- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Hele benım uc gorumcek vargÖrümcek en sevdiğim
Menü super abla sahalara gerı dondnEvettttt gelelim bugünkü yediklerime;
sabah geç uyanınca fazla oylamadan direk kahvaltıya geçtim
Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay
Ara 10.30
1 kupa filtre kahve ( sutsuz şekersiz )
Öğlen 13.15de
3 kepçe bol acılı tarhana çorbası
Ara 15.00de
1 kupa şekersiz sutsuz kahve ( annemde insant kahvelerden )
Ara 16.00da
10 tane ufak grisini ( bu çok fazla oldu biliyorum ama dalmisim )
Aksam 17.45de
2 yk yeşil mercimek
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase lahana salatası
2 çatal turşu ( eşime cikarmistim canım çekti )
2 litre su içildiğinde ama yatan kadar 1 litre daha kesin içerim
Grisiniler olmasaydı süper olurdu ama bakalım yarın daha da güzel olur inşallah
Cocuklarda laf cok masallah akıl kuplerı5.sınıfa giden oğlumun yarın din sınavı var.
Yemekte sohbet ederken, dinde dayatma yok ya neden din sınavı var madem dedi.
Beeele kaldık biz de
Sonra ne güldük ama
Hele benım uc gorumcek var
İkisi için düsüncem keşke olmasalardı inceden inceye laf sokmalar ayyy cok seviyorum ya
Menü super abla sahalara gerı dondn
Cocuklarda laf cok masallah akıl kuplerı
Üc yasında yasında kızım hıc susmuyor kızım sus az konus dedım ama anneciğim benım canım konusmak ıstıyor napabılırım demezmı
Yaaa bı suru alıntı yaptım olmadı cok agır calışıyo klavye napabılırım kelımeler eksık yazıyor agır sılıyo aglıycam butun hevesim kacıyo
Ah canım benim hep gül dekız çok yaşa emi hiç gulesim yoktur gerçi akşamdan beri yanakları ağrıdı gülmekten
Canım WhatsApp mesajlarının özellikle grupların sohbet geçmiş mesajlarını temizle. Albumlerdeki resimli cuma mesajlarını da silKlavye yükledim gene aynı gıbı bıraz daha arastrayım bı kac tane uygulama da sıldım
he bacım ikimiz ne güzel ülke ülke şehir şehir gezerdikHakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezerizbende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma )
Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysanama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer
ivit görev sorumluluğuİşte görev sorumluluğu diye buna derim helal moni kaptanım
Anam ne diyon maziye gittim geldim bir an...bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo
Kollarınızda ne varki? Ay onca şey yazılmış ve benim merak ettiğim şeye bakhe bacım ikimiz ne güzel ülke ülke şehir şehir gezerdikbi şi yemesek de olur, gezsek yeter
diyetimin en sıkı dönemiydi bideo zamanlar 5. takımdaydım adım uno kemirene çıkmıştı:))
sorma bilmiş jandarmaya ben kv m diyorum:))
gerçekten ne güzel olur, çok istiyorum yürüyerek İstanbul'u gezmeyi. İnşallah biraz verelim kiloları da baharda bi turlayalım.şu kollarımız da geçer inşallah o zamana kadar bu seneki maraton da hesapta koşacaktık, yürümek bile nasip olmadı
Anam ne diyon maziye gittim geldim bir an...ah ah o irmikli dondurma üzeri tahinli... her misafirle gittik bu yaz oraya...bir kaseyi bitirir esiminkine dalardim. Tabi geçmişe sünger çektim. Patilanin da pideli kebabı enfesti ahhhh ah...gitmesek de yemesek de güzel işte doğruya doğru
buna benzer bi şi de biz yaşamıştık çocuklar küçükken. Bi online oyun varmış, onun cd sini arıyoruz, gezmediğimiz gitmediğimiz cd ci kalmadı yok yok.Yok doğru hatirlamissinbana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca
Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardıbenim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu Bende neyin kafasindaysam yine o ara internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı
buna benzer bi şi de biz yaşamıştık çocuklar küçükken. Bi online oyun varmış, onun cd sini arıyoruz, gezmediğimiz gitmediğimiz cd ci kalmadı yok yok.yıl 1800 ler o kadar eski:)
oğlan tutturdu quaksis de quaksis, yok bi türlü bulamıyoruz.meğersem bizim sorduğumuz direk oyun değil , oyunun bi serverinin adıymış. aklı selim bi cd ciye denk geldik de adam derdimizi anlayıp vermişti sağolsun.
Sorma akrebim, biz bu banuşla her yönden kaderdaşız.Kollarınızda ne varki? Ay onca şey yazılmış ve benim merak ettiğim şeye bak
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallahSorma akrebim, biz bu banuşla her yönden kaderdaşız.
banuşun geçen seneden beri geçmeyen ağrısı var, ilk acil boyun fıtığı ameliyatı dendi şimdi ise omuz mr ında omuzda problem olduğu çıktı kollarında ağrı var.
Aynı şekilde benimde 2,5 ay önce kol tutulmasıyla başlayan ve hala geçmeyen kol ağrılarım var. mr çektiricem. hareket kısıtlılığı yaşıyoruz, ağrıyla beraber.
Ben sporu bitirinceye kadar kızlar ikinci rüyasına geçmiş
Menumu yazayım duşaaaa
Sabah(7.30) Bir yumurta, avokado, ceviz, yoğurt karışımı iki kaşık, çay
Öğle(13.00) Yine avokado
15.30 Sade Türk kahvesi, soda( tamamen ozentiden)
Akşam(18.0) Üç kaşık yumurtalı ıspanak
3 litre su, 3 mile leslie, bol bitki çayı
oynakbasi34
Ah canım benim hep gül deyağı süren garibimi de bir gün güldürür inşallah yaradan
he bacım ikimiz ne güzel ülke ülke şehir şehir gezerdikbi şi yemesek de olur, gezsek yeter
diyetimin en sıkı dönemiydi bideo zamanlar 5. takımdaydım adım uno kemirene çıkmıştı:))
sorma bilmiş jandarmaya ben kv m diyorum:))
gerçekten ne güzel olur, çok istiyorum yürüyerek İstanbul'u gezmeyi. İnşallah biraz verelim kiloları da baharda bi turlayalım.şu kollarımız da geçer inşallah o zamana kadar bu seneki maraton da hesapta koşacaktık, yürümek bile nasip olmadı
Kollarınızda ne varki? Ay onca şey yazılmış ve benim merak ettiğim şeye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?