Sarhostum hatırlamıyorum.Allahtan söz uçar yazı kalır
Yok yok onlar sana kiyamazhem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡
Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.Valla bunlar senin korkuna yemezler merak etmehem derler ya sadece dilinde diye gerçekleşecek olsa eminim okadar emek verdik sağlıklı beslenebilir hatta birde buluşma resmi çektirelim masada delil olarak
Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.
Bu mesaj umarım sonum olmaz.
Allah razı olsun olsun, hepimizin yavruları inşallahOy maşallah kuzuya ♡ ömür boyu hep gülsün ♡♡♡♡Aminnnn
OtibisHadi Size bir bilmece ;
Oturgacli Goturgeç ne demek
Banada şimdi büyük kız söyledi koptum resmenama internetten bakmak yok
Al işte bak hayalini bile yedirmiyoGeziler iptalhedeften sapmalar görüldü.
Sen dua et gerçek içeceğim şeyi söylemedimAnam yok da demiyor
İki düşünür bir yerim benAllahtan söz uçar yazı kalır
Yok yok onlar sana kiyamazhem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡
İnsaflı ablam benim Allah razı olsunAkıl küpüm benim. Nasıl da bilirmiş.kokmasin diye belki minnak bir porsiyon yediririm.
Sarhostum hatırlamıyorum.
Düzeltelim lütfen bir tencere değil bir tepsiBir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.
Bu mesaj umarım sonum olmaz.
ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınımAnammmmmm yetisin Komsularrrrrrrr
Kızların açlık başına vurdu
Hayır beni de yoldan çıkaracaklar da Allahtan ay sonu
Ben gündüz sağlık diyeyim, Metabolizma diyeyim siz cantik diyin iskender diyin
Hayır iskender diyince yine aklıma geldi sinir oldum
Benim akıllı koca 2 sene evvel kuzeni Bursada Üniversite okurken hadiyin gidelim onu görmeye dedi ve okadar yolu gittik 2 gün kaldık hatta o çok güzel carsiyi ve Bursa Camii'ni gezdik ama bana bir iskender ismarlamadan geri getirdi beni uyuzSonradan da diyor ki demedin ki
Gerci imkan olsun gırtlak için günü birlik bile gider yeterki canım çekti diyelim
ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınımama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma
Söyle söyle biz okumuyozHakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezerizbende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma )
Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysanama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer
İşte görev sorumluluğu diye buna derim helal moni kaptanımayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınımama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma
Otibissene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum
:) hurma bitti anacım medineden yolladı kargoda şuanBen sustum kızlar konuşsun
Oh oh afiyet olsun kabak yazan yerleri kalp kalp olarak görüyorum artık
Çıraklık eserimle gurur duydum şimdi, sen bide ustalık eserimi gör
Bak günlerdir aklımda bunu yapmak ne iyi ettin dedin canıııım
Hemmen hurmagillerden iki tane yiyoz kurabiyeye saldırmıyoz
suyu bitirdim şükür oruç menüsü aslında ekmeksiz bir menü makarna pilav yok sıkıntı da yok sanki eşime soz verdiydim yaptım yaaMenun eh fena değil. Meyve suyunu sıkmaya ugrasana kadar şöyle suyunu akita akita yeseydin metabolizman bayram ederdi. Tabi bana göre ...akşam güzel ...öğleye yorum yapamadım. Nohutla çorba bana göre fazla ama tartışılır tabi...
Şeker konusunda tebrik ederim canım.hanim hanımcık devam etmen dileğiyle ben de öpüyorum @YENA cim gibi şapur şupur
Aslında çok da değilmiş 1204
wuhuuuuu gerçekten güzel. Bir zamanlarLilimam cimin menülerine benziyor.
Sevilay öyle böylemiymiş bilmiyordum. Bak sen saka kuşunun ettiğine
Memleket kova dolmuş. Suyu artırmak lazım.
Allah kabul etsin Hilalcim iftar menün olduğu için nasıl yazmaliyim bilemedim kız.Elmali kurabiye yapma bence yapmayınca yemezsin. kuruyemis koy çayının yanına. Hurma da olabilir. Afiyetler olsun sahura kadar bol su iç canım. Gün boyu içmedin.
Sana olur çıkarsa sırada ben de varım.yazin Valiliğin önüne çadır kurarim.
:)1 ay önce falandi sanırım ama benim bilgisayarda kayıtlıbenim tutturamadigim garanti zaten ama cuma sizinkilere bakarız nasılsa pazartesi yılbaşı ♡♡♡♡
Sorma sen şimdi söyleyince jeton düştüçorba seçimini yaparken ya daha masum çorbalar secmeliyim yada dediğin gibi 1 kepçe içip yanına yoğurt eklemeliyim ki doyurur
Valla önce o geldi aklıma da sabah yumurta yiyince abartmış olurum diye düşündüm
Keşke omlet yapsaydım en azından saf Protein gibi olmuş olurdu
Oruçlu olmana rağmen yine abartılı değil
Yok doğru hatirlamissinbana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca
Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardıbenim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu Bende neyin kafasindaysam yine o ara internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı
Menümü de yazayımda dostlar irade görsün
Uyanınca limonlu ılık su, bamya tohumunu da hep unutuyorum
10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,5 zeytin, yarım kk peynir, ŞEKERSİZ çay
13.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma
16.30 Akşam:
1 tepsi fırında sebzeli tavukay direkt bu mesajı okuyan gözlerine inanamaz bari diyim en küçük kare borcam bir kase yoğurt
Su:3 lt(4 bardağı detoks suyu)
Spor: 40 dk zumbaoynakbasi34
İşte görev sorumluluğu diye buna derim helal moni kaptanım
bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo
Ay bugün gülmelere doyamadım
Düzeltmenin süresi dolmuş izin vermiyor bebemAllah razı olsun olsun, hepimizin yavruları inşallah
Otibissene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum
Al işte bak hayalini bile yedirmiyo
Sen dua et gerçek içeceğim şeyi söylemedim
İki düşünür bir yerim ben
İnsaflı ablam benim Allah razı olsun
Düzeltelim lütfen bir tencere değil bir tepsi
Yağ saati geldi kızlaaarAy bu saate uykum geldi
Tabi dün geç yatınca normaldir
Neyse eşime şu kantaron yagindan sürdürür omuzlarında soğuk kompres yaparım ağrım geçsin de uyuyayim
Normalde hep yan yatarım bakalım bu gece nasıl uyuyacagimsırt üstü hiç yatamam normalde
Ben diyim -500 sen de -600 gelmezse ne olayım...Menümü de yazayımda dostlar irade görsün
Uyanınca limonlu ılık su, bamya tohumunu da hep unutuyorum
10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,5 zeytin, yarım kk peynir, ŞEKERSİZ çay
13.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma
16.30 Akşam:
1 tepsi fırında sebzeli tavukay direkt bu mesajı okuyan gözlerine inanamaz bari diyim en küçük kare borcam bir kase yoğurt
Su:3 lt(4 bardağı detoks suyu)
Spor: 40 dk zumbaoynakbasi34
Yağ saati geldi kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?