Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla bunlar senin korkuna yemezler merak etme hem derler ya sadece dilinde diye gerçekleşecek olsa eminim okadar emek verdik sağlıklı beslenebilir hatta birde buluşma resmi çektirelim masada delil olarak
Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.
Bu mesaj umarım sonum olmaz.

Oy maşallah kuzuya ♡ ömür boyu hep gülsün ♡♡♡♡Aminnnn
Allah razı olsun olsun, hepimizin yavruları inşallah

Hadi Size bir bilmece ;

Oturgacli Goturgeç ne demek

Banada şimdi büyük kız söyledi koptum resmen ama internetten bakmak yok
Otibis sene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum

Geziler iptal hedeften sapmalar görüldü.
Al işte bak hayalini bile yedirmiyo

Anam yok da demiyor
Sen dua et gerçek içeceğim şeyi söylemedim

Allahtan söz uçar yazı kalır
Yok yok onlar sana kiyamaz hem zayifligin tadına varan o kunefeyi sipariş verirken iki kere düşünür eminim ♡
İki düşünür bir yerim ben

Akıl küpüm benim. Nasıl da bilirmiş.kokmasin diye belki minnak bir porsiyon yediririm.
İnsaflı ablam benim Allah razı olsun

Sarhostum hatırlamıyorum.

Bir tencere yemek yiyip buraya yazacak kadar da cesaretlidir benim arkadaşlarım.
Bu mesaj umarım sonum olmaz.
Düzeltelim lütfen bir tencere değil bir tepsi

ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınımama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma

Ay bu saate uykum geldi
Tabi dün geç yatınca normaldir
Neyse eşime şu kantaron yagindan sürdürür omuzlarında soğuk kompres yaparım ağrım geçsin de uyuyayim

Normalde hep yan yatarım bakalım bu gece nasıl uyuyacagim sırt üstü hiç yatamam normalde

ayy banuş kaderimize tükürem:) Roma'ya gidip Roma Dondurması yemeden, ispanyol merdivenlerine gidip oturamadan gelmiş kadınımama ara öğünlerimi hiç atlamadım lütfen, uno kıtır kemirdim ve hurma

Hakikaten kader arkadaşı demiyorum boşuna
Aslında imkan olsa bizi salsalar ikimiz ne güzel yiye yiye gezeriz bende imkan yok sende karışan çok ( enisteden önce senin oğlan zaten Jandarma )

Hesapta bu yaz gezecektik hedefe ulaştıktan sonra ama hedefler yalan olunca sesim çıkmadı farkindaysan ama verelim şu kiloları da havalar isininca şu yapamadigimiz İstanbul Turunu yapalım ♡ söz kaçamak yapalım demeyi boşver aklımdan bile gecirmem bu sefer

Menümü de yazayımda dostlar irade görsün
Uyanınca limonlu ılık su, bamya tohumunu da hep unutuyorum

10.00 Kahvaltı:
Yumurta salatası,5 zeytin, yarım kk peynir, ŞEKERSİZ çay

13.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 hurma

16.30 Akşam:
1 tepsi fırında sebzeli tavuk ay direkt bu mesajı okuyan gözlerine inanamaz bari diyim en küçük kare borcam bir kase yoğurt

Su:3 lt(4 bardağı detoks suyu)
Spor: 40 dk zumba oynakbasi34

Söyle söyle biz okumuyoz

Otibis sene bindokuzyüz bilmem kaç ben orta sondaydım sağolsun Türkçe öğretmenim söylemişti... bide yanlış hatırlıyomuşum

Yok doğru hatirlamissin bana büyük kız sorunca beni bir gulme aldı cevabı duyunca

Bir ara hatırlarsın şu meşhur Scooterlar vardı benim küçük cicim de 4 yaşındaydı ve bir gün tutturdu İttir git istiyorum diye Tövbe Bismillah bu çocuk tablette ne izledi de yanlış anladı dedim ama ısrarla tarif edemediği halde ittir git diye tutturdu Bende neyin kafasindaysam yine o ara internetten bakacagima mağaza mağaza İttir Git soruyorum ve her tezgahtar bana uzaylı görmüş gibi bakıyor
5 - 6 Oyuncakci gezdikten sonra bir tanesi maalesef Scooter kizinizin boyuna göre tükendi dedi de aradığımız şeyin Scooter olduğunu anladık
Sonra bulduk da İttir Git ı rahatladı

:) hurma bitti anacım medineden yolladı kargoda şuan
suyu bitirdim şükür oruç menüsü aslında ekmeksiz bir menü makarna pilav yok sıkıntı da yok sanki eşime soz verdiydim yaptım yaa

:)

Ay bugün gülmelere doyamadım

güzel güzel spor da su da süper ben 2 litreye az geçtim ama şimdi 2 bardak daha içerim de 2.7 olsun bari

İşte görev sorumluluğu diye buna derim helal moni kaptanım

Kız onun oğluna boşuna Jandarma demedim ben hatuna hiç bir şey yedirmedi yoksa hayaller Roma gerçekler Eminönü gibi bir şey oldu Simit yerine kıtır yedirdi güzel Arkadaşıma ♡

bende erkenden uyuyorum kızlar iyi geceler bu arada pideli koftede on numara burada tavsiye ederim hele kozahanda kahve bide haciserif irmikli dondurma varki efsooooo

Kız bombanın fitilini çektim kaçıyorum diyorsun yani
Şaka bir yana ama cidden bizim Ülkemizde olupta 36 beden olmak zor hersey lezzetli Hedeflere ulaşınca tadımlık da olsa yiyebilir inşallah ama önce hedef tutturulacak

Hadi sana iyi geceler canım
Allah rahatlık versin

Düzeltmenin süresi dolmuş izin vermiyor bebem olsa sayfa senin

Yağ saati geldi kızlaaar

Ben diyim -500 sen de -600 gelmezse ne olayım... Şapkam olsaydı çıkarırdim bu iradenin önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…