Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarım saat bisiklet cevırdım kızlar hemde tempolu

Helal sana canım Aynen devam sağlık için sonuçta diyette değiliz sadece sağlıklı besleniyoruz ♡
Bende mecbur minibusle kuzu götüreceğim arada işte git gel 15er dakikadan 30 dakika yürümüş olacağım inşallah hiç yoktan iyidir ♡

Cok gecmis olsun inşallah tedaviyle düzelir herşey ve biran önce sağlığına kavuşursun canim

Koymadan canım suyunu biraz az koydum ki çokda su gibi olmasın zerdecali da blenderdan geçirip diğer baharatlarla eklerim şimdi
Zerdeçal toz olanindan di mi....müthiş metabolizmayi hızlandıracak bak...karabiber etkisini daha da artıyormus zerdeçalin. Hintli kızların güzellik sırrı hadi sana kolay gelsin canım.

Bende şimdi öğle yemeğimi bitirdim ♡ valla süper iyi geldi
Şimdi hazırlanıp çıkacağım ama fırsat buldukça bakarım yine

Aksam menüyü toplu yazarım

Menemen yaptım bir kupada ayran yanında bır gıbı mıdeye ındırcem

Afiyet olsun canım

♡♡♡♡♡♡♡ Varlığın bile bana mutluluk sebebi yüreği güzel arkadaşım

Zerdeçal toz olanindan di mi....müthiş metabolizmayi hızlandıracak bak...karabiber etkisini daha da artıyormus zerdeçalin. Hintli kızların güzellik sırrı hadi sana kolay gelsin canım.

Evet canım evde toz var gelince de onu afiyetle yerim sonra yansın kilolar

Ben diyim -500 sen de -600 gelmezse ne olayım... Şapkam olsaydı çıkarırdim bu iradenin önünde
Bu hafta inat ettim çok kararlıyım cicim inşallah bu gazım hiç kesilmez

Ayy sorma akşam hala çok tokum dedim dedim sayfadan çıktım bir açlıktır bastırdı,midemdeki seslere eşim bile kayıtsız kalamadı "ah garibim hadi iki tane çiğ köfte ye kendine eziyet etme " dedi ama yermiyim yemeeeem gece zaten hiç uyuma yok çocuğun odasıyla odamız arasında mekik dokudum,yahu mızılıycak zaman mı be çocuk zaten midemle sınav oluyorum bırakta uyuyum unutuyum

Bak bu arkadaşta tıpkı benim gibi düşünmüş diyet lafını kullanmamış, sende unut canım adı diyet olunca inan sonraki öğünün saatini dört gözle bekliyo insan... bide spor spor spor,bunu hep diyorum ama gerçekten sporsuz gıdım gıdım gidiyo,canın sıkılınca yemeğe sarmak yerine en azından 15 dakikalık leslie falan yap zaten açlığı unutuyosun... bide sürekli olmuyo modum düşük tarzı cümleleri kendine bile kurma öyle dedikçe miskinlik çöküyo... gündüz de buraya uğra bizler de hatırlatırız sporu suyu,burda kızlar öyle yazdıkça gaza geliyorum ben.. şimdilik benden bukadar,ben inanıyorum çok kısa sürede toparlayacağına

Vaaay Meryem hatun demek bizlerden sırrını saklıyomuş aşkolsuuuun şaka bi yana çok güzel şeyler yazmışsın ablacım

8. Takımdan sonundaoldu 12 haftada 13,8 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Offf çok havalı beee

Kuzum gelmiş @Lilimam25 ... Gözüm aradı durdu bu sabah bitanemi
Canımsın ablişkom onca gülmemizden belliydi gecemin böyle geçeceği ay zaten aç yatmışım sabah ta kahvaltım geciktikçe gecikti 11.30 da yapabildim , hangi odaya gitsem babalı kızlı içine tükürmüşler e o halde bırakıp bişey yiyemem ruhum daralır, evi derle topla çocuğu yedir derken o saati buldu

Hasta olmasınlar da bırak tukursunler canım. bakalim kahvaltıda neler var geçen haftaki hezimetten sonra lokmanizi sayacak moddayim. bol su sağlıklı yemek bekliyorum. Bu üç gün kati kaçamak yok hepimiz için. Dün gece mesajları okurken gözümden yaş geldi şükür gece beni rahatsız edecek bir şey olmadı...senin gibi benim de aklıma geldi ama benim Lenam yok

sorma ne hava bir gaz bir gaz yani bugüni ş yerinde değil de gün partisinde gibiyim. ikramın ardı arkası yok cnm. ama tadımlık yedim hep. öğle arası çıktım bir kot aldım geldim havam yerine geldi. neyse geldim ki masam da poşet. bana 2 dilim ev pastası bırakmışlar. yarım dilim yeyip hemen başka birimdeki kankime götürdüm
yoksa gömerdim ben. bunlar hep bu sayfanın bana 1 haftadır verdiği gazlardan. çabuk koş yetişen alıyor

Sporsuz gitmiyor abla gerçekten ))

En sevdiğimmmmm afiyet olsun canım. Öğle yemeğin çok güzel. Ekmeği yazmamışsin demek ki yok. Serenacimin uçuşu bugün mukemmel
Tabıkı yok ayranla doldurdum mıdeyı

Ins toparlıyacagım canım sagol

Ben de zerdeçal aldım merak ediyorum nelere katılır?

valla açlık duygusuyla ne bulduysam yediysem yazmışım yazın hepsini tek günde yemistim

yeriz inşallah hedefe ulaşınca

kızlar ben epey acıktım hava felaket yağışlı geceden beri yarın bu saatlerde dahiliye randevum var yarında oruçluyum inşallah sonra ki gün açacağım mecbur dışardan kahvaltı edeceğim hastane yanında ıslah kahvaltı tabağı olan bireyler bulabilirim çok sapa bir yer.
dünden yemeklerim var çok şükür fasulyem ve etli garnutur var onları yiycem bugün ama salatalık sebzem kalmadı yarın pazar göreceğim fulleyecegim inşallah bugünde yoğurtla yerim

sankim accuk erimiş totoom aynada öyle gördüm elbise aldım 3 4 gün evvel hedefim kızımın doğum gününde giymek kiziimada aynı renk aynı model kadife bir elbise diktiricem yada.makinemi yaptirabilirsem dikicem bakalım artık en az 10 kilo vermeyi hedefliyorum bakalım 23 marta kadar kaç kilo verecegim

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Havuzda kuzum yuzerken sizlere bakayım dedim
Bu saat oldu hiç kaçamak yok hatta Annem senin grisinilerden var vereyim mi dedi tövbe dedim
Aksama mis gibi corbami içerim ben

Biraz evvelden sutsuz şekersiz kahvemi içtim oda tikadi baya ♡

Canım hastanenin mutlaka kantini vardır orda Çorba bile bulabilirsin olmadı kahvaltı tabakları oluyor ( bizimkinde var )
Eminim onuda kaçak olmadan atlatirsin ♡

Daha da çok eriyecek inşallah o popisler
Bakalim ben 28 Şubata kadar ne kadar olacağım malum doğum günüm

Yok yok birazdan menümü yazarım şimdi yemeğimi yiyim de bu arada Lina ablacanım

Maşallah sana valla hedefe ulaşıp salmıycaksın belli ayy nasıl heveslendim anlatamam bende az daha vereyim alışveriş yapcam güzel günler de giy canım

Çok cici olcak eminim belli ki hamarat hatunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…