 kez ciddi diyet deneyimim oldu. ciddi diyorum gerçekten ciddiye aldım hepsini. birinde lise 2idim.
77 kiloydum. 66 oldum. hem spor yaptım hem de hiç kaçamaksız diyet yaptım. öğrenciyken ayrı zor. arkadaşlar götürürken ki benim arkadaşlarım hep 48 kilo olurlardı ben formun şu tahta gibi olan bisküvilerinden yerdim. yemeğimi yanımda taşırdım.

sonra atandım nişanlandım nikah yaptım. foto çekindim anammmm eşimin yanında kocaman duruyorum. daha 23 yaşımdayım halbu ki ama 45 duruyorum o zaman. genç kız için zor yani. tartıya çıktım 82 yim. hemen aynı ciddiyetle başladım. yine yemekler evden gitti işe. suyu asla az içmedim. spor eklemeye çalıştım. evde yapardım genelde. kaçamak yapmadım. ve 59 kilo olup gelinlliğe öyle girdim. ha bu kilomu da baya korudum. evlilik, hamilelik falan 67 oldum en çok. ama sonra bir saldım ipler koptu.
3 . kez yaptım diyet yine verdim. bu defada panik atak oldum ilaç tedavisi falan derken aldım.
ve bu son diyetimde 15 kilo verdim yaklaşık. bunda da ciddiye aldım. inan bir kere bile ohh doydum demedim. misafirliğe gittiğimde aç kalktm. baya aç kalktım sofradan. hem saatleri geç oluyordu hem yemekler ağır oluyordu yemiş numarası yapıp oğlana eşime veriyordum.
benim en büyük sorunum koruma.
verme kısmına yorumu rahatlıkla yaparım ama korumayı başka arkadaşalrdan öğreniriz. lütfen ciddiye al. gerekirse karnın guruldasın. hatalarını gözden geçir. misafrliğe gitsen bile yanında götür yiyeceklerini ya da yeme.
yani mucizevi bir formülü yok bunun. aç kalacak mide ve hareket olacak. son olarak bol su.
yok çaymış, otmuş, böcekmiş boş yani.
ha bu arada yapabileceğine inancım sonsuz. sadece tamam bu iş olacak demen yeterli.

İnş abla daha sık yazacağım

Daha dün gibi yok artık demistik simgelere

Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım?
Günaydın canım uykusuz gece 3te uyudum geri uyusam gece yine geç uyurum korkusu var 7_8saat uyku yetiyor bana
Kızcem uyuyo

Tsk ederim destegın ıcın
Dıyetteyım lafı bıttı saglıklı besleniyorum var

,hadi bakalım cnm Rabbim rast getirsin inş.

Maşallah çok tatlılar. Yarın yuvadan uçtuklarinda geride hep bu tatlı muzirliklari kalıyor canım. Gece mesajını göremeden uyumuşum Allah rahatlık versin diyemedim ama ağrısız güzel bir gün diliyorum canım. Bomba menülere devam ediyoruz bugün de...bu yola yağlarımızı koyduk..... Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…